Nyårsafton

Tänk att imorgon äre ett nytt år!  2010 har gått extremt fort. man hinner knappt blinka så äre ett nytt år.
Det har varit en hel del motgångar och tuffa perioder, mycket gråt o ilska men ändå väldigt mycket kärlek o lycka.

Joleene föddes

Adrian började skolan

Flyttade till en 4:a

en av dom sakerna under året som har varit positiva o kanona! sen har de hänt fler mindre saker som man har varit glad över.
Men 2011 bjuder på så mycket mer o jag längtar verkligen till det året så saker o ting kan rulla på.
när en sak är klar så berättar jag bit för bit vad som händer o sker hehehehe


Idag blir de mysigt med bara familjen, god middag, nyårsgodis och mys med familjen så klart. Vi går väl ut sen o tittar lite på fyrverkerier och sen blire väl en kväll för 2 när barnen har somnat.

ne nu vill sambon att jag fikar med dom så jag måste väl fika med honom o micke då..

skriver mer ikväll hej!!


jag älskar att dansa

I hela mitt liv har jag älskat dansa, dansa o sjunga. Kan nästan alla låtar som spelas på min spotify eller på radion sjunger med dåliga eller bra låtar.

Men dansa åå.. har alltid velat dansa. Streetdance har varit mitt stora intresse inom dans, men aldrig haft chansen att börja dansa pga kostnader o tid.
Dansat lite core rythms o zumba men de är ändå inte att dansa tycker jag. de är träning som man har lagt in i själva dansen.. nää de gillar jag inte.
Men sen kom kinect och jag fick se Dance central till kinect o jag såg hur dom dansade. Gissa om jag blev glad!! man fick lära sej dansen till musiken som man diggar t.ex Lady gaga, cascada, salt'n'pepa nelly furtado,m.m..
Min mamma kom hit med de spelet på julafton o jag fick testa de o vet ni vad? jag älskade de, de var så himla roligt o jag fick verkligen lära mej riktiga dansmoves och fan vad glad jag blev.. kunde dansa hur länge som helst kändes de som, men man blev snabbt svettig o slut i kroppen då en annan inte är van att röra sej på de viset.
Vi köpte de sedan själva o dom här dagarna har jag kört 40min dans och jag älskar de, streetdance precis som jag vill ha de. Jag svettas o jag har roligt, jag dansar o ler som aldrig förr.

Så jag tipsar alla er som har kinect till xbox 360, ni som gillar att dansa, snälla ni testa Dance central ni kommer älska de jag lovar =).


få vara barn en stund

Efter att jag städade lägenheten så tog jag med barnen ut o lekte en stund. Först gick vi till en lekpark o kastade snöbollar, sen gick vi hem till en snöhög o byggde en grotta med några tunnlar. Vi hade jätteroligt, jag kröp o hade mej precis som ett barn, o de kändes så skönt. De kändes underbart att få vara barn igen =). Barnen hade jätteroligt o ville att vi skulle göra om de igen imorn, å jaa de vill jag oxå. De var inte så kallt ute heller -7 grader ute, skulle kunna vara ute hela dagen om de hade varit så.
Efter våran utelek så gick vi hem till farmor/svärmor o fikade lite o barnen lekte medans jag satt o pratade med svärmor.
Hon var så go o passade barnen medans jag gick ner till affären. Sambon mötte mej på vägen o sen gick vi tillsammans hem. vi hämtade barnen på vägen och sen hem för att fixa middan. Barnen åt Kyckling med pitabröd o sallad och jag åt kycklingsallad.. mm nyttig jag :P, Drack Loka vatten till de ni.

Nu sover våran älskade prinsessa sött och dom större sitter o tittar på barnkanalen. Dom ska lägga sej om 30min o sen äre våran vuxna tid kvar. Mys i soffan med en bra film blire här hemma i alla fall.









Herren på täppan är jag!!



killen som tog av sej vantarna innan han gick in hehehe


damen som frös o ville in


I love dreams♥

Jag bara älskar underbara drömmar. Skulle kunna ligga i sängen o drömma hela dagen om dom är så här underbara o helt fantastiska =).
Men man får lägga drömmarna på hyllan en stund o komma tillbaka till vardagen, för den måste ju oxå ha sin tur.
Barnen spelar lite kinect här på morgonen medans en annan städar o lyssnar på lite musik. Lyssnar på gammal 90- tals musik, så underbart att blicka tillbaka lite. Hittade massor med kort från förr, de fick en att bara sakna 90-talet ännu mer. Miss my friends so much.

Idag ska jag tvinga ut barnen o leka i snöhögar o annat skoj, självklart ska jag med ut oxå, men dom måste ut för dom sitter bara inne o driver varandra till vansinne.
Handla in lite till Nyår kanske man oxå ska göra när man ändå är igång.
Min älskling ringde mej imorse o berätta lite om nästa år, fan vad jag längtar tills januari. Vill göra allting direkt nu känns de som men man får väl vänta en stund till antar jag.

nä men nu ska jag fortsätta städa, lyssna på musik o blicka tillbaka lite på mina drömmar..






Bra början i alla fall

Vilken träning man får av att sela kinect! Både jag o sambon spelade kinect med barnen igår i 1tim, plus 30min dansspel efter dom har somnat. Imorse när man vaknade så hade man träningsvärk i hela kroppen, speciellt överkroppen. Gissa om jag ska fortsätta spela kinect i 1 timme om dagen med barnen o sen 30min dans, då är man ett steg närmare viktnedgång ;).

Fick i alla fall sovmorgon imorse o sånt gillar jag =). Idag står de städning på schemat plus att jag måste ner till centrum en snabbis oxå. Får väl se vad som händer sen, ingenting planerat just nu men man vet aldrig vad dagen har att erbjuda ;)

jaha de var den julen de

Japp de är Annandag jul och de är en slapp dag.
I torsdags kom Mamma,lillebror, pappa o min farmor hit med en hel del julklappar =). Mamma o lillebror skulle ju fira med oss medans pappa o farmor skulle åka tillbaka till uppsala sen. Vi bjöd på glögg o pepparkakor innan dom åkte hem. Sedan åkte vi andra o storhandlade, jag passade på att köpa Sambons julklapp medans han o mamma handlade på willys. Vi handlade en hel del så vi knappt fick plats i frysen :P. Vi åt god mat o tittade på film den kvällen. På julaftons morgonen vaknade självklar jag först, för jag hade så mycket att göra, jag hade lite tvätt att ta hand om på morgonen. Barnen vaknade o var så glada för tomten hade ju kommit med paket o under granen låg resten av paketen.  Vi åt god frukost som innehöll julbröd, julskinka, juice, leverpastej o smörgåsgurka.
Jag o min älskade Sambo tog en promenad under dagen för att handla in lite små saker o sen vare bara att fixa mitt hår när vi kom hem. ja precis i tid till Kalle Anka så var alla duschade o klara, så barnen, lillebror o sambon tittade på kalle anka medans jag o mamma fixade maten. Mamma hjälpte mej att platta håret o fixa de medans vi tittade på kalle anka. Sen mat o fy fan vad gott de var med mat =).  Barnen åt så fort dom bara kunde för dom visste att de var dax att öppna julklappar sen. Glada blev dom över sina julklappar..

