Vandrande zombie

God morgon på er!!

Igår fick jag besök av en kär vän =), satt o pratade om allt o hade trevligt. Pappa kom oxå förbi en stund o fikade med oss, tycker om när han kommer o hälsar på barnen blir så glada.
Jag o Camilla åkte o storhandlade o var även o köpte kläder. Jag hittade så myclet kläder som jag ville köpa men de blev bara nån enstaka plagg åt barnen. En härlig dag i strängnäs med andra ord. Packade upp allt när vi kom hem o tog oss sedan en promenad ner på stan för att handla o möta upp maken med bonusbarnen.
Vi grillade till middan o njöt av värmen.
Joleenes vattkoppor blev bara värre o värre o de kliade nå fruktansvärt på henne. Hon kunde inte ens sova utan låg bara o vred o vände på sej hela natten. Oavsett hur mycket potatismjöl vi lade på så hjälpte de inte ett dugg på henne. Hon fick hög feber på natten o låg bara o gnällde.. Ja med andra ord blev de en väldigt tuff natt, varken jag eller joleene har sovit många timmar inatt..Tycker så synd om våran lilla flicka, önskar att jag kunde ta kopporna åt henne..




Så här såg hon ut i morse =(



Igår kväll, nästan inget på magen, värre idag =(



En del i ansiktet oxå, även i örat har hon =(


Mammas och pappas älskling

Så himla söt när hon sover.. Mammas o Pappas älskade flicka



Förstår att hon är pappas ögonsten

Vattkoppor

Har inte sovit så värst bra inatt =(.. Joleene har bökat o sovit oroligt, dessutom tror jag hon hade feber inatt.
imorse när jag vaknade o tittade på henne så såg jag prickar, yes prickar mina vänner. Joleene har fått VATTKOPPOR!!!!! stackars mammas tjej. Ja hon är pigg o glad o har inga besvär med dom ÄN, men dom finns där o hon är inte så hungrig heller nu. Hoppas jag får i henne mat ändå för jag vill verkligen inte att hon ska sluta äta o gå ner i vikt...



Idag är de fredag. Pappa bjöd upp oss till Uppsala o jag var tyvärr tvungen att säga nej =( eftersom bonusbarnen kommer idag.. de hade ju varit roligt att åka dit eftersom man är där så himla sällan, men som pappa sa: vi får ta de en annan gång.. tråkigt =(..

Detta är en seg dag o jag måste försöka komma på nått att göra, frågan är bara vad. Städningen är ju klar redan...*suck*.. en deppig dag idag =(...





Våran glada fis =)

en heldag i strängnäs

Japp Idag tog vi en annan tripp, vi tog en tripp till Strängnäs. Ja i strängnäs har dom en stor lekpark förstår ni o därför valde vi att åka dit. Vi Gick dit med Veronica o hennes barn. Först handlade vi lite fika på ICA o sen gick vi vidare dit. Barnen lekte en hel del i parken medans jag o Veronica snackade en jävla massa skit hahaha nä men även roliga saker oxå. Länge sen vi umgicks så de var riktigt trevligt tycker jag =). Vi var där hela dagen faktist o sen var vi ju tvugna att åka hem för hemma väntades en hel del städning. Adrian o Michelle åt Pannkakor hemma hos farmor så då slapp jag fixa middagen oxå :P..

Michelle sprang in för en liten stund sen o sa att polisen var här, jag undrar vad dom gjorde här egentligen?.. hmm.. får fråga runt lite sen som en nyfiken person jag är ;)..

älskar att vara med barnen verkligen, vi har haft de jätte härligt dom här dagarna =)..

snart kommer älsklingen hem o då får vi fixa nå mat till oss istället =)


hoppas eran dag har varit lika bra som min =)








En heldag i Eskilstuna

Igår var vi och badade med Svägerskan och hennes chefs pojke. Vi åkte rätt tidigt hemifrån för att hinna bada. När vi kom till E-tuna var jag tvungen att köpa en bikini eftersom jag inte ägde nån. Men de var inte direkt lätt, för inne på H&M hade dom ingen som passade en person med hängpattar, och när jag kom till kappahl så fanns de inte nån i min storlek (betyder att jag är fet), men till slut tog jag nått på H&M bara så vi kunde komma iväg o bada nån gång. De var inte alls som jag trodde att de skulle vara, jag hade förväntat mej ett äventyrsbad men de var ett mindre badhus med en ruchkana och vågor. Ja dom startade vågorna va 30:e min o de älskade barnen. Jag tyckte de var skit roligt att hoppa i vågorna =).
Vi åkte några gånger i vatten ruchbanan oxå, jag kände mej som barn på nytt, jag åkte flera gånger hehe medans svägerskan fick hålla Joleene. Hon är världens badkruka så de gjorde inget. Vi badade tills vi vart skrynkliga. Vi var nere på stan efteråt o handlade lite kläder åt barnen o sen åt vi lite mc donalds mat. Men när vi skulle hem var de inte lika roligt. Vårat tåg hem som gick 16.03 vart inställt ¨å vi fick ta en ersättnings buss hem som tog 20min på sej att komma. Ja vi var väl hemma runt 6 tiden typ. Barnen som väldigt fort igår efter våran dag men ingen klagade. Joleene tyckte de var jätteroligt att bada o Michelle o Adrian hoppade i vågora o skrattade

En helt underbar dag med barnen med andra ord =)





(svägerskan som knäppt korten)













Mitt i en våg =)



Vågrona sveper förbi


.......ingen rubrik

blir en hel del hoppandes på dagarna här i bloggen, men som sagt så finns de inte så himla mycke tid nu när de är fint väder. Hinner inte ens knäppa kort känns de som.

