Duktiga Jag!!!

Jag känner mej så duktig idag, även fast tröttheten har hängt över mina axlar ett bra tag. Jag o charlie drog iväg till strängnäs o handlade julklappar till Adrian o Michelle, sen åkte vi vidare till Mc Donalds o åt en varsin hambrugare. De var faktist trevligt att ha en heldag med lillebror bara, pratade om allt mellan himmel o jord. Jag drog sedan iväg o hämtade Michelle o Adrian, o Michelle var inte den mest hjälpsamma flickan inte. Nä hon ställer sej o skriker inne på dagis för hon vägrar ha på sej ytterkläderna. mm de blev ingen rolig hemgång inte. Tur så släppte allting i alla fall när vi kom hem. Jag har även städat, o satt upp julgardiner o julstjänor. När min älskade kom hem så hjälptes vi åt att fixa middan, pratade julklappar, sen bakade vi först en Sockerkaka och sen lussebullar =). alla här gillade de, Vi gjorde kakorna på Joleenes mjölk så hon oxå fick smaka. efter middan så satt vi alla o åt en bit sockerkaka, en lussebulle o drack god Julmust till. mmm vilken härlig julkänsla. Nu  har barnen duschat, o strax äre dax för dom att hoppa i säng. Jag ska hoppa in i en varm dusch, sen ska jag mysa med min älskling i soffan o kolla på The Shield en stund med honom. Charlie diggar inte den serien så han tittar på något annat på sin dator, tråkig han ;).

mm mysig dag o man har fått en hel del gjort.







mmm nam nam


Trevlig måndag hade vi

God morgon! hoppas ni har haft en skön tisdag morgon. Själv har de rulllat på bra. Adrian o Michelle är i skolan/ dagis så de är bara jag, Joleene o lillebror kvar här. måste försöka städa här hemma o dona lite, men orken har jag inte.
Var o handlade i strängnäs igår, o vi hittade en Carpe diem tavla, eller ja ordtavla kanske de är. Jag älskar den verkligen! ska sätta upp den idag tänkte jag. Lillebror köpte lego adventskalender åt Adrian och Petshop kalender åt Michelle, som dom kan börja öppna imorn =). De tyckte jag var jättesnällt av honom. Så vi hittade lite små saker här o var. Dessutom kom Joleenes overall som jag vann på tradera igår oxå =) så de blev en hel del saker igår.

Min älskling bakade en jättegod kaka igår, en Glace au four, skit god vart den. Vilken kille jag har som bakar åt mej =), de gillar jag.


Igår fick jag även veta att Joleene börjar dagis den 7 feb, på samma dagis som Michelle. Gud vad spännande =) känns som om de var igår som hon föddes, o nu ska hon snart börja dagis. Jag ska börja jobba igen i feb-mars så då äre bäst att hon börjar i tid tycker jag. så jag blev jätteglad över de =)


Ni får receptet på Glace au four här av mig:

1st sockerkaksbotten (tårtbotten)

0,5l vaniljglass

4st konserverade persikohalvor

3st äggvitor

3msk strösocker

färska bär

( nu använde inte vi bären eller persikan för barnens skull)


Gör så här:

Sätt på ugnen på 250grader
Vispa äggvitan till hårt skum
tillsätt sockret, lite i taget
Lägg sockerkaksbotten i botten på en ugnfast form
spritsa eller klicka marängen över glass o persikor så allt täcks
Formen ska snabbt in i ugnen, marängen ska bara få lite färg. Det tar 4-5 minuter.
Severa direkt, gärna med färska bär

HOPPAS DE SMAKAR!!


Första Advent firande

Passar på att skriva här nu när jag har lite tid.

Igår åkte vi till Pappa o firade första advent. Vi åt god adventsmiddag o sen drog vi ner till slottet för att titta på fyverkerier. De var jättefint, men även jättekallt =).
Klockan blev så mycket efter de så vi var tvugna att åka hem, vilket Joleene inte diggade så värst. Hon var hungrig o trött, så vi fick stanna vid en mack o ge henne välling o sen åka vidare hem. Adrian o Michelle var jätteduktiga som inte somnade i bilen för de tar ungefär 1,5tim att åka därifrån hem så de var duktigt gjort. väl hemma så var de bara för barnen att hoppa i säng, vi kollade lite på film o sen vart de sängen för oss oxå. Jag var så trött så jag somnade på 5 röda sekunder hehe.

Imorse gick jag med Adrian till skolan, flickorna var hemma med Charlie som passade dom så snällt. När vi hade kommit till skolan så säger Adrian " titta mamma, vi kom inte försent, de var bara för att vi pratade hela vägen. Vi har pratkraft som gör att vi aldrig kommer försent". Han är så underbar min pojke. de är våran lilla tid tillsammans, när vi går till skolan utan flickorna.

Just nu håller jag på att tvätta, sen ska jag städa lite o hänga upp julgardiner o julstjärnor. sen åker vi till strängnäs o handlar lite, måste handla lite kläder åt barnen..


slänger in lite bilder lite senare

Tjejmiddagen

ojojoj vilken tjejmiddag vi hade här igår =). Vi åt en god kyckling sallad o drack gott, vi pratade om allt mellan himmel o jord. senare drog vi oss in till vardagsrummet där vi dansade, skrattade o pratade. vi hade verkligen jätteroligt. vi spelade lite Kinect oxå, hahaha tjejerna tyckte de var roligt :P. En helt oförglömlig kväll måste jag säga. Hoppas bara nästa gång att alla tjejerna kan komma =).



Liten snabb uppdatering

Förlåt att jag inte har skrev något igår, men de har varit en hel del nu.

Få se, i fredags kom Sara med sina flickor hit o lekte lite med oss, pappa dök upp efter en stund o skulle hämta Adrian. vi fikade lite när han hade hämtat honom o sen vare bara att dra iväg. Barnen skulle med morfar o vi andra drog till E-tuna. Jag hann köpa en tunika på Ginatricot, sen ringde telefonen. De var pappa som sa att jag hade glömt att packa ner barnens overaller, o jag trodde han hade tagit med sej dom, japp så fel de kan bli. Så vi fick en order om att åka o hämta overallerna o möta honom. Jaha o de var den vistelsen i E-tuna skit tråkigt. Ledsen blev jag oxå eftersom jag inte hade handlat klart. När vi hade lämnat av overallerna så drog vi o storhandla när vi ändå var ute. Väl hemma så åt vi god middag o sen kollade vi på IDOL.


