Blir borta hela helgen

God eftermiddag

Idag åker jag o barnen till Pappa o sover över där, sen drar vi vidare till Gävle imorgon, där blir de både tårar o skratt den här helgen.. hoppas på lite skratt i alla fall :S.
Har städat o gjort fint här hemma så min älskling inte behöver göra de imorgon efter jobbet, han har en del o göra imorgon ändå. plocka ur alla skåp o göra rent diskbänken hehe ;). Jag har packat alla väskor oxå , tror inte jag har glömt nått, de kan jag väl inte ha gjort.. nää . Vi kommer inte till pappa förrän 8 ikväll o då äre läggdax direkt för barnen, jag ska glo på IDOL o sen sova jag med.. kommer bli svårt att sova utan min älskade, kommer sakna honom väldigt mycket.. jag ser inte fram emot morgondagen =(, jag är nervös o rädd, känns extremt jobbigt.. men jag vill verkligen ta farväl..


Nä nu måste jag fortsätta här hemma


Jay Smith, en jävel på att sjunga!!!



Han är så jävla Grym!! jag ryser när jag hör honom sjunga,ja han måste vinna idol!!


Vill inte ta farväl :'(

Denna dag har inte varit så spännande direkt.. Jag har gått runt och varit nere, ledsen, o ja.. jag har gjort alla sysslor här hemma men sedan inget mer

Resan till Gävle blev inte alls som jag hade tänkt mig, trodde aldrig jag skulle åka dit för denna orsak, men nu känns de som om de är de enda jag vill, få ta farväl o gråta ut. en tuff helg kommer de att bli. Ibland tror jag att de bara är en dröm, men de är ingen dröm, en orättvis verklighet är de.. jag vill inte ta farväl, jag vill att du alltid ska vara här..

nä förlåt jag kan inte skriva mer.. jag skriver när jag känner att jag har kommit på fötter igen

jag saknar dig

28 september, en otroligt jobbig dag, men mycke tårar. allting är fortfarande en dröm för mig, jag får inte in de i huvudet, hur mycke jag än försöker förstå, men jag förstår inte.. är de verkligen sant, finns inte du hos oss mer? kommer du inte att sitta på din vanliga stol o titta ut genom fönstret som du brukar göra, sitta o busa med barnen så dom skrattar.. eller skratta med mej, med oss?? varför?? varför lever man i en sån orättvis värld?? Min natt har varit hemsk, o jag har knappt sovit nånting, bara tänkt på dig. Jag grät mej själv till söms igår och min älskade höll om  mig o tröstade mig, han försökte verkligen få mej på andra tankar hela tiden o berätta för mig att jag skulle minnas dom fina stunderna med dig, och att du inte lider mer nu, nu mår du bra.. Älskar dig min älskling, tack för att du finns vid min sida.

Jag saknar dig redan, de gör så ont, jag hann inte säga hejdå, jag hann inte ge dej en sista kram. De gör ont i mitt hjärta, de svider i ögonen. Men jag måste visa mej stark inför barnen, inte låta detta påverka dom.  Min resa till gävle kommer jag bara använda till att umgås med min familj o barnen, dom ska inte bli påverkade.. Men de kommer göra ont, de gör ont redan nu. Jag kommer allitd att vara din lilla flicka..vill ligga i din famn nu, som jag gjorde när jag var liten, vill bara höra dej skratta en sista gång. Jag saknar dig, jag älskar dig


♥Vila i frid jag kommer aldrig att glömma dig för du finns hos mig varje dag♥


En dag med klump i halsen

Det har varit en tuff förmiddag men dåiga nyheter och tårar , men jag måste vara stark inför Joleene nu som är hemma med mig, men även när dom större kommer hem. Min resa till gävle kommer inte bli lika rolig som jag hade hoppats på =(.

men nu måste vi släppa de o prata om något annat...

Igår drog vi till barnkliniken med Joleene på återbesök, kära svärmor skjutsade mig o de tackar jag gott för. Vi fick sitta o vänta i 35min innan vi fick komma in till läkaren, så jag o barnen spelade fia med knuff medans, hehe de tyckte dom var jätteroligt. Läkarna tog blodprov o försökte även ta kissprov men de gick lite sämre :P. Men Joleene växer på bra o hon utvecklas bra så dom såg inge fel på henne, men eftersom hon har den här allergin så ska vi upp dit igen i Jan.  Men Joleene var glad o nöjd ändå. Adrian och Michelle var med upp dit oxå, dom blev bjudna på tårta av dom som jobbade där. de var nån speciell dag tydligen så barnen som var där uppe fick tårta, så dom var en aning mätta när vi kom hem. Vi åt Tacos till middag o tro de eller ej men Adrian fick då i sej två portioner o även Michelle fick de så dom var lite hungria ändå. När alla barnen hade somnat så satt jag o älskling o pratade vi om nya lägenheten o drömde oss bort.. de kommer bli så bra sååå..

