Nu är de på riktigt!!

idag börjar min nya fridfulla och hälsosamma dag på riktigt!!

idag ska jag inta min plats på gymmet med min personliga tränare =D. Det ska bli så himla roligt o jag längtar så hemskt mycket. Men när jag satt här o längtade så kom jag på,.. jag har ju inga träningsskor, har ju beställt ett par men när tänker dom dyka upp då? då precis, då plingar de till i min mobil o där får jag se att de står att skorna har kommit!! TJOHO!! perfekt då är de ju bara att göra sej redo för att träna lite då =D..

ska då träna hela veckan har jag bestämt, man ska inte köra på för hårt heller så jag får ta de lite lugnt tror jag, sen äre bara att sätta fart när man börjar bli van :P.. ååå så spännande!!

imorgon tänker jag börja äta Allevo oxå, får väl se om de händer nått om några veckor!!
näää nu måste jag göra mej iordning, ge joleene mat så de är klart och sen får min älskade sambo ta resten i 1timme..


Start vikt: 63kg

Mål vikt: 53kg

 
de här ska vi fixa =)

De blev inte så tokigt ändå

God morgon!!

Igår var de ju meningen att vi skulle ha kalas för Joleene, men de var ingen som kunde komma så vi ställde in hela kalaset. Men, runt 4 tiden dök sambons närmaste vänner med familj och helt plötsligt var hela lägenhen fullt med folk. vi fikade, skrattade och hade jätte trevligt, så Joleenes dag blev inte så tokig ändå =).

När alla hade åkt hem och vi hade fått i oss middag så blev vi alla här hemma jätte trötta. Michelle och Adrian somnade på 2 röda sekunder, joleene somnade strax efter dom. Jag o sambon tittade på en film men han se halva bara för sen somnade jag på soffan. så de blev en tidig kväll igår =).

Idag tänkte jag försöka ta mej till Öppna förskolan med flickorna, bättre de än att sitta här hemma o dega, så nu blir de ett snabbt inlägg så skriver jag mer senare.. hej svej

Är det morgon nu?

Ännu en tidig morgon! jag är så trött så jag skulle kunna sova sittandes här i soffan, men de är bara att hålla sej vaken.

alla 5 barnen är vaken och kollar på barnkanalen och leker samtidigt, fästmannen sover så klart och jag håller på att tvätta. Ja jag tvättar ju inte så mycket, bara finkläderna som Joleene ska ha senare idag. Jo därför att Joleene ska ha kalas idag =D!!!!
Vi hade ett litet kalas för Julia igår, hon fick en tårta, och lite presenter sen fick dom en massa gott på kvällen.
Idag ska Tim och Julia åka hem, tyvärr hinner dom inte vara med på Joleenes kalas, men inget vi kan göra åt.

Eftersom Joleene är mjölkprotein allergiker så måste vi göra tårtan helt från grunden, göra egen tårtbotten och även skaffa fram mjölkfri grädde. Men där är vårat problem, vi hittar ingen mjölkfri grädde!!!
Är de någon som vet vart man kan hitta de???

De ska bakas kakor, bullar och en tårta, de ska städas och de ska ordnas inför hennes lilla kalas. Vi blir inte alls många men de gör inte mej något, då vet man vilka som bryr sej och vilka som skiter i en. Men men I don't care!!!


Igår var vi o knäppte 1års kort på Joleene, de hade blivit nått missförstånd o fredags så vi fick byta tid. Joleene var så himla fin på alla korten. Vi tog ett syskonkort oxå o de var verkligen inte lätt att få alla 5 barnen att sitta still, titta in i kameran och få Joleene att le. Hon var ju så himla trött så vi gav henne nallar o blåste bubbkor och allting hehe men näää inget leende.. får väl se hur dom blev sen när dom kommer..


Nä nu måste jag ta hand om en trotsig Michelle som har vaknat alldeles för tidigt här på morgonen!!

hej så länge


jag säger bara....

Fan vad trött jag ääär!!!!
Joleene har sovit så dåligt inatt, vaknat flera gånger och bara gnällt o pipigt.. vaggat henne till söms men så fort man vände på se eller bara rörde sej lite, ja då vaknade hon direkt o så fick man börja om från början. usch vad jobbigt...
Klev upp halv 6 imorse för att tvätta, även tvätta min jacka. Ville bara lägga mej ner o sova igen *gäsp*.
Som tur är så får Adrian skjuts till skolan så jag slipper släpa med mej flickorna ut i kylan, och jag slipper gå utan jacka haha...

