Nu kan jag andas...

*Stort suck* så där ja, nu är allting lugnt o tyst här hemma. Fixade sprödbakad torsfilé, potatis o god dressing till middag, barnen åt jättebra faktist. Adrian drog ut direkt efter maten, Michelle gick o kollade på barnkanalen. Jag var tvungen att fixa välling åt Joleene o natta henne för hon var trött. Hon låg först o snackade med speldosan innan hon somnade. Tog tag i diskningen och sen plockade jag undan i lägenheten. Duschade barnen o sen nattning så nuuuuuu kan jag äntligen andas i slappna av i soffan resten av kvällen. vilket jävla spring de har varit idag, men de gör inget hehe..

Imorn äre powerwalk som gäller igen, sen ärenden i strängnäs ska göras.. mm duktig tjej jag =).

nä nu får ni ha en trevlig kväll, nu måste jag få andas ut en stund..FAN vad min karl är skyldig mej  en skön massage när han kommer hem *blink*



fort fort fort ska de gå... *stressad*

Oj jo, har knappt suttit nå idag. Först när vi vaknade så gav jag joleene välling, sen barnen frukost. Medans barnen åt frukost så plockade jag fram de kläder som dom skulle ha plus att jag packade deras väskor. När alla var klara så gick vi o lämnade Adrian i skolan, o sen hem o hämtade Michelles saker för att sedan gå till dagis. Gud vad hon hade saknat dagis, hon tycker de var så skönt att komma dit igen =), o de var även skönt för mej. Kändes så himla skönt att gå på promenad i rask takt nu när de bara var jag o joleene. vi mötte upp sara senare så vi kunde ta en riktig powerwalk hur härligt som helst. Kändes som om de var 1 år sen man gick sist. ja jag hann ju bara hem o ge Joleene mat, sen var de ju dax att hämta Adrian på skolan, fort hem för att städa för att sen hämta Michelle. Anzo är sjuk idag så jag hämtade William på dagis samtidigt, dom går på samma dagis. Sen hem o fixa mellis åt barnen.. SEEEEEN fick jag sitta ner hahahaha.. så nu kom älsklingen precis hem o då är de dax för mej att fixa middan =). Najs bajs :P


hörs senare, haha känner mej t.om stressad när jag skriver, fy fan Ellen, andas lite hörrö

Joleene en stor tjej nu

Nu äntligen kan joleene sitta! Som vi har kämpat med att få henne att sitta, hon har ju kunnat länge men bara korta stunde, sen vickar hon, men nu sitter hon jättebra =).. snart kryper hon väl oxå, för sitta är inte hennes grej. stå upp är bäst tycker hon =)

Ikväll har man bara tagit de lugnt o njutit med familjen. Den första dagen på länge som karln inte fiskar :P... vi sitter o kollar på TV o myser framför TV:n, sånt älskar jag, o de är så himla tyst här hemma.. jag o Michelle tog oss den sköna promenaden idag o de var faktist roligt, sen gick vi direkt o hämta Adrian i skolan, o han hade haft de superbra, som vanligt =)..

Nä vi hörs imorn




Våran stora flicka som inte tycker om strumpor


Mina nya skor

Dom här skorna blev de









Samma modell som dom jag tänkte köpa, skit sköna är dom


Stolt Mamma ♥ ♥ ♥ ♥

ååå Min stora pojke tappade sin första tand idag!!! hehe kan man bli lyckligare?? Tro mej, som mamma är de värsta grejen när ens barn tappar sin första tand =). Snart tappar han sin andra =).. åå hihihi jag är så stolt över min stora pojke, de var inte länge sen han var en liten kille som fick sin första tand!! Nu hoppas han bara på att tandfen kommer o lägger en guldpeng i glaset.. o nog kommer hon göra de allt




visar stolt upp sin glugg ♥

Nämen se där ja =D

Nämen se där!!! nu kommer ju solen fram, de gillar vi, då kan vi ju ta den där promenaden nu, vad skönt.
Måste förbi Apoteket, o sen fotografen o hämta bilder, o sen måste jsg handla mat för resten av veckan oxå.. japp dax att klä på flickorna o sen ta en promenix..



bla bla bla...

Idag vaknade jag tidigt som fan, o trött som fan.. herregud, ville verkligen ligga kvar i sängen hela morgonen o bara sova. Men de gick ju inte för Adrian skulle till skolan o barnen behövde ju frukost. Vädret är mulet o REGN, usch märks att de är höst, bara regn hela tiden.. ja inte i lördags då men hehehe.. Jag tänkte ju gå ut men de är fan ingen ide när de regnar så här, för nu öser de ner från himlen, skit väder. Jag som skulle behöva gå förbi apoteket o sen fixa lite på stan.. blääää... jaja vi får väl se då..
Städa måste jag i alla fall göra, de är ett MÅSTE.
Imorn börjar Michelle äntligen dagis igen, hon har verkligen längtat, JAG har längtat, hon har varit hemma alldeles för länge o barn behöver leka med andra barn. Nä nu måste jag fixa käk åt Joleene o sen börja städa lite, hoppas på att regnet avtar snart..



25 o så jävla omogen!! väx upp o sluta bete dej som en jävla fjortis, ja just DU!!

Inte den bästa dagen kanske..

Fy fan vilken dag! alla dagar är inte perfekta de vill jag lova. Michelle bråkade imorse med mig, utan anledning. Hon gapa o skrek så hon åkte in på rummet en stund. Vi drog iväg runt 1 tiden till E-tuna för att hitta skor åt mig. Jag gick in i varenda jävla butik, men hitta fan inga skor. Dom skorna jag ville ha, fanns inte i min storlek så jag fick leta runt. men efter mycke letande så hitta jag tillslut skor.

Ett transportrån hade precis begått när vi kom till E-tuna så ett helt område var avspärrat med en massa poliser. Ja i alla fall, vi åkte hem runt 6 tiden o när vi väl kom till läggesta så gick de ingen buss plus att de regnade ute, så jag o barnen fick gå hem hela 4km... Men efter halva vägen så mötte vi Sara som så snällt plockade upp oss så vi slapp gå hem. Tack gumman du är bäst. Nu sover mina 3 små älsklingar o jag tänker ta mej en dusch o sen mysa med min älskling som jag knappt har sett idag. Som sagt, ingen rolig dag alls. Hitta  ett par byxor oxå så lite shopping o en hel del otur.

Sov gott alla bloggläsare =)

Vilken familjedag♥


Gud vilken helt fantastisk dag! vilken underbar fin familjedag! jaa man kunde inte få en bättre lördag och vet ni, den är inte slut än =).
Idag firade konsum här i mariefred 25år, så de var massor med saker där. Vi åt lite lunch o sen drog vi ner dit. Barnen ville göra allting samtidigt , men först hoppade dom hoppborgen i 20min, sen drog dom iväg o fick ansiktsmålning o sen skulle dom hoppa lite till hehehe. Så dom hoppade en stund o sen fick dom åka en liten karusell, Adrian tyckte inte den var så rolig men Michelle gillade den, ja sen hoppa dom lite mer i den där jävla hoppborgen. Sen var de dax för clownshow o barnen gillade de, haha t.om jag tyckte dom de. Efteråt fick dom prinsesstårta o lyssna på en saga. O vet ni en till sak, ALLTING var gratis, inte en krona behöve vi betala. Jaa en heldag blev de verkligen. Vi tog oss en skön promenad till affären o handlade godis o annat gott gott o sen en skön promenad hem. Vi drog vid 12 o var hemma runt 17 tiden o nu sitter barnen o äter godis o kollar på en film. jaa de var verkligen en helt underbar dag, hela familjen gick faktist´ut o hade roligt tillsammans, måste vi göra fler gånger.. o nästa gång hoppas jag att Bonusbarnen följer med. Efter att barnen har kollat klart på filmen är de dax för barnen att lägga sej o då är de vuxentid som gäller, ska gosa med min älskling i soffan o bara ha de bra. Fy fan vilken underbar dag verkligen =). Älskar min familj så himla mycket.

här kommer bilder från dagen







michelle föreställer Hello Kitty ;)





Min Leopard =)









Äntligen Fredag!!!