Adrian o Michelle är i skolan och på dagis och de är bara jag o Joleene hemma.. jag har städat lite men har varit tvungen att sätta mej ner o andas lite o svälja klumpen i halsen för jag vill verkligen inte gråta nu, sen när Joleene har somnat kan jag släppa fram de.

Nä nu ska jag försöka fortsätta städa så de blir klart o sen börja små packa lite för nu är de inte långt kvar =D.



♥Jag ber för dig♥

♥Jag tänker på dig♥






 bilderna är lite dåliga för jag tog kort med mobilen



joleene sitter i soffan med mamma o tittar på alla människor, att äta mellis är ingen hit just då :P




Adrian ska slå tärningen :P



Och är sitter vinnaren i spelet =)

Älskar er mina små änglar

Lite Shopping på nätet ;)

Nu på morgonen har jag beställt lite kläder. lite åt Joleene, Adrian, Michelle och mig själv. haha nope inget till karln här hemma, men han har så mycket kläder redan :P.

Dom här kläderna beställde jag

Joleene:

Randig Hellokitty tröja
Barbapappa Body


Michelle:

 Grå Cardigan
Hello kitty tröja
Barbapappa nattlinne

Adrian:

Cardigan
en Tröja med T-rex

Mej:

En stort BH
Cardigan
En tröja



      


En stressig men skön morgon

Vilken morgon! vaknade halv 8 imorse o märkte att barnen låg o sov fortfarande. Det var bara att kasta upp dom ur sänge, ge dom frukost, fixa fram kläder, borsta tänder o sen direkt iväg till skolan med Adrian :P. Och som vanligt så kom han i tid till skolan ;).

Idag ska vi till sjukhuset med Joleene på återbesök. Hoppas för allt i världen att allting är som vanligt o att de inte är några knasigheter med henne. orkar inte de nu, allting har gått så bra nu så. Först ska jag städa här hemma o starta en tvättmaskin. Måste göra rent under diskbänken oxå för de är en kompis till oss som ska kolla hur de ser ut, ska ju stänga av vattnet så vi kan byta diskbänk här hemma innan vi flyttar.

Shit de är bara 4 veckor kvar, sen flyttar vi =D. Gud vad jag längtar, jag drömmer mej bort varje dag om hur de skulle vara att bo där uppe, Barnen kommer kunna´ha kompisar hemma i varsina rum, ha sina leksaker ifred o mindre bråk mellan dom.  VI får ett eget rum, gud så skönt, Joleene kan sova i lugn o ro utan en massa oljud runtomkring sej. Ja spännande spännande

Nej om man kanske skulle sätta igång med städningen så den blir klar nån gång. Få i oss lite lunch innan vi drar oxå.

hej svej så länge


Är vintern på väg eller????

De är ruggit o kallt ute, nästan så man ber barnen sätta på sej mössa o vantar när dom ska gå ut ;). Den här dagen har varit dyster o tråkig som fan, en äkta söndag då de inte händer ett smack på hela dan. Michelle o Adrian har lekt på sitt rum med varandra halva dan o sen gick dom ut andra halvan, nu är Adrian ute o Michelle är inne o leker med Joleene som bara skrattar åt Michelle som är pajas :P. Karln är o kollar på nån båtplats där han ska ställa båten under vintern. Jag ska alldeles strax hämta kläderna som jag sålde ut på klädbytar, får väl se om jag fick nått sålt eller om de blev världens nit. Annars lägger jag ut de på blocket o tradera. Sen middag blire idag oxå, orka stressa med middan, tar de i sin takt, precis som allting annat. Ikväll blire o tända lite ljus o krypa ner under filten o kolla på en bra film. A night on Elm street eller Predator blire ikväll.. härligt med lite skräck, levande ljus o en karl som kan krama om en om de blir skrämmande ;)


imorgon ska jag, Joleene o Michelle till barnkliniken med Joleene. Återbesök för att se hur hon mår o att allting är som de ska. Men de ska väl vara bra som vanligt antar jag =). Ev. får vi skjuts av svärmor för hon skulle oxå dit, annars måste vi ta tåget. jag lär även kanske ta med mej Adrian, de beror helt på.. ja men de märker man väl