Nu är min pappa och Annelie på väg till Arlanda, dom ska ju ta flyget till Thailand nu på morgonen, semester i 14 dagar..SÅÅÅÅ ORÄTTVIST!!!! Pappa ringde igår och retade mej för de, för han vet hur mycket jag vill åka..

nä nu gnäller Joleene igen, ovanligt..bara att fortsätta morgonen med gnäll och tvätt..

LATER..

Blogg torka??

Jag har verkligen fått bloggtorka, eller så har jag bara börjat tappa lusten totalt. det händer lixom ingenting här hemma och jag orkar inte skriva samma sak varje dag, det är så tråkigt o vanligt. men men jag får väl komma på något att skriva om helt enkelt. Men när jag skriver om mina tankar och åsikter, så äre alltid nån jävel som måste smygläsa, kommentera och hota med anmälan.. så nee jag får väl isf skriva om goda tankar och åsikter.

Idag ringde min älskade make mej och frågade om jag skulle in till strängnäs o handla med honom under dagen. ja visst de kan jag väl svarade jag.. Lämnade barnen på skolan och dagis och gick sedan hem för att packa i lite blöjor och shit o väskan. Joleene var så glad o nöjd hela bussresan dit, tittade på hennes fina tänder och kom då på att vi skulle ju till tandläkaren med henne klockan 8.55!! duktigt Ellen, duktigt, bara att boka ny tid till tandläkaren åt Joleene.
När vi kom ner så gick vi in i leksaksaffären och handlade presenter till Julia och Michelle.. alltså, de var nog ett av dom svåraste sakerna jag har gjort. Dom önskar sej nästan samma saker, och saker o ting är inte billigt. så dom fick en varsin stor present och en varsin liten present så vi hoppas väl på att dom ska bli nöjda. Köpte även muggar, tallrikar och servetter till Michelles kalas. Ja nu är de ju så här va, att Michelle fyller år den 9 feb, och då har man inte direkt pengar va, så vi handlade saker o ting till hennes födelsedag och kalas nu så är de gjort sen. Smart va? inbjudningskorten köper jag imorgon när vi ska till E-tuna. Måste in dit o köpa nya vinterskor åt barnen och titta på lite andra grejer hehehe..




GRATTIS VERONICA TILL ERAN VENDELA SOM ÄNTLIGEN ÄR HÄR!!!

GRATTIS MADDE TILL ERAN ISAK SOM ÄNTLIGEN ÄR HÄR!!

Våran 1åring..

Hejsan svejsan!!

Tänk att våran söta flicka är 1år nu.. de går så himla fort så ojojoj..
Mitt bonusbarn Julia fyllde 7år. haha japp så är de.. Julia och Joleene är födda på samma dag. De tyckte vi var lite komiskt, min sambos 2 flickor fyller år på samma dag hehehe..ja de är lite roligt faktist.


Så i helgen tror jag bonusbarnen kommer och då får de bli kalas för båda flickorna. De var egentligen inte meningen att julia och Tim skulle komma den här helgen, så då bokade jag in kalas för Joleene den helgen, men deras mamma hörde av sej igår och sa att dom kunde komma den här helgen i alla fall så ja.. de blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mej då.. men ja vi får väl slå ihop kalasen helt enkelt.

men igår firade vi i familjen våran älskade Joleene i alla fall. Av oss fick hon en slags lära gå vagn, jättefin är de och den kan låta, mm.. Joleene har väl lite svårt att gå ännu men hon tar små små steg om man hjäplper henne. duktig flicka. Faster Sandra och Farbror John var förbi igår och firade henne oxå. vi hade jätte roligt på kvällen, spelade en hel del kinect hehe super roligt.

Idag så har jag varit till bvc på 1års kontroll med Joleene. Hon hade gått upp dom 200g som hon hade gått ner förra veckan, så jag är glad över de i alla fall. Fick spruta i varsit ben fick hon oxå. hon fick jättemycket beröm av barnmorskan för hon sa inte ett pip när hon fick första sprutan, sen pep hon till lite grann i nästa ben men de gick över på 2 röda.. så himla duktig våran älskade flicka.. mamma älskar dej så mycket gumman

Efter de så åkte vi iväg och storhandlade med farmor/svärmor.. Joleene fick jättefina kläder av henne och familjen då..
Så nu är man hemma igen, plockade upp dom stora barnen på vägen hem, så nu har man betalat en jävla massa räkningar, och ska nu börja packa upp varorna och sen börja med middan kanske..

höres då..

