den här dagen...

blev inte alls som ja tänkt mej. Skulle ha träffat Yonna o hennes barn, men dom var sjuka så vi åkte till sandra istället. blev inte så länge där eftersom ja skulle till bvc med Joleene o sen tillbax o då hade klockan hunnit bli så mycket så de blev bara äta o sen dra hemåt igen. väl hemma så hann de inte bli så mycket hellr.. så imorn ska vi förbi Emilia en stund o sen hem. skönt att hon bor här i närheten, då slipper man ta buss o de tar bara 5min att gå hem. Blir en lugn dag imorn. Åker hem tidigt på torsdag morgon


Joleene hade gått upp 20gram sen förra tors tror ja.. o de är ingenting de i min värld. Nu väger hon 4080gram. Men man ska väl inte klaga hellr, för hon går ju i alla fall uppåt.. inte neråt. men man vill ju att hon ska växa på sej mer än så =(. SKa till bvc i Mariefred på tors så då får vi se vad dom säger. Just nu är hon super förkyld o har världens hosta, kan inte sova ordentligt när ja hör henne låta sådär.. usch stackare.

Nää nu äre dax för mej att sussa sött.. måste upp om 3tim o ge Joleene mat så de är bäst man får sömn nu medans man kan..sov gott






Min söta Joleene

Mina älskade barn..

De finns nog ingenting bättre än att se sina barn växa upp. Från de att dom ligger i magen tills de att dom blir stora o vuxna. Jag brukar gå in till mina änglar när dom har somnat, studera dom o tänka för mej själv.. " hur kan dessa oskyldiga små barnen vara full med bus och enerig?" hehehehe....ibland när vi är ute så brukar ja länge  titta på dom o studera dom.. när jag ser deras leenden o hur bra dom leker där ute så känner ja mej full med liv.  Dom har inga bekymmer i världen o dom har ingen aning vad som väntar dom när dom kommer upp i vuxenlivet. därför är de så skönt att veta att dom är små ett tag till. Jag älskar mina barn som är fulla med liv, oavsett situation så är dom fulla med liv o rörelser, dom har alltid nånting att berätta o visa o man blir lika glad varenda gång =). Nu sitter ja här hos min mamma o tittar på dom små när dom sover o ja får nästan tårar. Hur kan man vilja skada sånna små varelser, små individer som bara leker o har roligt, inte har en aning om vad som händer utanför deras världar. hur kan man vilja skada o förstöra deras små hjärnor som inte ens är färdig utvecklade ännu. Varje förälder borde verklien blicka tillbax o tänka på den tiden dom fick ett + på stickan ellr den dagen dom kände första sparken, första gången dom höll sitt nyfödda barn i famnen, första leendet, skrattet, steget osv osv.. de är dessa minnen som får en att nästan fälla en tår då o då. i alla fall jag. ja mina älskade barn ger mej glädje kärlek o värme o de kan ingen ta ifrån dom That's it!!!


♥Adrian♥Michelle♥Joleene♥


Min tid i Gävle!