Fan jag börjar tröttna på att sova över varje dag. märks att de börja gå mot mörkare mornar o kvällar.. Karln sov över idag oxå, o fy fan vad arg han var när han vaknade, han var förbannad på varenda kotte här hemma. hehe jag små skratta inombords, hade jag gjort de öppet så hade han blivit rågalen hahahaha.

Adrian är i skolan nu o jag o Michelle har städat här hemma. Michelle ville att jag skulle plocka o hon dammsuga, så de gjorde vi. Hon var jätteduktig, de blev så himla rent här hemma när hon dammsög. vilken duktig tjej jag har, hoppas bara inte hon tänker utbilda sej till städerska :S. jag säger inte att de är ett dåligt jobb, vill bara att hon ska bli nå större än så, ja ni förstår säkert.
Vikit tvätt har jag oxå gjort o gått förbi fastighetsskötarn oxå mm.. duktig flicka jag.
Nu ska jag försöka få i Joleene lite lunch innan vi ska hämta Adrian på skolan, sen måste vi handla lite gott till kvällen för idag är de ju FREDAG =D. Sen blire bara hemåt o hitta på nått. Älsklingen slutar tidigt idag oxå, mysigt
Blir o mysa med barnen framför tv:n ikväll =)...





Titta så duktig hon är





Joleene sitter så nöjd i sin gåstol♥

Att inte veta om sin graviditet

Omedveten graviditet är ofta förnekelse

Den plötsliga magsmärtan visade sig vara förlossningsvärkar.

Kvinnan hade varit gravid utan att veta om det och plötsligt blev hon och pojkvännen föräldrar.

Men att inte upptäcka en graviditet är ovanligt och ofta handlar det om förträngning.

Många reagerar när dom får höra talas om någon som varit gravid i nio månader utan att veta om det. Frågan alla ställer sig är hur det är möjligt att inte upptäcka att man bär på ett barn.

Ofta psykisk förklaring

Barnmorskan Karin Gottvall säger att hon vid några tillfällen i sitt arbete mött kvinnor som när de fött sitt barn först sagt att de inte vetat om att de skulle föda barn. Men sedan när de börjat samtala har det visat sig att kvinnorna ändå inte varit helt ovetande.

– Mycket är ju möjligt när det gäller människans kropp och själ men då kan man ofta förklara det psykologiskt. Lite grann kan det handla om åldern på kvinnan, att man försökt få barn men inte kunnat och att man då inte tror att man kan få barn. Eller om kvinnan är väldigt ung eller omedveten om sin kropps funktioner. Då kanske man förnekar sin graviditet. Sedan kan det vara en kvinna som fått ett jobb som hon är angelägen att få behålla eller att barnafadern är någon som hon inte vill leva sitt liv med eller ha barn med, då kanske man också förtränger det, säger Karin Gottvall.

Dålig kroppskännedom kan ligga bakom

En förklaring som det ibland talas om är att barnet legat långt bak i mammans mage och att hon därför inte märkt av graviditeten. Men de barnmorskor som Aftonbladet talat med anser inte att det är en tänkbar förklaring.

– Inte under en hel graviditet i alla fall. I början kan en livmoder luta framåt eller bakåt i sin position men när barnet växer i magen så växer det uppåt. Om man ska förklara det fysiskt är det att man har dålig kroppskännedom eller att man har en uttalad övervikt, säger Karin Gottvall.

Kan inte drabba alla

Att vem som helst plötsligt kan nedkomma med ett barn utan att ha märkt av graviditeten tror inte Karin Gottvall. Hon menar att de allra flesta med god kroppskännedom skulle märka av om de blev gravida.

– Om man vet att man har utsatt sig för att man kan bli gravid så är man ofta mer uppmärksam på sin kropp, säger hon.






Det här läste jag i tidningen, jag tror inte att man kan gå en hel grav. utan att inte veta om de, man måste ju känna sparkarna, känna att de är nån där inne.

Men jag säger inte att de inte kan vara så heller. Jag var med om de, ellr ja nästan. Jag hade ingen aning om att jag var gravid förrän i v.18. Mina kompisar i skolan såg att jag var gravid o min lärare, men inte jag själv :S. Jag anade nånting i början o misstänkte stort att jag var gravid, så jag gick till BM o bad henne göra ett gravtest, men de visade negativt o jag blev jätte chockad. Jag frågade henne hur jag kunde ha alla symtomer om jag inte är gravid. Hon trodde de berodde på att jag var deprimerad o därför kunde ha dessa symtomer men hon sa att de kommer gå över. Ja, 3mån senare var jag ju ändå gravid och fick se min söta pojke på ultraljudet.
Jag blev helt ställd o visste fan inte vad jag skulle göra, jag trodde ju bara att jag hade gått upp i vikt. Helt sjuk egentligen att de kan vara så..Men så var de...


Hjälp mej välja skor...

Nu äre dax att köpa nya skor här hemma. Jag ville köpa ett par åt Joleene men Älsklingen tyckte de var för tidigt för att hon inte kunde gå än. Nähä svarade jag, då får vi väl köpa sockar åt henne då. Men jag har kollat på skor åt mej själv och åt Michelle, Adrian fick ett par nya av morfar i lördags. Så nu är de så här att jag har svårt att bestämma mej för vilka skor jag ska köpa, vilka tycker ni är snyggast??



Skor Nr 1



Skor nr2

skor nr 3

 


Tycker alla är lika snygga =S..


Men dom här tänkte jag köpa åt Michelle, skit snygga



Tyckte dom var jättefina =)

Så hjälp mej nu, vilka skor ska jag ta????


Dagarna bara rusar förbi

Jaha då var även denna torsdag förbi. Har tvättat o lekt med flickorna hemma idag, Michelle ville nästan bara ligga i soffan o kolla på film så jag lät henne göra de, vädret var ändå inte så bra. Adrian hade haft de as kalas på skolan o de kändes skönt att höra, klippte sej gjorde han oxå efter skolan o han blev så himla fin, men han tyckte de blev lite kallt om huvudet hahaha. Städade gjorde jag oxå o försökte få tag på den där gåstolen o de fick jag. Så jag o flickorna tog en tripp till E-tuna o köpte gåstolen medans killarna handlade en massa fiskeprylar hehe, vi åt donken idag oxå, de händer lixom inte ofta så vi kände att vi var värda de idag.  snart är de dax för barnen att duscha o hoppa ner i säng och jag ska ta mej ett härligt bad. Har inte badat på 100år känns de som, jag behöver de idag.





Joleenes fina gåstol =)


Min pojkes nya frilla

Japp då är min prins nyklippt




Prinsen innan han klippte sej hehehe vilken frilla


Frisyren efteråt.. mm nu ser man att de är min Adrian igen hehehe


♥Jag är din för evigt♥











Det går fort nu =)

Veckorna går verkligen fort fram nu tycker jag. Men de är bara bra för då kommer vi snart flytta=D!! har redan börjat packa o rensa så slipper jag göra de i sista sekund, mm duktig jag =).
Igår tog hela familjen en promenad ute i de fina vädret, de var så himla mysigt, Michelle cyklade o vi andra gick. Vi åt en god middag ganska sent så barnen fick lägga sej nästan direkt efter maten. Jag o älsklingen låg o kollade på tv o mös, så himla underbart var de =).  Idag går Adrian halvdag, han slutar 12 o då ska vi ner till frisören o klippa hans mega kalufs hehehe, han vägrar klippa sej hemma ju, han vill bara gå till frisören säger han.