Håller tummarna för Veronica och Madelene som ska ha bebisar idag, den ena blev hemskickad och den andra blir igång satt.. hoppas bebisarna kommer idag nu då


Joleene 1år idag



Grattis älskade Joleene på din 1års dag♥♥


För exakt 1 år sedan låg man på förlossningen, extremt trött efter en tuff natt utan sömn o värkar.. man fick smärtstillande och fick sedan åka hem..
men senare under dagen så kom hon våran älskade prinsessa, så vacker o underbar.

Mamma och Pappa älskar dej Joleene, vi kommer alltid finnas vid din sida.
Jag älskar att vara din mamma, jag älskar varje framsteg du tar, varje leende..Goa flicka




Joleene nyfödd och helt underbar

Firat joleene och bakat

En skön och lugn söndag har de väl varit.. eller??
hehe nee inte direkt. Vi har bakat, städat o donat under dagen. Pappa och Annelie kom över för att gratta våran söta Joleene som blir 1 år imorgon. 
Efter dom hade varit här så blev de middag och sen drog fästmannen till en polare. Nu sitter man här hemma och tittar på Teen Mom och alla barnen sover sött.
hahaha vilket kort version om vad vi har gjort idag :P.

vi bakade bullar, chokladkaka och sockerkaka..
Joleene fick jättesöta och fina kläder av dom.
klänningen ska hon ha nästa helg när hon ska ha kalas =).

Tänk att man satt hemma i soffan, så nere o trött på att vara gravid. Gått över 9 dagar och kände att bebisen aldrig skulle titta ut, magen var i vägen och man var bara så less. Men man hade då ingen aning om att 3 tim senare skulle vattnet börja gå och resan till förlossningen började. Tänk att de har gått ett helt år sedan man var stor som ett hus.. Idag är hon en fin och underbar flicka med en massa energi och kan få vem som helst att smälta! Våran älskade Joleene som imorgon blir 1 år. Pappas lilla flicka är de, hon får pappa att smälta direkt..Imorgon ska familjen fira henne och ge henne sina presenter..

Jag älskar verkligen min underbara flicka, jag älskar hela min underbara familj
.

Fredag, lördag....

Lördag är de idag ja just de. Igår hade vi en skön dag faktist. vi var ju tvugna att åka in o handla present till Joleene och Adrians kompis som hade kalas idag. Vi hittade en stor i jättefin present åt Joleene o billig var den oxå. Nästa vecka ska jag köpa presenter åt Julia och Michelle. Tänk att Julia och Joleene fyller år samma dag hahaha jobbigt för dom.  ja i alla fall, vi gick runt o hittade lite smått o gått o sedan åkte vi hem. vi åt potatisgratäng med fläskfilé till middag och sedan popcorn och godis till Barda.
På kvällen tittade jag o älsklingen på en skräckfilm och jag looooovar er, jag kunde inte sova på bra länge. jag trodde allvarligt att hela huset spökade hehehe usch vad jobbigt de var. Michelle hade lite feber igår oxå men de gick över på kvällen..


Idag lördag så hade vi främmande på förmiddan, vi hittade nånting på nätet som vi så gärna vill ha så vi har suttit o klurat på hur vi ska få de vi vill ha hehehe.. efter fikat så gjorde vi iordning oss för kalaset och tog sedan en skön promenad dit. underbart skönt var de.
Medans Adrian var på kalaset så gick vi andra runt o små handla på affären och gick runt lite för att fördriva tiden.
Nu är vi äntligen hemma, jag sitter i köket och har Joleene brevid mej och min älskade fästman  lagar god härlig middag, men vad maträtten heter vet jag inte hahaha.. ikväll blire filmkväll o massa mys, de gillar jag..
 
imorgon kommer morfar o firar Joleene, han åker ju till Thailand den 28:e (den grisen hehehe)
vi höres då..


Blev inge Gävle =(

Hela natten låg jag o grubblade om vi skulle åka till Gävle eller inte.  kostnaden, och barnen då som inte var så bra i magen. de blev inte mycket sömn för min del men på morgonen så bestämde jag mej för att vi inte åker till Gävle så slipper vi riskera nått. Adrian blev jätteledsen o fick tårar, de gjorde ont i mamma vill jag lova men jag lovade honom att om han blev bättre så skulle vi åka o bada i helgen o de gick han väl med på, men glad var han inte. Under dagen så hämtade jag ett paket från H&M, en massa kläder till barnen, så fina sååå.
När jag hade hämtat barnen så städade jag här hemma o sen spelade jag lite Dance Central. När jag stod där o dansade så märkte jag att vid sidan om stod Michelle o dansa o sjöng med till låten. Hon dansade perfekt o sjöng med, varenda ord. Då kom nästan tårarna på mej för jag blev så stolt över hur hon har lärt sej medans jag har dansat.. hon var så duktig så jaa.. min flicka kan verkligen sjunga o dansa. Mammas älskling

Nu har vi fått vårat fina köksbord+stolar+soffan och fina skänken, dessutom satte vi upp fina trälampan i köket, och köpte fina ljusstakar som man sätter upp på vägen i vardagsrummet. vi fixade även bänken på soffan eftersom den var blå o sliten.. de blev verkligen fint. De är inte mycket som fattas här i lägenheten, väntar även på tapeterna som dom skulle fixa. gud vad fint vi börjar få de och jag längtar tills vi ska byta rum så jag får fixa barnens rum o vårat sovrum.

