En underbar dejt♥

Igår var jag  förbi Anzo och hjälpte henne med flytten, ska bli skönt att ha henne nära nu, då man bara springa över o umgås =).  När jag var där o hjälpte henne så fick jag en ide, jag ringde sandra o frågade om hon kunde passa barnen och de var hon så snäll o gjorde. Så jag o min älskling drog in till strängnäs o åt på resturang o kollade runt i affärer tillsammans. De har vi inte gjort på 1,5år så de var helt underbart.  De behöver vi ibland, eller alla föräldrar behöver de tycker jag. Man behöver vara ensamma utan barn ett tag för att rå om varandra eller hur. ja vi hade roligt o de var så mysigt. När vi åker till Gävle så ska vi gå ut o äta o gå på Bio, de ser jag verkligen fram emot =).

idag händer de inte alls nå mycket, kanske ska hitta på nått ikväll med kompisar, men de får vi väl se vad som händer =)...


ha de så gött nu =)





Älskar dig så mycket älskling ♥


Nu är de äntligen klart... tror jag:P

Igår var älsklingen iväg o storhandla, när han kom hem så hade han lite saker till joleenes lilla hörna. ååå önskar att jag fick tapetsera o göra fint i hennes lilla hörna, finns så mycket mer jag skulle vilja göra. Ja men man får vara nöjd med de man har. Hoppas på att få flytta snart så hon kan få ett eget rum så där.
ja ja i alla fall, nu ser vardagsrummet bättre ut än någonsin.

Vädret är ju skit så man har ju inte kunnat ta sej ut. Glömde nästan helt bort att Joleene skulle iväg o knäppa 6mån skorten, så vi fick skynda oss imorse. Joleene ville inte alls le på korten, gud vad vi kämpade, men hon hade massa annat att göra, Michelle och Adrian fick oxå vara med på några kort, även jag, jag var inte ens klädd eller redo för kort om man säger så :S. Får väl se hur de ser ut då. hon ska ta nya kort när hon blir 1år och då ska tim och Julia oxå vara med på koert, eftersom dom är syskon till Joleene oxå.

Så när jag kom hem så började jag städa o dona, satte upp tavlor o gjorde fint. Joleene fick göra hand och fotavtryck på en fin tavla, jaa ni får se sen. Blev jättefint.

Nu ska jag bara ta de lugnt o glo lite på Tre kronor och vika tvätt tänkte jag, vädret suger ju. heheh älskar tre kronor, roligt att titta på galma serier..




VARDAGSRUM FÖRE:





VARDAGSRUM EFTER:






HÖRNAN FÖRE:





HÖRNAN EFTER:






JOLEENES TAVLA: (fattas ett e i hennes namn där, men de duger ändå)




JOLEENES SÄNG:







ni måste medge att de blev en klar förbättring eller hur?


Hoppas Hoppas...

Vi håller våra tummar o tår på att vi får denna lägenhet. De hade varit så bra för oss alla känns de som. Ja vi håller tummar o tår verkligen.. hoppas hoppas

Nya saker till hemmet

Igår var jag o barnen till E-tuna o handlade lite leksaker  åt joleene och sen var de bara att vända hem för älsklingen hade inga nycklar hem hahaha. när vi kom hem så såg jag att älsklingen hade köpt ett nytt vardagsrums bord och en ny madrass åt joleenes säng. de blev så bra allting alltså =D=D. Idag ska han iväg o handla lite mer till joleenes lilla hörna, kommer visa bilder när allting är klart, men inte än. De kommer bli så himla fint, nu vill man bara ge henne ett eget rum. Idag ska vi bara vara hemma o ta de lugnt. Ska även ta mej upp till Gävle i 1 vecka, men när vet jag inte, får se hur de ser ut med den delen. ja men idag som sagt blire ingenting speciellt gjort, förutom att tvätta.

De finns ingenting bättre...

Det finns ingenting bättre än att umgås med sina barn =). igår hade jag en heldag i strängnäs med barnen, handlade kläder åt Joleene och åt mej själv och sen gick vi o lekte i en lekpark en stund, drog iväg för att äta lite o sen tillbaka till lekparken. Barnen hade verkligen jätteroligt. Vi åkte med samma buss som älsklingen hem. När vi kom hem så gick barnen raka vägen till sina kompisar o jag bara satte mej i soffan o tog de lugnt en stund. Vi låg o kollade på film hela kvällen o sen var de sängen som gällde. Jag älskar dig min prins så mycket, du är mitt allt, kan inte leva utan dej!!


