Nu vill jag veeerkligen flytta!!!

Förstå vad skönt om man fick flytta! flytta till nå större, en 4:a. De hade ju varit rena drömmen alltså =). Pojkarna får ett rumt o flickorna får ett rum, vi får ett rumt och sen ett vardagsrum plus att de finns ett källarförråd som man kan göra om till ett rum, perfekt för lilla Joleene. Tapetsera i varje rum, sätta upp fina tavlor på väggen, blommor i fönstret, fina möbler o annat smått o gått. ååå vad jag längtar tills man får göra allt de där. Jag skulle bli såå mycke lyckligare. Nu när jag kommer hem o bara ser ur de ser ut så vill jag nästan gråta.. så jävla hemskt, isolerat o trångt. Nää fy vad trist alltså =(.  Ingenstans att ta vägen om man vill vara ifred, mega tråkigt. Jag vill bo i en lägenhet med 2 våningar, en trappa upp med bara sovrum och sen ner där vardagsrum o kök finns. Hur mysigt som helst. Jag ber verkligen att de snart ska komma in en större lägenhet som vi kan ta. Joleene börjar bli en stor tjej nu och har knappast utrymme för nånting. mm.. en ny lägenhet hade inte suttit fel nu =)



det här med blogg alltså

Jag känner mej så tråkig när jag läser min blogg. Hur fan orkar ni ens gå in på den o kolla? de enda jag skriver om är vad jag gör från de att jag vaknar till de att jag lägger mej, jag menar Booooorriiing. tycker jag i alla fall =/. Som idag, vadå vad har jag gjort för intressant idag? städat, varit till lottenlund, ätit middag, badat Joleene sen ingenting där emellan. Nu ligger alla barnen i sina sänger och Ronny Jobbar. jaha men de var ju roligt. hmm.. ja jag kanske ska börja skriva om känslor, åsikter, musik o annat shit.. OM jag kommer ihåg de ;). Men nog kan jag skriva om vad jag har gjort på dagarna oxå för den här bloggen är till för mej o ingen annan direkt =).




Hemma igen!

Skönt att vara hemma igen. visst kan de vara skönt att komma hemifrån och vara barnledig, men de är mycket skönare att komma hem till familjen igen. Vad är de man brukar säga?  Borta bra men hemma bäst? barnen hade haft de jätte bra hos Morfar och de är skönt. När vi kom hem idag så städade jag och satte upp lite tavlor på familjen på väggen de blev riktigt snygg. Älsklingen jobbade så han såg jag inte förrän 3timmar senare. Vi tog alla en promenad ner till stan för att ta ut pengar och sen hem igen. Vi åt Kyckling o sallad till middag idag. Jag o älsklingen ska bli nyttiga, barnen fick så klart ris o sås till maten =). Bort med kolhydrater =D. Nu ligger barnen i deras sängar och jag ska ta med joleene in o bada lite, sen är de läggdax för henne oxå. Blir myspys innan man ska sussa kudde.

ha en trevlig kväll




Min fina blombukett som jag fick av min pappa på födelsedagen =)



Tavlorna på familjen





Fina jag idag =)

♥I miss you so much! You are my true love♥


Don't know what I'm gonna do about this feeling inside
Yes, it's true loneliness took me for a ride
Without your love, I'm nothin but a beggar
Without your love, a dog without a bone
What can I do, I'm sleepin in this bed alone...baby...

You're my angel come and save me tonight
You're my angel come and make it alright
come and save me tonight...

You're the reason I live
You're the reason I die
You're the reason I give when I break down and cry
Don't need no reason why
Baby, baby, baby




25års fest, bästa kvällen ever!!!

Fy fan vad roligt jag hade igår, kvällen är oförglömlig!!


Jag gick på stan med mamma och köpte en klänning till kvällen, sen gick jag hem o då var pappa där o firade mej. fick en bok, jättefina rosor och sen 1500kr av både honom och Annelie. Efter de så gjorde jag mej iordning för festen, kände mej inte så nöjd från början men sen så blev de bra ;). Yonna kom hit o lämnade lite dricka i kylen medans vi drog ner till stan och åt. Satte oss på Östens Pärla och åt väldigt god kina mat. hehehe redan där hade vi roligt o skrattade en del. Efter maten så gick vi hem igen och hämta drickan och sen drog vi till en fest som Jannica var på, där började allting hehehe vi blev lite lulliga.... ok vi blev en aning fulla haha och hade skit roligt. Vi promenerade ett gäng sen till Slick City för att dansa. När vi står i kön så pekar vakten direkt på mej och säger " DU ska visa leg", jag frågade honom om han drev med med och han säger bestämt "nej de gör jag inte".  så när alla stod där o skratta åt mej så tog jag upp mitt leg o visade honom, då log han och sa tack. VILKEN SKIT HAN ÄR!!! hahahaha.. ja vi går raka vägen in o köper en varsin drink, då möter jag väldigt många från min gymnasium klass, å jag blev så glad när jag träffa dom. vi dansade sen i alla fall hela natten lång och skratta väldigt mycket. jag var helt borta när jag kom hem hahaha. Så nu mår man väl som man förjänar men jag skulle inte tveka en sekund att göra om de hahahaha