På Fredag åker jag o barnen upp till Gävle. har inte varit där uppe på  4mån o nu känns de som att de är dax att åka upp o hälsa på lite. Saknar min mamma o lillebror o jag saknar mina vänner. Min Lillebror ska ta med Michelle o Adrian på bio på fredagkväll, spännande för Michelle har aldrig gått på Bio förut. Ja men mer om de till veckan.

nu ska jag gå iväg en stund men ha en trevlig söndag så länge =)


en lördag med mycke fynd

Oj vilken dag. Imorse vaknade vi alla tidigt o åt frukost tillsammans, händer inte ofta dvs. Och vi städade hela lägenheten o hjälpte barnen att rensa deras rum så vi kunde börja små packa. Vi drog iväg till klädbytar  för att finna lite fynd, men fy fan vad folk de var där, usch alltså!! Sambon höll på att bli tokig på allt folk, Joleene stirrade på alla o Michelle o Adrian visste inte vart dom skulle ta vägen =). Men jag hittade lite byxor åt Michelle o jag hittade även lite plagg åt bonusbarnen, o leksaker o kläder åt Joleene. Adrian fick lite lego för jag hittade inga kläder åt honom.. ska förbi imorn oxå o då ska jag hitta kläder åt bara honom. Efter allt handlande så gick vi till affären o köpte godsaker till ikväll o nu håller min godbit till sambo, på med mat. han har blivit så duktig. Älskar honom mest. mm en trevlig lördag har de varit.

o ja just de, Joleenes första tand är på väg.. man känner nått liiiiite liiiite vasst där nere, o en liiiten vit prick så de är på G, kanske därför hon har varit så gnällig

Ha en fortsatt trevlig lördag




Allt detta köpte vi idag, plus legot som Adrian har lagt in i sin låda
Jag blev mycke nöjd!

Nä de blev då ingen bra fredag

Vad less jag blir!! Min älskade Sambo satte sej direkt efter jobbet på tåget till sthlm för att hämta sina barn, när han sätter sej på pendeln så blire nå jävla fel och tåget måste stanna, de blir trafik stop på hela jävla tunnelbanan och han kommer ingenvart, sen fick han sitta o vänta i sthlm o försöka komma på någon lösning för att barnen på något sej skulle kunna ta sej till sthlm med deras mamma, men de fanns knappt några lösningar alls, o sen blev klockan för mycket, nu sitter min älskade på tåget hem igen utan sina barn o är totalt slut i kroppen, stackars min sötnos, ska ta väl hand om honom när han kommer hem. Ev. hämtar han sina barn imorn istället, får väl se.. usch, lider med honom, vet precis hur de kan vara :S


Fick ett mail av Adrians fröken i skolan där dom informerar om vad barnen har gjort i skolan under veckan. Gud  jag blir så stolt över min älskade pojke när jag läser de, dom hade räknat på engelska o finska 1-10 och han ska få sin första mattebok på måndag, eller de får väl alla i hans klass. spännande säger jag bara =D. Sen nästa fredag ska dom gå 2,5km och få köpa ett märke när dom har kommit till sitt mål, åå jag blir helt till mej, blir så glad av att få läsa om vad dom gör i skolan, dom har t.om fått lära sej skriva på datorn hihih min pojke börjar bli stor *snyft*

jaa men jag får försöka fixa lite Fredagsmys nu då, laga en god middag åt min älskling tills han kommer hem. Joleene verkar inte alls vilja sova idag heller, hon bara gråter o gnäller, hon är så trött så hon vet knappt vart hon är..har försökt få henne att somna nu i snart 40min, men icke då.. ska försöka få henne att somna o sen fixa Fredagsmys med barnen..




åååh, våran gofis hade somnat när jag skulle ta upp henne o gosa..
mamma o pappa älskar dig så mycket♥♥




dom andra satt helt insatta i TV-spelet.. Adrian spelar Lego starwars och Michelle tittar på o hjälper hehe
dom är så goa

Jag fick ihop en del

Nu har jag rensat kläder o skrivit upp dom, o jag fick ihop 51 plagg som ska iväg till klädbytardagen som startar imorn, de är en del bebiskläder o lite mammakläder som kommer iväg, men hoppas folk köper dom så slipper jag ha de här hemma, annars säljer ja de på tradera eller blocket, vill inte ha med mej de till nya lägenheten, de kommer ju bara ligga i förrådet o damma.





som sagt så blev det en del :P

Skit fredag!!!