Tvätta dag är de idag oxå, så nu tvättar man o sen städar man medans flickorna tittar på barbapappa en stund, sen blire en skön promenad i de tveksamma vädret, ja man kan ju inte sitta inne o glo på TV hela dagarna, nej nej de går jag inte med på.


ja vi hörs väl lite senare då kanske

Ganska tråkig dag

God förmiddag!

Vilket tråkigt väder de är ute, lite kyligt är de oxå, skönt egentligen för då kommer de inga jävla mygg =).
Idag händer de väl inget speciellt här hemma. Adrian är i skolan, Michelle kollar på film o jag har precis städat klart här hemma. Börjar tycka de är tråkigt att städa nu, städar ju varje dag.  Igår fixade min älskling iordning lite abborre åt oss till middag, jag har verkligen en mästarkock till sambo jag =).  Vi kollade på Fångarna på fortet på kvällen o mös i soffan innan läggdax.  Ikväll ska vi bara slappa o ta de lugnt här hemma, en sån där tråkig dag verkligen hehehe.  Har hittat en gåstol åt Joleene nu oxå, ska bara på nått sätt försöka hämta den, den finns i E-tuna .. äntligen säger jag bara, hon behöver nog sen sån tror jag =)..


nää nu ska jag fortsätta kolla runt på nätet, har inte så mycket att skriva om idag


♥ Joleene 7mån♥

Idag blri våran vackra prinsessa 7mån.
Shit vad tiden går fort, känns som om de var igår som hon låg i magen, o nu är hon redan 7mån.
Våran älskade prinsessa, älskar att pussas med pappa så fort han kommer hem, men mamma får ingen puss :P.
Världens underbaraste ♥





♥Joleene bara 6 dagar gammal ♥




♥Joleene 7mån, sitter så duktigt♥

En mysig mamma o döttrar dag ♥

Min älskade ringde o väckte oss här hemma imorse. Han ringde för att berätta att han älskade mej. Kan morgonen börja bättre =). ingen här hemma var vaken när jag klev upp, ja förutom Joleene då som låg o pratade i sin säng när jag kom o tog upp henne. Väckte Adrian gjorde jag först, han kom ut ur rummet som en levande zombie, han var så trött. Michelle var ganska så pigg. Vi åt frukost tillsammans o sen var de bara att promenera till skolan.
Det är så himla mysigt att ta den promenaden till skolan, för alla barnen kommer samtidigt till skolan oavsett klass. Vissa föräldrar kommer med bil o lämnar barnen, släpper av dom o säger hejdå, vissa cyklar o lämnar sina barn, dom äldre går/cyklar själv, alla hejjar på alla, dom flesta promenerar till skolan o snackar med alla. Så himla mysigt är de =).
När vi hade lämnat stor killen i skolan så gick vi hem o tog de lite lugnt så där på morgonen, men michelle blev snabbt uttråkad så vi klädde på oss o drog ut för att ta en promis, michelle ville cykla. Men när vi hade kommit en bit så började Michelles cykel krångla, så vi gick hem för att byta till en annan cykel så hon kunde cykla sen. Joleene somnade i vagnen o Michelle syklade i över 1 tim lite överallt. Vi gick till affären o köpte lite frukt sen satte vi oss vid vattnet o åt lite frukst innan vi drog hem o åt lunch. Michelle var så duktig tycker jag =). Nu har vi ätit lunch allihopa här o strax  är de dax för oss att hämta älskade pojken på skolan =)..

Vi är så stolta över dej gubben, du har blivit en stor kille nu♥



Joleene försöker krypa oxå, hon rör på benen o har sej, men hon kravlar sej bara bakåt hehehe men de syns att de är på väg. Stor tjejen då ♥




Joleene i vagnen





Michelle på sin fina cykel




Fick besök när vi åt frukt


Städa-rensa mani

Sov över idag igen, fan jag är så van att barnen har sommarlov, har lixom inte kommit in i vardagen ännu, men de kommer väl. Adrian är i skolan o små flickorna är hemma med mig.

Jag fick nå ryck när jag kom hem imorse, jag kände att jag var tvungen att börja rensa inför flytten. Det är ändå bara 2 mån kvar ;), så man måste börja i tid. Jag har rensat i köket, barnens rum o hallen, tomt de blev då hahahaha, de behövdes med andra ord. Jag är inte riktigt klar ännu, men jag var tvungen att ta en break för jag fan svättas ju ihjäl i denna värme. De går fortfarande inte att vädra för myggen, men man försöker lite då o då. Michelle är dock en aning uttråkad så hon ska få hjälpa till lite tänkte jag. De är inte så mycket kvar nu, sen har jag lovat henne att hon ska få ut o cykla lite nu när hennes cykel är här, så de ska jag hinna göra oxå. Adrian ska inte hämtas förrän 13.30 så de hinner jag garanterat.  ååå de är så spännande, jag bara längtar tills vi flyttar, tills vi får större. Vi alla här hemma behöver verkligen det =).


Nää nu måste jag fortsätta här hemma, man kan inte slöa hur länge som helst, o barnen vill nog gärna komma ut oxå



heeeeejdå







En underbar helg =)

Ja den här helgen var inte så tokig ändå =D.
I fredags var jag ju som sagt hos anzo, vi spelade ett spel, drack lite o snackade om allt, vi både skratta o såg allvarliga ut hahahha. men jag hade jättetrevlig, hon är verkligen världens underbaraste vän =).
i lördags började jag dagen med att tvätta, jag tog mej en morgonpromenad med joleene o sen hem o fortsatte med tvätten. Älsklingen o jag kollade på en film på förmiddan och sen tog vi alla en promenad ner till stan för att handla lite godsaker till kvällen =). Vi åt grillat kött med klyftpotatis, beasås och fetaost JAMJAM.  på kvällen låg vi o mös i soffan o kollade på date night, en riktigt rolig filma faktist. Ikväll ska vi kolla på Eclipse =D.

Den här morgonen började med att jag gav Joleene gröt, sen ordnade jag en fin o romantisk frukost åt min älskade, hehehe men vi har bara inte ätit den ännu för han sover fortfarande, sitter här i köket o ropar på honom att han ska vakna, men neeejdå =). Ska försöka få med honom på en härlig promenad sen, så härligt ute så vi bara måste =D.


Barne har de jättebra hos morfar, dom har fått lite presenter o godsaker. Pratade med dom i telefon igår å dom hade de så roligt där. Jag blir så glad när jag hör hur glada dom är. Min älskade barn, mamma saknar er så mycket =). idag kommer dom hem igen =)..


Nä men nu måste jag sluta, måste försöka få upp min karl ur sängen,


vi hörs


 

tomt utan mina älsklingar

Men att du orkar människa!!