Best friends forever and always



Jannica o jag på förfesten





Looking fine tonight




brudarna på väg ut



Lite dricka kanske??



knas budarna



Heta Yonna




Mina brudar =)

Födelsedagen

Dagen började med att jag klev upp och tog emot Bella Bus, sen så väckte jag älsklingen, gav honom en bamse kram innan han drog till jobbet eftersom jag inte skulle vara hemma när han kom hem från jobbet. Jag lämnade senare barnen på dagis o gick sedan hem för att städa. Mötte senare upp Sara och gick ner på stan, där hämtade jag ett paket från ellos och biljetterna. vi mötte på veronica och satte och ner o snacka lite, super mysigt. Sen var jag tvungen att gå hem o packa. hämtade barnen och sen åkte vi. De var så jävla mycke folk på tåget till Gävle, vi hade reserverade platser men fick fan inte ens sitta brevid varandra, skit drygt, så vi satte oss nere vid dörrarna så joleene kunde sova i vagnen. barnen satt dock inte still en sekund och jag fick stå från Uppsala till Gävle, skit drygt. När vi kom till gävle så var de skiiit kallt!! hahah vi hade de då varmare hemma än här, så jag fick sätta på barnen jackorna hehehe och mej själv en tjockare tröja. När vi kom till mamma så fick jag mina presenter. De var ett presentkort på 300kr på Glitter och en parfym, hehe och jag som precis hade köpt mej victoria secret parym hahaha. Men jag blev glad ändå. Jag och barnen gick sedan iväg för att käka på mas och sen handla frukost. Sen drog vi hem och då var de redan läggdax för barnen. Snackade med Yonna på kvällen och så roligt har jag inte haft de på länge, snackade med mickis senare ändå och sen blev de sängen. Så de hände inte så mycket på min födelsedag, men jag hoppas de händer mer idag. har fått lite dåliga nyheter så här på morgonkvisten men jag hoppas de blir bättre sen.


Nu ska jag ner på stan och träffa Daysi och Kimmie och sen bege oss till farmor och farfar, sen ska jag ner på stan med min mamma och kolla lite.  uppdaterar när jag har kommit hem, kommer lite bilder då oxå. ha de gött gött

Detta är ingen vanlig dag..

för detta är min födelsedag hurra hurra hurra!!!1 hehe jaa idag blir man gammal tant, hela 25år gammal alltså. Huj, jobbigt, känner de i lederna hehehe. Vaknade tidigt imorse för att ta emot Bella och sen krama o puss äsklingen hejdå, för han är inte hemma när vi åker. Älskar honom så mycket, kommer sakna honom =(. Innan vi åker ska jag lämna barnen på dagis, gå ut med Bella, städa här hemma, hämta ut biljetterna och sen hämta barnen igen =).  jag är verkligen skit trött hehe. De känns då inte som min födelsedag direkt :p.. men de brukar väl inte göra de när man kommer upp i den här åldern ellr hur?
Igår satt jag o älsklingen och kollade på FlasForward, mega bra serie =), låg å mös under hela filmen. Älskar att ha de så =). Men min älskade Adrian hade jättesvårt att sova, jag har ingen aning varför men han somnade inte förrän 12 på natten ellr nått och då hade vi redan lagt oss. han var jättetrött när han vaknade imorse. stackars liten. oj nu fick jag bloggtorka :S... hmm.. jag får skriva mer senare kanske för nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva om.. jag visste de för 1 tim sen men inte nu.. knaaas... jaja vi hörs senare då


kramisar

Helt slut efter..

min cykeltur. nu har jag cyklat 6km och jag känner hur benen viker sej hehe. Nyduschad är man oxå så nu ska man bara slappa framför TV:n med älsklingen innan man ska sussa. Måste upp tidigt imorn för Bellabus kommer då och jag ska även börja städa tidigt tänkte jag hehe. Nää God natt på er alla så hörs vi imorgon!!!



En regnig tisdag

hehehe de gick inte så bra för mej igår runt hjorthagen. Jag skulel ju cykla 3varv men jag klarade bara 1 hahaha de var mega jobbigt.. men men jag får ta o cykla några gånger så klarar jag de nog. Älsklingen och jag skulle ju cykla runt idag men han är och håller på med den där båten så klart =(.. så jag är lite besviken på honom just nu =(. får cykla själv när han kommer hem sen. Idag har de regnat hela jväla dagen. Och stackars Michelle som inte hade varken jacka ellr regnkläder. Jackan glömde vi på dagis i tors och regnkläderna hade hon vuxit ur (tiden går fort). Adrian fick dra på sej stövlar och sen en jacka, michelle fick ha tröja och så tog jag med extra tröja så hon knde byta på dagis.  Jag var en aning blöt när jag kom hem. jag och Joleene skulle till bvc halv 11 och där fick vi veta att vi ska få träffa en specialist på barnkliniken så dom får se vad de är för fel på henne eftersom hon går så sakta upp i vikt =(.. blir så orolig över min älskade flicka =(. Jag var även hundvakt åt fina schäfern Bella idag så när jag kom hem från bvc så hämtade jag henne och gick på en promenad. Kastade lite pinne åt henne i spöregnet men de var bara roligt, hon tyckte själv de var roligt. Efter de så åkte jag till Hedlandet med Sara och köpte regnkläder åt Michelle och tavelramar plus ett fotoalbum hahaha jag kunde inte låta bli. Men Michelle fick regnkläder i alla fall och hon var så glad så. Bella fick följa med och hämta dom på dagis. Banren plaskade i vattenpölar hem och jag var megablöt. Fixade käk och sen råkade jag somna hahaha.. nä nu kom karln hem så nu ska man väl avlsuta.. ha de gött