Idag var de Cirkus i mariefred o djuren stod ute o betade på förmiddan. Tog lite kort men med telefonen o min dator funkar inte riktigt som den ska så jag kan inte lägga in bilderna heller.

I alla fall så tog vi oss en skön promenad ner till stan idag, jag barnen o svägerskan. vi hade mysigt faktist. Väl hemma så fick ja nå mani o började städa hur förrådet o gjorde fint, funderar på att göra om de där rummet till nå datarum eller gästrum, men just nu står vagnen där så den får stå där. Gjorde en jättegod middag idag oxå..
lax, mosad potatis med lök o gräddfil i och sen en jättegod sås till, gräddfil, rom o dill var de i såsen.. jam jam

Barnen fick vara uppe extra länge eftersom dom har lov. Joleene badade med Michelle en stund, hon tycker de är så skönt att bada, Adrian badade efteråt.

Nu sover alla barnen o vi sitter o glor på TV, eller ja jag skriver här men tittar samtidigt.

Imorgon ska jag o barnen o svägerskan ha en heldag i E-tuna =D. Först ska vi in o köpa en bikini till mej, sen vidare o bada på badhuset (tar med oss smörgåsar som vi kan äta när vi blir hungriga), efter de tar vi en shoppingtur och äter lite på mc donalds med barnen, ja en riktigt härlig dag med andra ord. Var meningen att vi skulle på cirkusen men de var för dyrt tycker jag så vi åker o badar imorgon istället. Dessutom såg barnen den cirkusen förra året så de är inget nytt


nä god natt på er mina vänner, ska verkligen försöka ta kort imorgon o uppdatera


Viktnedgång dag 23

Oj 23 dagar, varav 7 dagars fusk. Ja ni vet all jävla påskmat o skit!!
Men de var som att maten ropade på mej, ropade mitt namn, tittade på mej med sina jävla potatis,prinskorv,köttbullar,sill,lax,läsk,godis ögon.. vad fan gör man då om inte äter skiten!! men men de blir så vid sånna högtider, dessutom hade jag enbart gått upp 1kg. Imorgon börjar min träning o diet igen, kanske inte lika tuff som den har varit men den kommer vara tuff ändå med en hel del träning o så.
måste ligga i om man ska komma nån vart.
Beställde ny chokladpudding o även vaniljpudding så jag hoppas de kommer snart...

vikt nu: 63kg

Påskhelgen

Hej allihopa! Hoppas ni har haft en kanon påsk. Min påsk har då varit kanon.
Min mamma o hennes kille kom hit i fredags o skulle fira påsk med oss.  Barnen fick ett varsit gigantiskt påskägg av dom och även kläder fick dom. Joleene fick en jättefin vårjacka som hon verkligen behövde. Vi åt grillad Lax till middag o sen spelade vi kinect nästan hela kvällen. Vi hade skit roligt verkligen =).

På lördagen så tog vi oss en mysig promenad ner på stan i de härliga vädret, satte oss vid vattnet o fikade lite o matade ankorna. Maken min är skit rädd för dom hahaha så han satt o röck till hela tiden så fort dom kom i närheten hahaha.. Åt en väldigt god påskmiddag o njöt av värmen verkligen. På kvällen blev de ännu en gång kinect spelande och sen film. Jag var helt slut  lördags så jag somnade ju på soffan.


I går var de en väldigt seg dag. Jag o magen tog oss en skön morgon promenad med Joleene. Jättemysigt va
de. Pappa kom förbi under lunchen o hälsade på =) så vi satt ute på altanen o njöt av värmen. Mamma o Hasse åkte hem igår tyvärr. Vi gick ut med Joleene efter att dom hade åkt hem, lekte lite med henne i sandlådan o försökte gunga lite men hon var inte intresserad. hehe vi fick för oss att ha vattenkrig men slutade ganska fort, haha de var roligt ändå tycker jag. Svägerskan tyckte vi såg ut som småbarn o ja ibland måste man få vara barn tycker jag.
Vi tog oss en promenad på eftermiddan ner till stan o åt en varsin glass allihopa. Barnen uppskattade de en hel del. Sen middag blev de oxå men de gjorde inget. på kvällen tittade vi på film o slappade i soffan.


De har varit en mysig påsk och jag har njutit varje sekund verkligen. Hoppas eran oxå har varit bra.

Hinner inte skriva så mycke...

Ja de har inte blivit så mycke skrivandes här inne, jag har inte haft tid helt enkelt. Har varit ute med mina älskade barn, umgåtts med helt underbara människor och sen har man myst med sin älskade make på kvällarna framför TV:n, så ja de har inte blivit så mycke skrivande som sagt.

Så ja, mina dagar har rullat på o jag har fikat o umgåtts med mina älskade vänner. Helt fantastiska vänner alltså, bättre får man ju leta efter. Trodde aldrig de fanns så underbara människor, vi har så himla roligt o barnen kommer så himla bra överens. Ja de har varit helt underbara kanon dagar =).