Idag blire shopping igen hehe, nya skor o grejer till lägenheten är de som gäller idag.. ska bli så funny!!!











Grå dag idag

Mulet o kallt är de ute... blä väder verkligen. Har städat här på morgonen o är precis klar. Joleene har precis somnat o barnen är ute o leker med sina friends. Idag är de en tråkig dag känner jag =(, händer inte ett skit ju.. Ska försöka komma iväg o handla kläder till Joleene, hon har ju vuxit ur sina kläder. Sen blire väl väldigt lugnt tror jag.

Igår åkte Julia och Tim hem, barnen fick duscha o hoppa i säng efter de, dom åkte hem sent på kvällen.  Jag o älsklingen låg i soffan o mös, men vi hade roligt oxå, haha, knäppte kort på varandra när vi gjorde fula miner, fjanta runt lite. De måste man få göra som vuxen tycker jag. hehehehe vi hade verkligen jätteroligt. Älskar honom så mycket =). Vi låg o kollade på Rock Star sen på kvällen innan de var läggdax. Sov hur skönt som helst gjorde jag. Jaa.. de var väl de som hände igår och händer idag på denna tråkiga måndag.

Fullt Up hela helgen

I onsdags kom mamma och Hasse hit, vi började nog fläta direkt när dom kom, vi blev klara på tors eftermiddag, självklart så sov vi ju på natten. När vi var klara så gick vi till riddarspelen, barnen tyckte de var jättespännande =). När vi kom hem så grillade vi lite o spelade kubb, de var roligt. På fredagen så åkte mamma och hasse hem och jag åkte för att hämta Tim o julia i södertälje, när vi kom hem så lekte barnen ute en stund inna fredagsmyset. På lördag så drog vi alla till riddarspelen igen, barnen fick massor med prylar, dom var så nöjda så. efter de så var de dax att at sej till svägerskans 18års fest, de blev lite middag o prat i massor =). vi gick hem ganska tidigt eftersom vi var några stycken och Joleene klarade inte av så mycke folk. vi gick till affären o handla godis sen gick vi hem o tittade på film, de regnade ute så de var ingen ide att vara ute. Vädret är fortfarande skit idag, Älsklingen är o hämtar en diskmaskin åt oss. Fy fan vad skönt säger jag bara!!! då slipper jag diska =)=)=). Barnen har fått en varsin  tidning som dom sitter o läser i just ju, jag ska diska för sista gången =D, och sen leka lite med joleene.


snart började Adrian i skolan så jag tänkte ta med mej barnen till E-tuna imorn o handla lite skolsaker o kläder, de behövs =)..

ha de så gott nu så hörs vi


jag just de!!!! vi var till bvc i tors och Joleene hade gått upp 500g på 2 veckor och vuxit 1,5cm, de kändes hur skönt som helst!!



Så här blev håret




Barnens nya kläder som dom fick på riddarspelen, haha jaa alla har vi olika ansiktsuttryck :P




Mammas o Pappas stora tjej =)

En dag på ParkenZoo

Igår när jag satt här hemma och åt frukost så börja fundera på vad vi verkligen hade gjort under denna sommar, o vi hade inte gjort ett skit, så jag fick ett ryck o tog våra barn till ParkenZoo, men ja nämnde inget förrän vi kom fram. Vi hade verkligen jätteroligt =). Barnen älskade att se alla djuren, dom ville kolla på alla djuren samtidigt =). Ja de var verkligen jätteroligt, Adrian var verkligen uppe i de blå han. när vi hade gått klart o sett allt så gick vi ner till stan och åt på mc Donalds, sen åkte vi hem. Men innan vi åkte hela vägen hem så stannade vi hos svärmor o gratta svägerskan Sandra. Hon fick ett presentkort på 200kr på glitter av oss i familjen. sen fikade barnen innan vi gick hem. Dom slocknade direkt när vi kom hem, dom var helt slut efter dagens äventyr. Jag blev så nöjd o glad för dom hade verkligen haft roligt och Adrian kunde verkligen inte sluta prata om alla djuren =). de var så mysigt.