På lördagsmorgon vaknade jag o Joleene 8, ingen av oss kunde somna om :P, jag gav henne lite gröt, lekte med henne tills hon blev trött o sen gick vi in o lade oss en stund igen. Vi sov väl i 1tim o sen vare bara att kliva upp.  Vi städade här hemma, handlade inför tjejmiddan, fixade lite här o där, fick främmande titt som tätt. sen gick sambon o lillebror o Joleene iväg för de var dax för tjejmiddan.


Idag vaknade man 8 igen med världens piggaste flicka.
bara att gå tillbax till sitt vanliga jag igen =) o de klagar jag inte över, jag har världens underbaraste barn, o världens underbaraste vänner..

nä nu ska jag äta frukost o sen ta mej en skön dusch.

FREDAG

Herregud, de är redan fredag! dagarna bara rusar förbi, man hinner knappt blinka så äre en ny dag.

Här på morgonen har jag hunnit en del, känner men duktig =). Jag har hunnit lämna Adrian i skolan, starta diskmaskinen, städat, duschat michelle o fixat hennes hår, o lagt Joleene så hon får sova lite. O klockan är bara 10 på morgonen hehe, mm känner mej skit duktig GO ELLEN!!!

Idag kommer min älskade far hit o hämtar dom stora barnen som ska sova hos honom i helgen. Dom har längtat efter den här helgen hela veckan =). Pappa hämtar Adrian i skolan o kommer sedan upp hit o hämtar Michelle. När dom har åkt sen så ska jag, älskling, Joleene o lillebror åka till E-tuna ( fan kan aldrig bestämma mej om vi ska till S-tälje eller E-tuna, men nu blev de E-tuna ändå hehehe), o handla lite inför Tjejmiddan, men även storhandla hem hit så vi blir ju borta hela dagen, sen äre hem o käka middag. IDOL ikväll oxå, GO JAY GO!!!

ha en fortsatt trevlig fredag hörni

Kinect

Jag, barnen o lillebror, turades om o spela lite kinect ikväll o jag säger bara en sak, FY FAN VAD ROLIGT DE VAR!!! har nog inte skrattat så mycket på flera månader nu, ojojoj, allt hoppande o viftande, o sen knäpper den ju kort på en o så får man se korten efteråt *asg*, ja tårarna rann på mej. jag undrar om vi inte kan spela lite på tjejmiddan. haha jaa helt klart spelvärt!!!


UNDERBART!!!


Presenter från Thailand

mamma kom hem igår från thailand, hon har varit där i 2 veckor o längtade inte hem. med sej hade hon en hel del presenter till oss i familjen, så snällt av henne att köpa dessa saker..här är de hon hade köpt

Flip flop åt Michelle



klocka åt sambon


Top åt mej (Billabong)



Lite hårsnoddar/spännen o annat roligt till flickorna


Shorts till Adrian


Gillade märket på sidan av shortsen


T-shirt till Adrian



Hello kitty Kjol åt Michelle

 
Hello kitty Top åt Michelle


En klänning åt Joleene som är aaaalldeles för stor :P



Cars t-shirt åt Adrian



Adidas jacka åt Adrian



Fina kläder va? vi här hemma är jättenöjda =)

Mysig eftermiddag..

Nu är lillebror här=)! han kom rätt tidigt idag å vi har haft rätt tråkigt hahaha, har inte funnits så mycket att göra än. händer mer imorn :P.

Hämtade Michelle tidigare idag så slapp jag gå tillbaka när jag hade hämtat Adrian. Vi åkte lite pulka innan vi gick hem, men de blev en kort stund för Adrian frös så hemskt om fötterna o händerna. Joleene fick åka pulka sista biten hem, de tyckte hon var roligt, såg så mysigt ut när hon satt där.

Snart kommer min älskade hem å då äre dax att fixa midda, jag undrar vad vi ska äta för något idag..hmm.. vi kommer nog på något.  ikväll händer de nog inte så mycket, ellr jo vi ska testa spela kinect till xbox 360. Fan de måste ju vara skit roligt =), spännande o testa ju.

Här kommer lite bilder från idag





Massor med snö =)

wow vad många läsare jag hade igår=)!! spännande, undrar om de var trogna läsare, eller om de var nyfikna läsare?


Vaknade i alla fall upp imorse o märkte att vi hade massor med snö ute, jag gillar inte snön egentligen, inte vintern heller. Men när jag ser hur glad barnen blir av all snö, då blir jag oxå glad. Så idag efter skolan o dagis så blir de en hel del pulka åkning o snowracer åkning, små längtar dit faktist =)!!
Mamma kom hem från Thailand igår o hon hade en hel del presenter med sej till oss, gulligt av henne. Lillebror kommer med dom när han kommer hit.
händer väl inte så mycket under dag så idag, blire de vanliga, städa o skit!
Skulle ha varit till sjukhuset idag med Joleene men får boka om den tiden för de går inte att komma in till 10 på morgonen om man inte har nå körkort.
Måste förbereda lite inför tjejmiddan oxå.. ska bli så roligt..

tills vi hörs igen, tata..






snö, massor med snö =)


Hoppa över den här dagen tack

Jag är arg, ååå så arg jag är! jag är upprörd o besviken!

Jag bakade lite lussebullar här på förmiddan, glömde ju bort att knäppa kort på dom små bullarna tyvärr, sen gick jag o hämtade barnen i yrvädret, världens snöstorm utanför ju men mysigt ändå tycker jag. Var meningen att vi skulle åka pulka i backen, men de ville inte Joleene så de var bara att gå in, får åka pulka med barnen lite senare istället.

Men jag har lyckats städa här hemma o snart är de tvättdax för min del, gillar inte att tvätta ja eller :(..

Jag ska bara ta de lugnt ikväll o samla mej, för jag är så upprörd så usch!!

nä kasta sten på denna energi tjuv o bjuda in lugnet o hans vänner på en kopp te.. då kanske man får en lugn eftermiddag i alla fall.

Snöstorm

wow vilket väder! de är storm ute med en hel del snö, friska vindar som blåser en rakt i ansiktet. Sånt gillar jag :P jag hade lätt kunnat vara ute o gått hela förmiddan om jag inte hade haft med mej Joleene, tycker inte hon ska behöva lida i den här stormen. Jag däremot älskar friska, kyliga vindar o den friska luften, vet ej varför men så är de.

Adrian fick skjuts av farmor till skolan idag igen TACK. Michelle fick åka pulka till dagis o de tyckte hon var roligt, skönt med snö så man kan åka pulka tycker jag.
Idag händer de väl inte så mycket, mamma kommer hem från Thailand den stackaren. Komma hem till de här vädret brrr nää hehehe.

