Vilken helt underbar dag

*pustar ut* , så där ja, då har denna dag rusat förbi som nån jävla formel 1 bil i högsta hastighet. Barnen ligger i sina sängar och drömmer lite nu, sambon jobbar hårt och här sitter jag i min ensamhet och njuter av tystnaden en stund. Joleene är väldigt snorig och klarar nog inte värmen så bra, för de är jävligt varmt ute om dagarna, men fan, man ska inte klaga alltså =), RENA SOMMAREN JU!!!. Men som sagt, så hon har gnällt väldigt mycket och inte alls varit nöjd, men även hon sover sött nu.
Vi drog till stranden jag och barnen, efter att jag hade städat här hemma. Dom tog sej ett dop men de var inte länge de inte, men vi stannade kvar en stund ändå. Vi såg en ödla på vägen hem och de var skit spännande tyckte barnen =).  Adrian gick till grannen och badade i deras pool när han kom hem, hehe skönare där än i Mälaren =). jag själv gav Joleene mat och satt inne en stund och vilade för att sen börja med maten. Älsklingen hann bara in och dricka vatten för att sen dra till jobbet. Stackaren sliter hårt han, my love.  Mina älskade barn har varit ute hela dagen lång, och de gillar mamma vääääldigt mycket. Hoppas verkligen vi kan åka på semester snart, tror vi alla behöver komma bort från Mariefred en stund.

Igår när Joleene var som gnälligast och ja vi hade gjort allt i våran makt för att göra henne glad, ellr i alla fall jag, så tog älsklingen henne och gick ut, han ställde sej precis utanför våran tomt och kollade rakt fram med henne i famnen, han bara stod där. när jag gick fram en bit så hörde jag hur han små pratade med henne och ja.. de var nog ett av de vackraste jag har sett, hon var så lugn i sin fars armar inte ett ljud gjorde hon. Jag grät nästan. Jag är så glad att jag har honom vid min sida, vet inte vad jag hade gjort annars..

hehe jaa denna vecka ¨är sista veckan för Adrian på dagis, sen är det SKOLAN som gäller till hösten, barnen går på sommarlov nästa vecka, ska även till sjukhuset då för att träffa en dietist och Joleenes läkare, vad skönt att få lite hjälp när de gäller Joleenes kost.

Nää ha de gött nö, så hörs vi!!

pöss pööööss











♥Far och dotter. Pappas lilla flicka de där♥




     


Bilder från stranden =)


svar på kommentar..

Men det är klart vi knäppte kort på tårtan innan dom började äta från den, sätter in en bild på den =)








här är tårtan, direkt ur kartongen =)

Då var midsommar över

De var det de. Mamma och co. åkte hem idag oxå, de var tråkigt, vi har haft de så himla roligt =). Älsklingen och brorsan dom är som bröder dom är så jävla lika och gillar samma saker. Jätte roligt att se att dom kommer så bra överens =). 

Adrian hade kalas igår i alla fall och de kom hela 11st barn, de hade jag aldrig räknat med =). Adrian blev överlycklig, Jag fick hjälp av Maria när de var dax att ge alla barnen saft och tårta. Tack Maria för din hjälp =). Dom hade jätte roligt och Adrian fick åka sportbil en liten sväng. Han tyckte de var jätte roligt =). Så jag är glad att min fina kille fick ett jättefint kalas, precis som han ville =). När kalaset var slut så var de dax med middag, vi åt revbensspjäll med wokgrönsaker och sallad. Skit gott var de, sen satt vi o spelade ett spel på Xbox.. hela familjen, gud vad vi skrattade och hade roligt =). Ja jag saknar dom redan verkligen =).  Ja en lyckad helg med andra ord =).

Men men, idag ska vi väl ta de lite lugnt och njuta tror jag =)...

ha de så gött nö

















Lite bilder från kalaset =D.. ha de gött =)

Midsommardagen = Kalas

Idag är de kalas som står på schemat. HAr nyligen vaknat jag, Joleene väckte mej med hennes sprattlande och pratande hehehe. Jag måste städa här hemma och sen baka lite kakor som inte har blivit gjort ännu och sen måste jag iväg och storhandla, ellr jag, mer vi.  De måste bara bli gjort nu alltså. Sen är de bara hem och börja fixa de ena och de andra. Det är 9 barn smo kommer på kalaset och vädret är inte de bästa idag =(. Så alla barnen kommer vilja vara inne. usch, de kommer bli trångt som fan.

Gårdagen


Ja vi firade Adrian igår och han fick massor med presenter.

Han fick:

Ben10 Linne
Ben10 shorts
Pokemon kort
Bakugan
gormiti
Lego starwars till XBOX360
Darth vader dräkt
Lasersvärd
starwars lego 2 olika
Lego bil som man bygger ihop själv
Kulor och en kulpåse
Bubblehead Yoda
700kr att köpa vad han vill för


Sen kommer hans kompisar oxå och ger honom presenter, han är verkligen upp i de blå och han älskar alla presnter. När vi gick nere på stan så gratta alla honom, för han var ju med i tidningen igår =D.
Ja de var en lyckad födelsedag för honom.

Vi grillade vildsvinskött med sallad och sen satt vi o prata och skratta lite. Spelade lite fotboll och körde under hökens vingar med barnen, ja de var roligt =)

nä nu gnäller Joleene, dax för frukost.. ha de så gött




Joleene och jag




Joleene och mamma



Michelle



Adrian sitter ute i de fina vädret och öppnar sina presenter



Adrian i sina fina dräkt



Happy Birthday!!!

Min Adrian fyller hela 6år idag =D. Han har blivit en stor kiille nu =)=). Tänk att han ska börja i skolan i höst. Ja nog är jag stolt allt =).

Igår kom mamma, hasse och brosan hit, vi åt jättegod mat, snacka och skrattade lite sen var de sängen som gällde, man har ju en del att göra idag =). Ska bakas och fria Adrian och sen ner till stan, gud vad roligt =D. Sen ska vi käka vildsvinskött till middag =D.