Ojoj har haft fullt upp så ja har inte hunnit skriva nått i bloggen hehehe, men nu har ja tid så då skriver ja nu istället. I lördags vid 1 tiden så kom vi till Gävle, barnen hade de så tråkigt på tåget dom stackarna, men dom var duktiga ändå. Vi åkte då direkt hem till Sandra o Gabriel o käkade lunch där. Barnen lekte som galningar hos dom hahaha. Sen åkte vi hem och då var de bara att käka middag o sova sen, vi åt Mc donalds mat då. I söndags så åkte vi o hälsa på min farmor o farfar, brorsan följde oxå med dit. Vi fick smörgåstårta när vi kom, sen fick vi pengar av farmor farfar som var åt Joleene. När vi kom hem så åkte jag o brorsan o barnen till Valbo o handlade lite. De blev en klänning o strumpor åt Joleene, 2 leggings till mej o strumpor åt Adrian. Väl inne på H&M mötte ja min barndoms kompis Özlem. Har inte sett henne på säkert 4år så de var verkligen roligt. När vi kom hem från valbo så käkade vi afrikansk mat o sen var de sängen som gällde. Idag drog vi till Mikkis o Moa o hälsade på, Camilla i Alicia kom oxå dit. Hon är så söt lilla Alicia så glad o nöjd. Vi åkte hem på eftermiddan o då drog vi ner på stan med brorsan. nere på stan så handlade ja för pengarna vi fick av farmor o farfar o sen fick ja pengar av mamma att handla för åt barnen. Så de blev en massa kläder åt Joleene o sen lite åt Adrian o Michelle. Brorsan köpte ett tvspel åt Adrian och en barbie docka åt Michelle, sen käkade vi inne på 9an innan vi gick hem. Väl hemma så kom ja på att Joleenes ersättning var slut så ja var tvungen att springa till affären o handla de oxå. Nu ligger alla barnen i sängen o sover o jag sitter här o slappnar av innan de är dax sussa. Joleene ska ha mat om 1 timme så ja vill ge henne de innan de är dax att sova.
Imorn ska ja träffa Yonna o hennes barn och på ons ska ja träffa Emilia. På ons ska ja även fixa håret innan vi åker hem. Vi åker bil hem med brorsan på tors efter han har besiktat bilen..


ja de där var lite uppdatering, nu ska ja kolla vidare på nätet. ha de gött nu

2 timmar kvar

Sen åker vi upp till gävle i några dagar. De var ett tag sen vi var upp nu så man är lite pirrig, ska ju träffa mina underbara vänner där uppe, o sen farmor o farfar o mamma o brorsan =D. Vaknade tidigt imorse för att packa de sista o sen duscha barnen o duscha mej, käka frukost, städa undan så älskling inte behöver göra de, ta ut soporna, diska osv osv hehehehe. Nu ska ja bara klä på Joleene o ge henne mat en sväng till innan vi åker, sen ta de lugnt tills vi ska åka, kolla en extra gång om ja har med mej allt =D..
När vi kommer till gävle så ska vi hem till Sandra o Gabriel, saknat dom ja, så de ska blir roligt..
Igår så hade vi de super skönt här, 6+grader ute minst, Michelle var ute o cyklade och sen käkade vi lite o sen fredagsmys =), somnade rätt tidigt ändå tycker jag. Kommer sakna min älskade när ja är borta, gör ont i kroppen på mej. Kommer sms bomba honom totalt hahaha
Nää nu har ja inte tid med de här... ha de så gött hörni

de verkar vända nu♥

ja Min älskade Joleene har nu gått upp 160gram på 3 dagar så nu väger hon 4060gram, de är ja så himla glad för, hon har vuxit 0,5cm oxå så nu är hon 56cm lång. jag blev så himla glad när ja såg de så de kom nästan glädje tårar.
Idag har jag varit på öppna förskolan med Sara o hennes dotter Elsa, jag hade super roligt där, träffade nya människor, otroligt trevliga människor de var oxå roligt. Sen efter de så gick ja o Sara upp till bvc med barnen, lilla elsa fick spruta stackare =). men hon hade oxå vuxit o gått upp i vikt så vi båda blev super glada =). slocknade här för ett tag sen hehe var så himla trött, men nu är man seg istället. Michelle har lagt sej för kvällen så nu ska ja o Adrian hitta på nått innan han ska sova sen äre bara Joleene kvar =)...
satan vad jag är sugen på godis, kanske tar mej en promenix hahah..

ha en trevlig kväll mina vänner

BVC besök:

Joleene  8,5veckor 
vikt:4060g
längd 56cm
huvudomfång 36,9



♥Så lik sin pappa =)♥

Super nervös..