Skit dag, jävla skit dystra fan fredag!!!!! så känner jag för denna fredag, den är pissig, dyster o bara blä, kan vi inte hoppa över den här dagen eller?? Jag har tappat bort mitt bankomatkort, därför är allt skit, jag hade de igår kväll o nu är den borta, de betyder att jag måste spärra kortet o få vänta till typ torsdag nästa vecka på ett nytt kort.. o jag som ska till Gävle på fre.. fan fan fan, ingenting går min väg ju!!! JÄVLA SKIT!!!

Lägenheten såg ut som ett helvete så de var bara för mig att städa, städar med ett dystert humör, Joleene ligger o sover just nu så jag kan inte dammsuga än, tänkte packa lite i barnens rum medans hon sover. Ska vika lite kläder som ska iväg idag oxå och sen iväg med dom kläderna så de är gjort. Ringa några viktiga samtal ska jag oxå göra... vädret är piss o jag är skit trött.

min älskade Adrian ropade på mej runt 1 i natt o frågade om han fick sova i våran säng, de är klart han får. De sker typ 1gång om året så jag blir bara glad när jag har min sötnos sovandes brevid mig. Men han sprang på toa några gånger, Michelle ropa på mig några gånger i natt o Joleene vaknade 2 ggr, Så jag har inte sovit så mycket inatt.
 De är bonusbarnens helg den här helgen så min sötis ska hämta dom, Så de blir en sen middag här hemma, stackaren får sitta och åka i 4tim direkt efter jobbet.. stolt över dej älskling som orkar åka..

Nä nu måste jag börja om jag ska bli klar med nånting idag..

Det här kom i H&M paketet

Jag hämtade ett paket i tis och där i låg de ett bar ursöta små skor åt Joleene som håller henens små tassar varma när de är kallt o kyligt ute =).. dom var såå söta =)



hihi gooos

Det här har jag gjort idag..

Herregud, jag har varit igång hela långa dagen. Först så lämnade jag Adrian i skolan, sen hem o började städa och gav Joleene gröt. Svärmor kom o plockade upp oss så vi kunde åka o lämna Michelle på dagis o sen iväg för att handla. Efter handlingen så åkte jag hem o packade upp allting och sen var de bara vidare iväg till BVC. på bvc så gick de bra, Joleebe växer men de går ju inte fort, men uppåt går de i alla fall o de är jag glad för =). Sen vidare in till strängnäs för att handla lite mer, hem igen o packa upp allting, ge joleene lunch sen hämta Michelle o sen upp o hämta Adrian hos svärmor sedan hem o ner till förrådet för att hämta alla kläder, rensa, starta tvättmaskin, laga middan och nu ska de diskas o sen blire duscha barn o sen natta dom. Iväg på Gympa o efter de duscha o SEEEEEEN äre kväller för mig.  jappsom sagt, igång hela dagen. Adrian har ont i magen o mår inte alls bra, tror han har ätit för mycke godsaker hos farmor ;).. stackars liten.. måste ta hand om honom nu känner jag. Men mycke har jag fått gjort o mycket kvar att göra så de blev ett väldigt snabbt inlägg idag :P..






Joleene på BVC idag




Älskar när höstlöven faller o de blåser lätt ute (syns knappt på bilden men..)



Världens sötaste min hehehe


nä nu måste jag komma i gång så man blir klar idag

En hel del att göra idag

God morgon God morgon!

Idag har jag så mycket att göra att jag knappt vet vart jag ska börja. men jag hoppas jag hinner göra allting idag som ska göras. Få se nu, lämna barnen på skolan/dagis, iväg o handla mat, till bvc med joleene, in till strängnäs och handla mer, hämta Adrian, ner i förrådet o hämta kartonger med kläder, börja rensa dom, hämta Michelle på dagis, hem och fortsätta rensa, sen städa, middag,diska, duscha barnen och sen nattas.. mm de är en hel del de om jag får säga de själv. De är gympa idag oxå men jag vet inte om jag hinner det idag, skulle verkligen inte vilja hoppa över de men ja.