Kan ni tänka er.. den 25 juni -04 Föddes en ängel, en ängel landade på mitt bröst, titta på mej med sina vackra mörbruna ögon, han var så älskad och så välkommen. han gav mej mer kärlek än någon anna, han gav mej så mycket som jag aldrig trodde att jag någonsin skulle få.  6år senare den 25 Juni 2010 har denna ängeln blivit en stor ängel, tar ett steg fram in i framtiden, släpper mammas hand bara lite grann, tar klivet in i de stora livet, utbildning.. Men jag har knytit fast ett osynligt rep runt hononm, så när jag känner för att krama min lilla pojke ( som han är i mina ögon fortfarande) så drar jag in repet och pussar och kramar honom, för han kommer alltid att vara min lilla bebis, även när han är 35år =).  Vi har fått gå igenom mycket tillsammans han och jag, men aldrig har jag slutat att älska honom, slutat att skydda honom. Kommer alltid att älska honom, skydda honom, finnas där.. ALLTID!! Du är en stark kille, du är mammas pojke och du kommer alltid att vara mammas kille.. alltid =).


Adrian Charlie Sjöberg

2004-06-25  Den dagen föddes du, en underbar ängel =)

Mamma älskar dig av hela sitt hjärta =)




Adrian 2004





Adrian 2005





Adrian 2006



Adrian 2007





Adrian  2008





Adrian 2009



Adrian 2010






han blir bara större och större

Jag älskar dig av hela mitt hjärta

Hej älskling!

♥Vet du hur mycket jag älskar dig? jag tror inte jag kan beskriva med ord.
När jag såg in i dina ögon för första gången så skrek mitt hjärta driekt " han är den rätte!!". När mina läppar mötte dina så stannade hela världen en stund. Jag svävade, jag var fri. Jag kände direkt trygghet i din famn, jag kände att här vill jag vara. Jag trivdes direkt när jag kom i din lägenhet.
Gud har verkligen satt våran kärlek på prov, och hårt prov oxå. Men vi har alltid lyckats! vi har lyckats krossa dom hårda murarna och alltid hållt kärleken stark.
Du har alltid funnits där för mig oavsett. Du ger mej krälek,glädje, trygghet, värm.. jaa.. du ger mej allt.
En vacker dag vill jag stå vid altaret och säga "JA", få bli din fru nu och i all framtid.
Jag vet inte hur ska jag ska uttrycka mej i ord. Men jag vet att jag älskar dig, jag älskar dig av hela mitt hjärta. Aldrig har jag varit så lycklig, så lycklig och älskad förut.
Jag ler när jag vaknar upp och ser dej vid min sida, jag ler när jag lägger mej och ser dig vid min sida. Jag saknar dig när du åker till jobbet, jag tänker på dig varje sekund. Jag fylls med glädje och kärlek när du sägar att du älskar mig. Du gör mej hel!! Vi fick en dotter tillsammans, din blick och glädje när våran ängel föddes. En dröm slog in. Du har öppnat dina armar för mina barn och tagit dom under dina vingar, de gör mej så glad och trygg.

Love you with all my heart!!!♥






Fullt upp hela dagen lång

JAg har haft fullt upp hela dagen. Och sämre har jag blivit oxå. Känner mej super hängig. I alla fall så hade jag tid på bvc 08.30 imorse så de blev att ta sej dit för att kolla Joleenes vikt och längd, sen lämna barnen på dagis. När vi kommer till dagis så ringer pappa och säger att han åker snart hemifrån, så jag lämnar barnen lite snabbt på dagis hem och mega städar och sen var de bara att hämta dom igen, alltså dom var ju ett tag på dagis, hämtade dom 1 timme tidigare bara. När jag kommer hem så hann jag bara sätta på kaffe så dök pappa upp. Adrian blev överlycklig över sina presenter och Joleene och Michelle fick en varsin present oxå =). Sen kom Rickard förbi och fikade oxå. När dom hade åkt så kom Älsklingen hem och då kom jag ihåg att jag hade tvättstugan så då var de bara att fixa tvätten =). Nu äntligen hinner jag sitta en stund. Mamma, brorsan och Hasse är på väg hit så de blir fullt hus hela helgen, men bara mysigt. Imorgon är de Midsommar och Adrians födelsedag så vi kommer väl fira honom och sen försöka ta oss ner till sommarstången =).


Vi beställde en soffa den 13 Juni, den där bäddsoffan vet ni? mm och den skulle ha kommit igår men dom ringde aldrig upp, så vi ringde dit och då säger dom att papperna inte finns där vilket betyder att dom inte har beställt hem soffan. jag blev rasande och dom beställde en ny direkt. Idag ringer dom och säger att soffan har kommit. Jag hoppar och är mega glad men de tar 20 min så ringer dom o säger att de är en jättestor repa i soffan så dom måste skicka tillbax den och beställa en ny. Nu kommer inte soffan förrän nästa tors. Vi har nu krvät att antingen sänker dom priset på soffan ellr så ska de vara gratis hemkörning för nu jävlar får de vara nog med krångel alltså!!! GRRR på er ****!!!!



Joleene

Ja Joleene väger nu 5250g och är 60,5cm lång 38,8cm huvudomfång
De går inte så fort men de går uppåt i alla fall.

Jättesvårt att veta vad man ska ge henne för mat eftersom all mat innehåller mjölk av nå slag, så vi ska få träffa dietisten den 7 Juli så får hon hjälpa oss.
Stackars mammas Joleenes =(


Nä nu måste jag fixa lite mer saker här hemma. Ha de så gött gött nu =)








Detta fick Adrian av Morfar och Annelie

Skateboard, hjälm, skydd och en fin klocka





Adrian testar sin nya skateboard




Michelle fick ett paraply med prinsessor på =)



Joleene fick en rosa liten snutte ( inte den på bilden)


Förkylningen har tagit över min kropp

Förkylningen har tagit över min kropp totalt! huvudvärk, snorig, ont i halsen, hostar.. jaa vi har ju allergi på de oxå. mmm me looove... *NOT*. Jag skickade in en "grattis" annons på Adrian idag =D. Den kommer i Ekuriren på fredag, fy fan vad najs. Jag och Joleene tog en härlig sommar promenad ner till stan och satte in pengar och sen hälsade vi på faster Sandra i blomster butiken oxå. Såg jättefina vigsel ringar inne på smykeaffären och de fick mitt huvud att tänka ordentligt ;), man har ju sina drömmar och vem vet dom kanske slår in en vacker dag ;). Joleene har inte alls varit på topp idag, gråtit och gnällt och ingen får hålla henne mer än mamma, ja om inte pappa kommer förstås för då ska solstrålen vara hos pappa så klart. De är ju ändå pappas lilla diamant =).  Men nu sover hon äntligen så nu ska jag försöka få ner henne i vagnen och be om att hon sover vidare.