Imorn ska vi in till strängnäs o handla presenter till Joleene för våran tös blir ju 1år på måndag.. usch tiden går alldeles för fort :s....



Köket



Vardagsrummet

Barnkliniken

Igår åkte vi till barnkliniken med Joleene (rådet som vi fick av bvc). Vi kom dit till 12 ungefär och fick vänta i 10min sen var de vikt kontroll och kolla om hon hade feber. Joleene hade gått ner 200g och väger nu 7100 =(, men inge feber. de gjorde ont i mej att se att Joleene hade gått ner för hon har ingenting att ta av ¨på sin lilla kropp. Ja i alla fall efter de fick vi sitta o vänta på en läkare. De tog väl 10 min till sen kommer läkaren o säger att de är lunch dax för dom o eftersom de inte är akut så får jag vänta 1 timme för läkare måste ju oxå äta. *suck* irriterande.. jaja jag o Joleene gick ner o åt lunch oxå, eller jag åt för joleene ville inte ha. när sedan var de bara gå upp o vänta på läkaren som kom rätt snabbt faktist.
dom hittade så klart inge fel på joleene o cmv provet visade negativt och de var riktigt skönt faktist, men att dom hade tagit prover för Gluten hade jag ingen aning om o inget har dom sagt heller *arg*.. jävla puckon. O tydligen hade dom glömt att skicka in ett prov o som blev iväg skickat igår. men vadå?? hur fan kan man glömma en sån sak, de gäller för fan ett liv!!! idioter..
dom tog blodsänka på joleene å hon var så duktig när dom tog stick i fingret, inte ett ljud så hon. Sen fick vi vänta i väntrummet tills provsvaren kom. Ja vi satt i 1,5 timme o vänta på provsvaren, dom hade glömt att tala om de för läkaren att provsvaren hade kommit. jag undrar vad i helvete dom gör på den där kliniken alltså!! ingen jävla koll ALLS!! joleene var de i alla fall inget fel på så vi fick åka hem igen o försöka få i henne mat, men hennes vikt var de viktigt att vi höll koll på så vi ska på återbesök om 8 veckor.

ja så såg dagen ut för mej igår.. jag är så glad att de inte är något fel på min älskade Joleene, VÅRAN Joleene.. jag längtade hem hela tiden vill jag lova.



Joleene i lekrummet, så glad så



Men även hon blev trött på att vänta


Älskade Joleene

Våran fina flicka mår inte så bra. Hon var inte så pigg i torsdags, fick knappt i henne nå mat och på fredagen bleb hon magsjuk. ja på lördagen var de ju iof över, inge feber och hon spydde inte men... hon åt ingenting, o drack ingenting. Samma på söndagen, jag fick väl i henne nån droppe mjölk men inte mer för hon vägrade, och mat var de inte ens talan om. Ja så har de pågått nu fram tills idag o hon äter fortfarande ingenting och hon dricker nästan ingenting. Hon är blev o hängig, vi känner inte igen henne här hemma längre. Hon sover säkert 5ggr på en dag när hon vanligtvis sover 2ggr.. Så nu börjar jag bli orolig o ringde till vårdcentralen, dom ska ringa upp oss halv 10. jag hoppas vi får tid dit så dom får titta på henne o ge oss bra svar.
Som ni kanske vet så är Joleene väldigt liten hon väger 7,3kg och är 68cm lång så hon har inte så mycket att ta av o jag är rädd att hon går ner en del i vikt o de är inte bra för henne om man säger så =(.. så jag kommer inte skriva så mycket idag förrän jag har fått svar..




Våran fina flicka

Inte så tokig måndag ändå

Joleene sov hela natten i sin säng! underbart, för då fick mamma sova =). Morgonen har varit lugn, barnen o jag har myst bara i soffan. Nina kom o fikade en stund med mej på förmiddag. Fan vad trevligt de var, lära känna henne bättre är hur underbart som helst. snart bor vi grannar oxå =). vi pratade om sommaren o barnen o bröllop o en massa saker ;).
Sambon kom med 2 arbetskramrater och fikade en stund oxå. Så nu har alla åkt hem o barnen tittar på film.