inför bvc besöket idag. har suttit uppe dom här nätterna nu o nästan tvingat i henne mat, så ja hoppas de ger resultat idag när vi kommer dit, annars vet ja inte vad ja gör. Men som sagt man hoppas nu bara.
Igår när vi kom hem från dagis så tog ja ut barnens cyklar. De var första gången Michelle satt på en riktig cykel med stödhjul, hon var super duktig för att vara 3år o sitta första gången, de tog bara nån minut innan hon förstod hur hon skulle göra, de blev några bromsar ibland men sen gick de framåt, självklart fick man ju putta på henne för att hon skulle börja trampa, men sen gick de bra. Så vi åkte från en nerförs backe så hon fick trampa o lära sej, hon hade jätteroligt o ville inte alls gå in hehehe. De var så roligt att se henne cykla, hon växer så fort. Pappan i huset blev oxå väldigt stolt över henne när han såg hur hon trampade på för fullt på gården. Adrian vet ju redan hur man cyklar o cyklar redan utan stödhjul sen förra våren så han åkte runt här o gjorde sitt haha.
mot kvällen så låg man bara i soffan helt utslagen, att vara vaken halva nätter gör en helt slut, de går inte att sova på dagarna hellr eftersom Joleene är vaken hela tiden.
Idag ska ja till öppna förskolan med Joleene innan bvc, ska strax gå faktist. Sara o hennes dotter Elsa ska med oxå, de ska blir roligt faktist =). Ne nu lär ja göra iordning mat åt Joleene innan vi drar. ha de så gött nu.. skriver mer när ja kommer hem från bvc.

En härlig vår dag

En underbart härlig vår dag idag, men en tuff natt. Har inte sovit så himla bra dom här nätterna, men de blir väl så när man måste vakna varannan timme o ge Joleene mat, o de är inte lätt att väcka henne hellr om man säger så. Stackare =(.. Men hon får i sej mat o de är väl bra. Hon är så glad o pigg o de gör mej glad.
lämnade barnen i morse o sen tog jag o Sara en härlig morgon promenad med vagnarna, de var så skönt o de var så roligt.. måste gå fler gånger, Solen sken verkligen o man kände värmen.. mmm mysigt.. Nu ska ja käka en god frukost o sen ska ja börja städa här hemma. vill att de ska vara fint ju. skriver nog mer sen.. ha de gött

Det verkar vända nu

de är så skönt, nu börjar Joleene gå upp igen, hon har gått upp 30gram på 1 dygn så ja är nöjd med de, även doktorn var nöjd med de, man får pina sej igenom några nätter men de är helt o hållet värt de, så länge hon går upp i vikt så. somnade runt 23 tiden men älsklingen väkte mej runt 12, sen fick man vakna 2,4,6 o sen kliva upp för dagen, gissa om man var trött då, men men hon gick upp i alla fall.
Var på öppna förskolan med Sara o Elsa idag o de var roligt tycker jag =D. skönt att hitta på nått än att bara sitta hemma om dagarna, vi ska börja gå på gymnastik tillsammans på söndagar nu, de ska bli riktigt roligt, få röra på sej lite =). Ska även till öppna förskolan på tors oxå.  När ja kom till dagis idag för att hämta barnen så berätta fröken där att Adrian hade slagit sitt huvud o fått ett litet jack i huvudet, de gick väl ganska så bra men han höll tårarna inne så mycke han kunde för han trodde att hans kompisar skulle skratta åt honom, men fröken sa att de är okej att gråta, alla gråter nångång men han ville inte. stackare min då, klart man får gråta, lilla älsklingen. de gjorde ont i mej när fröken berätta de, vill ju att min älskade prins ska kunna visa känslor, men nää.. han ville inte de. lilla gubben, men nu mår han bra i alla fall o de är ju tur =).
Nu ska ja fixa mellis åt barnen o åt mej själv, sen ska ja sätta mej med lite musik o öronen i lösa lite korsord o vila innan de är dax för middag är hemma. Funderar på om vi ska käka kyckling curry o ris. vi får se...
ha de så gött nu