Usch inte stressa inte stressa.. men de blir svårt de kan jag ju bara tala om. Jag har verkligen inte tid att skriva mer här just nu, men ja jag hoppas ni alla får en bra dag idag =)




Soliga onsdagen

god morgon god morgon!

härligt när solen skiner och de är lite kyligt ute, lite så där höst väder ute, me like =)

igår hade jag en slapp dag verkligen, låg o kollade på film o mös med Joleene i soffan. tog mej en promenad med joleene o hunden bella i 2 tim igår oxå, inräknat i de så hämtade jag barnen o handlade lite. På kvällen så drog jag iväg på gympan, är så stolt över mig själv att jag verkligen orkar o kämpar som jag gör =). Vi hade fin främmande när jag kom hem, våran gamla granne var förbi o hälsade på, alltid lika roligt. Idag ska jag ta en skön promenix, städa, o fixa mm.. de är vad jag ska göra. Har en del bilder som ska in men har inte riktigt tid just nu, jag måste lämna Michelle på dagis som inte är gjort än, men sen kan jag nog görat ;). Hade varken tid eller ork att skriva igår så därför skriver jag en liten snabb sammanfattning nu. Imorn ska man till BVC med Joleene, hoppas verkligen hon har växt nånting i alla fall. Nä nu måste vi sticka, Joleene har druckit upp sin välling så då kan vi börja gå nu.

hej så länge

Med lite fantasi så ;)

Vi kollade bussar o tåg men de fanns inga lämpliga tider för att handla idag, så jag får göra de imorn efter läming på skolan/dagis. Vi hade så himla tråkigt här hemma, alla satt typ o grubblade o hade ingenting att göra. så jag frågade barnen vad dom ville göra, o dom ville BAKA!!! hehe vilken ide. Vi drog till affären o handlade lite som vi skulle ha o sen gick vi hem för att baka. Det blev äppelpaj och chokladbollar. Barnen tyckte de var jätteroligt o ville göra de mesta själv, men lite fick ja då hjälpa till med. Men ingen får smaka förrän efter middan och idag ska vi äta Parmesanfylld kycklingfilé med ris. De är något jag aldrig gjort förut så de kommer bli spännande o se hur den smakar, men de ska nog smaka gott. Nu håller jag på att tvätta för fullt och medans så ska jag städa här hemma så de är fint o fräsht.















Att ha glasbord o barn är ingen hit:P, därför skaffar vi ett bättre bord när vi flyttar =)..
Å se, solen smyger sej fram mellan molnen oxå, härlig eftermiddag

en helt vanlig dag

god morgon God morgon! vilken morgon alltså.. de diskuteras om detta äckliga val överallt, o folk blir förbannade på varandra osv osv.. usch, jag hoppas det blir bättre snart..


Denna morgon började med att min söta sambo förde en jävla massa oväsen o väckte Joleene, o där slutade min sovmorgon. grrr jag var gara lite irriterad..Men jag gav Joleene välling o då somnade hon om, så lite till fick jag sova ;). igår var jag på gympa, o herregud vad jobbigt de var. Har aldrig varit så jobbigt förut, men jag lyckades i alla fall så idag har man träningsvärk. åt god middag med min fina familj, duschade kidsen o gjorde iordning dom för sängen o sen var de bara att plocka här hemma för att sen lägga sej framför en film.  Adrian är ledig från skolan idag, studiedag så han är hemma med oss, liak trevlig som alltid =). Idag tänkte jag att vi skulle ta oss till strängnäs o handla en ny sportBH och ett par skor åt mig, behöver även handla mössa o vantar åt Joleene, de är kallt ute nu, usch inge trevligt alls. får väl se vad vi gör o hur vi gör.. de går ju inte så många bussar till stadium o intersport, men men.. dystert väder är de ute oxå.. men vi ska inte hänga läpp för de inte nej nej nej. Vi får höras senare hörni

ha en trevlig dag

Det finns ingenting bättre än....

♥Det finns ingenting bättre än att mysa med min pappa, för jag älskar min pappa♥









en väldigt skön helg

guuud vilken härlig dag vi hade igår lördag. Började dagen med fotbollsträning för Adrians del. Hela familjen var med o såg när han spelade fotboll. Efter träningen så gick vi till konsum o handlade godsaker till kvällen, de blev en del godsaker o en annan får inte äta de =(. Ellr ja får får jag väl men jag vill inte helst. När vi kom hem var jag o älsklingen så trötta, Jag låg o gosade med Joleene i soffan tills hon somnade, så himla mysigt♥, då somnade jag brevid henne, älskling somnade på andra sidan hahaha, Michelle o Adrian var hos kompisar så här hemma var de tyst då. Vi åt fläsk karré o pommes till middag, jag åt Karré med sallad ;) nyttig ska man vara. Jag tog senare ett bad med Joleene, hon har alltid hatat att bada o skriker bara när de är bad dax, men den här gången såg tog jag de försiktigt o satt länge med henne i badkaret o hon älskade de, hon plaskade o hoppade i vattnet hela tiden så mysigt sååå =). Hon slocknade ganska fort efter badet min söta Joleene =).
Sen mös vi med barnen framför en film. Min underbara älskling lagade maten, diskade o gjorde fint i köket igår. huuuur underbar som helst är han ju♥