En hel del lego, litet kök med tillbehör, pokemonkort, pokemon album, hello kitty frukostset, Kinect, draktränaren tvspel, örhängen, ritblock o en hel del pennor.. mm barnen fick en hel del. Joleene fick en massa låtande leksaker som hon inte var så himla nyfiken på hahaha.

Jag fick en platttång, örhängen och en Helt ny fin jacka, åååå så glad jag blev =D, jag behövde verkligen en ny jacka. Sambon fick en helt ny jacka plus överdragsbyxor av oss ;) plus en, rakapparat o även han blev väldigt nöjd.
Ja vi alla fick de vi hade önskat oss.
på kvällen spelade vi Kinect och hade jätteroligt, barnen åt en hel del godis o sen blev de sängen för deras del.
Mamma hade köpt fina kläder till barnen inför julen o dom blev så fina.

Ikväll ska vi köra lite kinect sport o lite dance central till kinect o dessutom äta Mc donalds mat =) mysig familjedag.

Våran jul blev kanon bra!!






Så fina på julafton



våran lill prinsessa var oxå väldigt fin



Michelle o sina julisar



Adrian o sina julisar



mitt fina hår



Together Forever♥

Kommer inte vara här i helgen så...





Inte långt kvar till jul

God förmiddag på er! Hoppas eran dag har varit bra hittills. Natten för oss har kanske itne varit den bästa. Joleene har vaknat 4 ggr inatt o vägrat somna om så man har fått varit vaken i omgångar här. Tur att jag har min älskling som hjälper mej på nätterna.

Imorse var de-23 grader ute brr säger jag bara. o jag skulle ta mej till dagis med Michelle, ja de var bara att dra på sej varma kläder vill jag lova. Adrian har ju jullov nu så han njuter av att vara hemma han hehehe. Michelles jullov börjar imorn då, sista dagen på dagis idag för i år.


Igår hade vi en mor o son dag i strängnäs. Ja joleene var ju med oxå så klart men michelle var på dagis. Vi gick o tittade på sambons julklapp men jag fick den känslan att han inte skulle gilla just den som jag tittade på så jag fick ringa några samtal o fixa de :P. Jag o Adrian fikade lite oxå, han åt en kladdkaka med julmust och jag åt en ost o skinksallad med apelsinjuice till. Vi hade jättemysigt han o jag. vi gick även in i en leksaksaffär o tittade runt lite, man kanske hittade nån julklapp fast han inte visste om de ;) smart är man vettu. Vi åkte sedan hem o hämtade michelle på dagis o sen hem. Väl hemma så städade jag o gjorde fint, sen bakade vi pepparkakor o lyssnade på julmusik, de doftade pepparkakor i hela lägenheten sen, skit mysigt. Barnen var så himla duktiga att baka o de blev en hel del pepparkakor, så nu kan vi bjuda mormor, charlie, morfar, Annelie o farmor o pepparkakor när dom kommer imorn =).

idag ska jag försöka städa här hemma så de skiner till imorn o sen handla en del saker, ska även hämta ut ett paket o hämta pulver på apoteket som joleene ska ha i sin mat. hämta michelle på dagis ska vi oxå göra.. för imorn händer de grejer..

Nä men ha en fortsatt skön onsdag hörni






Jays Smith = The best


Alla låtarna från Idol! jaa dom gör han så jävla bra så man får tårar i ögonen o ryser i hela kroppen!! fan vilken underbar röst denh är karn har alltså!!





gråhårig vid 25års ålder

Usch jag gillar inte sånna här mornar alltså.  Sovit skit dåligt inatt har man gjort oxå.
Gav barnen frukost o skulle ge dmo sina kläder, ja då sätter våran Michelle igång, o kläderna skulle hon inte ha o hon vill inte till dagis, kom iväg en bra tid i alla fall för Adrian skulle till en lokal där han hade avslutningen. Vi kom 15min för tidigt o de händer aldrig mina damer o herrar. Så vi gick in i en butik o värmde oss o 10 min o sen gick vi tillbaka. Lämnar Adrian, ja då sätter Michelle igång igen, o skriker o gnäller hela vägen till dagis, de ekar inne på dagis när hon skriker vill jag lova. Så förknarna försökte trösta henne o jag gav en kram o pussade på henne tills hon blev lugn. Vinkade hejdå å började gå hemåt med Joleene. jaaaa vem tror ni inte sätter igång o gnäller o skriker hela vägen hem? JO Joleene, o hon höll på hela vägen hem o väl inne så fortsatte hon, hon fick frukost men nee de hjälpte då inte. Kan man bli gråhårig vid 25års åldern så är då jag en av dom . skit trött är ja oxå vilket inte gör saken bättre. Sen att de är -15 grader gör väl inte nån gladare, iskallt för fan. O ändå drog jag på barnen drygt mycke kläder brrr...


Idag ska jag, Adrian o Joleene åka in till strängnäs o handla Sambons julklapp plus ett par nya vantar åt Adrian eftersom han har tappat bort sina. Sen kanske vi fikar innan vi åker hem o hämtar Michelle. Vi ska försöka baka pepparkakor idag oxå tänkte jag, men de beror väl på frökens humör .

nej nu måste jag fixa så vi kan åka.. hörs



Jävla snöö

Jaha bara jag o Joleene vaken nu då. Våran lilla tös vill verkligen inte somna, pigg som en mört är hon.. skit jobbigt dårå. Alla andra här hemma sover gott nu o jag är inte trött, men vill verkligen att joleene somnar så man får egen tid. Idag har man skottat en jävla massa snö för jaa faan vad de vräkte ner snö här hemma, usch börjar verkligen tröttna på snön. möblerade om hela vardagsrummet o städade 2 förråd har vi gjort idag. Sen fixade min älskling god middag, som bara han är bra¨;). När barnen hade lagt sej så lade vi oss o titta på TV. fick fotmassage av min älskade o då så självklart vaknar Joleene o där försvann all de romantiska tyvärr.. Så nu sover karln o jag sitter här med en pigg dotter som sagt.


