Hurtig brud =)

Japp nu har jag gått runt hjorthagen o hem =).. sammanlagt har jag gått 18000 steg idag. Man ska gå 10.000 om dagen så jag har nått mitt mål för idag då med andra ord. Skit skönt ju =). jag o sara tog den promenaden.
Igår så åkte vi till E-tuna o handlade lite. Jag köpte skor åt Adrian och Michelle o Joleene fick en mössa=).  hahaha sara handlade betydligt mer än mej,men vi ska spara pengar här så då var de bara att hålla inne lusten vettu =). Älsklingen jobbar kväll idag så man blir ensam idag igen, men jag ska tvätta senare på kvällen så man kommer väl ha fullt upp som vanligt.
Nä nu ska jag å Adde ut o spela lite boll. ha de gött hörni så hörs vi nog senare ikväll =)


Vikt förra veckan:67kg

Vikt idag: 66,8kg


Mål vikten: 51kg

Ja de tar sej du..







Fullt upp hela tisdagen

Igår var jag o barnen på cirkus här i mariefred. Dom hade så himla roligt o de var skönt för mej att se mina barn så glada o nöjda. Adrian red på en kamel o de tyckte han var mega kul =). ja de var verkligen en lyckad kväll igår =). de var värt varenda krona. Michelle älskade att klappa händerna där inne på cirkusen.




Idag har jag verkligen haft massor att göra =). Först var de utvecklingssamtal på dagis angående Adrian. Det gick jättebra, bara positivt om min pojke. Fanns en liten sak som gjorde mej lite ledsen men de är en god sak som måste bli liiite ond hehe ja svårt att förklara. Aja i alla fall, efter de så gick jag hem o gav Joleene mat o slängde i mej en macka innan de var dax att dra till föräldragruppen. Första dagen idag, men alla barnen där var typ mellan 5-6mån och Joleene är 3mån så de kändes skit dumt att sitta där =(, ska fråga om jag ev får byta till dom som är i samma ålder som Joleene. Ja efter de var de dax för 3mån kontroll med Joleene o de var dax för hennes första sprutor, ett i varsit ben. Huj stackars henne säger jag bara, hon var så himla ledsen stackare =(. hon hade gått upp i vikt oxå å vuxit på längden så jag var vlädigt nöjd när vi gick hem. När jag kom hem så städade jag lite snabbt innan de var dax att hämta kidsen på dagis. Och de var så jävla skönt ute så jag gick i linne o mjukisar, skiit skönt. Vi gick till affären sen o köpte en ny nappflaska åt Joleene o snus åt Älskling. Barnen fick en varsin festis oxå. När vi kom hem så spelade jag lite fotboll med Adrian o sen hans kompisar, vi hade jätteroligt. Men de märktes att man inte hade spelat på länge hahahah jag var helt slut efter ett tag hahaha. Sen var de bara att gå in o börja med middan o efter de skulle Adrian o Michelle ta ett bad, Adrian spelade Tv spel oxå innan han badade. Joleene hade antagligen ont i benet efter sprutan så hon var super ledsen. Hon fick alvedon o sen mat o sen somnade hon. Mammas älskling då. När Michelle hade lagt sej så spelade jag och Adrian Fia med knuff, de var roligt =).
Jaa så nu sover alla barnen o älsklingen jobbar kväll. Så jag sitter här för mej själv o har ingen aning om vad jag ska hitta på =/... men som sagt, en hel dag med massa roliga saker =)



vikt: 4600g

Längd: 58

huvudomf.:38


operation viktnedgång startar...

Imorgon!! japp de är dax för mej att dra av mej 11kilo på kroppen sörrö yes yes!!! och jag kommer följa ett schema i 7 veckor som ska få mej att gå ner i vikt..och eftersom jag har Joleene så blir de mycke powewalk o så. Ja så här ser mitt schema ut:


Vecka 1:

Startar min resa mot fomrtoppen med att promenera 1mil denna vecka i så högt tempo som jag kan. Alltså 2 promenader på 45min vardera ellr 3 promenader på 30min. Sen köra lite powerpass(förklarar de sen), på 2-4 gånger under denna vecka, gärna i samband med promenad. Kör så många repetitioner jag orkar, ska försöka sträva efter att köra 10-20 per övning i 3 set. Köra en övning, vila 30sek och sen köra samma övning igen.