Idag äre i alla fall röstdag o vi ska väl iväg sen o rösta.. men vad fan ska man rösta på??? Mycke snack om SD nu har jag märkt o dom tänker jag fan inte rösta på o de finns MÅNGA skäl till de!!
Sen blire väl att ta de lugnt idag oxå, på eftermiddan ska jag iväg på gympan, tänker satsa stenhårt =).

Nää nu måste jag försöka få upp min karl ur sängen, annars får han problem att sova ikväll.

ha en fin dag




en liten tös som blev trött på hemvägen från fotbollsträningen





Gud vad gott med godis... men nej, tänker inte smaka




Nån som ville sitta i soffan innan läggdax :P




jag blir så LESS!!!!!

Varför måste folk hela jävla tiden tala om för mig hur jag ska vara och hur jag ska leva?? Varför får jag inte leva mitt liv så som jag vill, så som jag tycker att de ksa vara? Äre jag inte myndig? Är jag inte vuxen nog att bestämma själv? Ska jag behöva stänga in mig för att alla där ute ska bli nöjda? Jag är så trött på att bli styrd som en jävla robot. Jag trodde jag var vuxen nog att ta hand om mig själv, inte få en jävla massa stötar så fort folk inte diggar de jag gör eller inte är nöjda. Ge fan i att dra i alla snören, låt mig leva, låt mej vara!!! JAG kan ta hand om mig själv, jag har tagit hand om mig själv i 8år, jag behöver inte era jävla händer som drar i mej hela tiden, jag behöver inte era fingrar i nyllet på mig som pekar så fort jag gör något som ni inte gillar!!  Vad är de för mening?? har jag inte rätt att vara arg,ledsen, trött o bara tappa ork som alla andra kvinnor/mammor där ute, jag är för fan ingenjävla superkvinna som har styrka som superman. Jag är ingen megakvinna som kan allt o gör allt. nä jag är en enkel vanlig kvinna/mamma/sambo som sliter som vanligt o gör allt för att saker o ting ska fungera i våran familj. ger kärlek, glädje,värme, omtanke och trygghet. Men jag visar även vad som är rätt o fel, o jag kan säga till när de behövs.

och OM ni inte diggar de jag skriver i min blogg så ge FAN i att läsa den!!! jag tänker inte sätta lösen på den igen bara för att NI inte diggar den eller blir berörda, DE SKITER JAG I!!!! Den här bloggen är till för mig, o jag låter andra läsa om dom tycker de är intressant men jag tvingar inte folk eller mutar dom.

Sluta bestäm över mig, sluta tala om hur jag ska leva, SLUTA att försöka styra över mig.
Jag blir så arg, jag skakar av ilska, fan alltså!!! Antingen får jag skit för att jag är för snäll eller så får man skit för att man är spydig och får man inte skit för de så får man skit för något annat. lägg av nu!! lev era egna liv, jag tränger mej inte på erat liv och börjar styra era spakar o ser till att ni lever ett liv som JAG är nöjd med ellr??




Förlåt alla läsare, jag är jätteglad att ni läser min blogg och jag hoppas ni fortfarande är nöjda med den. De vissa bara en del människor som jag inte förstår mig på som gör mig så arg så jag kokar..