Fina stigen i hjorthagen.. så vackert



hjortarna mös så fint på ängen




En megablöt Ellen nyss kommit hem från dagis




Fina bella i regnet

Det var den sommaren de

Idag var de riktigt kallt ute, brrr. Man är ju van vid härligt tropisk värme o helt plötsligt slår de om till svensk värme igen brr säger jag bara. Men vi drog oss till Lottenlund i alla fall och barnen hade jätteroligt där. Sen gick vi hem o käkade lite lunch. Jag var helt slut när jag kom hem hehe så jag latade mej lite.
Nu sover alla barnen gott i sängarna och älsklingen kom precis hem efter att ha hållt på med båten. Nu ska jag ta mej en cykeltur runt hjorthagen eftersom jag inte tog nån powerwalk idag. får se hur många varv jag klarar av hehe.. hade hoppas på 3 varv för då har jag cyklat 1mil =).

Joleene har börjat spy av hennes mat igen så jag ska till BVC imorn igen och den här gången tror dom att de är magmunnen.. dom kan ta mej fan aldrig bestämma sej. Blir så less!!! gör tester o se vad som är fel istället för att hålla på bolla fram o tillbax!!!






Det här är Lottenlund =)

















Älskade Joleene

seg söndag solig måndag

Alltså söndagen var så jävla seg!!  jag gjorde verkligen inte ett skit igår! jag satt i soffan hela dan och baaaara sega o sega. fy fan!! men vädret var ju så pissigt oxå, regning och blåsigt o skit blää. Tur att måndagen bjuder på sol i alla fall.  Som det ser ut nu så ska jag städa här hemma och sen kanske ta mej till en lekpark. Kanske till Lottenlund, de måste vara skönt nu tänker jag.  Ta med mig en filt som vi kan sitta på, hink o spade åt Michelle o fotboll åt Adrian. Ja vi får väl se vad som sker men de lutar åt de hållet i alla fall hehe.
Ja som sagt en seg söndag och en lite seg måndag morgon.
Såg en väldigt bra film med min älskade igår i alla fall. Den hette "the new  daughter", skit dumt slut men små läskig film =).




I lördagskväll satt jag och älsklingen o snackade om allt. Vi hade så trevligt och de var så skönt och få prata ut o berätta hur man kände sej och jag är så himla glad att han är min. Jag är så glad att vi aldrig lämnade varandras sida och kämpade oss igenom dom hemska murarna hand i hand , för jag kunde inte vara lyckligare =). Älskar honom av hela mitt hjärta♥

En skön Familjelördag

Vi tog barnen och gick till Lottenlund idag. Hur underbart som helst, och självklart hade vi vädret på våran sida. Lottenlund är alltså ett ställe vid vattnet..hmm hur ska man förklara lottenlund då hahaha.. Ja de är en äng med vatten och en båthamn och sen har du en lekplats för barnen, en resturang och en bit bort har du sotra slottet hehe jättefint i alla fall. Ja men som sagt vi gick dit och barnen ville så gärna bada så dom fick blöta fötterna och jaa hehe nog fan var dom på väg i allt hahaha. Vi satt bara en liten stund i lottenlund för barnen började svettas och de fanns ingen skugga och sen började dom bli hungriga så vi gick till grillen och gav dom en pizza att dela på och sen en glass. Efter de så gick vi hem och barnen gick ut o lekte på gården. Älsklingen har varit och hållt på med båten och jag har städat här hemma. Ikväll ska vi grilla med ett par vänner och ha mysigt på deras uteplats och de ska bli roligt. Nää nu måste jag ta lilla Joleene som gnäller här brevid mej. ha en fortsatt trevlig lördag hörni





barnen känner på vattnet




hehe nope inte bada idag :)




barnen spelar boll ( en liten del av lottenlund)


jag ska knäppa kort på Lottenlund och hjorthagen så ni får se vart jag brukar röra mej nånstans =)

♥Guuud vad jag älskar dig♥

I torsdags kväll satt jag och hade så tråkigt när min älskling var och jobbade så jag skrev bara på en lapp "Jag älskar dig" och närsta dag när jag vaknade och satte mej vid bordet så hade min älskling svarat på min lapp hahaha är han inte allt för go min älskade. Kan inte leva utan honom




Ibland räcker det bara med en liten text för att man ska bli ännu mer förälskad än vad man redan är