Imorn äre näst sista dagen för Adrian i skolan, på tisdag har han avslutning med julklappsbyte o allt. Jag måste försöka ta mej in till strängnäs o handla dom sista julklapparna så de blir gjort..

nä nu måste jag ta hand om Joleene.. God natt

min gamla klasskompis på TV

Satt o läste tidningen igår på bussen o märkte att min gamla klasskompis Olle Wallner skulle vara med i " Vem kan slå Filip o fredrik". jag blev skit glad o var bara tvungen att titta på de ikväll ju. Har inte  sett eller pratat med honom på 11år.O sen se honom på TV lixom.. mäktigt =)... nu kan jag tyvärr inte titta på de för Joleene är vaken o vägrar somna, men jag fick se lite o jag hoppas att han vinner.

GO Olle GO




Olle Wallner


Underbara helg

God morgon denna söndag. Hoppas ni alla har haft en skön helg hittills?
Snön faller tyst utanför här, sambon sover fortfarande men vi andra är vakna o lite trötta.

Igår hade vi en helt underbar lördag. På morgonen körde jag ett litet träningspass ( har världens träningsvärk idag), Sen duschade jag o gjorde mej extra fin för min älskling.  Vi drog till strängnäs allihopa o gick runt o tittade i affärer o hade mysigt, sen mötte vi upp sambon o då gick vi först o handlade mat o gott gott, sen gick vi o åt på resturang. De var så himla mysigt, vi hade så trevligt allihopa underbara familj.
När vi kom hem så började vi göra iordning våran julskinka o fixade gott gott så barnen kunde få de till Narnia. Vi alla satt i soffan med filt o tittade på Narnia en stund, sen ringde pappa o berätta att de var grinchen på tv så då bytte vi kanal. Barnen fick se klart hela filmen o sen vare bara för dom att hoppa i säng. Jag kände mej jättetrött men höll mej vaken en stund till med älsklingen, sen hoppade jag ner i säng o jag somnade direkt ;).
helt underbar lördag med andra ord


Idag ska jag städa och sen ska jag bara ta de lugnt tror jag.

Nej nu äre frukost som gäller, joleene vill nog ha gröt nu. Jag tänkte äta smörgås med julskinka o dricka en varm kopp the.. vi hörs

Fredagar betyder städa o fredagsmys

Nämen hejsan!

Har ju inte hunnit skriva nå idag, så då passar jag på innan allt annat sätter igång här hemma.

Idag har jag storstädat alla rum här hemma,  även badrummen dessutom har jag tvättat en hel del.
Joleene har inte varit den roligaste personen idag nej nej. hon har gnällt hela tiden hon vill ju bara bli buren o de har man lixom inte haft tid med riktigt. Men jag fick ta mej tid. Nu har hon åkt runt i sin gåstol sen jag började städa o inte ett enda ljud har hon gjort ifrån sej, mammas älskling flicka =).
Adrian har varit hemma hos en kompis efter skolan. men nu är han hemma.. älskar min stora pojke så mycket.
Så nu är hela lägenheten fin igen o doftar ljuvligt, stjärnorna är tända o jag har skön musik på me like.
min älskling har jobbat över idag. han skulle ha slutat 12 idag men fick jobba till 16 istället, så nu är han äntligen på väg hem o då blire god middag o sen fredagsmys♥.

imorn ska han oxå jobba. vi tänkte åka till strängnäs senare o så möts vi där o äter god mat på resturang. De har vi inte gjort på skit länge å de är den här familjen värd tycker vi.

Bonusbarnen kom inte i helgen pga olika... skäl så dom kommer inte förrän efter jul. tråkigt tycker vi men ibland blire aldrig som man tänkt sej.

Nej nu måste jag vika tvätten så de blir gjort sen börja med maten

Jävla skit snö!!!

Alltså de finns ingen där ute som hatar snön mer än vad jag gör!!! okej att snön kommer så där så barnen kan åka pulka o så. Men när de kommer snö på snö på snö då blir jag galen. Gick till skolan idag på oplogad väg med vagn o pulka.. jag var helt svettig o slut när jag kom till skolan o irriterad blev jag för varje steg jag tog. SKIT VÄDER!!!
Har bara tagit de lugnt här på förmiddan, har hämtat Michelle o Adrian så nu sitter vi inne o njuter av värmen för där ute så stormar de som FAN!!!


Min älskling är på julbord med jobbet, fuskit, ville oxå följa med. Saknar honom så mycket redan.
Så ikväll blire en lugnt kväll med barnen o sen får jag nog lägga mej i sängen o glo på TV tills min älskade kommer hem.
Vet inte alls vad vi ska äta idag heller.
Nä om man kanske skulle ta tag i städandet nu då så man får de gjort..




9 dagar kvar till Julafton

God förmiddag!

Hoppas eran morgon har varit bra o att ni har fått en skön sömn i natt =).

Imorse vaknade jag i tid (applåderar åt mej själv), så vi gick lugnt o fint till skolan, på vägen till skolan pratade vi om julafton. Barnen längtar så mycket till jul. Vi har en del att göra innan jul här hemma, alla julklappar är inte inhandlade, och dessutom ska de bakas pepparkakor o ha lite julpyssel, pynta hemma o även plocka fram julgranen. mmm spännande för barnen o jag som mamma blir så varm o glad i kroppen när jag ser hur roligt barnen har de.
Igår hade jag o joleene en skön slappar dag, vi lekte hela dagen o myste bara.

Nu ska jag nämligen baka bullar och medans degen jäser så ska jag städa undan här hemma. efter bakningen ska jag ta en promenad med Joleene o samtidigt plocka upp  Adrian o Michelle...

kanske uppdaterar mer sen..