Imorn eller på fre kommer lillebror o hälsar på, ska göra karln i huset sällskap på lördagen medans jag o flickorna har tjejmiddag :P. Första gången nu man får vara lite barnfri sen man fyllde år i maj, o de var ju 6mån sen :S.
Så när han kommer så åker vi nog till S-tälje istället för E-tuna o handlar lite grejer samt lite julisar, har redan köpt några julklappar så några till ska de väl bli.

Städa står på listan idag i alla fall, sen ska jag titta runt lite på nätet o se om jag hittar nån fin färg så vi kan måla om i vårat sovrum o vardagsrum, så fula tapeter ju

Grattis till våran lilla flicka som blir 10 mån idag♥




Vackra Joleene



Titta så fint med snö =)

Väldigt tuff natt

Det är jobbigt när barnen är sjuka. Våran lilla tös har legat med 40 graders feber inatt, inte den lättaste att trösta då inte. Givit henne alvedon o försökt få i henne nyponsoppa, men den nyponsoppan spydde hon upp över hela mig, så jag fick kliva upp och byta lakan o ta mej en sabb dusch och tvätta av Joleene klockan 1 på natten. Fy fan vad jag frös sen vill jag lova. vid 2 på natten så vaknade Michelle o ville krypa ner hos oss, så hon har nog inte sovit så bra inatt heller stackaren, Jag o älsklingen har haft en tuff natt vill jag lova. inte många timmars sömn inatt inte. Hoppas på en bättre sömn den här natten.

kom i tid till skolan,  men då säger Michelle att hon har tappat sin ena örhänge i våran säng inatt, så vi fick gå raka vägen hem leta reda på de o sen gå till dagis. så jag har gått upp o ner hela dan, ja jag har varit ute o gott i den här kylan o stormen i  2 timmar o de känns i både ben o rumpa ;), fan fortsätter man så här så lär man ju bli het till sommaren :P.  

lite städning har jag lyckats med, har även legat i soffan med Joleene, nu är hon så pass pigg så hon kan leka lite så då passar jag på att dammsuga lite o kolla tvätttid oxå. ikväll blire en lugn kväll.

På torsdag ska jag åka till E-tuna o handla lite inför tjejmiddan =D.. längtar som fan dit



God morgon i stugan

Snön de bara öser ner.. eller ja inte nu längre kanske men de gjorde de imorse i alla fall. Haft en tuff natt men våran lilla söta prinsessa som har legat i 40 graders feber hela natten.
De började igår, hon var pigg under dagen men mot kvällen så slog de om, feber o började spy. Stackaren våran, så hon låg i soffan med oss o mös, hon sov en hel del men mös ändå.
så natten har varit tuff, men nu är våran älskade flicka feberfri o mår bra, hon äter inte så mycket men de kommer nog.

Adrian fick skjuts av farmor till skolan idag, Tack kära du för att du ställer upp, de uppskattas.

På dagens schema står de bara slappa o ta de lugnt! Eftersom våran tös inte mått så bra så vill jag inte gå ut eller nått sånt ännu, medans hon sover sen så passar jag på att städa undan lite..

nää nu ska jag äta god frukost o mysa med mina flickor i soffan.



Bäddat upp bäddsoffan, prinsessan ligger bra hon




Snön faller tyst o stilla utanför


Mjölkfritt

Tänk vad lite omväxling av ingredienser kan göra mycke för ett barn =D.

Joleene är ju mjölkprotein allergiker, de betyder att hon inte får dricka eller äta nånting alls som innehåller nån form av komjölk, de betyder att hon inte heller får dricka eller äta laktosfritt, för de innehåller fortfarande komjölk.

Men de finns mjölk som är gjord på havre eller ris, o de är kanon för våran lilla tös.  de finns även matlagningsgrädde, smör, margarin, yogurth, glass o vanlig grädde som är total mjölkfri o gjord på den mjölken som hon o andra tål.

Så idag när jag gjorde iordning mat så tänkte jag att jag testar att göra egen mat på hennes matlagnings grädde o smör.. o vet ni, hon älskade maten!!! hon är inte så förtjust annars i vanlig mat så utan mer burkmaten, men den här åt hon o hon åt den själv.. jag blev så himla glad =)... så tänk vad lite kan göra så mycket ;)


För er som har barn med mjölkproteinallerig.. här har ni några förslag på produkter..

           

Seeegt

Tänk, det är söndag redan o snart är november månad slut, de går verkligen undan. Snart äre dax för julkalender för barnen, lucia firande i både kyrkan o på dagis, o de är inte långt kvar till jul heller, de går undan verkligen.


Idag äre som sagt söndag o här har de inte hänt mycket, vi har segat framför tv:n o bara varit.  så jag har lixom inte så mycket att skriva om i min blogg idag tyvärr.

min älskade sambo gav mej sovmorgon imorse, o tog Joleene inatt så jag fick sova ut, så himla go han =). Iof så vaknade jag titt som tätt ändå eftersom jag är van att vakna när hon vaknar, men jag är glad att han ändå försökte =)...

jaa som sagt, de har inte hänt mycket här inte.. ni får ha en trevligare söndag än vad jag har o har haft..

hej så länge

Frågor

De här har jag aldrig testat, så därför tänker jag testa de nu, så får vi se =)

ÄR DE NÅGOT NI UNDRAR OM MEJ? HAR NI NÅN FRÅGA SOM NI VILL STÄLLA, VAD SOM HELST, SÅ STÄLL DEN NU =), JAG KOMMER SVARA PÅ ALLA ERA FRÅGOR, OAVSETT OM DOM ÄR PERSONLIGA ELLER INTE.




Lördagsmorgon

Det är lördagsmorgon o klockan är 09.22. snön ligger så fint på marken o träden, barnen leker lugnt i sina rum o kollar på barnkanalen mellanåt, Joleene och sambon sover sött. Endas jag o dom stora är vaken. Hoppas ni har haft en skööön morgon hittills..


FÖR DE HAR INTE JAG HAFT!!!!!

vaknade halv 7 på morgonen av ett väldans gap o skrik, o bankandes i väggar. En joleene som ligger o snackar i sängen o drar mej i håret.  De var bara för mej att kliva upp för de fanns inte en chans att jag kunde somna om. Jag gick in till barnen o talade om för dom att man inte kan väsnas så här mycke så tidigt på morgonen. när jag kom in till tjejerna så trodde jag allvarligt att jag skulle börja gråta. Allla kläderna från byrån låg på golvet, de hade flickorna gjort paket av mm.. kläderna var inslags papper. Jag gapade bara o sen tog jag ett djupt andetag o bad dom att genast vika ihop kläderna igen o lägga dom där dom ska ligga, alltså i byrån.