Fan har soffan tagit vägen?? den skulle ju komma idag =(, får ringa o tjata lite, vill ju få hem den nu =)=)
Nu ska jag ner till Lottenlund för att hämta kidsen.
De blev inge powerwalk idag eftersom förkylningen bestämde sej för att flytta in i min kropp, men jag har skickat ett vräkningsbrev så jag  hoppas den flyttar snart.
ha en fortsatt skön sommardag ♦










♥Mammas och pappas fina ängel i vagnen på väg ner till stan. ♥

Vårat köp idag

Här kommer bilder på vårat köp idag




Michelles fina skor =)



Addes fina skor





Joleenes fina tröja, har inte visat pappa den ännu, men han kommer bli överlycklig när han får se den =)





Joleenes fina byxor


Sen köpte vi presenter oxå men dom får ni se när han har öppnat dom =)

Tuff dag idag

Fan vilken tuff dag de har varit idag. Jag skulle in till E-tuna och handla presenter till grabbarna grus som fyller år och tänkte då att barnen kunde vara på dagis till 15. Men de fick dom inte för de var för lite personal . Imorn går de inte för då ska jag hämta soffan och bord och på tors ska jag till bvc med Joleene, så jag fick ta med mej barnen till E-tuna. vi fick åka buss dit eftersom de inte gick nå tåg. Mötte en tjej med ett barn som skulle till Mälarsjukhuset och hade bara kontanter på sej. De är ju så att dom tar ju inte kontanter på bussen längre, så jag var så snäll och betala med mitt kort så fick hon betala mej kontant, mm gjorde min goda gärning idag jag =D. När vi kom till E-tuna så handla jag presenter åt killarna och ballerina skor åt michelle och flipflop åt adrian, även ett par byxor och en tröja åt Joleene. Vi åkte sedan hem och märkte att de inte gick buss från läggesta *suck*, så vi åt lite korv med mos och sen började vi promenera hem. Mina älskade barn var så duktiga, klagade inte en enda gång. När vi hade kommit halva vägen och vi kände solen om stekte sönder våra ryggar så kom svärmor förbi med bilen, hon ringde sen upp och frågade om hon skulle skjutsa dom äldre barnen hem och jaa tack så mycket gav jag till svar. Som tur var så var de föräldrar hemma på gården som passa dom tills jag kom hem, älskar den här gården på de viset, alla passar allas barn lixom, älskar de. Anledningen till att hon inte tog mej och Joleene med var för att hon inte får in vagnen i bilen, så ni inte tror att hon sket i oss. I alla fall så hade barnen varit så duktiga när jag kom hem. Jag började direkt att städa när jag kom hem. Adrian ville ha vattenkrig, så han och hans  6 kompisar hade vattenkrig på gården, dom hade så roligt =). så roligt att se att alla barnen kan leka tillsammans på dessa gårdar, så jävla roligt att se. jaa jag städade precis klart i alla fall och kollar på klockan och ser att de är dax för middag. De får bli lite grillat idag, jam jam, de är så fint väder så jaaa de skulle verkligen smaka gott..


Nu måste jag ta hand om Joleene, och middan, ha de så gött nu.. så hörs vi ha de hej..



Måndag kväll

baby let me love you down
there's so many ways to love ya
baby i can break you down
there's so many ways to love ya
i mean like, ooh my gosh i'm so in love
i found you finally, it make me want to say
oh, oh , oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh,
ohh my gosh.....


Sjunger med i låten "OMG" med Usher och Will.I.Am, hur jävla grym låt som helst.
Ronny drog precis iväg med grannen för att hjälpa till med flytten igen, sen ska vi mysa framför en film, älskar att mysa med honom i soffan, han är som en härlig varm teddybjörn som man bara älskar att krama om, som doftar gott och man känner den härliga tryggheten =), japp de är min Ronny de =).
Jag har enbart städat här hemma idag och när jag äntligen fick de fint så kommer Ronny hem med en massa tallrikar, kaffekoppar och glassskålar som vi fått av grannen, jaha då var hela köket fullt IGEN, sen kommer han hemsläpandes på ett databord och ett helt jävla surroundsystem som vi fick av dom oxå, aaa men va FAN!!!! och var ska vi ställa de då?? JO, mitt på golvet i vardagsrummet, jo men grattis tack så mycket.. vill bara att soffan kommer nu så man kan börja slänga lite saker här hemma och möblera om så de blir snyggt. Man ska väl inte tacka nej till ett surrondsystem hellr ;).
Barnen sover sött nu i alla fall så nu är de väldigt tyst och lugnt i lägenheten.
Mamma ringde tidigare och berätta att dom kommer och firar Adrians födelsedag och midsommar med oss. Fy fan vad roligt, Brorsan, mamma och hennes karl kommer och sover här till lördag, de ska verkligen bli roligt, jag små längtar=). Adrian blev mega glad för de =). Han ska ju även ha ett stort kalas på lördag så han är verkligen upp i de blå, han har aldrig haft kalas så han längtar så mycket.