Fredag en härlig dag

Vaknade tidigt imorse för jag skulle hämta upp bonusbarnen i sthlm. Vi drog 10 på morgonen hemifrån, alltså jag o barnen, sen när vi kom till sthlm så kollade vi lite på kläder, köpte så klart kläder till barnen hehehe. Sen när klockan blev runt 12 så hämtade jag upp barnen. Resan hem var tuff vill jag lova, men vi kom hemm i alla fall. Barnen lekte ute ända fram till kvällen så jag o älsklingen hade inte direkt nått att göra. Vi började små busa i soffan genom att kittla varandra, de slutade med vattenkrig hahahaha. Jag har inte haft så roligt på länge, grannarna skratta och tyckte de var roligt och både jag o älsklingen hade de roligt. Tim och Adrian hoppade in på slutet oxå =). Ja de var verkligen mega kul.
Vi köpte oss en båt idag oxå =), en rodbåt med motor. Älsklingen är ute o håller på med den nu så jag har med svett och tårar lagt 5 barn i sina sängar, fråan är bara när dom tänker somna hehehe. Imorn blire picknick i lottenlund och sen grlinning. Dom sa att de skulle bli åska idag men inte fan ser jag nån åska inte =P...

ja ni får ha en fortsatt trevlig kväll.. kramar kramar


Dom fina korten på barnen..
syskon kort o skolfoto




Michelle och Adrian




Adrians skolfoto.. guud han har blivit så stor nu *snyft*

Högvärme sommar

Ja fy fan vilken värme. Jag vet jag vet, man ska inte klaga men shit de finns väl en gräns hehe. De är inte så varmt så man kan bada, men de är så varmt så man kan springa runt i bikini hehehehe. Ja de är inte så varmt i vattnet menar jag så klart. Vi hade 28 grader varmt här ute idag utan nå vindpust som kom o kylde ner en. Joleene låg bara i en klänning o njöt i vagnen hela dan idag. Jag var på en promenad med Sara under dagen o de var ritkigt skönt. Sen på eftermiddan så var de Sommar fest på dagis, barnen sjöng o sen grilla korv, men jaa.. De var jävligt varmt å då hade ändå Michelle kjol o Adrian shorts men ändå, Joleene grät av värmen så vi gick hem efter ett tag. När vi kom hem så grilla vi lite flintastek o barnen lekte ute på gården. Jag spelade lite fotboll med adrian innan alla andra barn kom, då ville han göra nått annat.  Igår hade han sin första riktiga fotbollsträning, jag var en mycke stolt fotbolls mamma när jag sätt där på gräsmattan o titta när han spela. Jag kunde se mej själv framtiden. Sitter där o kollar när storkillen spelar match o grejer, hehehe jaaa vilken mamma man är. Adrians skolfoton kom idag oxå, gud när jag såg dom så ville jag gråta, han är så stor nu och jag är så himla stolt över honom. På ta om stolt, Joleene åt potatis o palsternacka idag och sen gröt innan hon somna, hennes första smakportioner o de gick så bra. jaaa jag är så stolt över mina barn älskar dom så mycket =)=)=)

Näää nu ska jag softa lite framför Tv:n .. ha de gött nu =)






Barnen på sommarfesten i den stek heta värmen





Adrian på fotbollsträning ( Adrian är han med Orange tröja)





Tränar för fullt här





Och självklart blir man törstig när man tränar så hårt =)

Sommar Sommar Sommar

Härligt med sommar..jaaaa!!! I måndags var de så himla fint väder så jag tog med mej mina älsklingar ner på stan o köpte en glass =) de tyckte dom verkligen om. Sen lekte dom på gården medans jag tvättade o sen solade lite =).  Igår så var jag till BVc med Joleene och hon hade gått upp 200g men barnmorskan sa att hon inte kommer blir nån stor tjej, hon kommer bli en liten tjej, och jaa så länge hon går upp i vikt o mår bra så är jag ellr vi nöjda. Sen efter de så gick jag runt /joggade runt hjorthagen 2 varv 6,6km. fy fan vad slut jag var sen hehehe svetten bara rann ner, men då har man tränat i alla fall. Idag så var jag i skolan med Adrian. Han älskade att vara där så klart min prins. Han visade mej imorse att han hade en lös tand, jag blev så stolt så jag nästan grät. Min stora pojke.. ååå älskar honom så mycket. Efter att jag har hämtat barnen på dagis så ska jag ta mej en proenad runt hjorthagen igen och sen ska Adrian iväg o spela lite fotboll. Tiden går alldeles för fort.. Älsklingen är hemma och är sjuk stackaren, han har varit förkyld i en vecka men nu har de blivit värre. Så nu ligger han här hemma som en sjuk liten pojke hehehe då blir man som en mamma åt honom, men ja de är väl de man är till för, att ta hand som älskling när han är sjuk hehehe.  Nä nu ska jag ta hand om karln som är sjuk. vi höööres




En trött liten Joleenes i vagnen




Barnen ute på filten..






Adrian käkar en isglass..




Michelle käkar oxå glass




jaaa nu är de sommar =)=)=)


Lördagen, rena sommardagen

Ojojojoj! igår var de rena sommaren här hemma. Vi hade säkert 25grader varmt. Adrian är frisk nu så han kunde gå ut i de fina vädret igår. Jag o min svägerska o  barnen drog ner till stan o käkade glass. Älsklingen var o handlade lite mat medans vi var ner.  Joleene satt för första gången i sin vagn utan att vara påklädd med en massa skit. hon hade en body som var kortärmad o ett par byxor och hon älskade de hehehe. Sen när vi kom hem så satte vi oss o solade, sen kom Ida o då fikade vi lite. Men barnen var ute heeeeela dan, underbart!!!! Vi grillade på kvällen, grillspett. fy fan vad gott de var. Sen  kollade vi på True blood när barnen hade somnat. Dom somna direkt, dom var skit trötta.  Ja de var en helt underbar dag måste jag säga. Älsklingen kom hem igår med ett par nya skor åt mej. Helt gudomlig är han.. ett par tygskor från interpsort, PRECIS sånna som jag ville ha o storleken var perfekt. guuud vad jag älskar honom, kan inte leva utan honom. Han visste att jag verkligen att jag behövde ett par nya skor. 