Adrian hade migrän igår kväll å mådde inte så bra så han fick vara hemma från skolan idag. Idag mår han mycket bättre dock så imorn blire skolan igen.
Ingen aning om vad vi ska äta till middag idag heller :S men vi kommer nog på något..
Städat o fint är de här hemma oxå så nu kan man slappa en stund.
En härlig måndag med andra ord.


En lugn helg



Det har inte blivit så mycket skrivande här under helgen. de kan ju bero på att man inte har så mycket att skriva om.
Men ja.. Joleene blev så klart magsjuk i fredags. hon spydde ett antal gånger o fick inte behålla nånting o feber fick hon oxå. vi kämpade med att få i henne vätska hela dagen men till ingen nytta alls. Hon fick i sej blåbärsoppa på natten o fick behålla de, men man var ju rädd att hon skulle spy ändå så man låg ju vaken nästan hela natten för att titta till henne. vi storstädade här hemma i fredags så de var fint hemma. Fredagsmys med Barda och popcorn blev de oxå, men sen fick Michelle gå o sova för hon var så trött, så Adrian jag o sambon satt o tittade på otecknade Turtles och Adrian var helt inne i filmen. Han gillade de stunden med oss =).

Igår gjorde vi ingenting, vi hade så tråkigt vill jag lova. jag vek lite tvätt och sambon dammsög hela lägenheten o sen låg vi bara i soffan o slappa.
Joleenes feber hade försvunnit o hon spydde inte mer heller, men hon var ingen pigg flicka o vi fick inte i henne nå vätska på hela morgonen, lite mjölk på förmiddan men de var inte mycket alls.
På eftermiddan så började vi spela kinect och vi hade verkligen jätteroligt =). Vi spelade nästan hela kvällen med barnen =). När barnen hade gått o lagt sej så spelade jag, sambon o våran vän Peter vidare o jag tror vi spelade till 22.30. de var verkligen jätteroligt hehehe..
Joleene var helt omöjligt inatt, hon spydde 2 ggr och sen var de bra, sen fick hon behålla vällingen. Adrian hamnade inne hos oss för han hade drömt en mardröm.

Men nu har vi alla ätit frukost och ska strax klä på oss, ute regnar de ( TJOHOOO), så de blir väl inte att gå ut heller..vem vet de kanske blir KINECT och en film ;)..
ha en fortsatt trevlig söndag mina vänner


Körkortstest

Testa o se om du får godkänt på provet =)



Körkort


Sälja och städa

Dax att göra sej av med lite saker här hemma känns de som. jag har en hel del som ska bort så jag tror jag lägger ut lite saker ¨på Tradera faktist. Vad är de för mening att slänga sakerna när man lika gärna kan sälja dom eller vad säger ni.  Onödigt att ha saker liggandes som tar upp en jävla massa plats. så nu ska skiten ut på tradera =)..

Här hemma har de väl inte hänt så mycket. Somnade med joleene på soffan medans michelle tittade på film. var ner på affären o handlade lite så nu håller jag på att ta tag med städningen (latmask idag). Älsklingen är snart hemma oxå. blir kycklinggryta idag till middag så mycket vet jag.

Har pratat med en nära vän idag i telefon.. saknar dom gamla tiderna verkligen, saknar dej min vän så himla mycket. Jag är så glad att vi pratar o kan prata om allt.. miss you..

ne men vi hörs då

Är de magsjuka på väg??

Älskade Michelle ligger i magsjuka =(. När vi mötte upp Adrian igår så började vi prata om att Michelle o Adrian sällan är sjuka. jag tror inte dom har varit sjuka på över 1 år eller något sånt dom har klarat sej väldigt bra tycker jag. O de gick vi o pratade om igår, men michelle hade haft ont i magen på dagis och när vi kom till farmor igår så hade hon ont i magen. Runt 6 tiden på kvällen så spydde hon första svängen o då visste vi direkt att hon var magsjuk. Feber hade hon oxå stackars liten.. men hon har bara spytt 2 ggr sen igår så vi får väl se, hon har lyckats få ner frukost och druckit en del o de har inte kommit upp ännu så ja jag vet inte alls om hon egentligen har magsjuka men väldigt ont i magen har hon o har hög feber.
Min älskling var underbar igår natt, han fanns vid michelles sida nästan hela natten och tog hand om henne så jag fick sova. Sen hade han fixat citronvatten åt mej oxå å ställt in i kylskåpet dessutom så började han senare idag så han kunde vara hemma med Michelle medans jag följde med Adrian till skolan.
min älskling är verkligen underbar, älskar honom så himla mycket.


så idag sitter vi här hemma jag Michelle o joleene.. jag håller tummarna för att joleene inte ska bli smittad för då blire sjukhuset direkt eftersom hon är så fruktansvärt liten.