Idag kommer Mor min och Hasse o hälsar på, så idag smäller de, idag ska jag fläta håret!!! guuud vad jag har väntat på den här dagen alltså, tror inte de är nån som förstår hur mycke jag har längtat. Dom stannar dock bara till fre =(. Men på fredag kommer tim och Julia o då blire riddarspelen på lör och sen ska vi på middag hos Svägerskan som har fyllt 18år, så de kommer lite folk dit, vi blir inte alls där nå länge eftersom barnen ska lägga sej o så, speciellt Joleene då. Sen på söndag skulle älsklingen ta med sej pojkarna ut o fiska sa han, så vi får väl se då. jaa så de är fullspäckat hela veckan lång. Hoppas även på att mina kläder ska komma som jag har beställt så man kan få vara extra fin nån dag. ska även fixa mina naglar har jag tänkt mej. hehe mycke nu

ja men ha en sån fin onsdag nu, jag kanske inte hinner skriva mer förrän på sön, men jag kanske slänger in nått inlägg här nån dag.

nu ska jag lägga upp bilder från  gårdagen.















En helt lyckad dag

Jaha de var den måndagen de =)

Gud vilken härlig dag jag har haft, eller vi säger man väl kanske. Anna o hennes barn var förbi o fikade, vi snackade massor mellan himmel o jord, barnen lekte jättemycket. Vi tog en tripp till affären jag o barnen och sen blev de middag. Joleene har äntligen fått en matstol så nu äter hon med oss vid matbordet o de känns skönt =). Hon sover nu i alla fall efter en skål med gröt och barnen ska nu in o få duscha av sej innan de är läggdax. Man vill inte slita dom från leken men man måste, sen ska jag själv duscha o unna mej lite mammatid.

vi hörs imorn hej hej

Alltid trevligt med lite sällskap

Vilken morgon! usch jag saknar min älskling så de gör ont i kroppen. Lade mej på hans kudde imorse o bara drog in doften av hans härliga parfym.. mm.. guuud vad jag vill att han ska vara hemma med mig nu. Ska fan fråga mamma om jag o han kan få göra nått tillsammans ensamma en dag, de skulle vi uppskatta.

ja men jag har i alla fall städat här på morgonen och gjort de så fint här hemma. Anna och hennes 2 barn kommer snart på en fika, våra barn går på samma dagis så dom brukar ju leka där. alltid trevligt med sällskap, sen ska jag ner på stranden o möta upp anzo o några fler, mysigt mysigt..

längtar tills min älskling kommer hem, fyy vad jag tjatar men ni fattar inte hur mycke jag saknar honom o hur mycket jag älskar honom.  förlåt


Nä jag skriver mer ikväll, ha de gött nö





♥Stora planer♥

mmm Jag o min käraste har stora planer framför oss =). De ska verkligen bli roligt och jag är lite pirrig o nervös =). Hoppas vi kan få de som vi har drömt om. Vad de är o när de är säger jag inte. Nu tänker alla antingen " ja nu ska dom väl gifta sig" eller så tänker dom " nu tänker dom väl skaffa sej en till unge" hahaha men jag kan ju säga så här, hade de varit giftemål så hade de stått så här på min blogg:



JAG SKA GIFTA MIG!!! JIPPIE JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG!!!

så giftemål är de inte hehehe och


DE BLIR INGA FLER BEBISAR HÄR HEMMA!!! tro mej!! vi har 5 barn och det räcker gott o väl för oss, knappt så man hinner med sej själv på dagarna så NEJ NEJ NEJ JAG SKA INTE HA BARN!!!

haha jaa nu vet ni de så vi får väl se vad framtiden har att erbjuda ;), inte så långt kvar.