Idag täntke jag att jag skulle plocka här hemma för de ser förjävligt ut. sen tänkte jag ta mej en lång promenad. har inte varit på promenad på länge nu. Men vädret är inte de finaste idag hellr, skit tråkigt. Från att vara rena sommaren till att bli mulet o trist igen.. hmm.. aja de gör inte mej nått. Barnen  kommer springa ut i alla fall =)..




Joleene i vagnen på väg ner till stan¨




Michelle käkar glass nere på stan så klart =). Adrian var hemma med en kompis så honom finns de inte kort på tyvärr =(



Joleene har hittat sin tumme, så de är både tumme o  napp som gäller

Inte den bästa veckan kanske

Adrian är fortfarande sjuk =(. Han har nu haft feber sen i måndags och den verkar inte släppa alls. Han dricker alvedon men den hjälper ju bara för stunden. Jag ska ringa vårdcentralen idag så dom får ge oss en tid, för nånting verkar de vara. Han har bara feber oxå, ingenting annat, skit tråkigt. Hans kompisar kommer o ringer på dörren flera gånger om dagen, hehehe populär kille han =). Älsklingen är mega förkyld och kan knappt sova om nätterna, vi har knappt nå papper kvar här hemma så mycke som han snyter sej och Michelle har en hemsk hosta o är jätteförkyld. Joleene är snorig och men inte som dom andra, då är de bara jag kvar. Och jag är mega frisk, inte förkyld och inte feber =D. Men de kommer väl när dom andra är frisk hahahaha. SÅ denna vecka har jag bara varit hemma med sjuka Adrian. har knappt tränat hellr, de går ju direkt inte när man har en sjuk pojke hemma.  Just nu sover både Joleene och älsklingen, snacka om tröttisar. Dom större barnen städar deras rum och jag tänkte ta o städa lite smått här hemma, ellr plocka undan lite.  I helgen händer de inte så mycket här hemma. kanske att man grillar imorn om de blir fint. vi ska bjuda över några vänner till oss tänkte vi.
Bloggtorka just nu hahaha...

åååå Våran älskade katt Tyson har varit borta i 3 dar nu. Men så nu precis så kom han hem, jag blev så glad när jag hörde onom jama här utanför =D.

näää nu får ni ha en fortsatt trevlig helg så hörs vi



Lilla Tyson som liten






En blek och mycket sjuk adrian


Hemma med sjukt barn

Adrian kom till mig igår morse och sa att han hade jätteont i huvudet. jag tänkte direkt på hjärnskakning eftersom han ramlade från trädet i söndags. Men sen kom jag att tänka på att han har ont i huvudet för de mesta när han har feber. så jag tog tempen på honom och då hade han 37.6. så jag sa åt honom att vila en stund. men han var sååå rastlös. han hoppade runt o höll på hela dan. vi gick till affären oxå å då var han pigg. men när han skulle lägga sej sen så hade han 40grader, inte den piggaste kanske. så de blev alvedon innan han somnade. Så imorse så kollade jag igen och då hade han 39.8, bara att ge alvedon igen då. Nu har febern gått ner men han blir sängliggandes ändå. Jag skulle ha gått på en långpromis idag men istället får jag sitta ute o sola istället. hehe men de ska väl inte hellr skada. ska dammsuga o tvätta lite idag oxå så.





Michelle på väg ut




Inte de vackraste vädret i Mariefred




Adrian pratar med morbror Charlie i telefon och Michelle går brevid




Joleene sov i vagnen hela vägen




Våran älskade katt Tyson hade legat i ett par buskar o jamat efter oss, så han blev så glad när vi kom hem från affären igen hahaha

Tuff helg lugn måndag

Helgen har varit riktigt tuff faktist. De har varit kalas, cykellagning, bråk mellan barnen, dåligt väder osv osv. Men mot kvällningen så blev de ganska lugnt ändå. Alla barnen var inne hela lördagen för det var så himla dåligt väder. Michelle var på kalas i lördags så jag och Joleene fick vara med då. Men annars var vi bara hemma. inte den roligaste helgen kanske men. Adrian klättrade i träd igår o ramlade ner så imorse hade han ont i huvudet. Vet inte om de har med fallet att göra eller om han börjar bli sjuk, för han fryser väldigt mycket oxå. idag har vi bara slappat. varit ner på stan en snabbis bara men annars bara vairt inne. så mulet o kallt ute brr.
Fan nu är de inte långt kvar tills man fyller, små längtar verkligen. Var så länge sen man gjorde nått roligt utan barn =). 

Nä nu ska jag diska lite och sen ska jag spela spel med kidsen, dom har så tråkigt inne..