Adrian o Michelle har nu åkt till morfar, de blev så tomt här hemma utan mina älsklingar.. saknar dom så mycket redan, men jag vet att dom har roligt där borta =). Jag ska umgås med min älskling i helgen o bara mysa o ha de gott, Joleene är så klart hemma så hon får oxå kramas o mysa =).
Ikväll ska jag dock till Anzo =), de blir vi tjejer bara, snacka lite skit o sånt, de behöver man efter en sån här dag. Min älskade är så go å passar Joleene medans. Älskar dig så himla mycket, allt skit runtomkring oss gör oss starkare =). Vi ska väl försöka äta lite middag oxå, men jag vet inte riktigt vad vi ska äta, jag kommer nog på något.  näää nu har man väl inte riktigt tid att sitta här heller..

hörs sen eller imorgon, ska försöka ta lite bilder.. hejsvejs



inte som jag hade tänkt mej

De är väl roligt att kliva upp 6 på morgonen för att gör Joleene gröt för att hon bara spyr om hon får välling på mornarna.. mm så härligt sååå =D.  Adrian är i skolan nu o michelle sitter o tittar på barnkanalen. snart dax för mej att städa här hemma. Adrian slutar skolan om 3tim o då kommer morfar o plockar upp dom.
Så får vi se vad som händer sen. bonusbarnen kommer tyvärr inte idag, dom inte vill komma till oss =(. tråkigt verkligen, undrar varför de är så? . vi som hade tänkt o göra massor med roliga saker i helgen. men jaa vill dom inte så är de så, ingenting jag kan göra eller ändra på tyvärr. hoppas dom kommer nästa helg istället då =).

jag hade tänkt att åka in till E-tuna o handla nya skor åt Adrian o åt mej själv, de skulle verkligen behövas =D. o sen kolla runt lite på stan efter andra små roliga saker. men vi får väl se med de...kanske kanske inte.. annars blir man väl hemma o myser med Joleene =). svänger väl förbi Anzo på kvällen eller nått, får väl se

vi höres sen istället.. de blev för mycket nu.. tack så mycket

Så snääll sååå

mmm jag är nog en av världens snällaste sambo jag.. jag låter karln här hemma åka ut o fiska dagligen o njuta av sitt liv där ute på sjön med sin käraste. Dom måste ha de extremt trevligt där ute han o båten, dom är som gjorda för varandra =). Han älskar henne så mycket, de är klart man låter honom åka ut. Jag tar hand om barnen o lägenheten så kan han åka ut med båten.. hahahaha jaaaa =)..

Självklart får han fiska , men jag behöver oxå lite egentid, men de tar jag ut i helgen istället ;)...Eller hur Anzo min käraste vän ?




inte den roligaste dagen kanske...

Dagen började kanske inte så där mega bra, jag försov mej ganska så duktigt men vi hann till skolan utan att stressa. Man bor ju bara några meter från skolan så de går ganska fort att ta sej dit =). Jag och flickorna gick till affären en snabbis o köpte frukost o sen hem fort för de regnade på bra o myggen käkade upp oss på vägen.  Joleene var inte den gladaste flickan när vi kom hem, hon skrek i 1 tim utan avbrott, ingen aning vad som var felet. Samtidigt så satt michelle o lekte med hennes fötter när man försökte trösta lillan och dög saker o ting inte så började hon oxå skrika. I mitt huvud sa jag till mig själv " vill inte vara mamma idag". När vi skulle hämta Adrian så somnade Joleene i vagnen o hon sov länge, så hon var nog extremt trött, ÄVEN fast man försökte med allt för att få henne att somna innan hehe. Adrian hade haft de jätte bra i skolan o han var så himla nöjd o glad.  Städat  här hemma har man oxå gjort, nu är de bara min älskade som fattas =D. ikväll blire att bara ta de lugnt o mysa i soffan, vädret är ju pissigt o myggen kommer snart göra mej så galen så jag hamnar på nån jävla mental avdelning

Adrian o Michelle ska till sin morfar i helgen. Gud så glada dom blev när dom fick reda på de, de kändes ju skönt =).  tim & Julia kom dock i helgen, men jaa pappa ville ha dom den här helgen så man kan inte ändra nått, vill dom åka så självklart ska dom få åka oxå =D.  Så idag ska jag hämta ut paketet med deras ryggsäckar och sen hem o packa så de är klart. Pappa skulle plocka upp dom direkt efter att Adrian slutat för dagen =D



Nä nu ska jag kolla runt lite på nätet på fina möbler o andra saker till den nya lägenheten =D.




Så stolt över min älskade son♥

Vilken toppen dag!!! Adrian vaknade halv 7 imorse o drog i mej o sa att han ska börja skolan idag. en annan låg som en strandad val i sängen o vägrade kliva upp. Men som en duktig mamma så klev man upp o gjorde honom klar för skolan. Idag stannade jag kvar dom få timmarna han var där men imorn får han gå själv =). Men i alla fall, idag var han så duktig o lyssnade på sina nya fröknar, vi gick runt o kollade vart hans hylla var, skohylla o hans låda var o dessutom hans plats. haha jag var nog mer nervös o uppåt än vad han var, kändes som om de var JAG som skulle börja skolan. hehe jaa men nu var de inte så ;). Imorn kommer även hans fina starwars väska som jag har beställt o sen ska vi mega shoppa på fredag åt honom =). åå jag är så stolt över min stora kille så himla stolt♥ =D.

Efter skolan så gick vi till affären o köpte oss lite frukt som vi åt på vägen, de var så fint ute, solen sken, alldeles blått på himlen o vindstilla..jävla myggen var ju bara tvungen att förstöra skiten :P... När vi kom hem så ringde jag bvc angående Joleenes prickar.. dom trodde först att de var vattkoppor men de var de inte som tur var :P. När vi kom hem så kom Anna o hennes 2 barn över på en fika, vi satt o snacka en jävla massa strunt o.. ja hehehe medans barnen lekte så fint sååå. min älskling ringde mej flera gånger idag o berätta hur mycket han älskade mej oxå.. hehehe knasig han är ibland men sååå romantisk♥.. förutom nu då när han är ute o fiskar hahaha. Men jag har tänt lite ljus på bordet så de ska se fint ut när han kommer hem =D.

nu ligger barnen o sover o jag sitter o snackar med svägerskan på msn..snart blire lite TV...♥





Adrians fina skola =)






Adrian idag på sin första skoldag =)♥



dom första lapparna som ska hem och Adrians fina kontaktbok som alltid ska ligga i hans fina skolväska =D




dom fina ljusen på bordet.. ( är ljus bild pga blixten på kameran)

Me soooo Happy!!!!!

Min älskling ringde mej och sa att lägenheten är våran!!! Är de möjligt?? är den verkligen våran nu?? känns så overkligt!! ojojoj jag är så lycklig, så himla lycklig. ÄNTLIGEN ska vi få flytta till en helt underbar lägenhet =). Jag måste in till strängnäs idag o prata med lite människor o fixa lite, men först ska jag ner till centrum o så. självklart måste jag städa lite oxå hahaha fan vad grejer de blev nu. Men jag är så glad så jag kan knappt skriva!!! ÄÄÄÄNTLIGEN!!!!! så himla glad för barnens skull som får egna rum.. ojojoj me so happy!!! VI får ett eget rum o hur lyxigt är fan inte de?? vi har bott i vardagsrummet sen 2år tillbaka så de ska bli riktigt najs bajs


Och en sak till bara...

Juli månad är min månad nästa år!! då kommer de att ske, de jag har väntat på så länge!!! ååå allting känns så toppen så jävla toppen... åååå längtar till November och jag längtar till Juli =D=D=D=D=D

nää nu har jag inte tid att sitta här.. skriver mer när jag kommer hem =D


ja men de där gick väl.. eller??

Nä du är fan för mycket.. alldeles för mycket, herregud!!!!
aja slänger inte tid på dej mer nu!!


Nu har dom varit här o besiktat våran lägenhet. ojoj, de gick väl så där om man säger så, men den smällen tar vi absolut, bara för att få flytta till den nya fina lägenheten =). De har varit en tuff dag idag verkligen, Joleene sjuker, stor städat lägenheten, fått smällen i ansiktet angående besiktning o sen dessa jävla mygg. Ja de är den smällen man får ta en tuff sommardag som denna :P. Familjen har fått i sej middag i alla fall o barnen är ute o leker tills läggdax, ja dom lär väl duscha först så klart innan läggdax :P.

Nä nu ropar sjuka Joleene, måste ta hand om henne nu.

hej hej


Lilla Joleene ligger i hög feber

Vaknade imorse av att Joleene låg o knappt fick luft, hon höll på att spy, så älsklingen kastade sej upp ur sängen o hämtade henne. Han kände då att hon var stekhet. ja Joleene hade högfeber, jag lyckades få i henne lite mat o de fick hon behålla. Sen har hon sovit hela dagen, försökte få i henne mat på förmiddan men de spydde hon upp ganska fort stackarn =(.  så nu måste man ta hand om sin lilla flicka. Svärmor är o handlar lite åt mej nu så jag slipper gå ut med joleene, så snäll hon =).