Älskar dig min vackra prins, du betyder så mycket för mig, så glad att jag har dig i mitt liv


Ännu en kväll alldeles ensam =(

tycker inte om att vara ensam på kvällarna längre =(. Älsklingen bara jobbar o jobbar. usch,  saknar honom så otroligt mycket, vill bara ligga i hans famn o mysa nu =(. men snart är skiten slut så snart kan jag mysa med honom igen


Idag gick Jag och Michelle o Joleene till en lekpark o lekte med andra barn, jag satt o snacka lite med vännerna samtidigt =). Adrian var hos en kompis o lekte istället. När vi kom hem så lekte jag en hel del med joleene, älskar att höra henne skratta. Älsklingen svängde förbi en sväng hem för att hämta nått, usch jag fick tårar i ögonen så fort han gick =(. Satt o snackade med en vän på msn när barnen hade somnat. Vi planerade att åka på kryssning o lämna karlarna  och barnen hemma hahahaha, men man vill ändå inte vara utan dom ju =(. jaa vi får väl se, de skulle vara roligt att få komma iväg.
Imorn ska jag förbi en vän o fika o snacka lite skit, som tur är kan barnen leka då :P..
Nu sitter man här i sin ensamhet o gör ingenting, funderar på att gå o lägga mej, klockan börjar bli mycket o jag lixom inget intressant att skriva om =(...


kanske imorn istället då.

kram kram

Jaha så kom regnet

Japp nu har de regnat så nu borde människorna i denna stad vara lite nöjda i alla fall. Har städat här hemma och sen varit förbi svärmor en stnud. Nu är man hemma o är mega hungrig, ska försöka komma på nått att äta här hemma. får väl se vad som händer ikväll, älsklingen jobbar o jobbar o jobbar. Vet att vi ska kolla på snabba cash ikväll i alla fall, hoppas man hinner se den innan de brakar loss ordentligt ute. Hörde att de skulle bli världens åskväder :s, mysigt att gosa med sin älskling då ;).  jag har faktist inte så mycket att skriva idag för det har lixom inte hänt nått.. men men får väl se om jag skriver mer ikväll... bye bye

Dax för en romantisk weeken för 2

De känner då jag. Dax för en romantisk weekend för 2, för mig o min älskade. Vi behöver komma bort lite ensamma känner jag. Har inte fått varit ensamma på  över 1år. Ett mirakel att vi fortfarande kommer överens ;). Älskar honom så, känns bra att kunna prata om allt med honom. min bästa vän♥.

♥Funderar på att överraska honom med lite prylers.. kanske bo på hotell, bio, resturang, romantisk strandpromenad.. mmm me like. får väl se vad romantikern Ellen kan komma på. men de hade fan varit skönt. Passa på nu när föräldrarna har semester ;)...♥

japp de har ska vi fixa sörrö..

hääärlig fredagmorgon ♥

Solen lyser in genom fönstret mmm.. Barnen har fått i sej frukost, joleene åt en hel djuptallrik med gröt! hon är duktig hon. Nu sover hon en stund o barnen leker. Själv ska jag städa här hemma med både dammsugning o torka golv. sen ska jag starta en maskin med tvätt o sen går vi till svärmor o hälsar på en stund. Senare drar vi nog o badar. vi kan behöva de vi sörrö =). Älsklingen ringde imorse när jag sov, han ville bara ringa o säga att han älskar mig=). världens goaste karl har jag =).. skönt att vakna till en sån härlig mening hehehe.

ikväll blire ju  fredagsmys med familjen oxå, grillning, popcorn o lite läsk o en bra film, kanske spela lite familjespel oxå. som sagt en häääärlig fredag ♥

Love to you all


hörs senare puss



Så där ja, äntligen!!

Äntligen så har man ett funkande tangentbord igen, fick låna av svärmor.  så nu kan man äntligen skriva igen ;). idag var jag  o barnen på stranden, men  michelle ville gå hem ganska fort därfrån, varför vet jag inte. joleene låg så nöjd på filten naken och njöt av gruset på backen haha. o nu på eftermiddan var vi upp till svärmor o hälsade på. mysigt område hon bor på. tänkte svänga förbi imorn oxå, gör ju ändå inget på dagarna. Barnen sover o karln jobbar *suck*, känner mej lite ensam just nu, men han kommer nog hem snart. De ser ut att bli regn när som helst, så jag lär ta in kläderna som hänger där ute. härligt med rgen men jag hoppas på solsken imorn i alla fall. Nästa ons kommer min mamma o hälsar på, hon skafläta mitt hår =D. men hon åker hem på fre för då kommer tim o juila så då blire lite trångt =(. Men jag får åka upp o hälsa på nån gång, saknar mina vänner där uppe så de gör ont =(. men men.. ja men ha en trevlig kväll då så hörs vi väl hoppas jag =).