Vid frukost bordet fick alla göra frukost själva, alltså bre smörgåsen själv, o lägga på pålägg själv osv osv, dom frågade varandra snällt om dom kunde skicka de dom behövde till varandra, lugnt o tyst var de guuud så skönt. jaa o nu är dom påklädda o klara o är knäpp tysta i sina rum.

Jag undrar hur de kan bli så egentligen, hur dom först kan föra ett herrans liv, för att sedan efter frukost bara vara knäpptysta. mmmm ett mysterium



På mitt schema idag så står de vika tvätt, städa, köra 1timmes Zumba och sedan gå ut i snön med the kids och även lördagsmys med godis.


Vad ska ni göra idag???


Tills vi ses igen.. tata



Fredag Fredag Fredag

Jag har ändå fått en del gjort idag! duktig jag känner mej. Jag har t.om ansökt om dagisplats åt lilla Joleene så jag kan börja jobba igen =). Våran lilla tös börjar bli stor nu, bara 2mån kvar tills hon blir 1år, de går verkligen fort =).


Sambon har åkt till sthlm för att hämta bonusbarnen, så dom kommer hem lagomt till middan. Idag serveras spagetti o köttfärsås, inge speciellt allt, till kvällen blire popcorn o saft o IDOOOL!!!!!
vi här hemma hejjar ju så klart på JAY SMITH.

Hämtade ut ett paket från H&M idag o där i låg de en jättesöt vintermössa åt Joleene, även strumpbyxor och ett par byxor, men mössan var så jävla söt på henne.

Adrian o Michelle gick hela vägen från affären o hem o prata om allting mellan himmel o jord. till slut så säger Adrian

" jaa vi har haft de bra roligt Michelle, ojojoj"

"ja de har vi, vi ska inte bråka mer tycker jag"

" nää de ska vi inte, säg till om nån är dum emot dej bara"

hahaha dom är så söta, Michelle har en underbar Storebror hon =)


Nu kom en Granne förbi o berätta att tågen är inställda åt att han måste ta ersättningsbuss till sthlm, faan de är alltig nå jävla strul med SJ så fort vi ska åka till sthlm!!! blir så förbannad!!




Joleene i sin söta mössa

Tjejmiddag

Nästa lördag ska jag o mina vänner ha tjejmiddag. De kommer bli skoj tycker jag, mysigt att bara vara ett gäng tjejer som äter god middag o snackar en jävla massa skit o skrattar =). Vi blir några stycken, men jag vet dock ännu inte vad vi ska äta?

Har ni några förslag så kom gärna med dom =), är öppen för förslag

Tänkte köpa mej en klänning/tunika som jag kan ha på mej, men som jag även kan ha på 25års festen som är den 11 december, har dock lite svårt att välja en snygg klänning..

Här är några av de jag funderar på

   

 

Vad tycks?? nån av dom måste ju passa mej. kommer ni på nån bra sida/butik som säljer nå snygg klänning eller Tunika så tell me!!

Dessa klänningar/tunikan kommer från Gina


bara ge mej råd o tips så blir jag glad


God morgon

Jag har sovit kanon bra inatt!! drömt en o annan konstig dröm men annars så har jag sovit gott. Hörde inte ens att sambon gick imorse =). Adrian fick skjuts (tack o lov) till skolan idag. Jag är så tacksam att han kan få skjuts på fredagarna av hans klasskompis mamma för jag behöver då inte klä på flickorna, gå ner dit o sen hem igen. TACK ANNELIE!!

Nu på morgonen så har jag försökt mej på Scrapbooking, inte lätt men jag försöker i alla fall, se om jag kan göra nått snyggt.
De ska storstädas o donas hemma idag oxå. Var meningen att vi skulle till E-tuna men de blev tyvärr ändrade planer på den punkten.

hej svej




Ej jag som gjort den

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Boring

Jag kan inte påstå att de har hänt mycket hemma hos oss inte. jag har bara städat, tvättat och hämtat barnen o sedan hämtat ett paket. de  är väl allt, ja de gamla vanliga då med andra ord. Nu sitter jag här, skit seg, o orkar verkligen inte vika nå tvätt, nä inte idag, de får nog vänta tills imorn. Imorn ska jag till E-tuna o köpa  nya vinterskor åt Michelle o även titta på lite kläder åt mej själv, de behövs dårå :P.. måste titta om jag ser nå fint som barnen kan ha på sej till jul oxå.

imorn kommer bonusbarnen hit, så då blire fredagsmys som alltid och självklart IDOL!!!! hejja Jay Hejja Jay!!!

nää nu har jag fan tråkigt, nu lägger jag mej en stund i soffan tror jag.. blääääää

Mariefred

igår gick jag o joleene en skön eftermiddags promenad innan vi hämtade dom stora barnen. vi såg så fina hus här uppe, snacka om att man drömde sej bort. När vi kom till backen så såg man hela mariefred därifrån, så himla vackert, man såg slottet oxå.. underbart.. underbara Mariefred



Man ser t.om Michelles dagis

Joleene älskar kameran hahaha


Onsdag med blixthalka o frost

Nu har jag pratat med kommunen o jag får lämna Michelle tidigare nu. gud vad skönt, slipper hon frysa stackaren.
Idag var hon ledsen för hon frös så hemskt, stackars mammas älskling.

Idag skulle dom knäppa kort på dagis så jag hoppas de blir fina kort, ellr ja de vet jag att de blir för hon är ju våran prinsessa =).

imorse var de frost ute, riktigt vitt av frost, o jävligt halt. vi åkte skridskor hela vägen till skolan, de gick inte så bra upp för backen vill jag lova. Då sa Adrian " mamma vet du, nu har Gudarna haft kuddkrig" haha så himla go min pojke, en väldigt klok pojke de.  En kvinna ramlade med sin cykel idag, tyckte så synd om henne, o hon skämdes som gris, stackars kvinna.. Väl hemma så städade man som jag alltid gör, sen kom sambon hem o tog en fika med sina arbetskompisar.

