Måndag kväll

baby let me love you down
there's so many ways to love ya
baby i can break you down
there's so many ways to love ya
i mean like, ooh my gosh i'm so in love
i found you finally, it make me want to say
oh, oh , oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh,
ohh my gosh.....


Sjunger med i låten "OMG" med Usher och Will.I.Am, hur jävla grym låt som helst.
Ronny drog precis iväg med grannen för att hjälpa till med flytten igen, sen ska vi mysa framför en film, älskar att mysa med honom i soffan, han är som en härlig varm teddybjörn som man bara älskar att krama om, som doftar gott och man känner den härliga tryggheten =), japp de är min Ronny de =).
Jag har enbart städat här hemma idag och när jag äntligen fick de fint så kommer Ronny hem med en massa tallrikar, kaffekoppar och glassskålar som vi fått av grannen, jaha då var hela köket fullt IGEN, sen kommer han hemsläpandes på ett databord och ett helt jävla surroundsystem som vi fick av dom oxå, aaa men va FAN!!!! och var ska vi ställa de då?? JO, mitt på golvet i vardagsrummet, jo men grattis tack så mycket.. vill bara att soffan kommer nu så man kan börja slänga lite saker här hemma och möblera om så de blir snyggt. Man ska väl inte tacka nej till ett surrondsystem hellr ;).
Barnen sover sött nu i alla fall så nu är de väldigt tyst och lugnt i lägenheten.
Mamma ringde tidigare och berätta att dom kommer och firar Adrians födelsedag och midsommar med oss. Fy fan vad roligt, Brorsan, mamma och hennes karl kommer och sover här till lördag, de ska verkligen bli roligt, jag små längtar=). Adrian blev mega glad för de =). Han ska ju även ha ett stort kalas på lördag så han är verkligen upp i de blå, han har aldrig haft kalas så han längtar så mycket.

Gav Joleene välling för första gången ikväll och jävlar va fort de gick för henne att somna sen hahahaha, hon slockna direkt =). Nä om man kanske skulle ta en dusch då kanske, de hade väl inte suttit fel. imorn ska man ta nya tag och promenixa 1mi, de gillar vi =)=)=)..

ha de så gött nu

kastar in lite bilder oxå =)






♥Mor och Dotter♥




♥Mamma älskar dig mer än allt min fina ängel♥




♥Mammas och Pappas hjärta♥




♥Våran prinsessa i sina fina flätor♥



kan stå i timmar framför spegeln, precis som mamma =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0