Min älskade pojke på stranden =)

Strandbadet hela dagen lång

Barnen ligger i sina sängar o sussar, de kommer musik ur högtalarna och takfläkten kör på högsta hastighet. Mmm de är mammatid nu =).

Jag började dagen med att städa hela lägenheten och sen tog jag med mig barnen till stranden och där stanade vi i några timmar. Fan vad de blåste ute alltså, världens storm ju hehe men skit skönt i vattnet. Vi hade 23grader i vattnet och  jag badade (även fast jag skäms över min kropp), som aldrig förr. Barnen älskade vattnet. Jävla tangentbord!!! fan sladden är knas.. aaah!!! aja i alla fall, Joleene var väl inte så förtjust i vrämen o hon gillar inte att bada heller. Men hon var nöjd ändå=). vi hade Sara o hennes lilla dotter emd oss =). mys..¨på eftermiddan gick vi hem, var tvungen att ta mig till apoteket o köpa joleenes ersättning eftersom vi väntar på recept. men hennes mat var slut, jävla katastrof!!! men jag ska försöka lösa de på nått sätt ändå , jag måste!!
Vi har haft en helt underbar dag idag faktist, älskar att umgås med mina älskade barn, för dom är verkligen mitt allt. Så nu ska jag njuta lite av min mammatid genom att lägga mej i soffan och lyssna på musik o lösa korsord. alltså stänga av tv:n. man sitter alltid vid datorn eller tv:n på kvällarna men inte ikväll hade jag tänkt mig =).

ha de så gött nu allihopa



ny vecka, nya upplevelser

jaha då har min älsklings semsester tagit slut. *suck*, har väl inte varit så mycket semster för hans del heller stackaren. Tim och Julia åkte hem igår efter en 1 vecka här hemma hos oss, de har med andra ord varit fullt hus här hemma =), nu är de tomt när man är van vid liv o rörelser hahaha.  Jag åkte o lämnade dom i sthlm igår för jag skulle hämta Adrian samtidigt. Men jag gör aldirg om de, de kan jag lova. fy fan vad tufft, ingen AC i varken buss eller tåg så ni kan ju gissa hur svettigt de var. Nä aldrig mer säger jag bara. skönt att min pojke är hemma igen i alla fall, saknat honom mega mycket =). Vi har väl inte gjort så mycket den här dagen heller. Vi ska äta lunch och sen ska vi bada i poolen tänkte jag =). Vi får väl se vad som händer i helgen, måste hitta på nått med barnen i alla fall. Mamma kommer inte till helgen och hon kan inte komma nösta helg heller för då är Tim och Julia här o då får vi inte plats =(, så jag måste ta mej upp till gävle och fläta håret  för håret ska flätas så är de bara.

De var 34 grader varmt igår i sthlm, herregud!!! och idag är de nog lika varmt även fast solen inte ligger på så värst mycket. Joleene har blivit jätte duktig på att äta så jag hoppas hon ökar i vitk nu =)..

Nä jag måste fixa lunch nu asså sen bada lite =) ha de göööött



Mammas och Pappas lilla ängel♥

En riktig familjedag =)

De har de varit idag, en riktigt härligt familjedag =). Vi började dagen med att ta undan sängen och ställa den i förrådet, sen gjorde vi de fint i killarnas rum och sen ställde vi ut joleenes säng, vilken yta de blev, ska fixa hennes hörna lite mer bara sen woala =). Vi bestämde oss för att ta barnen ner på stan och handla glass för pengarna som vi fick av min pappa och Annelie. jättefint kort fick barnen =). Sen när vi väl kom dit så kom lilla tåget och då bestämde vi att vi åker tåget med barnen, som dom har tjatat om ett tag nu =). Dom tyckte de var jätte spännande, efter de så gick vi o kollade lite på slottet innan vi gick hem. Barnen plockade smultron hela vägen hem som dom käkade sen. Nu håller jag på med mat, spagetti och köttfärsås =) mumma. Adrian ska iväg till sin morfar ikväll så man måste packa lite kläder och så. =).