Vecka 2:

Jag ska promenera 3-5 promenader på 40min-60min i snabb takt. Sen köra ett powerpass innan ellr efter varje promenad. Satsar på att ökoa repetitioner denna vecka 15-25 gånger per övning i 3 set, den ena övningen efter den andra i 30 sek o vila mellan seten.

Vecka 3:

Promenera 25km den här veckan, alltså 5 promenader  på 45min vardera.
och sen träna powerpass som på vecka 2

Vecka 4:
 Promenera 4-6 promenader i mitt högsta tempo, målet är 7km på 1 tim. träna 4-6 powerpass.

Vecka 5:
Dax att promenera med tempoförändringar denna vecka. Öka tempot mellan lykstolpar ellr korta sekvenser av små jogging 5x30 sek. köra powerpass 3-6ggr, ju fler desto bättre ;)

vecka 6:
Promenera 4-6 promenader i rask takt kombinerat med 2 powerpass på rad i 3 set med 30 sek vila emellan. kör så många repetitioner som jag orkar.

Vecka 7:

Proemenra varje dag denna vecka 20-60min i så snabbt tempo som jag kan och orkar, tränar powerpass så mycke jag klarar av varje dag.

och efter denna vecka så ska jag nog var snygg och fin till Beach 2010

( men när man tränar ska man äta rätt oxå, annars får man då inge resultat)



Ja vad är nu powerpass?

De finns powerpass för platt mage, för fastare rumpa och sen powerpass med träningsboll. Och eftersom jag inte har träningsboll så  kör jag rumpa o mage. Om ni går in på denna hemsida så ser ni precis vad Powerpass är =).

http://gymglam.se/traningsdvd/3-ben-rumpa/



Alltså, imorn startar jag detta =).







Helgen

I fredags så hände de väl inte så mycket, Älsklngen åkte till sthlm o hämtade bonusbarnen å när han kom hem så käkade vi middag. barnen var ute hela eftermiddan tills de var dax att komma in. Igår så var barnen ute hela dagen o vi städade här hemma. Pappa och Robban kom förbi på deras hojar, jävligt snygga måste jag säga =).vsen kom peter o Mia förbi en stund. Vi käkade biff o potatis till middag igår sen mös vi med barnen hela kvällen framför en film. Imorse då drog älsklingen iväg o jobba så jag sitter här hemma med 5 barn helt själv, men de ä inga problem för mej inge nej nej, de fixar ja sörrö =). alla barnen är ju ute nu ändå förutom Joleene. älsklingen skulle bara jobba nån timme så de är ingen  fara =). jag själv ska plocka barnkläder här hemma o sen ska ja plocka undan frukosten. sen kanske vi oxå går ut en stund, har knappt varit ute i helgen hehehe, ja en snabb sammanfattnig om helgen då =). Solen skiner då på så fin så =)

ha de så gött nu bloggare =)




en tripp till strängnäs

Jag o Sara var till strängnäs o kollade runt lite, var först inne på graflunds o tittade på tapeter till Saras lägenhet, sen till Lindex där hon handlade lite kläder, polisen o fixade pass åt Elsa o sen jysk o kollde på bäddsoffan. Den var skit fin o skön, lite hård men ändå skön tycker jag. Väl där inne hitta jag massor med saker som jag vill ha i Joleenes lilla vrå =D, man måste få drömma lite i alla fall =D, en ny tv bänk hitta jag oxå som jag vill ha här hemma. Bilder på allt kommer snart :P.  på vägen hem i alla fall så blev Joleene så ledsen, hon hade bajsat på vägen hem så vi fick skynda oss att hämta barnen på dagis o sen skynda oss hem. Sara var så himla go o skjutsade hem oss eftersom de SNÖAR ute, jävla **** väder alltså.. blir så förbannad, de ska vara våååååår men nej då. men men sånt är livet ibland då. Så nu ska jag börja med mat o sen baka en äppelpaj till efterätt, sen ska ja ta de luuungt. Men FÖRST ska jag dammsuga :P. ha de gött alla ni här



 
Detta är tvbänken =)




En sacko säck, till barnen i vardagsrummet om vi alla ska mysa



tänkte mer på Michelle som hon kan sitta i, hon är ju så liten ändå =)


prydnads kuddar åt tjejerna (även joleene), som dom kan ha i sängen



Fin Tavla som jag vill ha vid Joleenes säng






ja vad tyckte ni då? var de inte fint?? sacko säcken o barnfåtöljen kommer vara i barnens rum så de inte blir för mycke i vardagsrummet.