Här är korten från Michelles lucia, även lite kort på joleene












dag 11: mina syskon

Jag har en lillebror som heter charlie, ja de vet ni ju sen tidigare då jag har skrivit om honom här några gånger.
Han är i alla fall född juli -87. Han o jag har bråkat många gånger med varandra, men vi har haft jätteroligt tillsammans oxå. Vi har en jättefin kontakt nu när vi har blivit äldre o barnen älskar honom verkligen. han har alltid ställt upp när man har haft de jobbigt. vi kan däremot inte dissuktera med varandra för då ryker vi ihop direkt hahaha, vi har så delade åsikter om precis allt :P. Men vi har väldigt roligt oxå.

min bror är väldigt smart i mina ögon, social person som har mycke bus o humor. Spelar amerikansfotboll gör han oxå. mmm han har spelat i ca 7 år nu. gissa om jag är stolt över min bror, han är grym på sin sport, har sett honom spelat några gånger o jaa, snabb o stark här han =).  Han är en person som alla skulle älska bara man lärde känna honom. Jag var väl inte den snällaste storasystern när vi var små, o jaa gissa om jag ångrar allt jag gjorde mot honom. därför är jag så glad att vi har den kontakt vi har idag. blir så glad när han ringer för att höra hur vi mår å så.. då vet jag att han tänker på oss här i Mariefred =).

de är min bror de.. Charlie♥







min lillebror är han med nr 56.. vit tröja =)!!!

stolt stora syster visar bild på när lillebror spelar =)


Lucian över

God morgon! sitter i soffan o myser, har tv:n på o joleene sover så sött i sin säng.
Funderar starkt på att ta mej en promenad i de fina vädret när joleene har vaknat =).

Igår hade Michelle Lucia på dagis. hon har då aldrig sjungit så mycke o högt som hon gjorde igår, mamma blev så stolt över sin ditter när hon sjöng så fint. Joleene tyckte alls de var roligt, så barnen fick ta en varsin pepparkaka o lussebulle, dricka lite varm saft o sen var vi tvugna att dra. Sambon behövde snus så vi handlade de o sen mötte vi honom vid busshållsplatsen.

på kvällen åt vi god mat o sen tog jag en varm skön dusch. vi kollade lite på the shield innan vi gick o lade oss. blev rätt sent igår..

Vet inte alls vad som händer idag, förutom den sköna promenaden =)...





jag är den lyckligaste kvinnan på jorden!!! äntligen säger jag bara, vill inte säga något ännu men snart, snart får ni veta. jag är så lycklig, så glad =)=)=)... längtar så mycket till sommaren, är lite nervös oxå.



Dag 10: vad har jag på mej idag

Idag har jag på mej ett ljusgrått linne från H&M, ett par jeans från Veromoda och sen har jag en lång rosa tröja från Gina på mej =)...

Men känner jag mej själv rätt så kommer jag byta kläder till nå mys senare under dagen ;)

dag 9: min tro

alltså jag har väl ingen tro så där riktigt. Jag tror ju på gud, men inte så där så jag går i kyrkan varje söndag och ber morgon o aftonbön, ber vid matbordet o sånna saker.

så de är väl min tro



Familje helgen

Oj här har jag inte  skrivit något på länge känns de som.
Ja men då kör vi en sammanfattning på helgen tycker jag :P

 

I fredags hade vi en underbar familjedag. Ja som ni såg hade Adrian Lucia I kyrkan, mamman själv här blev så stolt så tårarna rann =D.
Efter de så åkte sambon till jobbet o lillebror åkte hem, då passade jag på att städa lägenheten. Sambon kom hem tidigare o då tog vi med oss barnen till backen o åkte pulka/ snowracer. Jag o sambon åkte lite oxå o vi skratta som aldrig förr. Kändes som om man var ett barn på nytt, ja de var verkligen mysigt. Efter de så satte sej barnen o kollade på shrek 4 medans vi lade oss brevid joleene o vila en stund, skit mysigt. på kvällen satt vi alla i familjen o kollade på Idol o åt popcorn. Självklart vann min älskade JAY hela idol 2010 o fan vad  lycklig jag var. Han sjunger bra o är snygg samtidigt ;).

På lördagen så klev vi upp en skaplig tid o städade här hemma, sambon drog till en kompis o umgicks med honom en stund. Jag o barnen tog en skön promenad ner till stan o handlade lite, lekte i snöhögar o hade jätteroligt, jättemysigt vare. Bakade bullar när jag kom hem o gjorde köttbullar till middan.. barnen älskade både maten o bullarna. Satt o mös i soffan o kollade på film o hade lördagsmys. När barnen lagt sej låg vi o kollade på the shield o mös.

Idag så har vi haft latdag, inte lyft många fingrar inte. jag somnade med joleene i soffan, sov i 1,5 timme gjorde vi. de var så skönt min älskling tog hand om allting här hemma. Han är verkligen den bästa.


Våran älskade Joleene är fortfarande sjuk, ska ringa bvc imorn så vi kan få tid så dom kan kolla på henne. Hon har legat i feber sen i onsdags å hon blir inte bättre, så dom får titta på henne nu tycker jag.

Nu äre dax för mej att duscha barnen, sen äre läggdax för dom. jag själv ska hoppa in i en dusch när dom har lagt sej, sen blire o titta på film ikväll..


underbar helg












dag 8: ett ögonblick

Alltså jag har väl 3 ögonblick om man säger så men jaa

Mitt första ögonblick var den dagen jag blev mamma för första gången.
När jag fick veta att jag var gravid i jan 04, så trodde jag mitt liv var slut. ingen som stötta mej ingen pappa som skulle ta hand om barnet ingenting. Men så blev de inte alls, först fick jag veta att de låg en Adrian i magen, sen hade jag mina underbara föräldrar som stötta mej o mina underbara vänner. Den dagen Adrian föddes, på självaste midsommarafton, så blev jag den lyckligaste mamman i världen, de var ett ögonblick jag aldrig kommer glömma. Jag var mamma för första gången, tog mej många månader att inse att jag verkligen var mamma. O jag fick den vackraste pojken i världen. Älskar honom av hela mitt hjärta

Ögonblick nummer 2 var när jag fick veta att de låg en Michelle i magen, kämpade mej igenom graviditeten helt ensam med Adrian vid min sida, även där hade jag familj o vänner som stöttade mej, men de var en väldigt tuff graviditet. Så att föda en fullt frisk flicka var ett vackert ögonblick

Ögonblick nummer 3 var när jag fick veta att de låg en Joleene i magen. Underbar graviditet, o en helt underbar make vid min sida, var världens underbaraste under förlossningen. Tårarna föll ner från hans kinder när våran älskade Joleene föddes. vackert ögonblick de med


mina ögonblick som jag aldrig kommer glömma.. o jag är den lyckligaste kvinnan i världen som har mina änglar vid min sida varje dag

JAAA JAY VANN IDOL!!!!!!!

JAAA JAY SMITH VANN!!!! JAG FICK FAN NÄSTAN TÅRAR NÄR JAG HÖRDE ATT HAN VANN!!!
jag hade väl inte förväntat mej nått annat heller från en sån jävla grym människa!! shit vad han sjöng bra SOM ALLTID!!!! GOOO JAAAAAAY!!!