Nää nu ska jag dricka lite The o få i mej lite frukost.. höres då..

har jag inte tid eller vad??

Oj nu blev de visst en lucka till i skrivandet. Jag är väldigt imponerad av dom föräldrar som kan blogga flera gånger om dagen =). Jag hinner knappt skriva en gång om dagen.

Igår var jag ute på en jätteskön promenad runt hjorthagen. jag har inte gått den rundan sen i somras så första gången på säkert 5mån. De var jättefint nu så här på vintern, hjortarna var ute o de såg så himla vackert ute när dom gick ute på ängen. Jag gick o lyssnade på musik o sjöng lite för mej själv o solen lös på oss så vackert.
Jag hann gå runt hjorthagen o sen raka vägen för att hämta Michelle på dagis och sen möta upp Adrian. Vi mötte en bekant till oss som skulle sälja hennes köksbord+ stolar och en soffa, och sen  en skänk, hon skickade en bild på de o vi nappade direkt, så i slutet av den här månaden åker glasbordet ut o ett fint furubord kommer in.. så himla skönt att få iordning på lägenheten bit för bit. Väntar bara att målarn ska komma o tapetsera o måla om så vi kan byta rum o fixa o dona.. längtar som fan verkligen.

Imorse när man vaknade så snöade på kraftigt utanför o plusgrader var de oxå så de blev riktig blötsnö. Barnen o jag blev väldigt blöta när vi kom till både skolan o dagis, då ville man bara fort hem. Väl hemma så städade man o donade sen passade jag på att sova middag med joleene. Ja hon sov ju bara i ynka 20min så de blev inte så hemskt mycket för en annan. När barnen hade slutat dagis o skolan så gick vi förbi svärmor/farmor o fikade en stund, pratade om allt möjligt..
Michelle hade haft ont i magen på dagis i fröken där trodde de var för att hon inte ätit så bra. Men när vi kom till farmor så ville hon knappt ha en kaka o ville bara sitta i knä.
O känns lite varm o jag är nu rädd att hon håller på att bli sjuk. hoppas verkligen hon inte är de, får ju inte riktigt ta tempen heller =(..


nä nu äre matdax och sen äre duscha barnen som gäller o sen blire mys för mej o sambon..

ha en trevlig kväll på er..


Naturen är en del av mej

Är de någonting jag verkligen älskar så är de att vara ute i naturen. jag skulle kunna promenera ute i naturen en hel dag utan problem. Gå i skogen, upptäcka nya ställen, gå i min egen takt o bara gå gå gå gå. De finns ingenting mer underbart tycker jag. jag skulle vilja åka till Nya Zeeland och scotland bara för naturens skull. De är mju världens grej tycker jag, se en ny natur känna ny frisk luft *andas in* mmmm kan lätt drömma mej bort. Hade jag haft körkort så tror jag inte att jag hade använt bilen så värst mycke för jag är verkligen en ute människa, jag älskar att vara o har alltid älskat de.. mysigt som fan





Vackra Norge



Nya Zeeland



Scotland

Tillbaka till vardagen igen

God morgon i stugan alla läsare!

hur har eran morgon varit då hittills??

själv vaknade jag 06.40 och väckte mina barn som fortfarande sov så sött. De blev frukost o lite bolibompa innan de var dax att dra på sej ytterkläderna o röra sej iväg mot skolan o dagis. Men ni ska veta att de var inte så lätt att gå, nej nej, isbana hela vägen var de, tur att ingen ramlade o slog sej på vägen dit o hem.
Nu är man hemma i har gjort lite morgon pilates o mjukat upp kroppen. Strängnäsbostad kommer snart hit o ska fixa små felen i lägenheten o sen blire lite mer träning tänkte jag. Städa ska jag försöka hinna innan dom kommer. Så skönt ändå att barnen är i skolan o på dagis för då får man lite lugn o ro. Har ju varit full fart hela jullovet på barnen. Bara jag o lilla Joleene hemma =).


Igår var jag hos Sara o umgicks lite, satt o snacka om de mesta o åt lite lunch där gjorde vi oxå. Sen gick vi hem till oss och spelade lite Dance Central hehe hade roligt. vi gick tillsammans till konsum o sen gick vi åt olika håll därifrån. Blev en väldigt lugn kväll oxå å somnade tidigt.


ja men jag får väl skriva mer sen då jag inte har tid mer just nu..