Idag kommer dom o besiktar våran lägenhet, en aning nervös är man vill jag lova :S... Men svärmor har varit här o hjälpt mej att städa o snart kommer älsklingen hem o hjälper mej lite mer. Man är ju en aning nervös dock. Men de går nog bra de =)... nej nu har jag inte tid att sitta här mer.. måste forsätta.. hörs ikväll!!!






♥En sjuk liten Joleene i sin säng.. mammas bebis ♥


En vanlig söndagkväll

Jaha då har familjen fått i sej middag, hunnit varit ute o lekt lite o nu är de läggdax som gäller. Michelle sover redan och Adrian ska få gå in nu. måste börja lägga sej tidigare nu eftersom han snart början skolan =D. Karln min är ute på sjön o försöker få fisk. han verkligen älskar att fiska min älskade då =). själv sitter jag här framför datorn o bara tar de lugnt, en mamma behöver de ibland. så jag ska sätta mej o glo vidare på Tre kronor tänkte jag. De är 8 säsonger av Tre kronor, hehehe min mammaledighet hinner ju ta slut innan jag har hunnit titta klart på alla dessa säsonger hahaha. 

joleene börjar bli sjuk oxå stackaren.. snoret rinner o hon är inte så hungrig o så.. slö liten tjej, antingen tänder eller så förkylning. stackars mammas tjej.

nää nu får  ni ha en sån trevlig kväll så ska jag ta o burra ner mej i soffan o slappna av en stund.

god natt

Bara för att jag har så jävla tråkigt...


KÄRLEK:
Är du kär just nu? -  Ja de är jag verkligen!
Har du någon kille just nu? - Ja min blivande make <3
Har du dumpat någon? - Ja tyvärr
Har någon dumpat dej? - ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - haha nää varför skulle jag göra de?
Vem kramade du senast? -  Min dotter Joleene
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - haha nää då hade han inte haft kulor kvar

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - njaaa
Har du bra betyg? - njaaa
Har du fått göra om ett prov någongång? - Ja de har jag väl
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - de har skett
Sköter du dej i skolan? - både ja o nej
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - jaa de är klart jag har
Haft mobilen på lektionstid? - Ja
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? -  Nej

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - vi är 7st i våran familj, 5 barn o 2 vuxna :P
Du bor tillsammans med dina föräldrar? - Nää

Trivs hemma? - Ja
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familj- När jag var mindre rymde jag men inte som vuxen
Har skrikit och slagit din mamma? - skrikit många gånger
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - näää
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - *harkel* ja de har man väl
Du älskar din familj oavsett vad som händer? -  JA aboslut!!

VÄNNER:
Du har vänner? - Ja
Du brukar vara med? -  Anzo mest :P
Vem/vilka var du med sist? - hmm Anzo?
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Absolut!
Är det okej att ha kill-kompisar? -  Ja men självklart!
Har du pussat någon av dina kompisar? - nej
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Nej
Har du blivit av med någon vän på sista tiden?- Ja faktist..

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - Nej sminkar mej aldrig
Putar med läpparna på kort? - haha på fyllan ja
Tar kort på dina bröst? - Nej
Använder foundation på läpparna- Nej
Super dej packad varje helg? - Nej, jag har barn
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - Nej
Ditt hår e knallblont? - Nej, skulle se dumt ut

ALKOHOL:
Har druckit alkohol? - Ja
När drack du alkohol senast? - för 1 vecka sen, tog mej ett glas när jag var med gänget
Vem bjöd dej på alkohol? -  En kär vän
Vad var det för sorts alkohol? - alkohol
Brukar du dricka alkohol? - jävligt sällan
Har du druckit öl? - nej, smakat en klunk o fy fan
Tycker du om öl? - Nej

KRIMINELLT:

Är det okej att vara kriminell? - Nej
Vill du bli kriminell? - Nej
Varför gör du sånt här? - uttråkad som fan
Vad är inte okej med att vara kriminell? -  Inget är okej..
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - men vilken jävla fråga då!!
Har du suttit i fängelset? - Nej!
Vill du hamna i fängelset?- Nej

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Ja
När grät du senast? - oj de var ett tag sen..
Du har gråtit över en kille? - Ja
Vem bråkade du senast med? - oj.. hmm... de måste ha varit  med karln här hemma :P
Du har blivit våldtagen? - Nej..

En väldigt lugn helg

Igår var de faktist en lugn dag. men jävlar vad mygg invaderad man blev, även idag oxå, så jävla mycke mygg så de gick  inte att vara ute ellr att ha fönstren eller balkongdörren öppen o resultatet blev världens bastu inomhus. fy fan de är klibigt o varmt inne usch.'

Älsklingen drog iväg o fiskade igår o kom hem med fina abborrar så vi grillade dom till middag igår med grillade potatisar till, Mega gott var de =D. På kvällen så kollade vi på en film o mös i soffan med godis o allt. Barnen hade de mysigt med oss i soffan en stund innan läggdax, dom slocknade på nån sek bara.  idag har man bara tagit de lugnt, ska ev. få följa med o fiska idag, beror på lite på svärmor ;), om hon orkar ta hand om dom. Hon har nämligen nyss varit hemma i feber o så, så man ska väl inte sätta allt för mycke press på henne.  Men vi får väl se hur de blir =)

Min mamma ringde igår o sa att hon saknade mej så mycket. Då fick jag ångest, usch, jag skulle ha åkt upp till Gävle ändå =(. i slutet av den här månaden så tänker jag åka upp o vara där i 1 vecka o bara njuta. mm de tänker jag verkligen göra..

Imorn ska man försöka ta sej till E-tuna o handla skor o nya saker åt Adrian som börjar skolan på ons..så spännande så =)

ha de bra så länge









klätterapan Adrian




Klätter apa 2 Michelle



Grillar kött och potatis inlindat i bacon




Abborrarna inlindad i folie

fredagsmys

Ja karln min är ute o fiskar hela kvällen så de blir jag o barnen hemma hela kvällen. De blir bra ändå =).  vi går å köper gott gott o kollar på en film o myser . får väl se om älsklingen hinner hem.

Idag har jag varit barnvakt åt lilla Wille. de gick jättebra att ha honom här hemma, sen har man mega städat här hemma så nu är de så fint o rent såååå =).  Sen har man bara tagit de lugnt, suttit ute i solen o läst en bok och myst med Joleene.
Micke våran kompis var förbi o tyckte att Joleene hade växt på sej rätt bra. O jaa de har hon faktist gjort om man tittar på korten. Hon är väldigt lik sin far oxå =). Lika fin :P.. hehehehe nää men nu får ni ha en fortsatt trevlig fredag




Våran vackra Joleene

Min fina blogg!!

Tack Ida för den väldigt fina bloggen!! jag är så himla nöjd =D=D=D

Ska jag/ ska jag inte

Jag pratade med min älskling i telefon o han tyckte att jag skulle åka till Gävle med barnen.. men jag vill inte åka utan honom =(. vill ju ha honom med, visa min fina hemstad, visa upp honom för alla mina älskade vänner. Men nää.. han tycker de blir för dyrt. Skulle göra allt för att få med honom.. älskar honom så mycket o de har varit en del nu o då vill jag inte lämna honom ensam här hemma. jag hade inte viljat vara själv om de var så för mej =(..ååå vad ska jag göra =(. vill ju åka upp o hälsa på mina vänner o säga grattis till min mamma.. men inte utan min älskling.. känns inte rätt, inte bra alls =(... åå vad jobbigt.. vad ska jag göra vad ska jag göra =/....