Så den här dagen har de inte hänt ett skit på ännu, men de kanske sker nått sen vad vet jag ;)


Har ringt runt lite o kollat lite på nätet på lite små saker inför nästa år. de är så spännande o jag längtar ihjäl mej nu =)

ha de så bra nu





joleene sitter på golvet o leker medans mamma städar

Min Kärlek till dig♥

Everybody keeps telling me I'm such a lucky man
Lookin at you standin there I know I am
Barefooted beauty with eyes that blue
The sun shine sure looks good on you
I swear

Oh I can't believe I finally found you baby
Happy ever after, after all this time
Oh there's gonna be some ups and downs
but with you to wrap my arms around
I'm fine

So baby, hold on tight
Don't let go
Hold onto the love we're making
Cause baby when the ground starts shakin
You gotta know when you've got a good thing

You know you keep on bringin out the best of me
And I need you now even more than the air I breathe
You can make me laugh when I wanna cry
This will last forever I just know, I know

So baby, hold on tight
Don't let go
Hold onto the love we're making
Cause baby when the ground starts shakin
You gotta know when you've gotta good thing



Julefrid

Ibland längtar jag till Julafton, o ibland inte.
De som är så mysigt med Julen är att nära o kära är samlade, vackra dekorationer överallt, vita snön utanför o solen som skiner, doften av god julskinka på morgonen och de bästa av allt, spirret o glädjen i barnens ögon när dom vaknar o vet att de är Jul. såå underbart såå

Den här julen blir vi faktist väldigt många i våran lägenhet, Mamma o lillebror ska fira Jul med oss =D, och bonusbarnen ska vara här denna jul. Ja vi blir ju  9 personer här hemma, tur att vi bor lite större nu så alla får plats, tur att man även har en bäddsoffa haha slipper någon ligga på golvet ;). De ska bli spännande o se hur de kommer bli. De kommer bli mysigt med alla juklappar och alla barnen som springer runt här finklädda o väntar på att Tomten ska komma. Jag o barnen pratar om de varje dag o Adrian räknar veckor hahaha så himla go han.

jag sa till barnen att jag har ringt till tomten o berättat vad dom önskar sej o att tomten måste titta i sin bok om barnen har varit snälla, o de har dom ;), så han skulle be sina tomtenissar att fixa lite julisar åt dom hahaha, dom tycker de är mega spännande. Dom vill öppna fönstret åt tomten så han kan komma in om de är för kallt på Julafton hahaha dom är så underbara.

jaa nog längtar man väl lite till jul allt eller?



Tänk vad ett bad kan göra

jag har sovit som en kratta inatt. nej nej ingen bra natt alls. Michelle har sovit oroligt hela natten, o har de inte varit hon så har de varit Joleene, de är nått med dessa flickor, dom sover dåligt samtidigt. jag fick springa in till Michelle hela natten o försöka få henne att somna, o samtidigt fick jag springa in till joleene som låg o gnällde. Nää karln i huset vaknade inte till de direkt :S.
Till slut så bar jag in Michelle till våran säng så fick hon sova hos oss, o hon slocknade direkt då så klart , hmm...

Imorse var de en bra morgon i alla fall, de var skönt att gå till skolan utan stress o bara promenera. Michelle ville inte riktigt gå till dagis idag men för oss båda är de bra om hon gör de om man säger så.
Jag kom hem i alla fall o frös som en gris, spelade ingen roll hur mycke kläder o filtar jag hade på mej, jag frös så jag hackade tänder. Väntade tills Julle somnade sen hoppade jag ner i ett väldigt hett bad o guuuud så skönt de var. kände mej som en ny människa när jag klev upp sen, fick ny energi o började städa hela lägenheten. Nu är de rent o fint här hemma igen =).

Ska fixa lunch åt mej o julle ( som joleene kallas), sen ska vi hämta dom ståra barnen på skolan/ dagis.

hej svej

Framtids planer o kärlek

Vilken morgon.
Vaknade av att jag fick världens vackraste sms av min älskade. då vaknar man verkligen med värme o glädje i kroppen. Jag fick som alltid gå o väcka barnen imorse, dom sov så sött. känns jobbigt att behöva väcka dom, men de var bara att kliva upp. En lugn o skön morgon faktist, inge stress, sov inte över, nää de var så skönt såååå.

men de regnade när vi gick så vi blev en aning blöta, de tar ändå 30min att gå.. o sen ska man gå hem oxå, ja vi var en aning blöta när vi kom hem. Joleene somnade o Michelle satte sej o kollade på Lejonkungen

min älskade sambo ringde nyligen o berätta helt underbara nyheter om framtiden.. guud så glad jag blev, de kändes som om en stor sten släppte o de kom upp tankar o planer o jaaa de ser då väldigt ljust ut, o jag har stora planer framför mej =D. me like a lot


nä nu måste jag börja städa

hörs då


Skön söndagkväll

Diskmaskinen är klar, barnen ligger o sover sött i sina sängar o allting är lugnt o tyst här hemma. mm ibland kan de vara skönt med lite lugn o ro, även fast man älskar att höra barnen leka.

de har varit en lugn o skön dag faktist, ingenting speciellt som sagt har hänt. nu ikväll ska vi bara ligga i soffan o titta på the shield o sen sova för imorn börjar allvaret igen, slut på ledigheten =).

Vi har Magnus här på besök så man kanske ska vara lite social då eller?

God natt på er o sov gott, vi syns imorgon




Nu är de fixat

Nu har jag fixat lite smått i Michelles rum, de blev ju jättebra =).

Men jag har jävligt ont, tror jag har fått inflammation eller nått. jag har så ont så jag nästan spyr =(..
har tagit alvedon men de hjälpte inte ett skit.

kanske ska vila lite





Vad tycks???

♥♥♥Grattis på födelsedagen/ farsdag♥♥♥

Först vill jag säga Grattis till min underbara Pappa som fyller år idag. Grattis på födelsedagen!! Du är den bästa pappan man kan ha♥ Jag älskar dig

Sen vill jag Säga  Grattis Pappa och älskling på Fars dag♥


Vi överraskade pappan i huset med frukost på sängen o två fina teckningar från barnen. Pappan i huset blev jätte glad o tyckte de var så mysigt. har man inga pengar så gör man de bästa av situationen, o han blev då glad ändå =).

Igår så tog vi en lång promenad med barnen o köpte godis o sen hem o lagade mat, de var ju meningen att vi skulle till en lekpark, men när vi hade kommit hem från affären så var de mörkt ute så vi skippade lekparken.