Bvc besöket gick inte som jag trodde =(

9 hade jag tid på bvc. när vi fick komma in så frågade BM hur allting gick o jag svarade att allting går bra, hon äter som hon ska å de var inga problem. Men vågen visade nått helt annat. Joleene hade gått upp 40g på 1,5 vecka och det är verkligen inte bra. Barnmorskan började rynka på pannan å mumlade för sej själv. Sen sa hon att vi måste göra ett prick test på Joleene för att se om hon är mjölkallergiker eftersom hon är torr i huden, spyr mycket o inte går upp i vikt. Så vi fick sätta oss i väntrummet i 10min innan vi fick komma in igen, då säger läkaren som ska göra testet att de inte går eftersom vi har smörjt in Joleene med kortison kvällen innan o då blir inte resultatet bra. Då fick vi sätta oss och vänta ytterligare 15min  på barnmorskan. Då kommer precis en annan barnläkare o säger att vi ska göra testet för de spelar tydligen ingen roll. Jaha då var de bara att väcka Joleene som hade gråtit i 10min för hon var så trött. Vi gjorde testet o de visade inte så mycket MEN dom tyckte att vi skulel börja med en ersättning som inte innehåller mjölk för alla symtomer visar på att hon är mjölkallergiker. jaha så vi fick gå ner o köpa nånting som heter Nutramigen som vi ska börja ge henne. och ja som vanligt, blir hon svag så måste vi åka in till sjukhuset med henne. Men detta ska tydligen hjälpa henne. Hon kommer må bättre, torrheten kommer försvinna och hon kommer gå upp i vikt. Så jag hoppas FAAAN på de nu. Min stackars älskling väger bara 4,6kg o är 3,5mån gammal. jag ville bara gråta o skrika rakt ut. Varför... varför kunde dom ta mej fan inte se detta flera månader tidigare. O barnläkaren från eskilstuna sa de oxå  " när ni märkte att hon gick ner så skulle ni ha tagit testet direkt då o ge henne nått annat".. TACK!!! herregud..jag är så ledsen o besviken så jaa.. Jag hoppas verkligen att hon går upp nu som sagt.. Så BVC besöket kunde ha varit bättre. Vi satt i 3tim på bvc =(..



Ja nu måste jag städa för snart kommer älskling hem. sen ska han hämta Tim & Julia o jag måste ner till stan o handla lite. Men de blåser som FAN ute.. ehhe jaja ..


GRATTIS KATRIN PÅ DIN 25ÅRS DAG FÖRESTEN!!! HOPPAS DU FÅR EN FIN DAG FÖR DE ÄR EN STOOOR DAG IDAG =)!!!!






Mammas älskling. Vi håller tummarna för dej nu ♥

Då har jag gjort mitt idag

hehe japp jag har gått powerwalk 8km idag o jag är helt slut, jag gick hem efter de o gav Joleene mat sen gick jag o hämtade barnen, lämnade dom hos en kompis för att ta cykeln till affären o handla cigg åt henne å sen hem (de tog mej 6min), sen efter de så gick jag hem o städade lägenheten o tog fram food for today. Japp så nu har jag gjort mitt för idag vill jag lova hahaha. Min fot värker som fan men de får man väl ta ellr?
Det luktat gödsel här hemma, ellr ja där ute. För vi har åkrar här o dom lägger ju ut gödsel o det luktar nå förjävligt.  usch. Ja nu ligger joleene på golvet o snackar för sej själv o jag sitter här o kollar in facebook hehehehe.  Jag tror vi ska grilla kött idag med lite potatisgratäng o sallad med fetaost o sås mmmmm goooott jam jam. Dom större barnen är ute just nu. Ja men då får vi väl höras imorn igen då. Här kommer lite bilder från dagis promenad





Det första barnen gjorde när dom kom till dagis var att ta en varsin cykel =)




Joleene njöt av att sitta i vagnen =)



Så fint här i Mariefred när sommaren är på väg =)




Vårat vackra slott



Här står man o kollar ut mot sjön





ett i håligt träd




Kungens fina hjortar




ja jag tog massor med kort men orkar inte lägga upp alla hehehe. ha en fin onsdag nu

Onsdagmorgon






Godmorgon! idag är det en sån där dag då man är så jävla seg o inte orkar göra ett skit. inte orkar man stressa tilld dagis hellr även fast dom ska vara där om 30 min o ingen har kläder på sej här hehehe. Men vi är på väg att göra oss klara nu. Jag ska gå en promenad på 6km idag hade jag tänkt mej. Tar med mej mobilen o promenixar runt sörrö :) de ska bli bra härligt de=)..
Men jaa jag får skriva mer när jag kommer hem. Ha de gött nu =)

Mammas älskling♥

Sambons syster var förbi o knäppte lite kort på Joleene. Dom blev så fina ...












De här var bra några av korten som hon knäppte


Det finns fan gränser..

om vad man skämtar om. Att  t.ex ta fram ett kort på en pedofil som har mördat ett stackars barn och skriver texten " min hjärna är full av knull". Vad fan är de och skämta om.. Va!!! herregud. sätta upp en bild på stackars lilla Englas mördare och sen skriva en sån text o sen grava åt de och därefter inte bryr sej ett skit om vad människan har gjort. Nää sånt gör mej så jävla upprörd.  de är totalt brist på respekt. Att man inte ens kan tänka med den lilla jävla hjärnan man har då.. nää. helt makalöst.