Lucia firande i kyrkan

Underbar morgon har vi haft här. Adrian hade lucia firande i kyrkan imorse. Han var en pepparkaksgubbe. Vi fick sätta oss i kyrkan o vänta på dom, tomtarna stod redan där framme o var så himla fina. sen kom dom, Lucia först sen kom tärnorna, pepparkaksgubbarna o sist stjärngossarna. Jag fick tårar i ögonen när jag såg Adrian gå så fint där, hehe en stolt o känslig mamma har han hehe. Ja dom sjöng så fint alla barnen, både svenska o engelska sjöng dom på. Pepparkaksgubbarna fick ställa sej längst fram o sjunga pepparkaks sången, självklart var mamma där med ett leende på läpparna o knäppte kort på sin fina son. Även där kom tårarna fram, så stolt man kan vara över sitt barn. Kände då att han verkligen har blivit en stor pojke. aldrig har han sjungit i kyrkan förut, ja jag var både stolt o väldigt rörd.

Efter att barnen hade sjungit i kyrkan, så fick man gå till dera klassrum o fika. de var så himla mysigt o jag kände hur julen kröp fram närmare o närmare. När vi kom hem så packade lillebror de sista för sin hemfärd o sen åkte han hem till Gävle igen, sambon fick skjuts till jobbet. Så nu är alla barnen hemma o jag gör de jag alltid gör på fredagar, städat o tvättar.

Ikväll äre FINAL i IDOL!!! jag håller verkligen tummarna för älskade Jay!! han måste vinna så äre bara, sen blire lite the shield innan läggdax..


ha en fortsatt skön fredag hörni


ja just de GRATTIS TILL LINDA O NOPPE SOM ÄNTLIGEN HAR FÅTT SIN VACKRA ALICE!! så himla söt dotter har ni





mamma blir så rörd.. min fina pepparkaksgubbe

Dag 7: Min bästa vän

jag har massor med bästa vänner. Men de finns en vän som alltid kommer vara bästa vän, nästan som en syster.

Yonna heter hon. Vi blev vänner 1990 i sätra utanför vårat höghus. Vi pratade om allting o märkte att vi var rätt lika. Hon fyller år 25 maj, jag 27 maj, hennes mamma fyller år 30 augusti o min mamma fyller år 13 augusti. Hon har en lillebror o jag har en lillebror =D. vi tyckte de var skit häftigt, födda samma år oxå :P.

Vi umgicks varje dag som små, gick i samma klass ända fram till vi började i 7:an, sen flyttade jag tyvärr. Men vi umgicks ändå. Vi firade våran 18års dag tillsammans o umgicks hela sommaren. Yonna hörde av sej till mej senare de året o berätta att hon var gravid, o jaa de var jag oxå hahaha. Vi gick samma mammagrupp och jag fick Adrian i juni och hon fick sin dotter i Augusti. barnen gick på samma dagis o hade sina hyllor brevid varandra haha jaa vi har varit med om både dåliga o bra saker tillsammans. Vi har kanske inte pratat så mycket med varandra den senaste tiden, men hon kommer alltid vara min bästa vän. vi har alltid o kommer alltid vara vänner. vi firade våran 25års dag tillsammans o samtidigt firade vi 20 års vänskap samtidigt. de var så roligt o hon kommer alltid stå mej nära. Jag fick även den äran att bli gudmor åt hennes underbart söta lilla dotter som idag är 2år, blev verkligen rörd. Vi har upplevt allting tillsammans... vi vet allt om varandra. saknar henne jättemycket verkligen. men vi pratar ibland o hon vet att hon alltid kommer vara min bästa vän.
har aldrig så roligt som jag har med henne, skrattar inte så mycket med någon annan.. jaa jag älskar min Yonna..
hennes mormor var som en mormor för mej, vi åkte o hälsade på henne ibland o hade jätteroligt. de är du o jag Yonna, du o jag

Så de är min bästa vän



Love you my friend♥

2011 vårat år

Kan man bara inte hoppa över år 2010? året har varit fylld med sorg, olycklighet o en gnutta av glädje. Joleene föddes, de var årets höjdpunkt, mina älskade barn blev 1 år äldre, o min stora pojke började skolan. Årets höjdpunkter..  resten är ja...

2011 är vårat år, familjens år, de känner jag på mej. De blir mycke glädjetårar, lycka, kärlek gädje o jaa.. jag bara vill hoppa direkt till 2011.  de kommer ske saker o ting redan i början av året. En stor överraskning har vi till er alla oxå.. NEJ JAG ÄR INTE GRAVID!!!
 ja det kommer bli ett underbart år...

Minnet av dej försvinner aldrig...

Det är snart jul, inte alls många dagar kvar tills den stora dagen på hela året, julafton.  Jag är rädd att fira jul, jag är rädd att komma till den dagen dom man ska fira med alla sina nära o kära. Har sen jag var en liten plutt firat med hela familjen o även farmor o farfar, men den här gången blire inte så. de kommer inte bli desamma utan min älskade farfar. Jag kommer aldrig mer får höra honom skratta åt tomtarna eller tjuren ferdinand.. de gör så ont i min kropp, jag är rädd att titta på kalle ankas jul just för denna del. Känna doften av hans parfym när han kramar om mej som han alltid gör på julafton. Minns så väl när man var mindre, man var fin klädd o skulle kolla på Kalle ankas jul. Jag satt alltid brevid min kära farfar, han kramade alltid om en, o skrattade så glatt åt  tomte nissarna, skrattade alltid. Men i år gör han inte de mer...jag kommer tända ett ljus för just dej älskade farfar, på julafton.. för han du ska veta att jag tänker på dej just då, för att du ska veta att du alltid kommer finnas i mitt hjärta. Älskade farfar, jag saknar dej så mycket. Livet är så orättvist, de ska inte vara så här.. de ska bara inte vara så här.

Tårarna rinner ner från mina kinder, jag tänker på dej dagligen. En vacker tavla med ett kort på dej finns i vårat sovrum, så jag alltid kan se dej oavsett om jag är ledsen eller glad. Jag vet att du finns däruppe o tittar ner på mej, vakar över oss o ser till att vi har de bra.

O du, ta hand om min älskade Jocelyn där uppe..


Kommer alltid minnas dej älskade farfar..






Dag 6: min dag// o lite annat skit :P

Hmm.. har inte haft nån lust att skriva här under dagen, eller rättare sagt så jag inte haft så mycket att skriva om kanske :P..