Vi mös framför en film med barnen tills de var läggdax, sen kom Micke hit o då kollade vi på film. Jag var skit trött o höll på att somna efter halva filmen. Efter filmen blev de läggdax

Idag har de inte hänt nånting faktist. Vi har segat oss hela dagen o bara tagit de lugnt de är ju ändå söndag :P.
Vi ska få köpa jättefina möbler av en kompis till oss, möbler till Michelles rum, jättefina. Vi har inte ställt in de i hennes rum ännu men jag tänkte göra de snart.

Ja men ha en fortsatt bra dag hörni, här hemma händer de faktist ingenting vad jag vet







En liten frukost men den dög ändå för pappan i huset





Det fattas en byrå oxå som kommer sen

Lördag förmiddag

Dagarna går så himla fort tycker jag.  man hinner ju knappt med, ja snart äre ju jul oxå.

Idag fick jag i alla fall sovmorgon, barnen vaknade inte förrän runt 8 på morgonen så de kändes riktigt skönt att få sova lite.

Än så länge så har vi inte gjort något speciellt. Städat, lagat lunch, fikat med en kompis och sen bara tagit de lugnt. vi ska snart ut o leka i lekparken o sen svänga förbi affären o köpa lördagsgodis oxå. Mysigt när vi alla kan gå ut o inte bara ena halvan av familjen.

Barnen har ritat fina bilder till sina sovrums dörrar. hehe inga syskon o inga killar får komma in, hahaha dom är så goa.

ikväll blire mysa med barnen o sen kommer Micke förbi o kollar på film med oss.

uppdaterar mer senare..




Våran pojke är så duktig på att skriva =)



Michelle har ritat hela familjen hon


Go Jay Go!!!



ÄR HAN GRYM ELLER ÄR HAN GRYM!!

HAN ÄR HELT KLART MIN IDOL!!!!

Fredag med sysslor

God morgon God morgon! Regnet faller utanför vårat fönster,  Kid Cudi med " Erase me" spelas just nu på spotify, michelle leker på sitt rum o Joleene sitter i sin gåstol å river allt i hennes väg. Adrian är i skolan han

Sov faktist rätt bra  inatt, drömde bara  bra drömmar den här natten, då jag har drömt mardrömmmar 4 nätter irad. så de kändes ju skönt, o inge stress idag heller, skööönt.

Idag ska de stor städas här hemma och tvätta ska jag göra oxå. massor som ska göras idag då. På söndag fyller Pappa år plus att de är fars dag på de. tyvärr så kan jag inte åka till min kära pappa o  gratta honom, men jag får ringa istället.

Mamma ringde från Thailand för 1 timme sedan. hon berättade om allt dom hade hunnit göra dom här dagarna o sen berätta hon vad dom skulle resten av veckan o nästa vecka. De regnade ju tyvärr nu men hon o henens karl njöt ändå, så mysigt så. Hno sa till mej " du måste komma hit när ni väl har sparat pengar så ni kan åka". ja kära mamma, de kommer nog ta år o dar de, man tjänar inte direkt  en förmögenhet, men man vet aldrig vad som sker i framtiden..


Idag äre Fredag och det betyder fredagsmys, får väl se vad de blir för mys då. De blir nog film med barnen med lite popcorn o läsk, alltid lika mysigt tycker jag. 

uppdaterar mer lite senare



Tummen upp för snö tycker Adrian




Ångan stiger från vattnet tidigt på morgonen.. så jävla fin bild tycker jag



torsdag idag va??

Alltså vi somnade klockan 8 igår kväll!! de händer typ aldrig. snacka om att man var utvilad när man vaknade imorse, o ändå ville man sova mer när man slog upp ögonen ;). Adrian fick skjuts till skolan idag av hans klasskompis o klasskompisens mamma, jättesnällt av henne att hämta Adde. imorn får han oxå skjuts o då slipper jag klä på damerna här hemma eftersom Michelle inte går på dagis på fredagar.  Men jag lämnade i alla fall michelle vid 9 tiden som vanligt, sen gick jag mot affären o handlade lite o skulle hämta ut ett paket, men självklart var tobaksaffären stängd o öppnade inte förrän 10 o jag var där halv 10. då mötte jag Sara på vägen hem så då gick jag hem till henne o hade trevligt tills de var dax att möta upp Adrian. Jag hämtade paketet när jag hade mött honom, sen gick vi vidare hemåt. de är lite svårt att gå hem när jag har en kille här hemma som ska hoppa i varenda snöhög, o en annan som är kissnödig o iskall om fötterna. mm den killen har all tid i världen han:P

Jag hade i alla fall beställt nya mattor till barnen o jättefina gardiner in till Michelles rum. har inte satt upp dom ännu men de ska göras imorn.  håller på att titta efter lite julsaker o lite smått o gott oxå. men pengarna måste ju räcka till jag menar vi har 5 kids som ska ha julklappar o de blir en rejäl summa om man säger så, inga dyra julisar i år inte :P.

Nu ska jag nog ta o plocka lite här hemma för de har jag inte hunnit ännu, sen ska jag väl börja med den där middan som man måste äta varje dag


Michelles fina gardiner

 

Matta nr 1

 

 

Matta nr 2

 

allting är köpt på Ellos


kvällen är här.. God natt

Nu har kvällen kommit hos den här familjen. Barnen sover sött i sina sängar och lilla Joleene tar ett härligt kvällsbad med sin pappa. Efter badet är de hennes tur att sova och då äre vuxentid som gäller. dvs sitta i soffan o glo på film. Medans dom två badar, passar jag på att plocka undan lite i lägenheten så de är rent o fint. känner mej väldigt trött o deppig som sagt


god natt o sov gott

va vadå äre onsdag??