Gav Joleene välling för första gången ikväll och jävlar va fort de gick för henne att somna sen hahahaha, hon slockna direkt =). Nä om man kanske skulle ta en dusch då kanske, de hade väl inte suttit fel. imorn ska man ta nya tag och promenixa 1mi, de gillar vi =)=)=)..

ha de så gött nu

kastar in lite bilder oxå =)






♥Mor och Dotter♥




♥Mamma älskar dig mer än allt min fina ängel♥




♥Mammas och Pappas hjärta♥




♥Våran prinsessa i sina fina flätor♥



kan stå i timmar framför spegeln, precis som mamma =)

God morgon

God morgon bloggen.
Jag känner mej som en levande zombie just nu, känns som om jag har sovit enbart 2timmar inatt, ja då kan ni förstå hur trött jag är. var tvungen att kliva upp tidigt för att tvätta. inte direkt så att man orka de men jaa de måste ju göras. Barnen vaknade 8 imorse, wow säger jag bara, vilken sovmorgon. Men de har varit full rulle hela helgen så jag förstår att dom sov länge hehehe, Joleene vaknade 6.45 och då var hon hungrig så de var väl bara att ge henne käk då. oj, Joleene har rullat till mage måste vända på henne. Wait here...Så, Joleene ville inte ligga kvar i sängen mer, så de var bara att ta upp henne hehehe =). Idag vet jag ärligt talat inte vad vi ska hitta på. Vädret är inte de bästa och mina ideer är slut nu. Jag vet att jag och Adrian ska baka kakor idag i alla fall, de är väl de enda. Vi får väl se vad vi hittar på, jag kanske överraskar barnen ;) hehe jaa vem vet.
Nä nu måste jag fixa frukost åt dom, lite gröt skulle nog passa bra just nu. hörs sen ha de gött

Det har varit en del nu

Det har varit en del nu så därför har jag inte så mycket, fick dåliga nyheter i torsdags som inte fick mej att jubla direkt =(, och sen blev de en stressig fredag och inte en sån rolig lördag, men nu har jag en lucka och då kan jag väl skriva lite strunt. Idag har de inte hänt så mycket här hemma. Jag gick en promenad med Bella tidigare och när vi var på väg hem så började de ös regna ute, jag kunde vrida ur mina kläder när vi kom hem hahaha, och nu har jag bakat bullar =). ja jag vet att jag är tidig men jag har ingen lust att stressa dom sista dagarna, har ju en del att göra den här veckan oxå så då är de bra om de är gjort, har dessutom lovat Adrian att vi ska baka kakor tillsammans i veckan oxå. snart ska vi grilla god mat och mysa hela familjen, Bonusbarnen åker hem ikväll oxå så då ska jag städa här hemma och sen ska jag ta de lugnt i soffan, de är tufft att ha 5 barn o 2 vuxna i denna trånga lägenhet så de blir tuffa helger de kan jag inte neka till, hade man bott större så hade de nog inte tagit så mycket på krafterna, ni förstår nog. Älsklingen är vid båten och barnen är ute, så jag har passat på att dammsuga men känns som om de inte är nån ide för dom springer ändå bara in med skorna hela tiden.

Ska försöka gå 3mil den här veckan oxå, får se om jag lyckas, jag coh Anzo ska gå på tis, ska bli riktigt skoj... näää nu får ni ha de så gött heeeeej




inte på humör

jag är inte på humör för att blogga idag, allting känns dystert o tråkigt. orka orka orka.. kanske skriver nått imorgon annars på måndag men idag nää.. tråkigt..

allergi, ilska,trötthet

de är hur kroppen känner nu. Pollenallergin gör mej galen, spelar ingen roll hur mycke medicin jag tar, ändå så kliar de i näsan,ögonen och halsen, snorar som fan och huvudvärk till tusen. Men inte ska de stoppa mej från att vara alert inte nej nej. som jag sa i de andra inlägget så har man gått en del och man blir helt slut i kroppen, så jag är mega trött just nu, skulle lätt kunna sova en stund =). Nån jävel har snott Adrians sparkcykel och därför känner jag ilska. Vem fan går in på någons tomt mitt på ljusa dagen och snor en sparkcykel, ett barns sparkcykel???? hur fan kan man vara så jävla dum?? alltså får jag tag på den ungen som har gjort de, då kommer de lilla ynkliga barnet önska att han/hon hade stannat hemma idag. faaaan vad arg jag är!! de är andra gången nån snor våra sparkcyklar. Fan jag som brukar vara så duktig att låsa in allting på kvällarna just för att dom inte ska bli stulna. jaa jag får gå runt och leta sen när karln kommer hem, så klart är han nere vid båten.

Jaa den här dagen har inte bjudit på så mycket. gått läggesta och tillbax, hem, käkat lunch och sen hämtat kidsen. Deras dagis var i hjorthagen hela dagen idag så jag hämtade dom där, dom hade haft de jätte mysigt. Adrian surade på vägen hem för att han inte fick följa med en kompis hem. Vill då påpeka att hans kompis bor på samma gård som oss, de vill säga 20m ifrån vårat hus hehehe, men han skulle tromt åka med hans kompis hem hehe. Så jag hade en gråtandes Adrian på väg hem, men vi stannade och åt en varsin mjukglass och då blev han genast gladare hehehehe. tänk att man kan sura för nått så litet. Nu leker ju han med hans kompis hahaha.  Joleene sover och jag skulle lätt kunna somna nu. men jag måste fixa middag och diska och sen lägga barnen SEN kan jag sussa kudde =)=).


Nää men ni får ha de så gött.. bilder kommer in strax =)



Ja just de!!! Adrian och Michelle tog sina första dopp i mälaren igår. hahaha  vad dom frös, skit kallt i vattnet ju hehehe


bye bye for now

Jag är så jävla DUKTIG!! =)=)=)