Idag var vi till BVC med Joleene och barnmorskan tyckte att hon utvecklades jätte bra o hade utecklats nå enormt under dessa 3mån. Jag blev så himla glad när hon sa de, en sten släppte verkligen. Joleene hade gått upp i vikt o blivit lite längre oxå =D. fick ju hela dagen att bli kanon.. 8kg väger hon o är 71cm lång.. inte mycke men i våra ögon är de hur mycke som helst.
Vädret idag var ju så himla underbart ( ja skriver var för nu är de mulet ute). Barnen o jag har varit på en skön promenad under förmiddan o sen gick vi hem för jag skulle städa. Japp nu är de fint o rent hemma igen =).

Imorgon kommer Mamma o hennes karl hit o firar påsk med oss =), alltid lika trevlig tycker jag.
De skulle grillas idag men de vette fan de :S...


ja men ha en trevlig Påsk på er mina älskade vänner  o läsare












Viktnedgång dag 15

usch så dåligt jag har varit på att uppdatera då! fy mej!! men jag har inte riktigt haft tid, jag har umgåtts med min älskade familj hela helgen.

Ja dag 15 idag. jag har kämpat med min hemska vikt i 15 dagar, o vet ni vad.. jag har gått ner 1kg och minskat 3cm till. Japp ni läste rätt, de går åt rätt håll =D!!!

Jag är så glad att jag har lyckats komma så här långt. Nu är de bara 7kg till som ska bort, sen så är jag nöjd..=D..


Start vikt: 65,5kg

midjemått: 101cm


Idag vikt: 62,5kg

midjemått: 95cm


jag är meeeega nöjd, o längre ska jag =D

Viktnedgång dag 13

Ja ni trodde väl aldrig att jag skulle komma så här långt va??? hehehe neee men jag har lyckats i 13 dagar =)

Okej ska sanningen fram så fick jag en klubba idag som jag har ätit och de betyder stenhård träning imorgon o hela nsäta vecka. Japp idag fuskade jag igen men igår körde jag stenhård träning med både inlines, Core Rhythms och magövningar så man nästan skrek av smärta när man var klar. Träningsvärk o armar o mage nu asså.
Imorgon blire joggning, cykling och även inlines för min del ( litet straff för mitt fuskande). Ja jag hoppas inte på nå förändring på vågen på måndag dock..
men de blir grillad kykling och sallad hos svärmor idag o vatten till dryck


*slår mej på fingrarna* Fy mej!!!!



Älskar livet just nu

Guud vilken underbar Fredag o lördag vi har haft =).

igår kväll spelade hela familjen Bowling på Kinect o åt en massa popcorn och sen stt vi o mös i soffan o tittade på film.

Imorse så klev upp halv 7 o tog hand om Joleene. Gav henne gröt o sen mös vi framför 4 avsnitt av "skilda Världar" hur mysigt som helst. Lite senare åt dom större barnen frukost o efter de satte dom på sej kläderna o gick ut. Jag började städa här hemma och var nästan klar när karln i huset äntligen klev upp.  Han gick ut o spelade Kula med Adrian en stund innan vi skulle ner på stan o handla. Underbara vädret med sol o värme gjorde bara promenaden till den perfekta promenaden. På vägen hem ringde Pappa o frågade om vi var hemma, ja vi fick besök av honom o Robban. Fikade o pratade lite i den härliga värmen. Maken spelade lite bandy med Adrian när dom hade åkt sen.

Svärmor ringde precis o bjöd oss på grillat, o de tackar man inte nej till =). Så vi ska snart ner dit o äta god middag.

Ibland är livet bara fööör underbart!! ler o mår jättebra just nu o de måste man få göra =)

Ikväll ska vi spela lite mer bowling med barnen har vi lovat, bara roligt de =)..


ha en underbar lördag på er =)

Skön vårmorgon

God förmiddag!

Vilken fin dag man vaknade upp till, solen sken och himlen var alldeles blå. Dock var de 2+ grader ute bara, men helt vindstilla o de var då skönt att gå. Adrian kom o berätta imorse att han hade glömt sin mobil hos en kompis igår. Lite svettig blev jag för jag vet inte vart pojken bor och inte hur hans föräldrar jobbar o ingenting sånt. Men vi mötte den pojken i skolan nu på morgonen så vi ska dit o hämta mobilen vid 2 tiden. Hoppas den ligger där annars har han tappat bort den. En telefon han bara får använda när han ska hem från skolan o så ingenting annat.

Jag i flickorna tog en skön promenad imorse med Bella. Det var så tyst o skönt ute då, vi gick vid vattnet oxå å njöt av utsikten. Tog även en lugn o skön promenad hem igen sen.. vi mötte grannen med sina 2 pojkar som var ute o lekte, så vi gjorde dom sällskap på bänken. Då kom även svärmor och hennes karl o gjorde oss sällskap. Riktigt mysigt var de, Joleene och grannens ena pojke kröp runt på backen hehehe och pussades gjorde dom oxå, så himla söta.

Har hunnit städa här hemma oxå, pratat med våra grannar här brevid har man hunnit göra oxå.. gillar dom väldigt mycket faktist =).
Nu ska jag o flickorna hämta upp Adrian sen ner på stan o handla en present till Adrians kompis som har kalas på söndag, även lite fredagsmys ska handlas in.




Bella Bus



Prinsessan nr 1








Prinsessan nr 2 som är trött



Ritade av Michelle :P


Viktnedgång dag 12

Oj de går fort för mej nu. Jag fuskade igår med en burk fanta, min ursäkt är att jag var ute o fikade med en kär vän o de kändes så hemskt att dricka en vatten så.. men jag tränade x-tra hårt igår då, blev lite core rythms, powerwalk, situps, plankan och några andra övningar. Idag har jag ätit pudding till frukost och ska äta pudding till lunch oxå, köra stenhårt eftersom jag fuskade lite där igår. De blir Inlines när älsklingen kommer hem. sötsuget är helt borta och jag äter mycket mindre nu, de känns hur skönt som helst. Vi får väl se vad vågen säger på måndag då.. spännande =)


härliga dag!!