Usch vilken morgon alltså. jag klev upp i tid i alla fall o de är jag glad över =D. barnen hann titta på barnprogram o äta i lugn o ro o vi slapp gå fort till skolan. ja trodde jag ja. Adrian var helt till sej för att snön hade kommit så han började hoppa i varje snöhög o låtsades att varje snöklump var en brottsling som kom i hans väg. mmm ni tror inte att de gick väldigt sakta till skolan då. så jag förklarade för min lilla herre att han måste skynda sej lite eftersom han börjar snart. nääää istället börjar min fina pojke gå ännu saktare, nynna på låtar o tittade på fåglarna som flög o skyn. ja nog kom han försent allt. o när vi väl kom till skolan så skulle han på toa o han skulle göra dittan o dattan. men till slut så kom han in på lektionen i alla fall, herregud min lilla pojke har då inga bekymmer i sitt liv han inte hahaha. När jag kommer ut från skolan så ser jag hur Michelle är alldeles blöt, ja hon har ju stått under ett droppande tak o låtit vattnet droppa ner på henne. Så hennes mössa, vantar o jacka var ju jätteblöta. *suck*, o även jag var blöt om fötterna o kall, gissa om jag inte var glad alls då. När vi väl kommer till dagis så påminner fröknarna mej om att jag skulle ha utvecklingsamtal 8.40 och vi kom till dagis 8.55 jag hade ju helt glömt bort tiden o allting. FAN!! ja men jag hann ha lite utvecklingssamtal o de var bara positiva saker om min stora tjej Michelle, de kändes ju skönt de i alla fall. när jag o Joleene väl kom hem så¨lade vi oss o sov en stund, sen har vi bara lekt o myst i soffan en stund. Nu är hon så jävla övertrött o vägrar ju somna. oavsett vad jag gör så är de trött gnäll som kommer från hennes mun. de är så man blir trött själv alltså *gäsp*

Snart dax att möta Adrian o sen hämta Michelle på dagis, men först ska denna envisa lilla prinsessan sova en stund innan jag blir helt tokig i kolan..

Funderar o funderar

åååå.. de finns ingenting mer irriterande än en bebis som bara gnäller o vägrar somna när hon är trött. men man får kämpa hårt med den lilla damen alltså.

Jag funderar starkt på om jag är på väg in i en höst depression. jag grubblar, funderar, o tankarna snurrar som en tornado i huvudet på mej. jag undrar varför. varför ska de vara så varje år? är de vädret som gör en galen? eller vad kan de vara egentligen? jag har en underbar familj som älskar mej, vi har precis flyttat till större o allting verkligen flyter på. men varför då vara deppig?

Jag sitter i köket med laptopen på bordet o tittar ut genom fönstret, tittar på snön som sakta men säkert smälter o droppar ner från hustaket. Lady Antebellum spelas så fint så genom högtalarna. De är så mycket jag skulle vilja göra, som jag har viljat göra så länge men aldrig får chansen att göra. Kanske de som gör mej deppig. Jag har nog inte kommit över sorgen heller, har inte varit mej själv sen dess =(. hmm ja de kan vara en massa saker som gör att jag deppar eller så är de ingenting o jag  deppar bara för att. jag har pratat med sambon om detta o han märker att jag inte är mej själv, jag är inte glad som jag brukar vara. usch vill komma bort en stund. vill komma bort från allting o sen komma tillbaka som en ny människa när jag har fått rensat mina tankar o funderingar.

det är inte alls roligt de här =(

en skön tisdag med en hel del snö

Oj vilken dag de har varit idag =D!!

Imorse höll vi på att komma försent till skolan, jag försov mej o väckte barnen som fortfarande sov klockan 7 på morgonen. men vi kom i tid till skolan o de var skönt. Men herregud vad de blåste ute då, de blåste riktigt kallt alltså.. o vi får ju inte komma till dagis före 9 så jag o Michelle fick gå runt lite för att tiden skulle gå, stackars min flicka hon frös så hemskt. Men hon kom till dagis till slut o då gick jag o joleene hem. Väl hemma somnade Joleene o jag lade mej o kollade på film. Sara hörde av sej sen o undra om hon inte kunde komma, o de är klart hon kan. Alltid välkommen hem till oss. vi drack The och åt pepparkakor o pratade om allt mellan himmel o jord. De var riktigt skönt att prata med någon verkligen. Elsa o Joleene satt på golvet o lekte dom hahaha.
Svärmor hämtade Michelle från dagis för snön vräkte ner utanför o de var verkligen storm. Tack så hemskt mycket för hjälpten svärmor!!

Sara kom i alla fall tillbaka efter att hon hade hämtat hennes äldsta dotter på dagis, så då fick flickorna varm choklad o vi satt o snacka lite till. De bara vräkte ner snö ute men Leah o Michelle ville ut så vi klädde på oss o gick ut. Vi satte Joleene o Elsa i pulka o gick iväg en bit, Michelle o Leah åkte snowracer. haha vi hade så roligt, små flickorna såg så himla söta ut i pulkan :P

barnen tycker de är jätteroligt att snön har kommit o de är så härligt o se hur glada dom blir. Jag tog med mej michelle till affären på pulkan o njöt av den riktiga vintern =D.

Nu har vi ätit lite middag o jag har startat diskmaskin o plockat undan. karln är o hjälper svärmors karl med att sätta på vinterdäcken o barnen kollar på Dora, snart dax för dom att sussa kudde.

Sen ska jag burra ner mej i soffan med min favvo filt o min älskling, bara mysa o kolla på film o se hur snön faller ner utanför.


ha en trevlig tisdags kväll hörni




våran söta prinsessa börjar bli så stor nu ♥



Joleene o Elsa leker på golvet



flickorna i pulkan =D




En hel del snö utanför oss

Vill åka till värmen jag..

de är så fuskit. Mamma o hennes karl är på väg till Thailand nu. Eller ja deras flyg går om 1tim från Arlanda,. gud vad fusktit. Gissa om jag är avis, jag vill ju oxå åka iväg till thailand =(. De skulle kosta oss ca, 50.000 kr för 2 vuxna o 3 barn. o ska vi spara så mycket så kommer vi få åka om ca 3år :P. nä vi ska nog försöka fixa så vi kan åka hela familjen på semester, de hade ju varit guld alltså.

Idag här i alla fall så stormar de ute o snöar, skit tråkigt väder ute verkligen. jag fryser som en jävla gris. Adrian o Michelle är i skolan/ på dagis o jag ska väl försöka börja städa här hemma tänkte jag. Sara och Elsa kommer förbi en stund sen oxå =).  igår var vi förbi Sambons lillebror som fyllde 17år, vi fikade o hade jätteroligt. Michelle är jättekär i john så hon vågar inte ens titta på honom hahaha hon är ju så söt, så fort han kommer o kramar henne så burrar hon in sej i magen på mej hahahaha... på kvällen låg vi o kollade på en film o sen lite på The shield innan sängen ropade på oss

Nä nu måste man väl sätta igång här hemma.. hörs sen

Sevärd film helt klart!!

igår kollade vi på The other guys. fy fan vilken bra film, skit roligt var den, hehe jag skrattade hela tiden! helt klart sevärd film.. sen finns de väl en o annan gobit i filmen oxå ;)...