Kommentera gärna o berätta vad ni tycker =)

ha de gött





Barnbidrag =)

Jippie, idag kom barnbidraget, najs najs vettu =). Här hemma har de inte hänt nå speciellt alls faktist, var ute med Sara o hennes barn igår, grovstäda i helgen o ja.. se har de varit lugnt.  Idag ska jag eventuellt in till strängnäs med Sara, måste in på jysk o kolla på bäddsoffan som vi ska köpa o sen ska ja med henne in o fixa pass, jag själv ska försöka fixa leg tänkte jag, mitt har ju gått ut.  så ja här är de lugna gatan för tillfället.  så man har väl kanske inte så mycke att skriva nej. Håller på att tvätta just nu och sen bär de av till dagis.  Tim och Julia kommer i helgen oxå så de blir fullt hus i helgen hahaha.. mm de ni..
nä nu har man inget mer att skriva ju.. får kanske skriva mer sen =).. ha de nice





Den här soffan ska jag kolla på =)..

Min mobil =(

Det är hemskt. Jag har tappat bort min mobil =(. vi har letat överallt men vi kan inte finna den. Jag är så ledsen.. mina föräldrar har försökt nå mej o är oroliga nu när jag inte svarar. Skit jobbigt.. vill ha den nu =(.. de ska ligga här nånstans för jag har inte gått hemifrån med den telefon =(.. nä nu vill jag ha den. snälla mobil kom fram nu =(

♥ nu kan man andas ut♥

Vaknade imorse o mådde inte alls så bra, så jag gav Joleene mat och sen satte jag på en film åt barnen så jag fick sova en liten stund. Sen klev man pp o tog en dusch.
Drog iväg till bvc med Joleene o höll tummar o tår att hon hade gått upp i vikt. Och vet ni vad? DE HADE HON GJORT OXå =D=D=D=D=D!! blev så glad såå.. så nu kan man andas ut =). 
Mår illa, yr i huvudet, anfådd för ingenting o känner sjuksmak i munnen, mm så känner ja mej just nu. Så jag ska fixka lunsch o städa o sen ta de lugnt o hoppas på att man ska bli bättre snart =(



Joleene idag

vikt: 4340g

längd: 57,5cm

huvudmått: 37,3


så nu är jag glad =D




Mammas älskling♥

Våren är här o lite förkylning på köpet

Förkylningen har krypit in i mej o övertagit min kropp. Inte alls roligt =(. Igår tog jag mej en härlig vårpromenad med Evelina. De var super skönt ute, varmt o mysigt. Sen när jag kom hem så städade jag o sen hämta jag barnen på dagis. När vi kom hem så var barnen ute på gården medans jag lagade mat. Så roligt att se barnen vara ute o ha roligt. Senare på kvällen fick jag ta mej en cykeltur till affären o handla frukost.

Jadu, idag mår man väl inte så där himla bra. Men barnen måste till dagis så de är bara att klä på sej å gå dit. Banren har ätit gröt till frukost idag, så duktiga så =). Får väl se vad som händer idag, kanske förskolan, kanske promenad, kanske ligga hemma. Jag har knappt nått att skriva om nu för tiden, men ja.. jag kanske får skriva mer om mina tankar o känslor, men folk tar ju åt sej så fort man gör de...


jaja nu måste ja sticka ha de gött =)

Härligt vårväder idag




mm, nu blir de bara varmare o soligare =). I love it!!

