Nu ska jag visa er..

varför vi behöverr en större lägenhet. Vi har kämpat i 2 år på att få en större men aldrig fått nån, vi har förklarat våran situation men ingen hjälp. Nu väntar vi bara på första bästa 4:an så vi kan få flytta för NU efter 2år så ska vi äntligen få hjälp. Men de dyker inte upp några 4:or och de börjar bli bra trångt nu. Tänk nu på att vi är 5 personer i en 2:a på 63kvadrat och varannan helg är vi 7 personer. Alltså 3 barn under veckorna och 5 barn varannan helg.




De här lilla rummet tillhör Joleene, Adrian och Tim och dom kan enbart sova här inne eftersom de inte finns plats för mer




Min o älsklingens säng. Som ni ser så sover vi i vardagsrummet



Här är resten av vardagsrummet ( på andra bilden så såg ni den andra delen av TV:n så då förstår ni hur litet de är i vardagsrummet



Det här är Julias och Michelles rum samt Alla barnens lekrum. De vill säga att alla har sina leksaker här inne. Våran säng ligger vägg i vägg med deras sovrum. så gissa vilken tid vi vaknar om mornarna när dom väl sätter igång.



Deras leksakshörna som tillhör sovrummet,  där dom har all leksakerna då. (fått slänga mycket för att få plats)



vårat lilla kök



resten av köket




och våran lilla hall


Ja så ser våran lägenhet ut. Ja vi vet att de är trångt, JA vi vet att våra barn behöver emr utrymme,
JA vi har bett om hjälp så JA vi gör så gott vi kan. Men då kanske ni förstår på ett ungefär hur vi mår här hemma och varför man städar varje dag, för minsta lilla pryl och de ser skit stökigt ut. jaa de är inte lätt varje gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0