Fan vad duktig jag är!!!!
Jag har under dessa 3 dagar lyckats gå 3mil sammanlagt. Alltså 1mil om dagen =)!!! hur jävla duktig är inte de?? Känner mej så stolt över mej själv alltså. och jag har då gott i väldigt rask takt. Gissa om min kropp gör ont, men de är de så värt. Men jag blir lika trött varje gång hehehe. I tis hade jag Sara med mej och igår och idag hade jag hunden Bellabus med mej =). hur mysigt som helst, vädret har varit kanon fint och kanon varmt =), tur att man hade vatten med till både mej och Bella. Imorn kanske jag ska gå senare på eftermiddan. Tim och Julia kommer i morn så de blir Ronny som får vara hemma med dom alla 4, Joleene tar jag med mej hehe. Sen blire vila lör, sön och sen mån och seeen är de bara att köra igång igen =).  jaa jag känner mej så jävla DUKTIG =)=)=)=)

planering inför sommaren

Det är inte lätt att planera nått när allting kostar så jävla mycke pengar. Jag har några ställen jag kan tänka mej att åka till. Jag vill så gärna göra nått med barnen, deras kompisar åker bort hela tiden, medans dom stackarna bara sitter hemma somamr efter sommar. När jag var liten åkte vi runt mycke i sverige och jag tyckte de var mega roligt =). Nu vill jag att mina barn ska få uppleva samma sak. Men fan vad dyrt de är alltså..de är så man får leva på nudlar i 1mån för att ha råd känns de som. Men bort ska vi de lovar jag. Jag har dock inte sagt nått till barnen för de är ingen ide att ge dom falska förhoppningar. Men fatta vad kul de skulle vara att dra iväg, bo i stuga och sen hitta på massa roliga saker för att sen åka hem =). fy fan vad najs de hade varit =).. men man måste väl snacka med karln här hemma oxå.. hoppas bara att vill följa med o göra nått skoj.. barnen behöver de=)..

duktig jag =)!!!

Jag och Sara promenerade med snabba steg till Läggesta och tillbax, de är ca 7km de om man räknar hemifrån och tillbax =).. starkt jobbat säger jag bara!! känner de i benen nu, dom viker sej som överkokta spagettin, och ont gör de. Men de är de värt säger jag bara. Jag hann bara hem och ge Joleene mat och sen slänga i mej lite lunch innan de var dax att hämta kidsen på dagis. väl hemma började jag direkt med maten så älsklingen skulle hinna äta, men de gjorde han inte ändå hahaha. Så jag åt själv för barnen hade redan käkat. Blev en tidig middag idag så dom får en kvällsmacka innan dom lägger sej. Solen ville inte vara här med oss längre så istället fick vi en jävla massa moln. usch usch..

Ja de här är vad som står på min göra lista ikväll:

vika tvätt
hänga ny tvätt
starta en ny maskin
plocka undan
dammsuga
svabba
bada Joleene
lägga barnen
ta en dusch
slappa

japp mycket att göra denna kväll. Tror ni jag hinner göra allt detta innan klockan 20.00?? jag tror de jag =)
vi får väl se.. startar..... NU..



En härlig tisdag

Gårdagen:

Igår hände de väl inte så mycket alls. Jag och barnen tod en promenad på förmiddan och en på eftermiddan. mot kvällningen så var dom ute medans jag satt inne o kollade på tv och gjorde hemma sysslor.


Idag:
min älskling försov sej idag men jag tror han gjorde de med flit, han behövde verkligen sova lie, så som han har slitit den här veckan. Min älskade då, mitt allt.  Och jag själv vägrade ju kliva upp så länge jag hade honom vid min sida =). Så idag kom vi sent till dagis, men de gjorde ingen skada för dom var bara ute på gården.  Nu har man fått i sej en fin frukost och små städat liten så nu ska jag och Joleene på en lång promis, vi ska gå ca 8km idag tänkte jag, Jag behöver de och Joleene får chansen att sova i vagnen =). så jag får väl skriva mer när jag kommer hem igen. ha de gött





Michelle och Simon igår kväll

Best friends forever =)

Fy fan vilken seg morgon

Jag är helt slut! Joleene vaknade 4 imorse och bestämde sej då för att hålla sej vaken. Försökte verkligen få henne att somna om men de gick inte. När hennes pappa vaknade för att gå till jobbet så var hon fortfarande vaken, så hon låg o snacka med honom ett tag tills han skulle gå. Då försökte jag igen att få henne att somna men icke sa nicke.. hon skulle hålla på med en massa annat. Men jag fick henne att somna till slut, i 20min för sen var Michelle i sängen och började leka o prata med henne. Så just nu känner jag mej som en levande Zombie. En knubbsäl som inte orkar lyfta på sig, men om man har barn så har man inget annat val. Dom små trollen i mitt huvud håller på att slå sönder huvudet, vette fan vad dom håller på med där inne men de känns inte skönt.


Måste försöka ta mej ut med kidsen idag. har varit inne hela helgen o de känns inte positivt. Ska försöka ta mej till Lottenlund med dom så dom får leka av sej lite, de behöver dom. Sen får vi väl se vad som händer.
Imorgon ska jag till E-tuna och handla Adrians presenter och lite andra saker till kalaset. Börjar få ångest  hahah känns som om jag inte hinner fixa allt. Men de ska nog gå.

Våran underbara soffa kommer vilken dag som helst oxå, längtar som fan tills den kommer så man får slänga ut den gamla soffan och fixa lite här hemma. köpa nya kuddar och filtar o så.. najs bajs. nu vill man bara tapetsera här hemma o göra de riktigt snyggt men de får vänta. Vi hoppas på att få en större lägenhet snart så jag får fixa hela lägenheten alldeles själv =). Sånt gillar jag =).


Nä nu ska jag ta men en kall dusch så vaknar till för just nu skulle ja kunna somna ståendes. Men vi höres vi höres

ha de gött nö

Våra viktiga val i livet

Jag har precis suttit och kollat på 16 and pregnant. Och idag handlade de om en tjej som är 16 år som var gravid och funderarde på adoption. Hon ville egentligen inte göra de men pappan och hon kom inte överens. När hon lämnade bort sin son så grät jag. Usch vad jag grät för hon kände att hon inte hade nått annat val men var tvungen o hon grät.  de var så sorligt men ja, de var ett val som hon var tvungen att ta.