Drömde en märklig dröm inatt, de gjorde verkligen ont i hjärtat. Vilken tur att de inte var sant.  Har lämnat barnen på dagis o nu äre dax för städningn o sen ska jag o Sara ta dom minsta barnen till öppna förskolan =), de är trevligt de. Michelle Ska till tandläkaren idag oxå, hoppas de går bra, men de ska de väl göra. Sitter här o lyssnar på Metropol o känner hur solen lyser in från fönstrerna.. hääärligt. ja här hemma händer de väl inte så mycket just nu.. jag ska väl försöka få i mej lunch o även ge Joleene mat o sen städa.. så ja får nog skriva mer senare


helt allmänt bara

Herregud, jag satt inte många  minuter igår inte. jag hde så mycket att göra, från att fixa frukost till att fixa lördagsgodis. tvätta o städa gjorde jag oxå.. usch jag var helt slut när kvällen kom.  Vi tittade på en film igår kväll, Paranomal Entity heter den. gud jag hoppade till några gånger o blev en aning rädd ja hehe. Efter den filmen så kollade vi på alla avsnitt av Solsidan. Haha de är en skit bra serie ju, vi skrattade ett antal gånger i soffan. somnade inte förrän 1 på natten.

Så ja, de hände inge roligt igår, bara mammasysslor, så man har väl kanske inte så mycket att skriva om idag.
Idag äre söndag o jag har ingen aning om vad som händer. ska ta mej en dusch o sen servera frukost, sen ska jag vika tvätt o slappna av tror jag. Vet inte riktigt, vi får väl se =).


Våran älskade Joleene vände från rygg till mage igår, och nu kan hon knappt sluta rulla hehehe, så duktig tjej =). snart är hon 3 mån gammal, tiden går så himla fort.

Svar till ett inlägg 2

okänd om Svar till ett inlägg:
nää tycker bara att det är konstigt att din dotter vid 1 års ålder vägde alldeles för lite. men just det, det var ju då viktigare att lägga pengarna på annat än att ha mat hemma


konstigt, för min dotter vägde precis som hon skulle när hon var 1 år =) så din info vet ja inte vart den kommer ifrån. Jag lägger alltid mina pengar på mina barn o ingenting annat.  Har alltid haft mat hemma, alltid haft kläder och alltid tak över huvudet. Om jag inte hade haft mat o sånt hemma så hade inte mina barn fått bo hos mej mer. Tänk på dej innan du öppnar din käft.  Jag ger alltid mina barn de dom behöver. Så snälla du skämmer bara ut dej själv.. försök o skaffa dej en annan hobby du

Som sagt du som är anonym, du är en jävla fegis. varför har du åsikter om du inte ens kan säga vem du är kan inte ens stå för dom!.. jävla fjant. De här är sista gången jag svarar på ditt inlägg, nästa gång tar jag bort dom.

En väldigt tuff dag

Ja mina damer o herrar, Besöket på bvc gick väldigt bra igår =D.

Torsdag 1 april :

Vikt: 4060g
Längd 56cm


Torsdag 8 April:

vikt:4140g
längd 56,5cm

Så jaa som ni ser så har hon gått upp i vikt, inte alls mycket men de går saaakta saakta uppåt i alla fall o de är jag väldigt glad för =). Efter mitt besökt på bvc så skulle jag ta mej till Eskilstuna för att besöka läkaren, så jag mötte Veronica o vi tog oss en proemnad till Läggesta ( 3km dit), nä vi väl kommit fram så tog vi oss nått att dricka o sen gick ja o köpte biljetten till tåget o gick upp för att vänta, när ja har suttit där i 5 min så märker ja att.. DE GÅR JU INGE TÅG!!! ååå så jävla typiskt, så jag gick hem igen med veronica ( 3km hem), o då ringde Evelina som var så himla go o erbjöds sej att skjutsa dit mej. Så vi gick med raska steg hem, där hemma mötte jag Evelina o vi drog direkt. Svetten rann verkligen på mej för de var så varmt, o de var varmt o skönt ute oxå =). Besöket där borta gick bra så de var ju skönt. När ja kom hem igen skulle jag hämta barnen på dagis (10min gångväg) å då kände jag hur ont i fötterna jag hade, shiiit, de var skit jobbigt. Men ja kom dit o hämta dom o sen hem. När ja kom hem så var ja helt slut o bara ramla ner i soffan, då började Joleene skrika för hon var hungrig, då märker jag att hennes flaska är borta. Jag har glömt den hos läksaren!!!så jävla typiskt, hennes förta nappflaska dessutom. så jag letar i panik efter en ny, för vi köpte 2 stycken förut. O till slut så hitta jag den, ja då märker jag att hennes mat håller på att ta slut *suck, så jag gav henne de sista o sen tog jag cykeln till affären o handla mer mat, o jag har nog aldrig cyklat så fort för de tog mej mindre än  10min att åka dit handla o hem.. så när barnen hamnat i sina sängar, Joleene fått sin mat o allting var lungt så tog jag mej ett härligt bad o bara slappna av. Nu idag känner jag verkligen vilken träningsvärk jag har. Men då vet ja i alla fall att de tog lite hehe.