Tack så mycket

jag kollade igenom min mail precis och fick se ett mail av en nära person till mig. De var ett djupt mail och jag tog åt mig av varje rad som personen hade skrivit. Tack för ditt fina och djupa mail, jag uppskattar de verkligen♥. Personens mail fick mej verkligen vakna o inse en del saker och de fick min dag att bli lite bättre.. Tack så mycket. Tänk att ett Mail kan få en person o bli så mycket gladare




Fredagen började bra =)

God morgon bloggen! Idag fick jag verkligen sovmorgon, inge uppehåll mitt i natten. Båda våra söta flickor sov hela natten lång. Varken ja eller älskling hade satt larm på våra telefoner så Joleene väckte oss hahaha och hon väckte oss 05.45, precis tid för älskling att kliva upp o ta sej till jobbet. Så jag fick sovmorgon till 05.45, annars brukar jag vakna 4 på morgonen o ge joleene välling.

igår så drog jag iväg på gympan, jag känner mej så jävla duktig. Svetten rann o de värkte i varenda muskel, men de var de värt verkligen. när de var slut så hade jag fått ett sms av min älskade där de stod " Joleene vill inte sova, hon bara skriker o spottar ut nappen". hehe jag skyndade mej hem o såg en pigg liten flicka som kollade på Idol med sin pappa, som såg mer ut att kunna somna hahaha. Jag tog bara Joleene pussade på henne, lade henne i sängen o gav henne snutten o sa godnatt. Hon somnade direkt. Hon behöve bara sin lilla mamsing ;).. känns skönt att hon inte bara vill vara hos pappa, pappa är bra på dagarna men de är mamma som gäller på kvällarna , mysigt tycker jag :P.  Kollade på Trueblood på kvällen innan läggdax, sista avsnittet tror jag, o de börjar spåra ur lite nu tycker jag :S..

jaaaaaaaaaja, imorse när vi skulle klä på oss så märkte jag att Michelle inte har några byxor, hon har ju vuxit hur alla sina byxor, IGEN.. då var de bara dax att shoppa byxor åt henne nästa vecka, herregud, de kommer gå åt flera tusen på att handla vinter kläder o andra kläder :S..men kläder behövs garanterat =)

nu äre storstädning som står på mitt schema, och även tvätta sen äre FREDAGSMYS ♥♥

♥Tänker på dig Farfar♥



ha de så länge




Mammas o pappas busfia♥




de här o lite mer gör vi på gympan, tufft som fan :P

känner mej inte ens lite glad =(

Asså vad är de med mej egentligen?? har varit deppig hela dagen, ja jag har inte ens orkat ta mej ut på promenad.. Usch, gråtit en skvätt har jag oxå gjort idag, men vet knappt varför =(.

Ja men jag har lyckats städa o packa här hemma idag i alla fall. Adrian gick hem själv från skolan idag, skit duktig kille ju =).
Fotbollsträningen igår var klockren, ojojoj, dom hade tränings match sista 30min o dom spelade så bra, så hårt.. duktiga killar, hehe jag stod där o hejja på som fan hahaha en riktig fotbollsmorsa. Jag LOVAR att inte ropa o skrika när han blir äldre ;).  Ja nu spelar dom inte riktig fotboll, eller ja inte riktiga matcher. de här är mer typ lekträningar, man måste som sagt inte ha fotbollskor o sånt utan allting är mest på lek. Nästa år börjar allvaret hehehe.Efter matchen var de bara hem o duscha o sen direkt i säng. Jag somnade till Efterlyst , var så jävla trött alltså usch..

Så jaa de har väl inte hänt så mycket här hemma om man säger så.. ska iväg på Gympa idag tänkte jag, ja om jag orkar hahaha.. men jag måste orka :P..men först måste jag fixa middan o göra barnen klara för sängen innan jag drar.. tänkte göra hemmagjorda köttbullar med stuvade makaroner mmm så gott!!
nä nu måste jag försöka få min envisa trött dotter att sova en stund..




Här spelar Adrian lite med sin kompis Filip som står en bit bort.. jättefint väder men skit kallt



Michelle o Joleene var oxå med o titta.. ellr ja dom lekte mer



Svårt o knäppa när dom spela match för dom var så långt bort..

ingen märkvärdig dag direkt

usch, den här dagen har varit en deppig o ganska så seg dag faktist. Hade en hemsk mardröm inatt o den gjorde så morgonen blev helknasig :S. När jag hade lämnat barnen på skolan/dagis så gick jag hem o sega mej fram till 12 typ, sen städade jag så de blev rent här hemma. Shit vad trött jag är på att städa nu, men är man många i en trång lägenhet så blire stökigt fort. Ja sen efter de så mös jag med joleene o lekte med henne en stund.
tråkig info om man säger så, ni vet ju redan hur de funkar, de är samma sak varje dag:

* läming på skola/dagis
*hem o käka frukost
* städa
* mysa o leka med joleene
* hämta skola/dagis
* fixa mellis
* fixa middag
*diska o plocka undan middan
* duscha barnen
* natta dom
*plocka här hemma
* mysa framför tv:n
*sova





