Soliga måndag

Solen skiner så fint så fint ute men de är lite små kallt ute. fick sova ut idag i alla fall så de var skönt verkligen.  Man har slöat på ganska bra så här på morgonen, men nu är de förmiddag o de är dax att ge änglarna lunch o sen ska man ta sej ut en stund, joleene behöver oxå frisk luft.
Igår så fick Adrian för sej att vika pappersflygplan men han kan ju inte så han frågade "pappa" om han kunde så R satte sej ner o började vika fina flygplan, o de fick fart på barnen vill ja lova, så vi har säkert 10 olika pappersflygplan här hemma nu hehehe, Adrian lärde sej snabbt o började direkt vika flygplan, duktig han. Så nu ville barnen ut o flyga med dom o ja de får dom väl då hehehe. Senare på kvällen mös man med 2 härliga filmer, faktist bra filmer.. Sen slocknade jag som en liten bebis hahaha.  Joleene låg o pratade med mej innan hon somnade igår kväll, de var så härligt att höra en prata =). Till lunch blire pasta med pastasås o till middag blire kyckling o ris med currysås mm.. jum jum.

Nu har dom äntligen skickat Joleenes nya babysitter så jag ska hämta den på fredag.. lovley den blir perfekt till våran lilla tös =).. Nä nu måste ja ta tag i de här o göra nått,.. ha de gött mina vänner



Adrian o hans snygga plan som han har gjort heeelt själv



Den här gjorde "pappa R"



Och den här fina gjorde han oxå




mamma o pappas älskling ska precis sova♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0