Michelle o Joleene är fortfarande sjuka, men jag tror att de är på bättringsväg faktist. Adrian har Lucia imorn klockan 8 så de vore en fördel om dom höll sej friska :P. Idag har de inte hänt nånging alls faktist, jag har städat o tagit hand om mina sjuklingar, legat i soffan kollat på TV o bara slappat under dagen. en väldigt trist dag med andra ord.

Adrian har en kompis här nu, dom leker så snällt på hans rum. Ikväll blire spagetti o köttfärsås till middag så mycket vet jag i alla fall.

Lillebror åker hem imorgon oxå.. han kommer tillbaka dagen före jul.
Bonusbarnen ska inte fira jul med oss tydligen igår.. förstår inte varför egentligen, vi pratade lite om de o han började tänka om helt, men nu äre försent. vi får helt enkelt fixa de till nästa år då..


nä nu måste jag fixa nyponsoppa till lilla Joleene som piper i sängen







dom sjuka flickorna

dag 5: vad är kärlek?

Vad är kärlek i mina ögon?

när man ser en person o de pirrar i magen, man skakar o vet inte vart man ska ta vägen. Benen blir gele o svetten rinner från pannan, man försöker le men kroppen vill inte som en annan vill. När man kysser personen så stannar tiden, man vill inte att de någonsin ska ta slut. När man är ifrån varandra så gråter man av längtan, man vill släppa allting o bara springa till personen. Hjärtat slår extra slag när personen ler.  de finns bara ni 2, de finns inga andra på jorden. Man är den lyckligste personen i världen. man dagdrömmer o kan inte göra nånting.. man sitter o dagdrömmer, ler dagarna runt o gråter när man skiljs åt

de är kärlek i mina ögon


Vill att den här dagen ska ta slut

Den här dagen har varit en seg o sorglig dag. har inte orkar göra nånting, bara lega i soffan o låtit tankarna springa runt i huvudet på mej. kan fortfarande inte förstå att de har skett. om jag bara kunde krama om min vän o visa henne att jag bryr mej. förstår inte...



Märkte idag i alla fall att Joleene hade 39 graders feber o var inte alls så pigg, kanske därför hon spydde inatt. Så vi har legat o myst med henne hela dagen ( jag o sambon alltså). jag o lillebror hämtade Michelle o Adrian på skolan o dagis.  när vi kom hem så lade sej michelle i soffan o somnade direkt.. jag tänkte direkt att hon var sjuk eftersom hon annars brukar vara pigg o alert. japp o rätt hade jag, våran andra tös hade oxå feber. Så nu ligger jag i  våran säng, en flicka på varsin sida och laptopen i knät. grabbarna spelar tv/data spel i vardagsrummet som vanligt. jag ska väl försöka fixa middag snart antar jag. min älskade sambo har lovat att hjälpa till med den.. underbar han är min älskade =)



tragisk händelse..

Den här dagen är en sorglig, dyster dag med mycke tråkigheter..

min vän förlorade sin man igår, jag grät o fick ont i magen när jag fick veta de. att sånt kan hända en ung man. tillsammans har dom en dotter som är 9mån o hon har förlorat sin älskade far, han har även en son sen tidigare. usch jag finner inga ord o jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Man ska aldrig ta livet o kärleken för givet.. jag sörjer o lider. tänder även ett ljus för honom idag.


Inatt sov jag skit dåligt. Joleene har hostat hela natten, spydde ner hela våran säng för att hon hostade så kraftigt, våran sötnos... en väldigt tuff natt o jobbig dag.. hoppas på att man mår lite bättre sen





tänder ljus för dig o din familj

Dag 4: det här åt jag idag..

hahaha vad ska jag skriva här då?? jag har ju inte ätit något idag hahahaha..

okej jag åt en mc feast och friterade räkor på mc donalds idag. de är de enda jag har ätit på hela dagen. ja jag vet att jag är värdelös på att få i mej rätt mat o sånt, men jag är lixom inte hungrig. så jaa de är vad jag har ätit idag


Idag...

hjälpte brorsan att söka jobb idag, eller följde med överallt där vi kunde komma på att han kunde söka jobb. Vissa ställen var mer positiva än andra, men en bra början.

Sen åkte vi in till strängnäs för att lämna in en sak, fick beställa en ny tyvärr så jag sitter o väntar nu på att den ska komma =D. efter de drog vi till Mc Donalds o åt lunch innan vi hämtade barnen. Michelle blev så glad när sambon följde med in o hämtade henne, de sker ju så sällan.

Den här dagen har varit toppen, jag har varit så glad o så himla lycklig, kan inte sluta tänka på gårdagen heller, de ger mej nervösa fjärilar i magen o jag bara längtar till sommaren =D. me so happy...

Barnen ligger i sina sängar o glor på bolibompa, försöker slappna av nu innan läggdax. Jag o sambon ska iväg på en promenad så fort barnen har somnat, de händer inte heller så ofta.

JAG BARA ÄLSKAR MITT LIV JUST NU!!!


en kompis till mej ska få barn när som helst här, hennes slempropp gick idag så jag sitter bara o väntar på att lilla Alice ska komma snart :P

wonderful day♥

God morgon på er! är lite utvilad idag för våran tös Joleene sov hela natten lång! Thank you GOD säger jag bara =). Igår var de en väldigt känsloladdad dag på alla sätt o vis o jag fick världens underbaraste nyhet igår oxå! berättar mer om den sen, men jag är den lyckligaste kvinnan i världen i alla fall =D.

Idag ska vi iväg till strängnäs o handla lite o kolla runt lite innan vi plockar upp barnen på skolan o dagis. Min älskling har tagit ledigt idag oxå för vissa skäl, så han springer runt här hemma o städar, japp så slapp jag de idag oxå ;) hehe..