Idag blire att stor städa här hemma o sen lite fredagsmys med Barda med barnen..
Så ha en härlig trevlig fredag =)

God morgon världen

Här hemma är de alldeles tyst.. alla 3 barnen ligger fortfarande o sover, egentligen borde ja oxå sova men ja har en del att göra innan de är dax att ta sej till dagis. Jag måste diska, städa, plocka fram kläder åt barnen, duscha, fixa frukost osv osv..
Idag gäller de, ska till bvc kl 10 för att se om Joleene har gått upp i vikt nå. Hon äter jättebra nu så nu håller man tummar o tår asså. Sen kl 14 ska jag vara i eskilstnua, ska till läkaren där, mm.. så man är inte hemma förrän runt 16 tiden ellr nått sånt. Men ja ska hinna gå runt hjorthagen innan ja drar hahaha, snacka om träningsvärk =).

Jag har blivit beroende av tradera, så jävla bra!!
för 300kr har ja kunnat köpa
En Everest vår jacka åt Michelle
En name it vår jacka åt Adrian
Och ett nytt headset till min mobil

smart va?? hehe så nöjd med mitt köp =D, kommer bilder sen på jackorna.

Nä nu Vaknade Adrian nu äre bäst ja sätter fart.. uppdaterar mer sen ha de gött så länge

Fullt upp

De har varit så mycket nu så jag har inte haft ork ellr tid att sitta här =). men nu uppdaterar jag lite.. Lillebror var här hela påskhelgen, vi hade verkligen roligt =). Vi följde med honom till sthlm i måndags då han skulle åka hem, sen blev de lugnt. I tis så var de dax för barnen att gå på dagis efter 1 veckas ledighet, då gick jag o Sara med barnvagnarna runt hela hjorthagen på promenad.. man var helt slut, vi gick säkert i 2 timmar. Men de var samtidigt väldigt skönt att gå. Man var helt slut i kroppen hahaha. Sen så kollade ja o älskling på en film Fourth Kind heter den, shit jag grät nästan, tyckte den var skit hemsk haha. Idag så lämnade man barnen som vanligt på dagis o sen gick jag o sara på en proemand runt hjorhagen haha vi var helt slut när vi skulle hämta våra barn på dagis. Leah o Adrian hade så kul så Leah ville leka med Adrian liten till. Så Sara och Leah följde med oss till affären o sen hem. Vi satte oss på bänken o snacka lite innan dom skulle hem. Så Vi har varit ute sen 9 imorse o de har verkligen varit super skönt.. tycker de är så kul =)... Så nu blire middag o sen ska ja ta mej ett varmt bad =D.
Imorn äre dax för bvc igen, hoppas de går uppåt för Joleene nu.. Sen ska ja till läkaren i Eskilstuna=) så de blir fullt upp imorn oxå.

Jag köpte en jättefin Everest Jacka åt Michelle på Tradera i förrgår, fick hem den idag, kostade bara 100kr, den var skit fin. Har även köpt en till Adrian för 100kr, vårjackor.. blev så himla nöjd =), Adrians har inte kommit än men.. jaa Tradera är bra. Dessutom kom mitt H&M paket idag som ja snart ska hämta =D najs najs vettu..


Nää nu får ni ha  de så gött.. shit vad ja har ont i benen haha men de är de värt asså =D


Svar till ett inlägg

okänd om den här dagen...:

Konstigt att alla dina barn har problem med vikten när dom är små, måste ju vara något du gör fel och är dålig på.




Jaa de är väl märkligt tycker du inte?? för jag måste vara den enda mamman på denna jord som har barn som inte riktigt går upp i vikt. o vilken duktig person du är som kan uttrycka dina åsikter men inte ens stå för vem du är..mm.. du är verkligen någon i mina ögon..