Det fick mig att tänka på mitt val när de gäller Adrian. Jag vara bara 18år gammal när jag blev gravid med honom. Och när den dagen kom att jag var gravid så jaa, de kom som en chock. Jag visste varken ut ellr in då. Adrians Pappa och jag åkte runt lite för att tänka, vissa gånger ville han behålla och vissa gånger inte alls. Jag minns så väl den dagen jag var på mitt första ul. När jag för första gången fick sen min lilla pojke. Då var jag i v. 17 och han var redan så stor. Jag grät som en liten bebis när jag fick se honom och när dom talade om för mej att de var lite för sent att göra en abort och att jag behövde ett godkännande från socialstyrelsen. har aldrig varit så förvirrad i mitt liv, så vilsen och borta. Jag pratade länge med Adrians pappa om de o vi bollade mycket fram och tillbax om det. Jag pratade med mina föräldrar om de, visst dom var inte alls glada över de men eftersom jag inte hade nå andra val så ja. Jag sov hos Adrians pappa den kvällen och jag grubblade heeela natten och jag tog ett beslut den morgonen och den morgonen ändrade hela mitt liv. Jag bestämde mej för att behålla honom. Tyvärr så gick jag o hans pappa inte samma väg men jag kämpade ändå. Jag hade mina kära vänner vid min sida och jag hade mina föräldrar. hehe Jag minns så väl när Sandra min vän följde med mej på mitt andra Ul. dom frågade mej om jag visste var de var för kön och om jag ville veta. I mitt hjärta så ville jag ha en pojke som skulle heta Adrian. Sandra blev överlycklig och sa " de är en Adrian, jag ser att de är en Adrian" då blev man bara ännu lyckligare =).


De var min väg, mitt val i livet och jag ångrar inte en enda sekund av mitt val i livet. Den dagen Adrian föddes så grät jag, o gudarna ska veta hur mycket jag grät. Mamma grät för hon var med hehehe. Men jag visste redan den dagen att jag var tvungen att bli vuxen, 19 år och hade fått mej en fin pojke vid namn Adrian. Jag har haft tuffa tiden men han har alltid funnits vid min sida, alltid varit mammas pojke och kommer alltid att vara. Jag hade aldrig varit så lycklig förut.


Så ja, alla tar vi våra vitkiga val i livet som kommer att förändra framtiden. Men för mej var de ett val som jag kände var bäst för oss, ett val som mitt hjärta hade tala om för mej var rätt. Idag är min älskade pojke 5 år, snart 6år och han ska börja förskoleklass. Jag brukar blicka tillbax o tänka på när han var en liten kille o brukar sakna den tiden. =)..

Tänk efter ritkigt noga på era val ilivet, för de kommer att förändra era liv för evigt. Jag ångar ingenting och jag är glad att han finns vid min sida idag =).




Nyfödd liten Adrian♥



Min stora kille 5år =)♥

Regn regn och åter regn

De är väl härligt de? att vakna upp en fredagsmorgon med regn utanför sitt fönster? se dom där gigantiska vattenpölarna utanför. jaaa de är väl härligt.  NEJ! de är för jävligt!!!! visst vi behöver regn, men för fan inte idag!! de regnade i förrgårkväll de räcker väl ellr? tydligen inte. bläää..
Meeeen som dom brukar säga " de finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder".  Ja jag kanske inte springer runt i regnkläder och stövlar ute, men barnen har ju regnkläder o de är tur.


Ska försöka ta mej ner till stan och köpa lite till vårat fredagsmys. Älsklingen ska inte jobba kväll eftersom de regnar, men då jobbar han hela lördag och söndag istället. lite tråkigt faktist, men han får ju in en lön o de är väl de som räknas kanske. vet inte alls vad som händer idag. har skit tråkigt just nu, men man får väl ta och städa här hemma och sen traska sej ut i regnvädret ner till ICA. de är dagens höjdpunkt, ICA Mariefred!! gud jaaa, de är en bra dag de tycker ni inte?

har skickat alla inbjudningskort nu till Adrians kalas, och nu har jag börjat få ångest för de :S. herregud, de betyder att jag måste fixa godsaker, fin tårta, och lösa de här med lokal om de inte blir fint väder. och jar har 2 veckor på mej!!! dax att sätta igång med andra ord :S. SKa ringa runt lite o höra om de är nån som kan fixa Addes tårta o sen ska jag och Adrian baka tillsammans till kalaset, fast inte förrän om 2 veckor typ.

ja nää nu kan jag inte sitta här mer.. ha de så gött nu så hörs vi senare.. bye bye


gårdagen

hände de inte så mycke i ellr. Min älskade var ledig hela dagen och de var sååå skönt =). var länge sen man såg honom en hel dag hahaha. Vi gick till båten o höll på en stund sen gick jag hem så fick han fixa de med sin polare istället. Jag städade och hämtade barnen sen. När älsklingen kom hem så tog han med Adrian på fotbollsträning. jag o flickorna kom sen. Jag kystte min älskling och tackade honom för att han följde med. Han sa att han vill umgås  med oss o att de var skönt att komma ut, men han ville inte tillbax till jobbet idag hahaha. Senare på kvällen mös vi framför en film, härligt härligt!!

Idag ska jag till strängnäs o kolla på lite saker till Adrians kalas. De är en del som ska handlas in om man säger så. Jag åker in med Sara för hon ville oxå in. Sen när jag kommer hem ska jag hämta min älskade Bella =) och ta henne på en promis o sen hämtar vi kidsen på dagis. Älsklingen jobbar inte kväll idag hellr å de gillar jag starkt. Då får jag äta middag hemma med honom. Me LOVE!!!

nää nu måste jag sticka, får inte glömma bort att träna idag oxå hahaha
ha de gött

Den här dagen..

Har de inte hänt mycke inte. Jag lämnade barnen som vanligt på dagis och sen gick jag hem och tog de lugnt.  Jag gcik ner till stan en sväng o handlade lite men de var bara en kortis. Jag stor städade här hemma oxå med dammsugning och skura golvet så de var rent när vi kom hem. Efter dagis så tog jag barnen till cykelparken, ni vet en sån där som man kan sätta sej på o cykla runt runt, en röd... ja ni fattar vad jag menar. Därför heter den cykelparken haha. aja i alla fall, jag och barnen hade de roligt där faktist, jag filmade michelle när hon skulle hoppa från gungan men hon misslyckades och jag kunde inte låta bli att skratta åt henne. hehe ibland är jag elak men hon själv tyckte de var roligt så de gick jämt ut hahaha. Adrian ville gå barfota hem sen och jaa de fick han väl då. Sen var de bara att börja med maten eftersom älsklingen skulle iväg o jobba 1 timme efter han kom hem så då ville han ha mat. ganska tidigt middag men men.