Lilla Adrian med plåster på huvudet

Varför :'(

Ja bvc besöket gick väl inte alls som jag hade tänkt mej =(. Joleene fortsätter att gå ner i vikt, även fast hon äter o äter, varannan tim äter hon, men går inte upp i vikt. Men hon har växt 2 cm , de är allt =(. När vi lade henne på vågen o jag såg att hon hade gått ner istället för upp, så kände jag hur ont  de gjorde i kroppen o hur tårarna gärna ville komma. Bm sa att de inte alls var bra o ringde barnkliniken på mälarsjukhuset. Hon sa att risken finns att vi måste åka in o eventuellt bli inlagda tills Joleene ökar i vikt, ja de fick mej bara att vilja gråta ännu mer.  Jag stod o tittade på Joleene som låg på skötbordet o kollade på fiskarna som hängde från taket i alla färger, hon log o pratade på för fullt o benen sparkade hejvillt. Ett leende fick ja fram men tårarna började sakta rulla ner för mina kinder, jag viskade "varför" till mej själv. Bm sa sen i alla fall att vi ska komma tillbax imorn. Men att ja måste mata Joleene varannan tim även på natten, så ja måste väcka henne varannan timme för att ge henne mat. Jag kommer vara vaken hela natten lång så hon får i sej de hon ska.. de blir tufft, men allt för min älskade Joleene

Imorn ska vi till bvc igen o prata med en läkare, ev blire sjukhuset. Min älskling ska vara hemma imorn o följa med mej. blire sjukhuset så stannar han hemma med barnen.

Min älskade Joleene, mamma älskar dig så mycket. Jag gör allt för att du ska må bra, för du får mamma att må bra, varför går du inte upp i vikt, jag önskar ibland att du kunde berätta för mej när nått är fel. Du verkar så nöjd o belåten, så glad o full av energi, men varför blir du inte tyngre. Min älskade Joleene, mamma sitter uppe hela natten med dej om de ska få dej att må bättre =(. Älskar dig av hela mitt hjärta, de gör ont i mej åå de gör ont i mej =(




♥Sessan 8 veckor, sover så sött♥

Äntligen ska ja få se..

SHUTTER ISLAND!!!!
Har velat sett den nu ett tag, men ikväll ska vi äntligen titta på den.. LOVLEY!!!



En ny vecka och nya tag

God morgon alla bloggare.
Usch att vakna halv 7 på morgonen är verkligen ingen hit. har vaknat 6 både lördags o söndag så man är en aning trött nu. Men när man vaknade så såg man i alla fall att solen sken utanför, härligt, synd bara att de snöa igår. hatar den här jävla snön, inte ens barnen vill ha snö mer. I lördags o söndags så var barnen inne hela dagen eftersom dom blötte ner sej själva totalt o lördags förmiddag, så de hände lixom inge speciellt i helgen alls. Bonusbarnen åkte hem tidigt igår för Julia skulle på kalas. Grannen kom förbi på en liten fika igår o sen låg vi bara o slappa hela dagen. Min älskling gjorde en helt underbar räksallad till middag åt oss båda igår, den var så himla god. Min älskling kan han =). Vi stoppade om alla barnen (även Joleene), sen mös vi framför TV:n innan de var dax att sova, gissa om ja somnade på 3 röda sekunder haha.

Idag ska vi till bvc o se om Joleene har gått upp nå i vikt, de får vi hoppas i alla fall, sen blire o vara ute med barnen en stund som inte har varit ute på 2 dagar =(. sen får vi väl se vad sopm sker. Nu ska jag lägga mej brevid Joleene o mysa lite, hon ligger så nöjd o sängen o pratar =)

ha de gött allihopa♥

En solig lördag♥

Härliga soliga lördag, och de är så underbart skönt ute oxå.