Joleene har blivit så himla duktig på att äta sen vi ändrade lite på hennes mat och så. Jag är så stolt över henne. Sjukhusbesöket igår gick jättebra oxå, förutom de att hon hade gått ner 70g =(, men fortsätter hon äta som hon gjort idag och igår så ska hon då gå upp som vanligt.

Ha en trevlig kväll på er, slänger in lite bilder från idag oxå =).











Och så kom regnet.

Dagen var kanske inte så himla bra idag, mulet ute, regnar så där ibland och ja inte så jättevarmt, men det är skönt ute och barnen är ute ändå =). Igår började vi fixa vardagsrummet och ja fy fan vilken skillnad de blev, bara sängen kvar nu som ska ner i förrådet då. Men vilken yta de blev alltså, vi höll på från 22:15-23:40 igår natt, men de var de värt tycker jag hehehe =), så nu är vi väldigt nöjda faktist. Snart får Joleene äntligen en egen hörna och killarna får mer yta i deras rum, me like. Den här veckan händer de väl inte så mycke vad jag vet, Adrian ska få åka till sin morfar och Annelie på tors. Han behöver nog de, han behöver komma hemifrån faktist, han har varit lite tillbaka dragen och så.  Men nu ska han då som sagt åka iväg och de tycker han är skoj. Jag hade tänkt och ta mej en dag och bara umgås med honom oxå, för de är sällan han får vara med mamma helt själv. De blir väl så är man han fler barn än 1, men vi ska iväg och ha lite mys bara han och jag =).

Imorn är det sjukhuset som gäller för min och Joleenes del. först ska vi träffa en läkare klockan 10 och sen 10.45 ska vi träffa en dietist, så de ska bli skönt att få svar på frågor och hjälp med maten, sen ska jag in på barnens hus och kolla på lite små saker åt joleene som jag anser att hon behöver, ellr vi =).

oj nu kom Vi föräldrar tidningen oxå ner i brevlådan, hmm kanske ska lägga mej i soffan och läsa lite =).. ja barnen är ändå ute, käka lite och ta de lugnt.






FÖRE:

så här såg vardagsrummet ut innan






EFTER:

Så här ser de ut idag


skillnad va?? och vi är inte klara än :P... ha de så gött så hörs vi


Sommarlovet har börjat!

Ja nu har sommarlovet börjat ordentligt för kidsen må ni tro. Dom har badat, ätit glass, haft vattenkrig och en massa andra roliga saker.  Tim och Julia är här den här veckan oxå. Så de har varit en massa lek och stoj här hemma från 6 på morgonen till 9 på kvällen, så gissa om man är helt slut efter 9 hehehe. Vi har även testat att sova i bäddsoffan och FYFAN vad jag sover bra i den, hur jävla underbart som helst. vi ska börja göra om här ikväll tänkte vi, ska bli så najs najs. får se om man lägger in bilder sen. Näää nu ska jag ärligt talat ta mej en dusch och sen lägga mej i soffan och njuta av tystnaden:P, ha de gött så länge



Ja men fy fan vad sköööönt!!!!

Nu har äntligen har soffan kommit, fy fan vad skööönt!! slänga den gamla och in med den nya! det blev så snyggt, så stiligt så. Nu är de bara sängen som vi ska slänga och göra om i killarnas rum och fixa Joleenes rum, ja fy faaaan vad nöjd jag är. kommer in bilder sen när allting är klart =).

Joleene fick spruta igår och hon fick feber nästan direkt stackaren, så hon  har varit lite nere idag men hon har ätit väldigt bra ändå. Jag satt halva dagen hos Anzo och snacka lite skit, väldigt mysigt tycker jag. en väldigt bra lyssnar tycker jag =). Sen gick jag hem och gav Joleene mat och sen hämta kidsen på dagis. Sista dagen för Adde där så de blev en massa kramandes och Michelle har ju bara sommarlov men byter avdelning till hösten, så de blev en massa kramar där oxå =).
När jag kom hem så blev de att städa här.. åå de blev så fint så =).
Älsklingen ska iväg och jobba ikväll så jag blir lite ensam ikväll då, men men..

fan ska vi äta idag då tro??

Imorn kommer bonusbarnen, ska vara här en heeel vecka, blir massor med glass och bad då :P

ha de så gött nö =D

RSS 2.0