:::::::


Förlåt att jag inte har skrivit något här inne på ett tag, men jag har knappt haft tid. Haft fullt upp med barnen så de har inte funnits tid åt de dårå..

Helgen har varit lugn förutom på mornarna, men den smällen kan jag ta. Vi har spelat en hel del kinect och vi har busat runt. Men idag ska bonusbarnen åka hem och allting går till sitt normala jag igen. Imorgon börjar verkligenheten igen, Adrian har studiedag imorn så han börjar skolan igen på tis och då börjar även michelle dagis igen. Så då blire bara jag o joleene hemma igen, o de kan vara lite skönt faktist. Inte höra michelle o Adrian bråka hela tiden o Adrian själv längtar till skolan så de blir ju bra de. Jag ska väl börja gå mina promenader igen har jag tänkt, har ju slutat med de så nu ska jag börja igen, o samtidigt dansa i 1 timme ungefär.. bränna bort lite fett hehehe

jag har väl inte så mycket att skriva om just nu men jaa...
jag kan skriva lite mer sen när dagen har rullat på o de kanske har hänt nått som man kan skriva om..
ha de fint fint medans






Rena stormen ute

Rena jävla snöstormen ute ju!! herregud... usch dom sa att de skulle bli töväder men de vette fan de.

Igår hade vi en bakdag, barnen tyckte de var så roligt att baka o smaka. Jag tyckte de var jättemysigt att göra nått med barnen så där.
Barnen fick dessutom hemmagjord pizza till middag medans jag o sambon åt Italiensk pasta, kyckling med spenat.. skit gott var de. senare på kvällen låg jag o tittade på Moulin Rouge, sambon tyckte de var en skit film så han somnade.. underbara film säger jag bara. Somnade ganska så sent men fick sovmorgon till 9 imorse så de jämnade ut sej ändå. Städade lägenheten imorse oxå så den är ren o fin.

Funderar på vad man ska göra idag då eftersom de är snöstorm som sagt o de finns inte så mycket att göra inne. kanske spela lite kinect, dansa lite.. ja vi får väl se...





Goooda maten



utanför vårat fönster...

Ja de dög väl...

De blev inte som jag eller vi hade tänkt oss men de dög.. dom smakade väldigt gott o barnen mumsade i sej dom..



Några av barnens fina cocosbollar, meningen att de skulle vara choklad på dom men de blev inte så bra..



Fina va?? hihi barnens egna fina muffins

När kommer våren då...???

När kommer våren då?? jag väntar o väntar på att solen ska dyka upp, värmen ska stiga, snön ska smälta o blommorna ska komma. Ännu mer snö fick man inatt o de snöar fortfarande här, jag gillar de inte jag gör bara inte de usch!!

Igår satt hela familjen här hemma ( ja förutom sambon då) o hade så himla tråkigt. då frågade svägerskan om vi skulle ta en promenad så vi tog oss en promenad med barnen. När vi kom hem så gjorde jag pannkakor till middag och sen bakade vi chokladbollar till efterätt hur mysigt som helst.

Idag är de bakdagen här hemma.. vi ska baka cocosbollar, prinsesscupcakes och sen göra pannkakstårta och även syltkakor. Får väl se om vi fixar de :P, men jag har ju barnen som hjälper till så de blir väl inga problem.
Barnen bara längtar tills vi ska sätta igång. först ska jag städa här hemma o dona o sen kan vi börja baka..
bilder på de kommer ikväll... nu ska jag sätta fart så de blir nånting gjort här hemma..



Sötnöten =)



Stora prinsessan



Stora prinsen



Våra goda chokladbollar

Extremt trött idag

Stormig dag igår, ingenting vi ska ta upp här dock.

har sovit skit dåligt inatt igen, känner hur ögonlocken bara blir tyngre o tyngre, men de är bara att kämpa sej igenom hela dagen o sen lägga sej tidigt ikväll.
Frukost har vi fått i oss o kläderna är på. De blir väl att städa här hemma, sen blev vi bjudna på fika hos svärmor så då traskar vi väl över dit. Barnens "kusiner" kommer idag så Adrian skulle väl leka lite med yngsta en stund.