Grattis älskade Mamma

Grattis mamma på din födelsedag!! Jag älskar dej så mycket älskade mamma, jag är så glad att blev just din dotter, att få ha dej som mamma är de bästa som finns. du har ställt upp för mej så mycket, funnits vid in sida vid både gott o ont. Önskar att jag kunde ta mej till dej o säga Grattis o ge dej en kram. Grattis älskade mamma



fredag idag

God morgon alla läsare. Wow vad många läsare jag har fått, blir så himla glad att ni vill läsa min blogg =). Barnen har redan hunnit äta frukost och dragit sej ut till sina kompisar och här sitter jag o njuter av en härlig fredagmorgon. så härligt att vakna till ett sms där de står " I Love You" på, de är min älskling de. Idag står de rensa massa skit på listan. Jag måste resna barnens rum och skafferiet och sen ikväll är de tvätta dax. Älsklingen skulle iväg o fiska efter jobbet. fuskitgt, vill oxå fiska så jävla mysigt o bara sitta i båten på kvällen när allting är så lugnt o bara njuta av sällskapet o hoppas på att de ska nappa på kroken. ja jag får åka med nån annan gång kanske.  nää nu ska Joleene ha lite gröt sen ska vi klä på oss tänkte jag. Sen sätter vi på lite spotify o njuter av musiken medans vi städar =)


hörs senare


gissa om man längtar

gissa om man längtar på att få flytta nu. vill bara lyfta telefon när den ringer o höra kvinnan på andra sidan säga " lägenheten är eran", då ska jag DIREKT börja rensa packa o jaa, kolla på nya saker till hemmet o rubbet!! längtar längtar längtar... vi är så värda de just nu, vi har väntat i 2års tid o nu äntligen har vi fått chansen. hoppas hoppas.  Då ska jag bjuda upp mitt underbara tjejgäng o ha en mysig tjejkväll. ja man bara sitter här hemma o verkligen väntar på samtalet, samtalet om en ny fin lägenhet =)


Det går bra nu

ja efter min "roliga" morgon så var de bara att ta tag i städningen, fan man blev helt svettig av att bara göra rent killarnas rum, men att göra tjejernas rum är var de inte talan om, jag kollade in o vände nästan. Herregud hur de såg ut där inne. Men men, efter städningen tog jag tag i lunchen, de blev makaroner o köttbullar, så jävla enkelt men så gott för barnen. Barnen har ju bara varit ute hela dagen idag så jag passade på att titta på Tre kronor  en stund. jag höll ju helt på att glömma bort Bellabus där ett tag, sån jävla tur att jag har en helt underbar man i mitt liv som påminde mej, Tack älskling =).  har verkligen saknat Bellabus, ska ut med henne även imorn.

Tog mej en promenix till Anzo o snacka lite skit med henne, alltid lika trevlig att umgås med dej stumpan, du är bäst.

Ikväll blire myspys med min älskling o bara slappna av efter att barnen har somnat, de kan vara bra skönt att vara slappa framför en film på kvällarna så där.


Idag kom min älskling hem tidigt o lös som en sol, jag fick till o med världens kyss av karln, tänkte vad är de nu? har han vunnit på lotto eller?? Men nej nej, han berätta att han hade haft ett viktigt samtal idag o de såg så bra ut, positivt o ljust ut, då kunde jag inte göra mer än att lysa som en sol själv =D. Jag hoppas verkligen de går hans  väg nu, att allting kommer bli så mycket bättre inom en snar framtid!

KOMPIS DET GÅR BRA NU!!! :P


ha de fint


en trög morgon

Tänk om man fick sova en morgon, bara en ynka morgon, de hade verkligen inte suttit fel *gäsp*.
undrar vad som händer idag då tro.. har då inget inplanerat än så länge. först blire väl att städa här hemma. Fundera på att dra till strängnäs o leka i parken, det är den enda lekparken som är stor o rolig nog för kidsen här  hemma. Men jaa.. vädret är inte så fint o de verkar inte vara så jävla varmt heller.  Ska nog tänka på de en stund så får vi se sen.

Igår blev de en lugn dag, satt länge o pratade med min älskling, sen på kvällen så låg i i soffan o mös o kollade på en film. De blev inte så sent heller.
Var förbi Anzo igår oxå, älskar att få skratta ut lite hehehe har så jävla dålig humor vi tjejer :P.

jaja men jaa kanske skriver mer sen då =), ha de så fint fint

en skön fortsättning

Gud de var riktigt najs att sitta o fika med ett par vänner en stund, kände verkligen att jag behövde de. Ska bara plocka lite här hemma å sen ska jag förbi igen. Sen när älsklingen kommer hem så ska jag vara hemma bara, vet att han behöver mej just nu =(.
Barnen är ute o leker med sina kompisar. Så skönt att bara dom kan gå ut o leka med sina vänner, är så skönt att sätta sej vid middagsbordet sen o höra vad dom har gjort där ute. Kommer bli tufft när vi flyttar sen, men dom ser varandra i skolan sen ändå =).
O dom kommer trivas bättre där uppe för då behöver dom inte bråka med varandra när de gäller deras rum. Joleene snuttan sover lite nu så man kanske ska passa på att städa när man har chansen =).

Idag satt jag o chatta men en tjejkompis som jag inte har snackat med så mycket på bra länge. De var skönt att få prata med henne verkligen.

Nä nu måste jag ta tag i saker o ting känns de som.. skriver väl mer sen då




Tultan i pappas famn, hon verkligen älskar att mysa med pappa.

Älskar er alla så mycket!! Älskar min stora familj♥


Underbart väder

fy fan vilket underbart väder vi har idag =). har haft en del att göra idag men nu är jag klar o tänkte ta mej en promenad till Anzo o ta en härlig sommarfika.. de är inte varje dag de är så fint väder här hemma inte ´hehehe. Sen ska man väl hem o fixa lunch o sen ta sej ner till stan tänkte jag. Får väl se vad som händer ikväll, ev. att man tar sej till svärmor en stund o snackar lite iof så är hon sjuk så de kanske är så bra. Men men iväg till Anzo blire i alla fall sen får vi väl se =).

Våran stora nyhet får vi inte veta förrän om några dagar, pga sjukdomar o semester. FAAAAAN vad jag längtar.. ojojoj.. jaja nää ha en sån trevlig dag så skriver jag mer sen..

Nytt inlägg privat!!

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


Nu är det igång

Nu händer de, nu rullar de och jag är envis som en åsna.. aldrig att de ska behöva gå så här.. de ska vi tillsammans se till...mm.. nu är de igång...

Mardrömmen

Usch o fy. Jag hatar verkligen mardrömmar =(. har nog aldrig i mitt liv varit så rädd o svettig någonsin. Jag var så jävla rädd så jag hade ont i magen, nervös o rädd. usch de var verkligen hemskt, tårarna rann o ja.. nä aldrig mer vill ha en sån dröm, aldrig.  ville bara ligga kvar i sängen o grubbla, grubbla på varför, vart kom den ifrån =(. de här kommer att snurra runt i hjärnan på mej hela jävla dagen =(. önskar att min älskling var här nu. vill att han håller om mej, kramar om mej å bara finns. älskar hans trygga famn..



Ny blogg!!!

Japp jag har nu skaffat mej en ny blogg som är PRIVAT!!!!!! så ni som har lösen kan bara gå in o snoka lite som ni vill :P:P:P





orka orka orka

Just nu har jag kraftig huvudvärk.. fy fan vad de bankar i skallen. Att saker o ting ska vara så svårt o att de ska vara sånt jävla tjafs.. fy fan.