Ja man vaknade 05.45 imorse av att barnen lekte hejvillt inne i rummet, den enda som inte var vaken var Tim, han sov fram till halv 8. Men ja man var vaken tidigt imorse, så de var bara att ligga i sängen en stund o njuta innan man var tvungen att fixa frukost åt dom större o fixa mat åt Joleene. När barnen hade ätit klart så var de dax för dom att klä på sej att gå ut. de tog dom 1 tim sen kom dom in o säger att dom är genom våta. Ja barnen hade ju stått i en djup vattenpöl med täckbyxor o vinterskor, så de var bara att klä av dom alla o hänga alla kläder på tork, så nu kan dom inte gå ut mer den här helgen.. man ville nästan gråta men de var bara att hålla en god min. Så nu leker dom på sitt rum =). Älsklingen har åkt o handlat lite för ikväll. Han hade tänkt o fixa en romantisk kväll för oss 2, han är så himla go.. med levande ljus o nå gott, de var så länge sen vi hade nå mysigt, de har ju blivit så mycke annat nu, fått barn, jobbat, tagit hand om barnen osv osv. men ikväll ska vi i alla fall mysa =D, älskar honom så himla mycket, gör mej så lycklig han =)
snart ska jag och Joleene ta oss en härlig skön eftermiddags promenad, skönt att komma ut en stund.

ha de så bra mina gofisar





Älskar dig min underbara

Shoppingen från i fredags

Här kommer de bilder på de jag handlade igår, blev verkligen super nöjd o som sagt, jag älskar Hello Kitty grejor



   

En fin Hello Kitty filt




En fin Hello Kitty overall, en tunn



Hello kitty set Tröja med byxor



plus 2 fina bodyn, en rosa och en vit. Dessutom ett par Hello Kitty strumpor men dom har hon på sej just nu.





lite gjort innan..

man åker till sthlm. har hunnit städa, duscha dom större, duschat själv, startat en maskin med tvätt och givit Joleene mat o gjort henne klar. nu väntar man bara på att bussen ska gå till station, sen lär man sitta på tågstation i 1 timme innan tåget går till sthlm, älskar de ja *not*. men men, inte mitt fel att dessa jävla bussar o tåg går som dom gör..Nä nu ska ja göra mej ordning o packa i lite blöjor o shit som ska med :P hehehehe... nästan glömt hur de var att packa blöjor o allt som ska med, barnen är ju så stora nu =).

ha en trevlig helg hörni så hörs vi på måndag igen

puss o kram





Eftersom jag ser ut som en jävla apa i "någons" ögon så tyckte jag att den här bilden passade mej perfekt haha ;)

Fredagen fullbokad

God morgon alla Bloggare o läsare!!

Vädret är kanske inte de bästa idag, molnigt o regnar till o från, men de är varmt ute, inte kallt direkt =).  Men jag kom upp i tid vid 7 tiden o då klev jag upp o gjorde i ordning mat till Joleene och sen fick Adrian o Michelle frukost. Så nu är de dax för mej att städa här hemma så de är rent i luktar gott när vi kommer hem. Vi ska åka till sthlm idag o shoppa lite kläder o sen ska vi plocka upp bonusbarnen o sen hem.
Igår så var jag till strängnäs o handlade, ja mötte min älskling där så vi gick runt där o kollade lite o handlade lite sen käkade vi lunch innan älsklingen åkte tillbax till jobbet o jag åkte hem. Vi köpte en liten skyllt till vagnen som de står *V.I.P* på , en liten grej med björnar på som vi hängde över vagnen som Joleene kan titta på, "min första bok" åt Joleene och sen ett tvspel åt barnen Madagaskar 2. Så de blev en del handlat igår ändå =). Vi käkade rostbiff och klyftpotatis med kantarellsås till middag.  Adrian var ute o cyklade igår, han har ju inte cyklat sen i höstas , så de tyckte han var super kul =).
nää nu har ja inte tid att sitta här sej jag, klockan är 07.53 och 11.10 ska vi åka så ja har en del att göra nu..