Vilken dag de har varit idag. Jag mötte upp min vän Tezz för en fika. vi tog bara en vatten o kaffe för de var så dyrt på de stället vi gick till o Blå katten hade inte öppnat så efter den lilla fikan så tog vi oss en promenad, ja en ganska lång promenad, vi gick runt hela hjorthagen och vi pratade om allt mellan himmel o jord, så himla skönt att kunna prata med någon så, någon som är PRECIS som mej =). Vi gick vidare till blå katten o fikade lite till hehe sen hämtade vi barnen. Ja vi drog vidare bara till Tezz syster Jeanette o fikade med barnen, mycke skratt o prat blev de. Jag är riktigt nöjd med dagen måste jag säga, kom hem för 1timme sen o då grillade vi korv till middag, inte några klagomål från nån o de gillas. Varmt är de ute oxå o jag lyyyyser verkligen nu =).. jag är mycket nljd med dagen!!!

imorn är de fredag oxå, jag undrar vad man då ska hitta på???

jag säger bara en sak...

MODIFAST IS THE SHIT!!!!

Jäääävlar vad gott de är!!! smakar som riktig choklad pudding, gissa om jag njöt till frukosten imorse, satan vad gott de var.. går även att göra soppa o shake av den =) me liiike
PRÖVA DEN!!!


Svar på en kommentar

Sanna: Tack så mycket, glad jag blir när jag kan insperera andra =)

Svaret på din fråga: Jag brukar stå i den positionen i ca: 5-10 sekunder och gör så ungefär 5ggr, försöker göra fler gånger oxå, tex 7 ggr..


Viktnedgång dag 10

Oj hjälp!! hehe jag har varit igång o kämpat med vikten i 10 dagar, hjälp vad jag känner mej duktig!!!
Igår kväll gick jag på 1timmes powerwalk, de kändes så himla skönt men jag var helt slut i mina ben o fötter när jag kom hem, de var så skönt att lägga sej när man kom hem hehehe. Så idag när jag skulle till dagis så kände jag verkligen hur benen vek sej på mej, helt slut!!
Imorse blev de nån situps o gjorde plankan.. nu ska jag försöka dansa i 30min, får se hur mycket jag orkar. de är fan jobbigt att dansa alltså haha..

Hoppas marken hinner torka innan kvällen så man kan åka lite inlines ikväll..


Inhandla till mej...

Ja jag vill handla lite till mej själv, lite tränings redskap som man kan använda hemma...

men först, vilka inlines tycker ni är snyggast? har väääldigt svårt att bestämma mej, vet inte hur dom känns riktigt heller men.. vilken av dessa skulle ni välja:


        

jag gillade dom sista mest faktist =)...Mina inlines är 9år gamla så nu är de dax att handla in nya =)

          




Dessa Redskap ska jag försöka köpa hem, nån i taget då så klart, men dom är inte så dyra heller. Men nya inlines blire Absolut!!!!

God morgon

God morgon på er! En trött mamma sitter här nu o skriver i sin blogg, o ja jag menar verkligen trött. Jag vägrade kliva upp imorse, jag ville verkligen sova längre men de får man inte när barn ska till skolan o dagis. Jag kände bara de när vi gick dit hur trött jag var i hela kroppen, men speciellt i benen. Körde på hårt igår med träningen.
Men nu är vi i alla fall hemma o tar de väldigt lugnt. Jag funderar på att sova en stund med Joleene när hon ska sova sen, då kanske jag blir pigg o kan göra nått här hemma. En lugn dag med andra ord..


träning

jag har tränat bra mycket idag ändå tycker jag.. först plankan o situps imorse, sen powerwalk i 1tim på förmiddan, dansade i 15min på eftermiddan och sen drog jag iväg på Inlines för en stund sedan. Och jag säger bara de, vilken känsla att åka inlines. Jag kände mej fri, allt släppte från mina axlar och de fanns ingenting som kunde störa mej. Finns ingenting skönare än att åka inlines.. Mitt mål blir att försöka åka 1mil om dagen på inlines.. åkte så mycket innan jag fick barn så de är nått jag vill göra igen.. underbart!!

nä man har som sagt tränat klart för idag, var meningen att jag skulle cykla men de blev aldrig av. Nu ska de sovas så jag orkar med morgondagen o även då åka inlines!!


hej svej!!



FRIHET!!!

Vilket kanonväder vi hade de igår!!

Hejsan! ugg vilken grå dag, vílken kall o dyster dag. Men IGÅR var de rena sommar dagen, solen sken, nästan vindstilla och vääääldigt varmt. Vi hade 35+ i solen och 21+ i skuggan, de var så himla skönt ute. Jag o flickorna lämnade Adrian i skolan o skulle hämta upp Bella bus, men de visade sej att hennes husse var sjuk så vi behövde inte gå ut med henne. Vi gick då till en lekpark o lekte en stund tills Öppna förskolan skulle öppna. Vi gick dit o lekte en stund o sen gick vi hem. vi gick först ner till stan o köpte en hinkset med spade o kakformer o så. Vi gick sedan hem o lekte en stund i sandlådan. Joleene hade jätteroligt i sandlådan =D, de hade så klart ja o Michelle oxå. Vi gick ner o hämtade Adrian senare o sen hem för att leka lite till i sandlådan. Jag satte mej o solade på våran uteplats för där var de verkligen skit varmt.
Som vanligt åt vi grillat till middag oxå:P

På kvällen låg man  o tittade på 16 and pregnant och en unge i minuten som alla andra måndagar ;)...