Nu har jag även tränat i 40 min och tagit mej en dusch.. FY FAN vad skönt säger jag bara, hoppas man tappar några kilon nu då, för min våg har då fan stått still i 3mån nu.. händer inte ett skit!!!

jaja ha de gött nu hörni. själv ska jag lägga in lite bilder från dagen och sen glo på TV en stund. saknar min älskling nu ju ♥



en sån där menar jag hahaha...



klätterapan




"knäpp kort på mej nu mamma, nu"




"kolla vad jag kan"



hej o hå michelle


Mina tankar och funderingar

Ibland tänker jag som ett barn när jag är ute o traskar i naturen. Som ni vet så går jag mycke o de tycker jag mycket om, men när jag väl går där så brukar konstiga funderingar dyka upp i huvudet på mej. Ja men t.ex om jag möter en gammal dam, då brukar jag tänka " jag undrar hur hon hade de när hon var 25år+, undrar hur hon såg ut och om hon levde med någon då?", så kan jag tänka hehe. Ellr om jag ser en myra så tänker jag "  Allting måste se väldigt stort ut där nere, herregud, en sten måste ju vara som ett berg för dom ellr nått". jaa hahaha sånna konstiga tankar kan jag verkligen ha. Sen kan jag börja planera 2 timmar framåt oxå. Tex " nu ska jag hem och äta, sen hämta barne på dagis, sen handla, hem o laga mat innan Ronny kommer hem, diska o sen träna.. ja men de blir nog bra". hehehe men de slutar aldrig så som jag har planerat.
Ja ibland känner jag mej som ett barn med mycke frågor o funderingar, och jag svara bäst på dom själv oxå tror jag. Men ibland måste man få känna sej liten o fjantig. För man kan inte vara vuxen jämt för då har man de vääääldigt tråkigt hahaha

Nu ska jag visa er..

varför vi behöverr en större lägenhet. Vi har kämpat i 2 år på att få en större men aldrig fått nån, vi har förklarat våran situation men ingen hjälp. Nu väntar vi bara på första bästa 4:an så vi kan få flytta för NU efter 2år så ska vi äntligen få hjälp. Men de dyker inte upp några 4:or och de börjar bli bra trångt nu. Tänk nu på att vi är 5 personer i en 2:a på 63kvadrat och varannan helg är vi 7 personer. Alltså 3 barn under veckorna och 5 barn varannan helg.




De här lilla rummet tillhör Joleene, Adrian och Tim och dom kan enbart sova här inne eftersom de inte finns plats för mer




Min o älsklingens säng. Som ni ser så sover vi i vardagsrummet



Här är resten av vardagsrummet ( på andra bilden så såg ni den andra delen av TV:n så då förstår ni hur litet de är i vardagsrummet



Det här är Julias och Michelles rum samt Alla barnens lekrum. De vill säga att alla har sina leksaker här inne. Våran säng ligger vägg i vägg med deras sovrum. så gissa vilken tid vi vaknar om mornarna när dom väl sätter igång.



Deras leksakshörna som tillhör sovrummet,  där dom har all leksakerna då. (fått slänga mycket för att få plats)



vårat lilla kök



resten av köket




och våran lilla hall


Ja så ser våran lägenhet ut. Ja vi vet att de är trångt, JA vi vet att våra barn behöver emr utrymme,
JA vi har bett om hjälp så JA vi gör så gott vi kan. Men då kanske ni förstår på ett ungefär hur vi mår här hemma och varför man städar varje dag, för minsta lilla pryl och de ser skit stökigt ut. jaa de är inte lätt varje gång.

Dax att börja planera...

Adrians födelsedag nu. oj de finns mycke som ska göras. Han fyller den 25 Juni (på midsommar) och dom flesta åker ju bort, så jaa jag ska fixa till de där men de som ska fixas är:


* Fixa inbjudningskort

* fixa lokal ifall de regnar ute annars blir vi ute

* fixa hans Starwars tårta

* Köpa presenter

* baka bullar och kakor

* fixa godis glas

* köpa hem glas,tallrikar och servetter för kalaset



Pojken har ju bjudit 13st barn alltså förstår ni? 13 barn här hemma i denna trånga lägenhet!!!! haha ja vi får hoppas att de blir fint väder ute..

vilken kostnad =), men man fyller bara 6 år en gång i sitt liv så nog ska Mamma Ellen kunna fixa de allt, för de är han värd







Stora killen min. Mammas Hjärta♥

en liten deppig period

Det har var en deppig period nu i några dagar. Kanske inte så mycket att hänga läpp för men för mej så gör de ont så att säga. De är inte alltid solen skiner hellr ellr hur?. Min älskling jobbar väldigt mycket just nu, åker 5 på morgonen och kommer hem vid 4 och är hemma i 20min o sen sticker och jobbar till 10 på kvällen, ja dagligen är de så, jobbar även helger. Så man hinner knappt se honom, äter inte middag längre och myser inte framför TV:n längre ingenting sånt. De kanske finns dom som är vana vid de, ja mena att deras respektive jobbar sen på dagarna. Men jag är inte vad vid det, jag är van att min karl kommer hem runt 16 tiden, äter middag med oss, busar med barnen ja umgås lite o sen myser i soffan innan de är dax att somna. så man blir lite nere de blir man faktist.  och jaa de har varit en del nu.. Jag bröt ihop i fredags och i lördags, tårarna bara rann ner för mina kinder, och jag fick inte stopp på dom hellr. Tur att barnen var ute så dom varken hörde ellr såg mej. Pratade om detta med min älskling igår och jaa, han förstod mej och kände likadant som mig så de var skönt.

ja därför har de inte blivit så mycket skrivande, men de ska de bli ändring på

svar på anonym

Hejsan!