ha de gött så hörs vi *puss*



God morgon go vänner

En bra start på morgonen, älsklingen kastar en kudde i nyllet på mej 6 på morgonen innan han ska till jobbet, man somnar om när han har gått o 1tim senare så hör man hur lilla Joleene ligger o pratar för fullt brevid mej. Då kan man inte göra nått annat än att slå upp ögonen titta på henne o le brett =). Hon har fått mat i alla fall o ja ska hoppa in i duschen innan Adrian o Michelle får frukost.
Tänkte åka till strängnäs idag, måste köpa ett fotoalbum och "min första bok" åt Joleene, sen nytt headset oxå =), behöver de ja sörrö. Ev en ny BH ska ja kolla på oxå, vi får se. Imorn ska jag in o hämta bonusbarnen Tim och Julia, först ska ja shoppa i sthlm o sen ska jag möta upp dom o deras mamma halv 3 på station.  blir tufft att ha 5 barn på tåget, men jag klarar de nog, har klarat de förut så =).

nää nu måste jag hoppa in i den där duschen asså, hihi brukar dra ut på de men nu ska jag  in!! :P

ha de gött så länge my friends




♥mina stora barn Michelle 3 & Adrian 5,5♥

Nya bloggdesign!

Ja för att vara första gången jag någonsin gör de här så tycker jag att jag har lyckats ganska så bra.. ellr? =) gillar de faktist =)

Shopping online

Nu har jag beställt kläder åt lilla Joleenes, så nu har hon massor med sommarkläder..beställde även lite kläder åt Michelle o Adrian oxå, dom behöver lite med.. På fredag ska ja handla mer kläder åt Joleene som hon kan ha nu, hon har knappt några kläder. Handlar mest på H&M o ja har konto där så därför handlar ja lite på nätet oxå..

Nu ska jag ta mej en promenad med Joleene innan de är dax att hämta dom stora barnen.


Min älskade Joleene =(♥

Min fina Joleene går inte upp i vikt, snarare går ner i vikt. Hon hade svårt att gå upp i vikt i början men sen gick de bra o hon gick upp 100g i veckan, men nu dalar hon ner igen o Bm vet inte varför hon gör de hellr. men nu ska vi börja ge henne mat varannan timme för att se om de hjälper o så ska vi ta oss till BM på mån igen för att se om hon har gått upp nånting, sen ska vi börja med babymassage för Bm säger att de hjälper bebisar att växa, så vi får testa allt vi kan.
Sen ska våran älskade barnmoska hjälpa oss med lägenhet, hon ska prata lite med strängnäsbostäder o se vad hon kan göra, hon är fööör underbar. Vi bor lixom 7st i en enkel 2:a ¨på 63kvadrat, vilket inte är acceptabelt, vi har dock försökt få lägenhet i 2år men vi kommer ingenvart så nu drar vi in läkare o shit för att få hjälp.

Nu måste jag ge Joleene mat.

Min älskade Joleene, Mamma o pappa älskar dig oändligt mycke, visa oss att du är en stor tjej o gå upp i vikt nu.. vi vill bara att du ska må bra♥



Onsdag morgon

Mulet är de när man öpnnar ögonen o tittar ut. jamen vart fan tog solen vägen nu då? vi som har haft så fint väder dom här dagarna?. Jag trodde älsklingen hade sovit över imorse så jag låg i sängen o röck i hans täcke o försökte väcka honom haha men de låg ingen där, så nää han hade inte försovit sej hehehe. Jag har precis givit Joleene mat, som just nu ligger i sängen o snackar för fullt. dom större har inte fått frukost än, jag tänkte ta en dusch först o sen ge dom de. Sen ska dom till dagis så klart =). 10.45 ska Joleene o jag till bvc och kolla hennes vikt, hoppas hon har gått upp lite mer nu, sen blire väl hem o städa.
Ja se på fan, de har ju snöat ute oxå GREAT!!! *not*, nu kommer de bli snorhalt att gå där ute ju.. usch vad tråkigt. nä om man kanske skulle ta den där duschen nu ellr vad säger ni?... heheh ha de så gött tills vidare..