Nu äntligen ligger mina kids o sover. Joleene är jätte förkyld o även michelle, hon har även fått hosta. Hoppas de inte blir värre nu bara. min älskling är ute o fiskar med sin kompis o jag sitter här o försöker vila skallen för mycket på en dag asså. Så ikväll blire bara att ta de lugnt, får väl se vad som sker imorn. jag ska ringa ett väldigt viktigt samtal o få våran viktiga nyhet =D.. faaaan vad jag vill att de blir en ny dag.

nä nu får ni ha en trevlig kväll..

god natt

Halva dagen har redan rusat förbi

Då har man varit till strängnäs o gjort lite ärenden, sen hem. Barnen och jag tog en bulle innan vi drog hem =). Så när jag kom hem så städade jag här hemma, o sen vek jag tvätten. Nu slappar jag lite eftersom Joleene sover och jag är klar hahaha.  Adrian o Michelle har kompisar här hemma o dom låter som 20 barn, så joleene lär ju knappast kunna sova.. nä som jag trodde, hon har vaknat.. *GRRRR*..

jaja.. nu ska jag kolla runt lite o se vad jag hittar till den nya lägenheten =)

ha de gött

Idag gäller de..

Idag får vi den stora nyheten.. ojojoj nervös är man nu asså =D.

Imorse vaknade man med huvudvärk, fy fan asså, vet inte om man är på väg att bli sjuk. Michelle är jätteförkyld o Joleene mår inte heller så bra. vet inte om de är tänderna eller om hon oxå börjar bli dålig. Usch stackars små flickor
Idag måste vi ta oss in till strängnäs o fixa lite prylar dårå =D. Ska ju ev. åka till Gävle på tors hela familjen.. vi får väl se hur de ser ut.. har som sagt en del att fixa..

Nu måste jag göra mej iordning, ha de gött!!1


Igår var de en hel del personen som kikade in på min blogg, o inte bara en gång heller.. wow tänk att man kan vara så intressant ;)....mmm.. hehehehe


skriver mer sen.. ha de gött

Väx upp!// vilken dag....

mm väx upp damen, du är så omogen just nu! inget mer om de...

jag hade ju totalt glömt bort att jag skulle kolla på joleenes 6mån kort.. ååå jag hade 11 kort som jag ville ha men jag fick bara välja 4 :S. så jag valde ut dom finaste o sen tog jag några exta på sidan om. Fanns en bild på mej o Joleene som blev skit vackert och sen ett på alla 3 barnen, skit fina var dom.. längtar tills dom kommer hem så jag får sätta upp dom =). Efter de gick vi till banken o satte in pengar o sen till apoteket o köpte Joleenes mat. Och sjävklart regnade de hela vägen dit men hem blev de fint väder i alla fall. Så nu ska jag vika tvätt o sen fixa middag åt mina barn. Sen ska jag nog ta de lugnt tror jag... älsklingen min kommer hem snart oxå.. mysigt, saknat honom hela dan.





Ett djuuuupt andetag

okej, nu har jag andats ut så nu kan man skriva lite finare saker

Jo som sagt, igår så hände de väl inte så mycket, killarna fick komma in o spela efter en stund, dom spelade i 4 timmar i sträck, ja dom gillar ju att spela så =)... Jag hann aldrig säga hejdå till dom för jag låg i badet när deras bomuspappa kom o hämtade dom. men man får ringa ikväll eller imorn o prata med dom.

Idag måste jag mega städa här hemma för dom kommer o besiktar lägenheten imorgon.. ojoj nervös som fan, vet att vi har en del att fixa men.. jaa.. städa måste man, håller även på att tvätta allting oxå.. sen måste jag till banken o apoteket.. jaa jag har fan en del att göra.. så vad gör jag hääär..


Tack tjejer för att ni finns.. ni vet vilka ni är, jag hade aldrig klarat mej utan er!!! tack tack o åter tack

Är de ett krig på gång???

Jag vet inte om jag ska bli förbannad, upprörd, irriterad eller sårad. Är de någon som tänker starta ett krig eller vad fan är det som händer?? vad fan är de här???!!

Att ha mage att kläcka ur sej något sådant, komma med skit som personen i fråga verkar ha nollkoll på!!!
Ibland undrar man om personen i fråga vill förstöra, krossa sönder eller bara vara jävligt elak.
Jag visste att de fanns sånna människor men aldrig runt omkring en direkt. Vad fan håller du på med egentligen?
ja jag är så upprörd o förbannad att jag egentligen bara vill.... jaa... ne.. vi måste ta de lugnt här nu. Måste dock ringa till en annan person o tala om de här o h*n lär ju flyga i taket o bli rasande...Jag fattar inte att personen vågar säga sånt, uttrycka sej om vissa saker!!! ¨ååå jag blir så förbannad!!! jag lär nog få skriv ut mej på privata bloggen!! men de är fan nog nu!! Jag har fått nog, nog med skit från dej!!! Jag är extremt upprörd!!!!!

De här blev inte alls bra

Ja nu blev de ett stort fel igår på min skyddade blogg, råkade ju ta bort lösen på den, men nu sitter den där som den ska.

Ni ska inte ta fel på de jag skrev..


Imorse i alla fall så hade Julia och Michelle ätit upp all vårat godis, chips o choklad, dom var inte så sugen på frukost sen kan jag ju säga hahahaha, men de var bara för dom att äta ändå. sen har dom varit ute hela hela dan, snacka om aktiva kids. De gillar vi =) hehehehe.

idag så har vi inte gjort ett skit, suttit hemma o drygat oss framför TV:n bara. försökt laga min cykel o Adrians cykel så vi kan cykla sen, de var länge sen vi gjorde de tillsammans =).

imorn får vi den viktiga nyheten i vårat liv, är skit nervös men ändå så längtar jag väldigt mycket =).

ja idag händer de väl inte så mycket. Tim o Julia ska åka hem idag, helgerna går så jävla fort alltså.. den bara springer iväg

 

har inget mer att skriva så...


Min skyddade blogg!!

jag kommer börja skriva i min skyddade blogg igen. De finns vissa ämnen som är känsliga som jag inte vill skriva om i min öppna blogg..


dom som vill ha lösen får gärna skriva här.. o dom som har den gamla får höra av sej för jag kommer byta lösen så ni vet...

ha de gött

De blev ett bra slut ändå

Igår var en ren mardröm hela dagen, men på kvällen blev de mycket bättre, efter middag o läggning av barnen så gick jag hem till Anzo o brudarna o hade jätteroligt, så roligt har jag inte haft på länge. vi drack lite o snackade om allting, skrattade o hade skit kul, sen spelade vi ett spel, gud jag skratta så tårarna spruta verkligen hahaha, de var en helt underbar o väldigt rolig kväll. Men mitt huvud dunkade på rätt bra måste jag säga, hade huvudvärk hela dagen, vet inte varför. Idag har man huvudvärk fortfarande o nackspärr. Nej inte bakfull, bara huvudvärk ändå..

Idag ska man bara mysa med familjen, pappa är på väg med Rickard o ev. Robert o ska hälsa på, tycker de är så roligt när dom kommer o hälsar på, de gillar jag =), kanske borde städa lite då innan hahaha..

ja men vi hörs då hörni!!!

Äntligen hemma!!!