Nä men nu måste jag göra mej iordning.. vi hörs sen då kanske mmm

Dag 3: Mina föräldrar

hahaha vad fan ska jag skriva om när de gäller mina föräldrar då?


då ska vi se

Min mamma är en godhjärtad, snäll, rolig, busig o positivt knäpp mamma. Vi har inte alltid haft världens bästa relation om man säger så, mycke bråk under min tonårstid o redan innan dess oxå, blev mycket bättre när jag fick Adrian. pratar ofta med henne när jag har de svårt, hon finns alltid där när de är tufft. Älskar min mamma så mycket

Min pappa är en godhjärtad, rolig, omtänksam o väldigt snäll pappa. har alltid varit överbeskyddande men ändå en snäll o förstående pappa. Inte alltid jag har kommit överens med honom oxå, o de har nog inte varit de roligaste att ha mej som tonårsdotter. men han har varit en stark pappa o alltid tröstat mej när jag har mått dåligt. kanske inte alltid har gillat mina val i livet, men aldrig har han vänt ryggen om.
älskar min pappa så mycket

Båda mina föräldrar har ställt upp när jag har behövt dom, tröstat mej när jag har varit ledsen o accepterat mina beslut i livet även fast dom själva inte gillat de
jag älskar mina föräldrar mer än något annat o jag kunde/ kan inte ha bättre föräldrar än dom. Love them with all my heart


haha lite kortfattat om mina föräldrar då

en helt vanlig dag

Tisdag idag o ingenting speciellt har hänt. Varit till bvc med Joleene o där gick de väl som de gick. hon går väl inte riktigt upp som hon ska men de går uppåt i alla fall o de är positivt i våra ögon. Var in till strängnäs med familjen o kollade runt på julisar o sånt. Sen hem o bara lekt med barnen o fixat middan.. inte så speciell dag alls här hemma. De brukar de väl inte vara heller.

jaa så äre, kort inlägg idag inget intressant alls att skriva om

roligare söndag har jag haft..

Den här söndagen har verkligen varit dyster, o tråkig. Bonusbarnen åkte hem rätt tidigt idag. vi tog en promenad ner till stan efter att dom hade åkt, o handlade lite till hemmet. Åt god kebabgryta till middag, så nu spelar lillebror o Adrian TVspel som vanligt.

Tänkte bara ta de lugnt den här kvällen, orkar ingenting annat. plockar undan disken o sånt först men sen tar jag bara de jävligt lugnt.

Ja så ser min söndag ut. inget speciellt allt händer här hemma.

Dag 2: min första kärlek

Ja jag kanske kan skriva lite här då om min första kärlek.

Min första kärlek var en kille i min klass som heter Patrik. vi gick i 6:an o jag föll för honom från första dagen jag såg honom.  Det tog bara några veckor o sen var vi ett par. jag var verkligen kär o vi hade ett underbart förhållande i 8mån. När han gjorde slut med mej så bröt jag ihop totalt, jag var deprimerad i över 2år o jag kom inte över honom på 7år. så jag var verkligen kär i honom. idag är vi vänner o ingenting mer med de :P

japp de var min första kärlek.

God morgon

Imorse fick jag sovmorgon o frukost på sängen =). De gillade vi vill jag lova. Nu har vi en sån där tråkig söndag då de inte händer ett skit typ. jag sitter i vårat sovrum med datan i knät, charlie sitter i vardagsrummet o glor på TV, sambon har dragit iväg på en promenad o barnen glor på film i deras rum. japp super härlig söndag verkligen.. *not*,  kommer inte på något att göra heller denna deppiga skit söndag. jaa de är vad jag känner just nu. jävla skit söndag är vad de är!!! hatar söndagar, allting är skit o idag äre en sån där dålig dag då man bara vill gräva ner sej själv levande.


nej hejdå

Dag 1: Vem är jag??

Okej vem är jag? Dag 1:


Elenor heter jag. Jag är född maj 1985 i Angola, Luanda. Flyttade till sverige 1987 med hela familjen, dvs min lillebror, mamma o pappa. Min pappa är svensk och min Mamma är från Angola.
Bodde i Gävle i 23 år, med familjen, familjen hade upp o ner gångar som alla familjer har. åkte mycke på semester med husvagn runtom i sverige gjorde massor med roliga saker tillsammans =).
Gick i skolan i gävle/ sätra tills jag gick i 7:an. I 8:an flyttade vi till hus i Bergby där jag fick börja i en ny skola. De var dock inte de lättaste för jag var den andra mörkhyade personen i hela våran klass o vi var 42 st i klassen. De gick inte alls bra för mej i skolan dock, skolkade mycke, fick skit betyg o ja var en ensam individ om man säger så. Gick Barn& fritids programmet o gick i världens underbaraste klass, kunde inte få de bättre. Gick mycke bättre där o fick fina betyg. jag var en riktig vilde när jag fyllde 18 o lyssnade sällan på mina föräldrar. Sommar jobbade dock mycke o jobbade även helger som städerska på hotell.
4 mån efter min 18års dag så blev jag gravid, men visste inte om de förrän jag var i 5:e månaden. Blev ett jävligt tufft beslut för min del o pappan bröt kontakten direkt. Gick klart andra året på gymnaiset med jättefina betyg o jag hade mina föräldrar vid min sida hela tiden. Jag fick en son vid namn Adrian -04. jag försökte gå klart skolan men de gick inte så bra alls tyvärr. Flyttade hemifrån när Adrian blev 1år. Träffade en kille som jag hade varit tillsammans med i 1år då jag blev gravid igen, med min underbara dotter. Gick folkhögskolan i 6mån sen mammaledig igen. den graviditeten var fruktansvärt tuff, hade världens problem med mitt barns pappa o jag mådde väldigt dåligt, vi bröt helt mellan varandra. men när min älskade dotter Michelle föddes 07 så vände allting o jag blev betydligt starkare, starkare utan honom.
Flyttade till Mariefred -08 eftersom jag träffade kärleken där. Så nu har jag bott här i snart 3 år, är förlovad o har en dotter vid namn Joleene som är född -10 med min älskade sambo =).
Jobbar som vikarie inom vården o barnomsorgen.


hahaha jaa lite sammanfattande om mej då kanske ;)... vilket liv ändå


Alla har den ju..

Ja jag brukar ju inte göra som alla andra göra, men den här listan är intressant tycker jag för här kan jag berätta vem jag är o ni känner igen mer bättre, lär känna bloggaren som ni läser om =). jag har ändå ingenting alls att dölja ändå så.


Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick



Det här är listan som jag prata om. Jag börjar med dag 1 idag, där jag skriver om mig själv, om vem jag är. ganska spännande ändå =)


Vilken skööön morgon

God morgon bloggare. Vad har ni haft för er denna härliga lördags morgon??

Jag har tagit hand om alla barnen jag. Gav dom god mannagrynsgröt imorse till frukost, sen fick dom sätta på sej kläderna o borsta tänderna. Tog med mej alla barnen ut o åkte pulka o snowracer så här på morgonen. Solen var på väg upp, de var så tyst o mysigt ute så ja, varför inte. karlarna i huset låg ju o sov å vi hade så tråkigt inne. barnen hade jätteroligt, men de blev bara en liten vända för till slut kunde dom inte hålla sams så då gick vi in istället. Väl inne så plocka jag i o ur diskmaskinen o gjorde rent i köket. så nu ska de städas o vikas tvätt sen tänkte jag att jag o barnen ska spela lite Kinect, hoppas karlarna oxå vill vara med då =).