ooo ja just de!!! Jag o barnen så videkissar när vi gick från dagis igår, hela trädet var fullt, de var vårtecken i mina ögon =). Sätter in en bild lite senare =)

paus från design

ja jag tar en paus nu, shit har hållt på länge nu med den.. men nu ska ja fixa mat o mysa med mina barn fram tills de är dax för sängen för deras del. Sen blire mys med älsklingen framför TV:n, de blir först Dating in the dark  kl 20.00 på 5:an och sen blire svärdfiskarna kl 21.30 på discovery najs najs, sen äre läggdax för våran del.
Men nu måste jag börja med att diska.. höre då KRAMAR

Kämpar med min design

Jag sitter här o kämpar som fan med min design på min blogg!! jag hade tänkt o försöka själv innan jag ber om hjälp med den.. jag måste ju lära mej nångång, och en bakgrund har jag i alla fall fått, så jag har kommit nånvart i alla fall.. får kämpa vidare nu

Joleenes babysitter

Så här ser Joleenes nya babysitter ut :



Super fin, spelar lite musik o går att gunga...





och när hon har blivit tillräckligt stor för att sitta så kan hon använda den som en stol.. fiffigt va?
skit fin tycker jag

Soliga måndag

Solen skiner så fint så fint ute men de är lite små kallt ute. fick sova ut idag i alla fall så de var skönt verkligen.  Man har slöat på ganska bra så här på morgonen, men nu är de förmiddag o de är dax att ge änglarna lunch o sen ska man ta sej ut en stund, joleene behöver oxå frisk luft.
Igår så fick Adrian för sej att vika pappersflygplan men han kan ju inte så han frågade "pappa" om han kunde så R satte sej ner o började vika fina flygplan, o de fick fart på barnen vill ja lova, så vi har säkert 10 olika pappersflygplan här hemma nu hehehe, Adrian lärde sej snabbt o började direkt vika flygplan, duktig han. Så nu ville barnen ut o flyga med dom o ja de får dom väl då hehehe. Senare på kvällen mös man med 2 härliga filmer, faktist bra filmer.. Sen slocknade jag som en liten bebis hahaha.  Joleene låg o pratade med mej innan hon somnade igår kväll, de var så härligt att höra en prata =). Till lunch blire pasta med pastasås o till middag blire kyckling o ris med currysås mm.. jum jum.

Nu har dom äntligen skickat Joleenes nya babysitter så jag ska hämta den på fredag.. lovley den blir perfekt till våran lilla tös =).. Nä nu måste ja ta tag i de här o göra nått,.. ha de gött mina vänner



Adrian o hans snygga plan som han har gjort heeelt själv



Den här gjorde "pappa R"



Och den här fina gjorde han oxå




mamma o pappas älskling ska precis sova♥

så omoget o fjantigt

En person som talar om för mej vilka som är mina vänner o inte mina vänner, en person som förolämpar mej och försöker trycka ner mej i dens egen skithåla för att jag umgås med vem FAN jag vill, är för mej dagis nivå. När man på alla sätt försöker trycka ner en annan människa genom att komma med ord o trycker på alla knappar för att få en annan att må dåligt. Men de går lixom inte, jag har varit i de där stadiet o när jag ser tillbax på de så får de mej att skratta, att man var så omogen, man mår dåligt själv o försöker då trycka ner en annan människa så man själv ska må bättre.  Därför tar jag inte åt mej av de personen skriver. I mina ögon är de omogenhet, för de är så löjligt o dumt att ens hålla på. 
Jag älskar mitt liv, jag har en sambo som älskar mej för den jag är, jag har 3 underbara barn som får mej att le o må bra ( viklket för mej är då världens bästa dagis *ler*) och jag lever mitt liv i nuet. Jag har haft 3 jobb o jag har fortfarande 2 jobb, jag är bara mammaledig just nu.  Så jag tar inte åt mig. O allting börjde med att jag har en vän som denna person inte gillar, är de då inte löjligt att man reagerar på detta vis då? nää.. jag kan som sagt bara skaka på huvudet, le o vinka personen hejdå, sen vända ryggen emot o leva vidare med mitt underbara liv. För jag är lycklig och de kommer ja fortsätta vara!!