Söndagen med barnen

Igår så var vi ute med barnen o letade nån bra lekpark som barnen kan leka i här.. men vi hittade väl inte nån sån där kanon bra. Vi hittade en på den "andra" gården som vi kallar den för. Killarna lekte att de var en borg o tjejerna åkte en massa rutchkana, Joleene hon gungade hon :P. Sen gick vi vidare o hittade en lekpark som kallas för "fika parken", där hittade tjejerna ett äppelträd o började plocka äpplen. Så alla fick ett varsit äpple hehe ja då började vi plocka alla äpplen o fick för oss att vi skulle göra en äppelpaj haha vi hade verkligen roligt. Men vi hann inte göra nån för Tim o Julia skulle åka hem, så vi får fixa en äppel paj nu o sen en när dom kommer igen hehe ja de var skönt att komma ut verkligen.. en skön söndag, förutom de att vi vaknade halv 6 på morgonen :S...


här kommer lite bilder från gårdagen










kylig måndags morgon

Ja men dagen började ju bra.
Sambon sov över, o jag sov över :P. Men barnen hann äta sin frukost i lugn o ro, o vi gick en skön promenad till skolan utan stress, så jag fixade de ändå . *stolt*.. Men de var -10 grader ute, fy fan vad kallt. usch jag hade hellre legat kvar i sängen alltså.
Men men, efter att vi hade lämnat Adrian i skolan så gick jag o flickorna på en skön promenad i kylan o solen, skönt var de väl att komma ut men usch så kallt. Vi var väl ute i 1,5 tim. så när vi kom hem så åt jag lite frukost o sen satte jag igång o städade. Vi tackar våran peter för att han kopplade in våran diskmaskin =D!! Michelle har suttit o tittat på Tingeling som jag tror att hon har sett 10ggr minst nu.

Så nu ska jag väl fortsätta med vardags sysslorna o sen fixa lunch.

see ya



babyboom

Det är jätte många kompisar i mina omkrets som ska ha barn till nästa år. jag tror de är 5 st nu som jag vet om.. och 2 har redan fått i år o en ska ha tidigt i dec hehehe.

´tycker de är så mysigt med gravida kvinnor. Man vet hur lyckliga dom är, stora magen o vill att bebisen ska komma, spänningen inför förlossningen, känner hur bebben sparkar o följer barnets utveckling, så himla mysigt ju =). Men vi ska då inte ha fler barn, jag får gosa med mina kompisar bebisar istället. vi har barn så de räcker hehehe.. Men ibland blir man bra sugen, men men aldrig mer :P


GRATTIS TILL ER MINA FINA VÄNNER SOM SKA HA BARN O HAR FÅTT BARN!!! SÅ GLAD FÖR ERAN SKULL



livlig söndagsmorgon

god morgon alla bloggare och vänner!!

Jag är skit trött o har världens huvudvärk så jag kan väl inte säga riktigt god morgon till mej själv. Barnen vaknade halv 6 imorse och började leka rövare redan då, även fast vi sover på andra sidan lägenheten så hörde man dom skrika, banka o  ja gud vet allt. vi sa åt dom 3 gånger o till slut fick dom lägga sej i sina sängar och läsa bok tills det blev ljust ute.. hehe mmm de fixade dom i 10 min sen var de fan igång igen, så halv 7 klev jag upp å såg ut som ett monster. Satte mej ner med Joleene o kollade på TV.

men nu har barnen i alla fall fått frukost, dom har duschat o borstat sina tänder, dom får vänta en stund till innan dom får gå ut. Själv har jag diskat och dammsugit hela köktet, snart ska jag ta tag i resten av lägenheten. Solen skiner så vackert ute så jag tänkte ta med mej barnen ut o kolla om vi hittar en bra lekpark så dom kan leka av sej ordentligt.
idag åker Bonusbarnen hem oxå.. å imorn börjar allvaret igen, adrian till skolan och flickorna hemma med mej.

Igår kom pappa o Robban hit o hälsade på, dom tyckte vi hade de fint o stort nu =). vi satt o pratade o fikade lite.. Michelle fick kläder av Annelie, jättefina kläder o hon blev så glad. Tack Annelie!!

Nä nu kanske man ska ta tag i saker o ting

Äntligen internet igen!!!

Gud vad skönt, efter mycke strul o lite bråk med bolaget så har vi äntligen fått igång internet. vi har känt oss så nakna här hemma utan internet :P.

Jaha då ska vi se om jag kan korta av de här lite då.

Vi började flytta förra måndagen, o de var väl lite stressigt, men jag o svärmor började köra upp kartonger o små saker, tisdagen så kom sambon o hans gäng o flyttade resten, o samma dag så kom min farmor o lillebror så dom hjälpte oss med barnen medans vi flyttade för fullt. Fy fan vad stressigt de var hehe, men vi fick upp allting på tis, bara lite små saker kvar som skulle slängas o så. Vi stod på tisdagskvällen o montera upp  två våningssängar och en dubbelsäng, annars hade de blivit lite svårt att sova. Vi sov i bäddsoffan som vanligt, så fick farmor ta våran säng. Hela ons stod jag o fixade lägenheten, så på onsdagskväll så var lägenheten klar typ hehe. Vi åkte å storhandlade på ons oxå, min älskade farmor köpte blommor åt oss som vi kunde ha hemma, hon är så himla go hon.  tur att barnen var på skolan/ dagis medans vi höll på här hemma. Barnens rum blev fina, men de ska tapetseras om o de ska upp lite tavlor, sen så är de skit fint. Barnen är jätte nöjda med sina rum o vi är så nöjda med resten av lägenheten =).

Så den här veckan har jag bara hållt på med lägenheten, fixar runt lite med kartonger o försökt sätta upp lite tavlor.. o sen städat o hållt på.

Adrian har höstlov denna vecka o Michelle ville så klart vara hemma då oxå hehe, så Adrian har lekt med sin kompis frida hela veckan och Michelle, Joleene o jag har gått på promenader o sen varit hemma o lekt.

Joleene är jätte förkyld o mår inte alls bra, stackars våran lilla flicka.. usch tycker så synd om henne. O sambon har en hemsk hosta, blää för förkylningar.


Ja men de är väl lite om vad som har hänt under veckan som vi inte har haft internet =)..

Ska väl sätta in lite bilder sen på lägenheten tänkte jag..



Idag kommer Bonusbarnen hit så de blir fullt hus hela helgen, nu kommer de nog kännas bättre, vi kliver inte på varandras tår här hemma. Flickorna kan vara i deras rum, samt killarnas i deras.. inge mer bråk o skit.. mm skönt..


fredagsmys med andra ord..

ha en trevlig fredah

RSS 2.0