Idag har de varit en jobbig dag. Alla dagar kan inte vara bra jämt eller hur? tårarna har runnit idag, men en promenad i de kalla vädret o rensa lite tankar så släppte de.. ibland blir man slut i kroppen som mamma o kvinna. Men nu är mina älsklingar hemma o jag blir genast glad. Nu ska jag försöka städa lite o sen börja med middan så vi slipper äta sent!

ha en trevlig tisdag
















Viktnedgång dag 9

Ja de börja ta sej =D. Jag är redan inne på dag 9 o jag har aldrig klarat mej så här långt. Så nyfiken på vad vågen kommer visa nästa måndag. Igår joggade jag  ca 15min, de är väl vad jag orkar just nu men de blir väl bättre ju mer man joggar. Dessutom körde jag plankan o lite situps på morgonen.  Drack  shake  till frukost o lunch o smoothie till mellis, åt grillad kyckling o sallad till middag.

Idag gjorde jag plankan o situps på morgonen, o sen powerwalk på förmiddan, kändes skit bra verkligen. Har inte varit sugen på nå sött nu och inte varit så hungrig heller. Drack shake till frukost o lunch och sen dansade jag i 15 min och sen drack jag en smoothie.. nu känner jag svetten rinna (för de är jobbigt att dansa haha) så nu ska jag ta de lite lugnt, men ikväll blire väl inlines eller joggning igen..

det känns bra nu!!! Hur går de för er andra? hur gör ni för att gå ner? vad äter ni?...låt mej höra??


 IS THE SHIT!!!!


 IS THE SHIT!!!!








viktnedgång dag 8

Jaha då var de dax att ställa sej på vågen imorse efter 1 veckas diet o träning.
Vågen visade 63.6 och de betyder att man har gått ner 2 kg och de kändes ju så himla bra. Får tacka min bror lite för att man har klarat så här långt, han har hjälpt mej en del när de gäller vad man får äta o inte äta och när man ska väga sej o ja allt.. tack lillebror.

Jag mätte även midjan och där hade man minskat 3cm, o de kändes ännu bättre.. nu känner man sej ännu mer motiverad o man känner att man klarar de.

I 1 vecka har jag låtit bli allt som har med socker att göra, o de var en väldigt tuff vecka vill jag lova, men suget har minskat då jag har valt att byta ut de mot annat. o jag äter mycke mindre nu än vad jag gjorde förut eftersom man äter i mindre portioner.. ja de känns verkligen skönt!! det är bara att fortsätta kämpa tills man når sin målvikt =D.

Varje morgon så kör jag plankan o gör den 5-10ggr ungefär, sen gör jag några situps och på dagarna tar jag 1-2tim powerwalk.. de är min träning

ett exempel på vad jag äter under 1 dag:



Frukost: Nutrilett Quick Weight loss Hot & Cold (mocka shake)

Mellanmål: Nutrilett smoothie med tropiska frukter

Lunch: Nutrilett quick Weight loss Hot & Cold (mocca shake)

Mellanmål:Nutrilett smoothie med tropiska frukter

Middag: de familjen äter fast utan kolhydrater (pasta, potatis, ris), byter ut de mot sallad o en mindre portion




Ja så kan de se ut..  o de funkar verkligen... de tar ca 1 vecka innan man vänjer sej o magen vänjer sen, men sen går de hur bra som helst.
 det är tufft som fan att motstå socker men jag lovar er att ni kommer bli så glada när vågen visar mindre kg =)

på öppna idag så bjöd dom på en påsk kaka , men jag tackade nej och åt en: 

den  är så jävla god !!! Pröva den!!


o de mättade faktist o sen släppte all sug =D..

så ja de kändes skit bra..




lillebror berättade även att istället för att dricka vanlig läsk som Cola eller Fanta o så, så kan man dricka Cola Zero eller Sprite Zero, de är helt okej tydligen, o istället för chips o godis så byt ut de mot popcorn eller nötter, de gjorde jag =D.


japp jag är nöjd o jag kommer fortsätta med de oxå





Startvikt: 65.6kg

Midjemått: 101cm

Idag 11/4

Vikt: 63.6

midjemått: 98cm


så underbar dag =)

Hejsan svejsan! Hoppas ni alla där ute, hoppas ni har haft en väldigt härlig söndag, de har då vi i alla fall =)!!

vi klev upp tidigt idag, åt frukost tillsammans  o barnen gick ut tidigt o lekte med sina kompisar.  Vi tog en skön promenad imorse oxå, ner till stan o sen förbi gamla gården o sen hem. Vi städade hemma o fick besök av grannen Robin o hans barn och även svärmor o hennes karl. Hur härligt som helst var de, vi grillade korv o mös i solen på uteplatsen.. ja vi var nog ute till 4 på eftermiddagen. Nu ska de grillas igen, men den här gången blire kött som vanligt.