Personen i fråga skrev detta när jag kommenterade bilden:

Man kan skämta om allt, punkt. Alla har inte samma sorts humor, vet du.
Det var en tragedi, det tycker jag med. Men inte för mig, alltså bryr jag mig inte och ser inte varför jag skulle.
Jag har respekt i den mening att jag inte skulle skämta om det inför flickans föräldrar men inte mer. Men de är inte här.

Och det är JAG som ska växa upp??? tänk om nån av englas närstående skulle se de där o kommentera, skulle då personen i sej skriva samma sak??? helt jävla makalöst och de är jag som ska växa upp!!!  fy fan vilken omogen jävla människa. Jag tror fan inte han/ hon hade reagerat desamma om de var en närstående till den personen som hade varit med om nått sånt här.  Nä jag är så upprröd. Jag hade blivit gaaaaalen om jag var en närstående.  jag trodde sånt här berörde alla människor. Men tydligen inte idioter!!! fy fan....
Jag är mamma själv o de tar som fan på mej att läsa nått sånt.



Och är de nån där ute som tycker nått annat så fine!!! men då vet inte ni vart gränsen för skämt går alltså. Jag sörjer med Englas föräldrar och närstående och hoppas för fan att dom inte ser den bilder.




Persnoen i fråga skrev texten ´åt den här bilden o sen en xD.

de är då faaaan inget att skämta om. ellr vad säger ni????

Första besöket på skolan

Idag var de första dan som Adrian fick träffa sina nya klasskamrater som han ska gå förskoleklassen med =). Japp för Adrian blir 6år nästa månad och kommer börja förskoleklass då. jag är så himla stolt över honom. De är nästan så jag blir rörd. Först lämnade vi Michelle på dagis, och jag vrickade foten igår så jag fick halta dit o sen till skolan hahaha. Men när vi kom fram så fick man titta runt o kolla hur de såg ut. jag har då aldrig sett Adrian så glad å uppåt på länge. Han ville kolla runt hela hela tiden =). Sen fick träffa hans fröknar och dom heter Eva och Elenor, hahaha komiskt. han lär ju inte glömma bort vad hon heter. Efter de så fick alla förskole barnen sätta sej i en ring o leka en namn lek och de gick jättebra. Efteråt fick dom leka i 30min innan de var dax att gå till dagis igen. Adrian ville verkligen inte gå till dagis, han ville ju stanna i skolan. stackaren. Men snart, snart så ska han få börja där. Such tiden går så fort. Han var ju bara en bebis för inte så länge sen. och nu ska han börja skolan.. jaa tiden går verkligen fort. 

Nu har jag städat här hemma o ska precis hämta barnen på dagis. Måste gå tidigare då jag inte kan gå så fort hahaha. ha de gött




Adrian i målarrummet




kollar in dom fina bilderna som dom äldre har gjort





Här sitter han i ringen med dom andra barnen som han ska gå med sen =) 

Besök i hjorthagen..

Igår var vi i hjorthagen med öppna förskolan. De tyckte dom var roligt, även Adrian som då snart är 6år =). Dom lekte lekar o hade de så roligt, dom ville inte hellr gå hem. Sara och hennes flickor var med så klart.  Vi hade fika o filt med oss. Vädret kanske itne var på våran sida menlite sol o kyligt var de. Sen gick vi hem o lekte. banren lekte inne o jag och sara satt o snacka lite. De var skönt att snacka ut lite tycker jag. På kvällen så började jag och älsklingen att grovstäda i köet, gjorde rent spis/ugn o luckor hahaha. Sen mös vi framrör en film =). lite bilder från gårdagen då.



Ett mycket vackert och underligt träd




en av mammorna hade med sej deras hund Pontus. Jättefin hund. Men en STOR 3åring =).



jag har ju dom andra korten på digital cameran så dom kommer in sen.

En jävligt seg söndag

Ja söndagen kunde inte vara segare om man säger så. Shit de hände inte ett skit igår. Vi sätade lägenheten de första vi gjorde när vi vaknade, sen satt vi o snacka ett tag. Vi kom på att vi skulle behöva nya mattor här hemma. Älsklingen drog till södertälje o handlade mattor till hallen o vardagsrummet. Självklart var jag hemma med barnen. Ja o vara hemma med dom är jag väl alltid men den här gången gick de inte smärtfritt direkt. Först så åt Adrian så himla fort så han tappa skålen med mat på golvet å skålen gick sönder, o jag kunde inte sopa upp skiten för jag hitta ingen sop. Sen skulle han springa till toan o sprang rakt in i hallbänken så lådan på den gick sönder o prylarna ramla ut, efter de så började Joleene o gråta för full hals o Michelle vägrade gå på toa. Så hon bajsade på sej o Joleene fortsätter skrika. Jag fick ge Joleene nappen o sen snabba mej med att duscha rent Michelle som bara grät o vägrade på toa (ingen aning varför). Efter der så fick michelle gå in på rummet o kolla på Barnkanalen en stund medans jag tog hand om joleene. Då märker jag att Joleene har bajsat ner sej totalt, jaha då var de bara att göra rent henne oxå. Stackaren forstätter gråta, hon är så himla trött. Efter 15min gråtande o vaggande så somna hon äntligen o 40min senare kommer älsklingen hem . Vart fan är karlarna när man behöver dom.. va?? ja jag tog mej då en dusch när han kom hem så jag fic k vara en aning ifred hahahaha.  Vi käkade fiskpinnar med potatis till middag o sen satt vi o kollade på tv med barnen innan de var dax för dom att sova. Så ja de hände inte så mycke under den söndagen direkt.