En solig lördag

god morgon!

man vaknade en skaplig tid idag, Joleene väckte mej 7 imorse o ville ha käk, så de var bara att kliva upp o göra den. Men innan så låg jag o hörde hur hon pratade, ojoj, hon snackade på med sej själv hihi de var så gulligt att höra henne =). När jag satt där o gav henne mat så tänkte jag att ja kanske skulle kolla tvättstugan efteråt, Så när hon fått sin food så sprang jag till tvättstugan o de var ledigt ända fram till 19 ikväll, så jag passade på att börja tvätta nu. Så nu på morgonkvisten så har jag tvättstugan. Älskling ligger o sover fortfarande, de är han värd, stackaren kliver ju upp 5 varje morgon annars.
Igår gjorde vi hemmagjord pizza o alla här hemma älskade den, de var roligt =). Sen kollade vi på Barda o mös med popcorn med barnen. jag hade så himla ont i huvudet nacken o magen så jag gick o lade mej ganska så tidigt. Joleene somnade runt 8 tiden o vaknade inte förrän halv 4 på morgonen, de var duktigt gjort av henne de =). Idag händer de väl inte så mycket, jag ska tvätta klart sen ska vi stor städa här hemma o sen går nog jag o barnen ut en stund. får väl se om R följer med ut oxå, osäkert de hahaha.. Solen skiner så fint ute o de är skönt ute oxå, jag älskar vädret just nu solen skiner o snön smälter, kan de bli bättre?

Hoppas ni alla får en härlig dag som jag. För jag ska bara ta de lugnt o njuta med min älskade familj





Pappa leker med sin älskade dotter, hehe självlart kom hans hand med, men hon ler de var de som var de viktigaste =)

Fredag = Fredagsmys

God förmiddag alla bloggare/läsare!!

Imorse vaknade man en skaplig tid. Lilla Joleene  (7veckor) väckte mej så klart, Så jag gav henne mat o sen fixade jag frukost åt Adrian o Michelle. En aning lat var man imorse när man vaknade men nu har man taigt sej en dusch så nu är man pigg o redo för att göra lite arbete, de vill säga städa lägenheten haha. 14.00 äre dax för BVC med lilla joleene, kolla hennes vikt o så. Som tur är har älsklingen hunnit kommit hem från jobbet då så han kan passa dom större barnen. Ikväll äre fredagsmys som gäller. Först blire en god middag o sen blire mys framför TV:n med barnen, ska titta på Barda o käka popcorn, dom älskar Barda, sen blire sussa för deras skull o jag  älsklingen ska titta på en film. mm.. älskar fredag!! O solen skiner så vackert ute så man kanske tar sej ut en stund med barnen innan middag. Nä nu äre dax för mej att ta tag i ständandet här hemma.. börjar bli ont om tid haha.. ha de gött

Min nya öppna blogg

Japp då försöker vi igen då med denna blogg!!

Den här familjen består av 5 barn o 2 vuxna. Jag kommer som alltid att berätta om min vardag o mitt liv som mamma o sambo.
Just därför jag kallar denna blogg för familjen annorlunda hahaha.._Vi är lite annorlunda oxå =)


ha de så bra nu

RSS 2.0