Fy fan vilket helvete de har varit att åka denna jävla resa!!!  Herregud, de tog oss 6,5 timme att åka till sthlm o hem. Hade kraftig huvudvärk när jag kom hem vill jag lova. Men äntligen hemma o barnen fick sen middag idag. Sen ska killarna spela en stund o tjejerna kolla på film en stund, sen SOVA.. o då ska jag bara ta de jävligt lugnt, slappa med min älskling o bara vara. ville så gärna gå förbi Anzo o ha roligt, snacka lite skit o ha roligt som vi tjejer gör. Men jag vill gärna vara med min älskade sambo oxå. ja jag kanske stannar hemma o tar tjej grejer en annan dag. Men de hade varit kul. hon är världens bästa brud!!

imorn har vi blivit bjudna på middag hos svärmor, får väl se om vi går upp, fick inge vettigt svar av min karl så hahaha..


ha en trevlig fredag mina vänner så hörs vi imorn

Å solen är äntligen här igen =)

varit en tuff natt alltså, flickorna har ropat på mej hela natten lång, inte sovit så länge inatt med andra ord.
Imorse så ringde jag till strängnäsbostäder o dom sa att vi kommer få godkänt på lägenhen =D. Dom kommer o besiktar lägenheten ´nästa vecka. NAAAAJS!!! jag är så glad så jaaa...'
Efter samtalet så tog jag med mej barnen till Anzo o fika lite. Så jävla glad att jag har henne, kan snacka om allt med henne, känns så skönt sååå. Världens bästa Girl är hon =). Nu tänkte jag fixa lite lunch o sen får vi väl se vad som sker, ska följa med karln till tandläkaren senare, stackaren är så rädd. Min älskade då =). På kvällen så ska vi ha en romantisk dejt ;). Vi ska ut o åka båt bara han o jag, åka till nån ö o äta lite picknick o mysa, ååå längtar.. längtar till en hel del saker nu hehehe...

jaa men jag får skriva mer sen, ha de gött nu



Ja just de, Joleenes BVC besök gick jättebra igår =D.
Nu väger min tös 6kg och är 63cm lång, hon börjar bli en stor tjej i våra ögon, hon är inte stor i andras ögon men ja.. vi är glada i alla fall =)


hej så länge.







Tagit oss en titt..

på den nya lägenheten idag. WOW säger jag bara!! den var gudomligt fin.. skit fina tapter, skåp,kakel jaaa allt. Baksida o framsida, nära tvättstugan, tillåtet att grilla, familjevänligt, ja allt. jag ville flytta in typ imorn hahaha, men de blir några ärenden inne i strängnäs imorn. gud jag började direkt o drömma mej bort vart allting skulle stå o så haha, man kan väl få drömma eller?? mm.. ja jag älskar de


Älsklingen är ute o håller på med båten o barnen sover, så nu ska jag bara krypa ner i soffan o glo på TV men samtidigt drömma mej bort.


hör imörn

wow Tack hörni =)!!!

jag kollade nyss statistiken o jag märkte att jag har fått fler läsare =D. vad roligt, de ökar verkligen, glad jag blir!! om de är nått speciellt ni vill att jag skriver om så säg gärna till så gör jag det. måste bli bättre påatt skriva här inne lite oftare kanske.. =).. jaaa men tack då för mej o haaa de gött


Vad står på listan idag då tro?

mm man kanske har en del att göra idag.
Igår när jag skulle lägga mej sp kunde jag inte sluta tänka på hur lägenheten såg ut o hur jag ville göra om alla rummen, fixa de så fint som jag alltid ha velat haft de =), t.om joleene får ett eget rum där jag kan glra de sååå fint. Vi får dessutom väldigt mycke hjälp med flytten så vi kommer kunna flytta ut allting på en dag o sen städa den andra.. ååå fan vad jag längtar tills man kan börja packa o flytta ut, flytta från denna trånga lägenhet. Men de var ju här jag startade mitt nya liv så jag kommer sakna denna lägenhet vääääldigt mycket, o barnen kommer sakna sina kompisar vääääldigt mycket. Men vi får komma ner o hälsa på helt enkelt.. Idag ska vi kolla på lägenheten, redan då kommer jag börja drömma o tänka på hur jag vill ha de=).


Idag ska jag städa, ringa samtal, ta mej ner till Centrum, hälsa på min älskade Anzo, BVC med Joleene o sen kolla på lägenheten.. faaaan vad najs.

Jag o älsklingen satt o snacka lääänge om lägenheten igår, hur vi ville ha de, när vi skulle packa, vilka saker som skulle bytas ut. Ja de blir mycke snack om de nu, men vi har väntat i över 2 år på en större lya så vi är överlyckliga här hemma nu =). Nä nu Sover Joleene så då ska jag passa på att städa här hemma så de är klart. Vädret är inte de finaste så Adrian o Michelle spelar lite TVspel.. men men ha de fint fint nu...



Jag säger bara ÄNTLIGEN!!!

kollade igenom min mail idag och vad får jag se... jo att vi står i kö nr 1 på lägenheten!! betyder alltså att lägenheten är VÅRAN!!! ÄNTLIGEN en 4:a, som vi har väntat alltså!!! fy fan vad jag längtar... inflyttningsdagen är 1 Nov..åå so happy so happy!!! ska göra om alla rummen vill jag lova.

jajaja

idag har wonkan varit o hälsat på, mysigt tycker jag, snacka bebisar hehehe. sen drog jag o svägerskan till E-tuna med barnen o kollade runt lite, köpte en pyjamas åt joleene och två linnen till mej själv. Hitta skiiiit snygga skor åt Michelle å Adrian som dom bara måste ha!! Adrians har ju gått sönder igen, jävla skit kvalite. å han börjar ju  skolan snart oxå. shit tiden går verkligen fort. Ska inhandlas ryggsäck, pennor, pennfodral, sudd, böcker o fan o hans moster. Men jag gillar de för min pojke är en stor pojke nu =). Älsklingen är o fixar med båten o jag gör en sen middag eftersom vi nyss kom hem. Joleene ska alldeles strax hoppa i säng.

men jaaa vi höres väl imorn då eller vad säger ni?? ha de gött gött nö!!!

regnig o tråkig måndag

Idag är de en sån där dag då man inte orkar göra ett smack!! vi var iväg o gjorde hål i öronen på Michelle, jävlar i min själ vad hon skrek o var ledsen, men vi fick göra allt för att hon skulle ta nästa hål så efter ett tag så gick de, o då skrek hon igen hahaha. Men sen gick hon så malligt med sina fina örhängen o skulle visa alla på gården hahaha. go hon är. vi gick iväg o köpte nya stövlar åt henne o sen gick barnen i varenda vattenpöl hem =). Väl hemma så  gick dom i sitt rum o kollade på barnkanalen o jag satte mej o mös lite med joleene.  nu blire att glo lite på Tre Kronor o sen fixa lunch, men inte att gå ut.. skit väder, o tråkig måndag...


ha de gött

♥Mina Älskade Barn♥

Vad ska jag ta mej till? vad ska jag säga? åå mina älskade barn, jag älskar er så mycket ojag skyddar er mot de som är ont. jag håller er under mina stora vingar o skyddar er tills ni klarar er själva, men även då kommer jag se till att ingen skadar er. Men vad gör jag nu? hur ska jag kunna skydda er från detta, vad gör jag åt alla frågor som ni ställer mej? Jag vet att ni gärna vill veta varför ***** inte är eran riktiga pappa, o vart era pappor är? men jag kan inte svara på de, inte just nu, ni skulle inte förstå, Mamma vet inte hur hon ska berätta o förklara för att ni ska förstå. Jag vet att ni så gärna vill veta, men.. de går lixom inte att förklara. Mina älskade barn, de gör så ont i mig när jag hör er berätta för varandra vad era pappor heter, o vart dom bor. hur ni vill visa dom vad ni kan, hur fina ni är i era fina kläder, hur fin du är i dina örhängen Michelle, o hur duktig du är på att bygga Adrian. jag fäller en tår inombords, men jag kan ingenting göra, inte just nu. Jag vill er bara väl. Jag hoppas att ni söker efter dom när ni blir äldre, kanske dom kan förklara bättre än mig. ***** ser jag som eran pappa, han har funnits o finns där för er hela tiden, när ni är ledsna, glada, arga, när ni drömmer mardrömma eller bara vill berätta vad ni har gjort under dagen. Han kommer alltid att finnas där för er oavsett.  O mammas älskade bebisar, jag o ***** kommer alltid finnas här för er, vi är eran familj o vi skyddar er mot allt ont. Men just nu kan mamma bara inte berätta.. mamma kan bara inte, men jag älskar er mer än allt.






Mamma älskar er så mycket!! kommer alltid finnas hos er, alltid♥


RSS 2.0