Speciellt bara för dig

Jag känner dej inte till 100%, kanske bara till 20 ellr nått. Men jag känner nåtning starkt för dej. Jag tänker ofta på dej. Tänk för 2 år sedan kände jag inte dej, hade hört rykten om dej men de var allt. folk hade bara negativa saker att snacka om, klaga på dig som människa. Men när jag för första gången läste din blogg så kände jag nått helt annat. Hen helt vanlig tjej med åsikter =). Jag har känt dej i 1år och 8mån..wow haha de trodde jag inte ens själv.. var de så länge sen vi började snacka med varandra?? haha jaa kanske  de du =). Jag följde nästan hela din graviditet och jag drömde mycket om dig, jag har följt hela din dotters uppväxt o på nått sätt så känns de som om jag känner henne konstigt nog, men de gör ja inter för jag har aldrig träffat henne. Men eftersom man har sett henne utvecklas under dessa månader så blir de som att jag känner henne =). knasigt de lät.
Jag ser verkligen fram emot att få träffa er nästa gång jag tar mej upp till Gävle =). Jag vet att jag kan lita på dig, o på nått sätt så känns du som en sån person som jag lätt skulle kunna sitta en hel kväll o bara prata om allt mellan himmel o jord med. En sån tjej som jag lätt skulle kunna ta med mej ut o dansa med. Du betyder mycket för mej, även fast jag nite känner dej. Varför är det så?? Du var en av dom första som jag berätta för att jag var gravid =).. du var en av dom första smo fick se Ul korten på Joleene. Förstår du då hur jag känner? Du är en sann o go vän fast vi adlrig har träffats. hahah låter som om jag  är kär i dej ellr nått, nån nät dejt hahaha. Men jag vet att du är en av dom få som förstår vad jag menar.  Du ska veta att jag alltid finns här för dej oavsett vad det gäller. Du är en sann vän och jag tackar dej för allt i världen för at du finns.

Daysi Tack så hemskt mycket för din fina vänskap. De ska bli ett nöje att få träffa dig. Du är en rolig o fin tjej o vi ligger ungefär på samma nivå som personer. Ge Kimmie en stor kram från mej, jag ser fram emot att få träffa den underbart söta tösen som jag har sett växa upp under denna tid.
Tack gumman =)

Det förflutna

Ibland funderar jag mycket, o de finns en massa saker som jag tänker på. De mesta brukar vara de förflutna, de som har hänt för länge sen, men de verkar inte vilja släppa mitt lilla huvud. Man tänker alltid "tänk om" hela tiden. tänk vad mycket jag har offrat o kämpat för att min familj ska ha de bra, offrat både svett o tårar för att kunna ge mina barn de bästa. Även om dom inte har dom tuffaste leksakerna  o de största utrymmet, så har dom de jävligt bra ändå.  Men tänk om... Tänk om jag aldrig hade tagit dom besluten som jag tog, hur hade de sett ut då? Tänk om jag inte hade gjort dittan o dattan o kanske sagt de ena o de andra, då kanske de inte hade sett ut så här idag ellr?. Ja jag vet inte, man kan bara spekulera. De finns saker som jag verkligen ångrar o de finns saker som jag inte ångrar. Jag ligger vaken om nätterna o bara tänker o tänker, ibland gråter jag för jag vet inte vart känslorna ska ta vägen. Man har lixom ingen att snacka med som skulle förstå mina känslor. Som skulle förstå vad jag ens pratar om. För jag skulle bara prata i gåtor hela tiden. Varför känner man som man gör. Ja de har ju sin lilla förklaring till varför man inte känner sej ett dug fin, ellr bra. Även fast jag hör de ofta så tar ja de som ett skämt, ellr att nån bara tycker synd om mej.  Vissa skulle nog gapa om jag sa som de var, hur de förflutna ser ut. Vissa vet redan om de men har nog släppt de ellr tycker att jag är tjatig. Men för mej är de nått annat, de gör ont i kroppen, ibland tittar jag på barnen o vill nästan gråta. De finns så himla mycke som jag skulle vilja skriva om, men jag vet även att om ja skulle göra de så skulle de finnas några som skulle bli upprörda o ringa o skrika på mej så jag håller de för mej själv en stund till. Men hade de inte hänt saker o ting i de förflutna så hade jag kanske inte suttit här idag med den underbaraste familjen man kan ha ellr?.... jaa.. som ja sa man kan bara spekulera, men mitt förflutma kommer för evigt ligga som ett mörk dimma bakom mej o flåsa mej i nacken, för ju mer jag tänker på de desto mer knäcker de mej invändigt. Jag måste hålla mej stark, de som har skett har skett o de finns inget jag kan göra åt de.

RSS 2.0