De har varit en sån härlig dag så ojojoj.. nu mår man verkligen bra. Dock så  mår väl inte joleene så jättebra, hon är jätte förkyld o dreglar som en hund, vet inte om de är tänder på G igen eller vad de kan vara, men hon är inte rolig nu i alla fall, gnällig o trotsig, ingenting duger :(..

igår mös hela soffan o tittade på film med en hel del gott gott, ja jag åt nötter jag :P..

ska dra iväg på inlines ikväll om de inte regnar tänkte jag, nu måste jag ta hand om julle bulle :P


MC Gänget =D

Pappa och styvbröderna på deras motorcyklar:




Pappa



Robert



Rickard


En sån soooolig lördag =)

ååå vilken härlig lördag hörni!! Solen skiner så vackert, dock lite vind ute men sååå soligt o vackert. Vaknade tidigt imorse oxå gjorde man, utvilad =).  Dock har Joleene åkt på en förkylning o har inte alls sovit bra inatt, stackars liten, men pigg är hon för de, kryper runt o har sej ändå. Jag har lyckats städa här hemma så de är rent nu, och barnen har varit ute hela dagen. Joleene är med sin faster på stan och maken jobbar så man har varit lite uttråkad en stund här. Pappa o styvbröderna är ute o åker motorcykel o skulle ev. komma förbi, så barnen kommer in då o då å frågar om han är på väg men flera gånger får jag förklara att dom KANSKE kommer.. stackarna som väntar o väntar..

Adrians o Michelles kompisar skulle komma förbi om nån timme kanske, så då får dom i alla fall besök.

Nä men nu får ni ha en bra lördag för nu ska de fixas lunch åt kidsen, en annan ska ju dricka den där shaken då (ryser)...

Viktnedgång dag 5-6

Jag skrev ingenting igår så då uppdaterar jag om de idag då.
igår var de en väldigt tuff dag för mej, ojojoj.. jag tog mina powerwalks o så, så de var ju inga problem, men detta sockersug gjorde mej helt galen.  Jag var så irriterad o så arg för jag ville oxå äta chips och dricka iskall Cola. Men jag stod emot o åt nötter o drack vatten istället, sen åt jag lax o lite sallad till middag så jag var väldigt duktig. Ikväll blire väl värre antar jag, men jag får äta nötter  ikväll oxå. Jag hoppas verkligen de syns något på vågen måndag, annars kommer jag börja gråta hahaha.. nä jag vet att inte kanske inte syns så mycket då men nått kan de väl visa eller??? har fortfarande inte hämtat ut Modifast som jag skulle ha gjort så jag får göra de på måndag då... ja kämpa vidare bara men jag har snart lyckats att hålla mej borta från socker o kolhydrater i 1 vecka =D go me!!

Viktnedgång dag 4

Alltså jag klarar inte de här något mer!!! jag har världens abstinens besväret!! ska de vara så här?? usch!!!
kliar i fingrarna, magen skriker efter socker o humöret svänger. Ja jag känner mej som en rökare som försöker slutar röka haha..

De var väldigt nära att jag fuskade idag väääääldigt nära, men jag nästan knöt ihop händerna med ett snöre för att låta bli.
Drack som vanligt min shake i morse utan problem o drack smoothien utan problem, men sen kom man hem o då var de kört för min del..MEN som sagt jag fuskade aldrig.
Jag är väldigt nyfiken på vad vågen kommer visa på måndag o jag längtar inte till helgen då de blir värre :S...
men jag har lyckats med 4 dagar o de är bra.. Vill man vara fin får man då fan i mej lida pin!!!

älskar våren..

Äntligen sitter man ner o slappnar av en stund. Känns skönt att våren är här för då är man nästan aldrig inne.

Idag tog jag mej som vanligt en promenad på morgonen efter lämning av barnen, men jävlar var de blåste, ja de var då inte de lättaste att gå i stormen inte. Vi gick till Öppna en stund, men de var inte så värst roligt där om man säger så. Pratade med en tjej där som jag känner o vi hade väldigt mycke att prata om o kom fram till en hel del saker. Jag o Joleene var inte alls där länge och gick istället till hjorthagen en stund. Joleene somnade o jag njöt av solen o vinden som drog förbi lite då o då. Satt väl där i 30min och sen hämtade jag Adrian, vi gick ut med Bella genom skogen o tittade på bygget som dom höll på med på åkern där vi bodde förut.

Så hemskt att se att dom förstör åkern där alla rådjuren brukar vara tidigt på morgonen o nu ska dom smälla upp en jävla massa villor där, nää blä för de tyckte jag o Adrian.
efter promenaden så hämtade vi michelle o gick hem, så skönt de var att komma hem. Svärmor var förbi en vända o sa hej oxå =).

Jag satt o tittade igenom lite på "köp & sälj strängnäs" eller vad de heter, på Facebook och jag hittade en vagn!, ja en vagn som jag tyckte väldigt mycke om, o vi hade ju pratat om att köpa en ny till Joleene för hennes håller ju på att ramla sönder. Så vi mailade den här tjejen som hade vagnen o beslöt oss för att köpa den. självklart var jag ju tvungen att provköra den med Joleene i och Joleene gillade den lika mycket som jag. HÄRLIGT!! säger jag bara..


nä nu får ni ha en trevlig kväll mina vänner =)




Den nya vagnen! och jag är sååå nöjd med den♥


viktnedgång dag 3

hurra för mej som har lyckats avstå från sötsaker i 3 dagar. Men sötsuget är värre än någonsin nu, ojojoj, så fort jag har de minsta tråkigt eller vill se en bra film, då kommer sötsuget fram direkt! Sötsuget sitter fast som en jävla blodigel, vägrar släppa taget om mej. Men jag har lyckats med 3 dagar, jag är en aning rädd för Helgen för de kan vara rejält jobbigt.

 imorse gjorde jag plankan som varje morgon, drack min shake som varje morgon, men däremot åt jag falukorv o sallad till lunch, även liiiite liiite pasta (fy mej alltså), så till middag blire shake ( självklart smoothie till mellis). Men jag är såå hungrig, jag blir så lätt irriterad, trött o less när jag är hungrig så jag hoppas hungern avtar snart.