Japp men jag får skriva lite mer sen.

hej hej








De var lite ljusare ute än de här. blev så mörkt när jag knäppte kortet



Så söt liten fågel som satt i trädet o mös

Fredagen blev en aning seg....

Jahapp då har man fått lite gjort, nu sitter jag här o bara degar, vet inte ens vad vi ska äta idag. lillebror,sambon o bonusbarnen har inte kommit hem ännu, måste ju vara rena mardrömmen att köra nu, stackarna.

Jag längtar bara till klockan 8, för då börjar IDOL.  vill höra Jay sjunga nu...

hinner inte bli så mycke fredagsmys ikväll, de blir middag när dom kommer hem o sen är de nästan läggdax tyvärr. jaja inge mer att säga om den saken, jag har lovat mej själv att hålla mej utanför de där totalt, blir bara irriterad o frustrerad o jag kan lägga min energi på något vettigare.  Jaha, lillebror vill ha spagetti o köttfärsås till middag *suck* hehehe tråkig mat på en fredag, men okej då jag gör väl de då.

hoppas helgen blir roligare än de här.
köpte en liten julklapp till min älskling idag, han fick den tidigare eftersom han var i behov av den. han blev jätteglad o de värmde gott i hjärtat. jaa jag får väl ta o börja med maten då kanske så de inte blir alls för sent


ha en fortsatt trevlig fredag mina vänner


Fredag = fredagsmys o sysslor

Alltså jag bara älskar mitt liv, mitt liv som mamma, sambo, syster och dotter, vän, även barnbarn =).
Mina dagar fylls med kärlek från alla olika håll, vad hade jag gjort utan mina nära o kära.
De är så skönt o vakna upp till en sån dag då man känner att allting är perfekt o idag äre en sån dag känner jag.

Började dagen tidigt idag, Adrian fick skjuts till skolan av hans klasskompis mamma, jätte snällt av henne verkligen. Så 8 började jag tvätta i tvättstugan, sen satte jag igång att städa här hemma, Diskmaskinen är igång som vanligt. Charlie sover fortfarande, joleene åker runt i gåstolen o Michelle sitter o målar i en målarbok. Jag är praktist taget klar med städningen, måste bara dammsuga o skura golv, men jag tycker klockan är för lite för att dammsuga nu. Man vill ju inte reta upp någon direkt ;).

Idag kommer bonusbarnen hit, de är en jävla massa krångel med tågen nu o vissa tåg är inställda så min älskade lillebror är så godhjärtad o ställer upp att hämta dom. Tack så hemskt mycket lillebror.
 Fredagsmys o IDOL blire ikväll som alla andra fredagar hehehe.

ska försöka ta oss ut o åka lite pulka i helgen oxå hade jag tänkt, de har varit så kallt dom här dagarna så de har inte varit nån ide.


lite fynd

Nu har man varit o handlat lite på Hedlandet. handlade moccasiner åt michelle, tomtedräkt ,vantar o tjock tröja åt Joleene och sen tomtesäck som vi ska lägga julklapparna i =). så de blev lite i alla fall när vi var där. Har precis bakat en sockerkaka som alla ska få smaka snart :P o sen måste jag börja smått med middan, idag blire pasta med carbonara tror jag. ikväll blire bara mys mys mys, gillar mys jag :P.

herregud, imorn är de fredag! shit om 3 veckor äre julafton. Imorn kommer Tim o Julia oxå, blir krångligt att hämta dom med tanke på tågproblemen, så vi får väl se hur de löser sej. vet inte när lillebror åker hem heller. jaja..


Mysigt med vänner o familj

God morgon mina vänner! har ni sovit gott? Jag har sovit underbart gott. Joleene har inte vaknat nå alls i natt o de känns ju kanon för en annan.

Igår hade vi en jättetrevlig kväll. Sara, barnen o hennes karl kom o åt middag med oss, vi åt kycklinggryta o ris med fetaost. Barnen satt i vardagsrummet o åt för vi fick inte riktigt plats vid matbordet dårå.  Vi skrattade o pratade o hade skit mysigt. Vi spelade lite Kinect efter maten, alla var med t.om barnen var med, de var jätte roligt verkligen =). Runt 7 tiden så åkte dom hem o våra barn fick duscha o hoppa i säng. Vi låg o kollade på en film innan vi gick o lade oss för kvällen. En jättetrevlig kväll som jag väldigt gärna gör om faktist =).


Idag så ska jag o lillebror dra iväg till Hedlandet o handla lite, saker som jag inte hittade i strängnäs kanske jag hittar där. Men först sitter vi o väntar på att strängnäsbostads AB ska dyka upp, för dom ska besikta våran lägenhet. Vi måste få nytapetserat i vissa rum. Dom skulle ha varit här för 1timme sen o har inte dykt upp än. så kommer dom inte om 10min då drar  vi, så får vi ringa dom o fråga vart fan dom har tagit vägen!

Hem o städa sen antar jag, vi plockar nog upp Adrian på vägen hem för han slutar 12.





iskallt men ändå mysigt

oj! har inte varit inne nå här o skrivit idag. hehe men då kommer de nu då.
Imorse när vi gick till skolan så var de -18 grader ute, kan ni förstå hur kallt de var? De var bara att lämna barnen på skolan o dagis fort så man kunde jogga hem. men knappt de gick, kändes som om lungorna frös till is eller nått sånt. BRRR KALLT!!!!

haft en seg dag idag, jag o lillebror hade ingenting att göra. Vi gick på promenad runt 1 tiden i alla fall, gick ner till stan o hämta ut julklappar o kollade på julklappar. solen sken så fint ute, men fan vad kallt de var - 15grader ändå.. brr. Vi plockade upp barnen på vägen hem o väl hemma så fick dom öppna första luckan i sina kalendrar. Adrian fick en lego tomte och michelle fick en petshop, ett litet rådjur =). Mysigt när dom får sånna små saker i kalendern =).

Ikväll kommer Sara med familj hit o äter middag med oss =). De ska bli riktigt mysig, för jag menar de händer aldrig , så de ska bli mysigt o roligt. blir nog en kycklinggryta med ris o sallad till middag tror jag.

Sen kommer jag nog lägga mej i ett varmt bad o njuta. Blir nog en film ikväll innan läggdax oxå
så härligt att bara ligga o mysa i soffan innan läggdax. somnade på 2 röda igår.

japp så har den här dagen sett ut..






Det är så vackert när snön ligger så fint på backen o solen lyser, äkta vinter tycker jag



Jag tror att innelåset har frusit..


RSS 2.0