Du frågade mej vem som hade gjort den och vad den kostade.
Den kostade 600kr och de var en bekant till oss som har en vän som tatuerar. Han var förbi o hälsade på i helgen å då passa vi på att tatuera oss =)

Min nya och tredje tatuering =D

Yes efter 6års väntan så har jag äntligen fått göra min tatuering. De blev barnens namn så klart!! jag blev mega nöjd med den o vill snabbt göra en till. Hade vi haft råd så hade jag gjort en till. Älsklingen är och tatuerar sej nu. Han ska oxå tatuera barnens namn. najs najs..



Snyggt va??? Me LÖÖÖÖVE  it!!!

Alltså ärligt..

Jag tror att mina hjärnceller har stuckit sin väg :S. Jag minns ingenting längre, precis som om hjärnan har tagit sej  en paus och stuckit utomlands och lämnat kroppen hemma. Nu är de dax för kroppen att ta lite ansvar för sej själv för hjärnan är inte hemma nu.  Jag skulle till sjukhuset i ons vet ni och då skulle jag ta barnen till dagis. Ja då ska vi se, jackorna, extra skor, shorts, kjol, nappflaska, mat, napp, blöjor, plånboken, vagnen, en extra jacka åt mej, snutten, låsa dörren ja men dåså då kan vi gå till dagis.. ja just de mina mobiler, bara att vända och hämta dom, ja nu är vi klara för att gå. Jo visst när vi kommer till dagis så har jag glömt extra jackan åt mej själv så man fick frysa lite på morgonkvisten så där.

Ja den som säger att de är lätt att ha 3barn måste verkligen ha en ordentligt planerad dag. nog fan har jag försökt men inte funkar de inte nej nej.  hojoj, jag kommer knappt ihåg vad jag heter. Jag håller reda på barnen, på karln här hemma, lägger saker o ting på plats så dom inte glömmer nått, ser till att alla mår bra och har de bra. jaa men då funderar jag ibland när JAG kommer in i bilden, de lär väl bli när alla har somnat då ellr? ja då kan ja ha lite tid, ca 1 tim för sen är man så trött så man somnar på soffan. japp hahaha en äkta morsa som sliter sönder sej så ryggen skriker efter paus och hjärnan svettas och måste ha vatten, förstår om skiten tog semester du.

Men inte ska man klaga inte, för nog älskar jag mina barn, mer än nått annat, de är min plikt som mamma att se till att håret är fixat, tänderna är borstade, kläder är rena o fina, se till att dom har med sej allt till dagis osv osv. Men nog fan förtjänar jag väl lite paus ellr? de finns dom gånger jag har bara satt mej ner o gråtit en skvätt, som ett barn som inte fått sin lördagsgodis. mm.. ibland måste mammor få gråta lite



ÄLSKAR MINA BARN SÅ MYCKE OCH JAG GÖR ALLT FÖR DOM, T.OM LÅTER HJÄRNAN TA SEMESTER FÖR DE HÄR KAN JAG. DE HÄR KLARAR JAG!!!

Adrian
Michelle = MY EVERYTHING
Joleene


Soligt och fint

ute är de idag. Men de blåser en aning så de är inte så varmt. Adrian har fått feber IGEN och är jätte dålig i magen, vet inte vad de kan vara, men han fick gå hem från dagis igår för han hade kraftig huvudvärk. Stackaren, han som skulle på kalas på söndag o allt. Men vi hoppas på att han blir frisk snart.
Idag så jobbar älskling kväll igen så jag ska hämta Bonusbarnen i sthlm. Adrian och Joleene blir hemma med svärmor eftersom Joleene är tokförkyld och Adrian har feber. Dessutom ville svägerskan ha Joleene idag så visst visst kan hon få de =). De blir jag och Michelle som åker. Vi ska vänta i 1timme på dom så vi får väl hitta på nått i sthlm medans vi väntar. Men först av allt så måste jag städa här hemma så de är rent o fint tills man kommer hem. har ingen lust att hålla på med de sen inte. Joleene sover så sött och Adrian leker i soffan, Michelle är ute i de fina vädret hon. Igår hade vi Bella Bus här hela dagen, hon sov t.om med här, hur underbart som helst. Känns ibland som om hon är min hehe får fantisera så när hon är här hehehe, men de är en vän till oss hund. Han kom och hämtade Bella för en liten stund sen och jag saknar henne redan.

hörs hörs




Bella bus ligger i soffan o myser på morgonen

Sjukshusbesöket i tisdags

gick väl bra tror jag. Jag fick lämna barnen 7 på morgonen för att hinna med 8 bussen hemifrån. 08.40 var jag framme i E-tuna så jag käkade lite frukost och sen läste jag min bok. Men i alla fall, tiden gick o vi kom äntligen till Barnkliniken. Där kollade dom Joleenes vikt och hon vägde då 5001g och var 60cm lång. jättebra stumpan=). Sen fick vi vänta i 15min på läkaren. Hon kom till slut o tittade på Joleene. Hon tyckte Joleene var en duktig tjej och tidig i sin utveckling, vliket var kanon. Dom tog kissprov o blodprov på henne men fann inga fel. Joleene sa inte ett ljud när dom stack in nålen i handen på henne, mega duktig var hon =). Men som innan så sa dom att de var mjölkprotein allergi o de visste vi ju redan. Ja sen var de bara att åka hem. fick traska runt på stan 1 timme eftersom de inte gick nå tåg just då. Hämtade barnen sen och gick hem.  Joleene somnade halv 7 igår kväll, hon var så trött, hon vaknade vid 9 på kvällen för att äta och sen sov hon till halv 6 imorse. Mega duktig tjej. Ronny trodde inte hon andades o klev direkt upp för att se, och där låg våran lilla tös med tummen i munnen o bara log åt sin pappa hahahaha.


Men som sagt. Allting gick bara bra =)..Jätte snälla läkare och sköterskor var de =). sånt gillar vi




Lilla joleene sitter i soffan o väntar på doktorn




Barnkliniken






 jag och en väldigt trött Joleene  som vägrar
sova



Klara på sjukhuset o är på väg hem





Fått ett litet plåster efter blodprovet

RSS 2.0