Jag bar på dom i 9mån, över med 2 av dom t.om, gav dom mat så ofta jag kunde/kan, ger dom kärlek, ömhet, värme o jag gör ALLT i min makt för att få mina barn att gå upp i vikt, dessutom så tror ja att dom flesta mammor skulle göra exakt samma sak som jag gör så.. hmm.. jag tror faktist inte att ja gör nå fel ELLR är dålig på nått, dom är helt enkelt aktiva barn med mycke energi som förbränner mer än dom lägger på sej..

men om du har en annan teori så varsågod o kom med den, men snälla du, var lite modigare då å stå för vem du är.. för annars kan du lika gärna låta bli tangentbordet o uttrycka dej


Sjukhus besök igår.

4.00 klev ja upp igår morse, jag började fixa håret o sen packade ja ner våra sista prylar. tog fram barnens kläder gjorde jag oxå. Adrian o Michelle åkte hem senare under dagen. Halv 6 klev jag på tåget, o ja var så jävla trött så ja nästan somnade på tåget. När vi väl kom hem så gav jag Joleene mat sen somnade vi hehe, var så jävla trött.  11.00 var de dax att ta sej till bvc så jag gav Joleene mat innan o sen klädde vi på oss för att gå, precis när vi skulle gå så fick Joleene världens hostattack o spydde upp maten över hela sejs själv, så de var bara att byta kläder.
Joleene har varit sjuk sen i söndags, hon haft lite feber men sen varit extremt snorig o haft världens hosta, hon har knappt ätit nånting under dessa dagar o har bara gråtit o gnällt. Så när vi kom till bvc så hade hon inte gått upp nå, hon stod still i vikten. 4060gram vägde ho, så barnmorskan tyckte vi skulle åka in till barnkliniken på sjukhuset, men sjuktaxi hade ingen barnstol för mindre o lillebror hade inte kommit än. Så när jag är på väg hem å ska vänta på brorsan, så möter jag Sara med bilen =). Och hon har försökt få tag på en bilbarnstol under tiden jag har varit på bvc hehe. hon tyckte inte att jag skulle vänta på brorsan så hon kämpade verkligen för att hitta en. Våran barnstol hade jag ju lämnat i Gävle så brorsan skulle kunna ta med den. hehe aja, efter måna om o men så hitta vi en barnstol, så Sara skjutsade in oss till sjukhuset o satt där med oss o väntade på läkaren, vi hade ganska roligt på sjukhuset medans vi vänta, i alla fall jag hahaha, Sara är så go hehehe. Men Joleene var inte så glad, hon skrek o skrek o kunde itne få nån ro. Ja efter 3timmars väntan fick vi ÄNTLIGEN träffa läkaren. Han ställde en massa frågor, kolla Joleene i halsen, i örat o klämde på hennes mage. Joleene skrek rakt ut o var så ledsen. Men han resultat blev att hon var förkyld men för övrigt frisk, jag skulle fortsätta ge henne mat varannan timme o går hon inte upp under veckan så skulle vi åka tillbax igen.
Vilken jävla läkare!!! inga prover ingenting,  hon har för fan bara gått upp 500gram under 9 veckor o dom kollar ta mej fan ingenting på henne!!!! kan man bli mer förbannad!!! Älskling blev super arg o börja ifrågasätta dagens läkare, jag själv blev oxå arg på lärkarna.. herregud. När vi kom hem så skrek hon bara hela tiden, gick inte att trösta henne på nått sätt. Men jag badade henne o sen gav ja henne mat o sen slockna hon. Hon sov hela natten sen, fick väcka henne för att ge henne mat o hon åt jättebra, jättebra under hela natten. Nu har man givit henne mat o nu sover hon igen, så vi får väl se hur hon blir under dagen.

Nu är brorsan på besök o ska fira påsk med oss, de är ju trevligt =). Alla här tycker om när han är här på besök.
Nä nu vakna Joleene så nu måste ja ta henne



♥Tack älskade Sara för ditt stöd o din hjälp, vet att jag har tackat dej flera gånger men jag är så tacksam så ja kan inte göra mer än att tacka dej. En stor kram till dej♥

RSS 2.0