Tog mej som sagt en väldigt väldigt lång promenad idag och nu när solen äntligen skiner så funderar jag starkt på att rota fram mina inlines som jag inte har åkt med sen förra sommaren. Bästa träningen tycker dock jag. Men vi får väl se vad karln i huset säger..

Dag 3 avklarad o ett steg närmare mitt mål :P, träningsvärk lår, mage o armar (positivt)




Dom skulle jag vilja ha


promenad dag

Nu äntligen kan man sätta sej ner o skriva i bloggen, hej på er!

vilken träningsvärk man hade då imorse när man vaknade , men de är ju bara bra så ;). jag tog mej en promenad till skolan, sen hämtade vi bella o promenerade till dagis. inte de vackraste vädret ute direkt. vi gick en promenad hem och sen gick jag hem igen, hann sätta mej i 20min sen skulle jag ta en promenad med våran nya granne som har en son på 8mån. Vi gick en jättelång promenad o pratade om allt mellan himmel o jord, de var skit mysigt, hann hem där oxå o kasta i mej lunch  o ge joleene lunch sen var de bara att promenera ner mot dagis o skolan. När jag o flickorna hade mött upp Adrian så gick vi ut med bella en snabbis. tror ni jag var slut när jag kom hem?? promenerat i 5 tim sammanlagt, gissa om mina fötter värker nu. Men väl hemma så var de bara att börja städa så nu är de fint hemma igen =D.
En promenad dag med andra ord.. hahaha ja men de är väl bara bra eller..

ge kidsen middag kanske? tänker faktist ligga i sängen o glo på TV ikväll, bara mysa ner mej helt =D...


SJÄLVKLART inga kort på dagens promenader!!

Viktnedgång dag 2

Då är man inne på dag 2. Jag har alltså klarat mej utan socker o kolhydrater i snart 2 dagar, duktiga jag =D.
Men nog var de svårt att låta bli alla godsaker till mina favvo serier och pommes till maten igår, men jag fixade de. Även när barnen åt bullar o saft på öppet hus idag så avstod jag. Drack istället Nutrilett smoothie

Imorse så gjorde jag plankan direkt när jag vaknade ( eller ja inte direkt, kissade först), Sen några armhävningar. Drack min Nutrilett shake till frukost och sen drog jag iväg på en Powerwalk 1 tim. Efter den så drack jag Nutrilett smoothie med smak av tropiska frukter. och den var verkligen god jämnför med den andra. 4/5 i betyg får den av mej. till Lunch åt jag Soppa på öppna förskolan, inte alls stor mängd, väldigt lite med andra ord.  Ikväll ska sambon o barnen äta hemmagjord pizza och till mej gör han kycklingfile, ja de duuuuger så bra såå för mej :D..
Ikväll blire nog en runda runt hjorthagen oxå, o de gör jag enbart för att de är så skönt att gå.
Ja snart har jag klarat 2 dagar och de är en bra början för mej i alla fall. Äntligen har min modifast kommit oxå, så imorn hämtar jag ut den. Kanske skiter i nutriletten och dricker den istället..

Vad skulle ni ha gjort???

Ni får ha en sån bra kväll mina vänner.. vi höres imorgon igen



DETTA ÄR PLANKAN FÖR ER SOM UNDRAR:





Öppna förskolan/ öppet hus

wow så många läsare.. gud så glad jag blir =)..


idag som alla andra dagar så lämnade man barnen på skolan/ o dagis. Men vi tog oss en skön lång promenad direkt efter de. Vi drog med oss Bella bus oxå ( som jag är dag matte åt nu). Jätteskönt att gå en lång promis med musik i öronen. Vi lämnade henne sedan hemma hos sej o gick sedan hem för att duscha o byta om (man blir rätt svettig när man går), för att sedan gå ner till öppna förskolan. De var inte alls mycke folk där idag men de var roligt ändå. Diskussioner om förskolan och skolan o jaa allt, men roligt som sagt. Direkt efter de så vart de en rask promenad med Bella Bus och sen blev de att gå till Michelles dagis för där hade dom Öppet hus idag. Men så dåligt att man var tvungen att ta med sej eget fika o egen korv att grilla :S, förut bjöd dom på korv o saft.. dåligt tycker jag. Barnen fick då bullar o saft så dom blev ju nöjda


Nu har man äntligen kommit in genom dörren, men fy så de ser ut här då, dax att städa då bara! Karln min skickade nyss ett sms o frågade om han fick göra middan ikväll. JA SJÄLVKLART!! svarade jag då hahaha, då slipper ju jag.. tack älskling du är bäst..

nä då ska man väl kanske städa lite då..


nehe nu gick de inte att lägga in bilder från mobilen heller.. Sååååå stora fel på min laptop just nu!!!