Igår Fick barnen måla med fingerfärg som Michelle fick i julklapp. Dom målade en hel del vill jag lova, försökte göra fot o handavtryck med joleene, men de var helt omöjligt hon ville mer äta färgen haha, gick bättre med Michelle o Adrian.
Kvällen blev väldigt lugn faktist. När barnen hade somnat så gick jag över till en vän o pratade om allt mellan himmel o jord i 2 tim. De kändes så himla skönt att komma hemifrån en stund o umgås med en vän. Tack gumman för den underbara pratstunden♥.

har en hel del planer inför våran årsdag så jag ska försöka ringa några samtal fixa ihop de här :P..

ne ha en trevlig dag på er mina friends



Joleene gör reklam för OLW hehehe



Adrian åker lite skidor



Han kämpar min älskade pojke.. så duktig ¨



Adrian målar med fingerfärg


Michelle målar med fingerfärg




.....

Jag passar på att skriva här nu när Joleene sover.

Igår hände de inte så mycket här hemma. Adrian o jag gick ut så han fick testa sina skidor, de gick väl så där men efter ett tag så fick han till de. När vi kom in så hade sambon bakat en goood sockerkaka som vi alla åt med en varm choklad till. Svägerskan kom förbi o fikade med oss, hon åt hemma hos oss oxå. Vi åt hemmagjord hamburgare nam nam. Spelade lite kinect gjorde vi å fan vad jag skratta när Svägerskan skulle dansa hahahaha såg så roligt ut :P. När barnen hade somnat så tittade vi på Deep Water, den var inte hemsk tycker jag, men den var lite sorglig.
Sambon gick o lade sej efter fillle men, han skulle upp tidigt idag. Jag o svägerskan satt i soffan o pratade, de var hur mysigt som helst o bara prata kändes så bra att göra de.

idag har vi inte gjort nånting, jag har städat o michelle har ritat, jag har tittat på gamla kort som jag hittade. fick nästan tårar i ögonen när jag tittade på dom, saknar den gamla goda tiden..

ne nu ropar joleene så nu äre väl dax för mej att ta henne och sen kanske hitta på något med barnen




ute o hjälper Adrian





Faster Sandra med Joleene



Mammas och Pappas älskling som blir 1 år om 3 veckor



Sandra fixade håret på michelle.. jättefina prinsessa

Ny dag på nya året

ja en ny dag på de nya året o de händer ingenting här hemma.
Sambon drog iväg med en polare o handlade i strängnäs, joleene sover o barnen leker riddare ute i vardagsrummet. Underbart!
Efter lunch tror jag vi går ut så Adrian får åka skidor o sen får vi leka lite ute i snön. Funderar på att ta en långpromenad senare när sambon kommer hem, de var ett tag sen jag tog en långis o idag behöver ja de känner jag.
Igår var de en väldigt seg dag här hemma hos oss, de hände inte mycke inte o vädret var väl inte de bästa heller.
På kvällen på micke hit o vi tittade på film, sen gick jag o lade mej, skit trött var jag.

får väl se vad som händer i veckan oxå, jag vill så gärna ta mej upp till Gävle nu när Adrian har jullov. Bonusbarnen kommer dock i helgen, ja vi får se jag ska försöka prata med sambon om de hela..
han blir nog hemma med sina barn då så passar vi andra på att åka upp, ja vad vet jag.

nää nu ska jag smått börja med lunchen så de är klart i alla fall.


1 januari 2011

Vad är de för mening att apa efter folk? härma o försöka vara värre än andra människor? fattar inte poängen med de alltså. men de är kul att man kan ge inspiration till andra människor, synd bara att folk ska skryta o tro att dom är bättre än andra o ljuga om att dom har kommit på de själva.
Så jävla patetiskt!! hehe skrattretande oxå vill jag lova



Igår hade vi en underbart mysig dag. Jag o Adrian gick ut så Adrian kunde åka skidor, han tyckte de var så roligt. Vi hämtade sedan flickorna o åkte pulka o snowracer i backen, hehe barnen  o jag skrattade o hade väldigt roligt. Sambon fixade middag här hemma medans. Vi fick  entrecoe med potatisgratäng underbart gott =).
Senare spelade vi KINECT som BARNEN fick i julklapp..o svetten rann efter ett tag hahaha..
Vi tittade på pippi och åt popcorn o godis till. Michelle o Joleene somnade innan 12 slaget men Adrian höll då sej vaken fram tills raketerna kom, men somnade riktigt fort sen.

09.10 vaknade barnen här hemma, snacka om lyx =), barnen är så duktiga på de viset, dom kan sova länge på mornarna o de är rena lyxet tycker jag, inte alla som har så inte ;).
Adrian sov ännu längre han, vägrade ju vakna så jag fick tvinga upp honom..
nu blire sen lunch o sen ville Adrian ut o åka skidor igen, så de kan jag väl ställa upp på.

hoppas ni andra hade en mysig kväll


RSS 2.0