Dag 1 avklarad

Duktiga jag då.. hållt mej till shakes hela dagen o åt en kycklingfilé och sallad enbart till middag, drack vatten till maten t.om. plankan kastade man in här på eftermiddan.
Tog mej en powerwalk här på kvällen oxå har jag gjort och INGE socker på hela dagen, ja jag känner mej så himla duktig just nu. Så då var första dagen avklarad och den fixade jag bra tycker jag. ´Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen är de 16 and pregnant och en unge i minuten som gäller för mej =D..


vi hörs imorn






Nutrilett produkter

Det här kommer jag att äta/dricka 2 veckor framåt ungefär.. de smakar fan inte gott, inte de jag har valt i alla fall så jag kanske får pröva nya smaker bara. Jag väntar bara ¨på att modifast ska dyka upp i brevlådan snart oxå..

 den här smakade ren spya om jag säger så!! iof så var den varm oxå, kanske godare kall


 Har ej smakat denna,men jag hoppas den är god.





 Denna åt jag som mellis medans jag gick, men den var inte heller god, inte min grej :S


 Denna dricker jag nu, byter ut måltiderna mot den här. Den smakar kaffe blandat med choklad typ, väldigt god varm, vet ej hur den smakar kall dock!!

Men som sagt, man får testa sej fram helt enkelt, dom andra åt jag som en mellis typ.


Helgen/ viktnedgång dag 1

God morgon på er!!

Så många gånger som jag har sagt " nu ska jag börja med viktnedgången" bla bla bla och sen hamnar man i den där jävla svackan o börjar käka massa socker o skit igen!! MEEN.. nu ska de börjar på riktigt, nu är de allvar!! vi är några stycken som kör hårt tillsammans LYCKA TILL NU TJEJER!!
Så nu har jag handlat in en massa shakes  allt sånt skit, träning på allvar asså!!


jaja till nå helt annat.
Igår gick hela familjen ner till våran gamla gård o lekte tills bonusbarnen skulle åka hem. Vi var förbi ett par vänner till oss o hälsa på. En av våra vänner har ju precis fått bebis, o gissa dom vem som satt där med tindrande ögon o bara gooosa med bebis.. jo JAG!!!! jag blev helt såld o ville nästan ta med bebisen hem hehe gooos. När vi kom till våran gamla gård så mötte vi våra grannar där nere som fick barn 1mån innan vi flyttade, så självklart var jag tvungen att gooosa med deras bebis oxå hahaha. Maken här hemma tyckte jag skulle bli dagmamma hahaha, men min dröm är att bli barnmorska, jag skulle trivas som fisken i vattnet, men pluggande gör mej nervös, skulle aldrig klara de tror jag =(..
Barnen hade verkligen jätteroligt där nere så dom lekte för fullt. Joleene o jag gungade lite o lekte lite i sanden oxå. Pappa var ju oxå med å lekte med Joleene ;).

När bonusbarnen hade åkte hem så gick vi oxå hem, vi hann hem precis innan regnet började falla från skyn, o tur var väl de.


Idag drog jag i mej en smoothie med smaken "färska bär" och den smakade rent av spya,, fy fan vad äcklig den var






söndag med ett rent hem :P

Jag kommer då aldrig bli en bra bloggare, jag uppdaterar inte 4-5 ggr om dagen och jag har sällan bilder :S.. hehe men men, vem hinner att uppdatera flera gånger om dagen när man har 3barn att ta hand om?
jaja


God morgon på er alla!

Idag är de ännu en söndag, o de är redan April månad, shit vad de går fort.. men nu är de inge snö ute knappt, och de är många plusgrader =D. Vi har +10 här hemma idag men mulet, de stoppar då inte våra pojkar från att gå ut inte =).


Igår var de en sån där seg dag då jag inte hade lust med nånting, jag låg i soffan nästan hela dagen med ett täcke o bara latade mej, jag tror inte karln min var så nöjd med mej då hehe men jag behövde verkligen en sån dag. Jag somnade tidigt oxå igår, men de resulterade till att jag storstädade här på morgonen idag. Japp hela lägenheten är skinande ren o fin, skurat badrum,kök och dammsugit skurat golvet o ja allt. De enda rummet som inte är städat är Sovrummet, ´för där inne sover karln i huset.
Idag tänkte jag att vi skulle ta barnen till den gamla gården o leka lite, dom var inne nästan hela dagen igår så dom behöver komma ut o röra på sej. Idag åker även bonusbarnen hem men vi HOPPAS att dom kommer om 2 veckor igen?!...

Nä nu ska jag göra iordning joleene som fortfarande sitter i pyjamas o leker med dom stora flickorna i rummet..
kanske kommer in bilder senare på eftermiddan, hej så länge..

Fredag idag =)

Fredag, härliga Fredag!

vädret var dock inte så vackert denna dag, mulet med lite dugg inblandad men ändå varmt ute tycker jag.
Idag har de varit en väldigt seg dag , jag har varit så trött o inte orkat göra nånting alls verkligen. Men jag lyckades vika all tvätt o städa här hemma ändå å de tycker jag är bra =). Adrian är hos en kompis nu men ska snart få börja gå hem, flickorna o jag ska ändå ner på stan så då möter vi upp min söta prins. Bonusbarnen kommer idag oxå, dom har inte varit här på säkert 1mån nu så nu var de ändå på tiden  tycker man.  Så sambon är på väg hem med dom nu och då blir de god middag och sen lite fredagsmys med allla 5 kidsen eller ja 4 i alla fall.
svärmor var förbi en liten stund o sa hej oxå =)

Nä nu måste jag få i Joleene mat o sen promenixa ner till stan



Jag vill även tacka alla mina underbara vänner som verkligen stöttar mej oavsett val i livet. Jag älskar er verkligen. Ni betyder så mycket för mej, glöm aldrig de♥



RSS 2.0