Samma sak varje dag förutom på helgerna. gud vilket spännande liv man har *NOT*

Idag äre fotbollsträning som står på schemat för Adrian, eftersom sambon är ute o fiskar så får flickorna följa med oss =). Fotbollen slutar ganska så sent så de blir bara hem efter de o dsucha o sen hopp i säng.
Min pojke är så duktig på fotboll,  han verkligen pushar på o är på hela tiden, duktig han =). Snart äre innebandy och hockey som står på schemat för hans del oxå.. ojojoj, de blir dyrt de, men när de är slut så får han bestämma sej för en sport o inte alla tre för de går inte
Förra gången han hade fotboll så glömde jag kameran så idag ska jag ta med den o knäppa lite å lägga in här tänkte jag =)

Nä nu måste vi göra oss iordning för träning hörs senare





En bild på våran älskade Joleene blev de idag♥

Min stackars kropp

Aj vad de värker i kroppen. Träningsvärk från topp till tå, men jaa de får man väl om man tränar hårt. Men jag har sagt att jag ska på gympa idag, hur fan ska de gå till kan ju knappt gå. ja vi får väl se om jag ändrar mig till kvällen, de börjar klockan 7 så ja.

Hade ett skönt samtal med min älskade Adrian idag när vi skulle gå till skolan. Han skulle inte ha jacka på sig för han tyckte de var för varmt, jag försökter förklara för honom att de är kallt o att alla barn har jacka men han skaka på huvudet o trodde inte på mig. så när vi gick till skolan så pekade jag på alla som hade jacka o även dom som hade mössa på huvudet, jaaa då blev pojken tyst hehehe tänk att mamma kan ha rätt ibland oxå ;).
Tog mej en skön promenad med Sara o de gjorde ju värken bara värre. Nu ska man bara komma på nått att äta till middag, vet inte alls vad vi ska äta idag ingen fantasi alls har jag =(. Men de dyker nog upp nått snart ;).. nää men vi hörs då om jag inte dör på gympan hahaha

Dagen gick ju fort

Oj jag har fått mycket gjort idag, jag har hunnit städa hela lägenheten så den glänser och dessutom hunnit tvätta alla kläder o handdukar. Adrian hade haft de kanon i skolan som vanligt, där är de inga konstighete ;).
Sen harjag bara slappat o lekt med Joleene. Jag har varit så himla sugen på paj, kakor och bullar men jag måste låta bli. Min kära Anzo ringde o fick mej att tänka på annat, tack gumman. Du är så jävla underbar! du är en sann vän, kan prata med dig om allt, skratta med dig och haha även gråta med dig, känns så skönt att jag har dig som min vän♥. Jag älskar alla mina vänner så klart =).
Nu tänkte jag laga lite middag, behöver dock ägg så jag o Anzo ska gå o handla sen när min kära sambo kommer hem.


Fan vad jag längtar till imorn, vill köra ett nytt pass av gympa, då ska jag dit med svägerskan =).. de kommer bli skit jobbigt o jag kommer ha mer träningsvärk, men de är så jävla värt de!!!

nä nu säger ja hej så länge


Måndag och en hemsk träningsvärk

Oj, jag är dålig på att skriva här på helgerna har jag märkt. Men då brukar datorn för de mesta vara upptagen man min man så då blire problem lixom.

Ja men då ska vi se, i lördags så hade Adrian fotbollsträning på morgonen så jag o joleene följde med honom dit. Han var verkligen jätteduktig =D. När vi kom hem så var de städat o fint här hemma, men älskade han städat så fint så =). Han drog iväg o fiskade på eftermiddan o de var jag inte direkt glad över om man säger så. Så jag blev en aning arg o sa knappt hejdå. Men när han kom hem så pratade vi om de o löste våra problem. De känns skönt att man kan prata med varandra o verkligen förstå varandra. Vi hade lite lördagsmys med barnen på kvällen med godis o saft de gillar barnen. Vi låg o mös i soffan när barnen hade somnat o kollade på en film. Igår så vaknade jag tidigt och tog mej en skön jogging tur. eller ja, skön o skön hahaha jag var helt svettig o slut när jag kom hem. På förmiddan gick jag hem till Anzo o fikade lite o snacka lite skit, skönt att kunna prata med nån som förstår en om man säger så. De hände lixom ingenting speciellt igår heller, de var ju söndag, man var ju bara hemma å segade typ. Var på ett gympa pass på eftermiddan o jävlar vad jbbigt de var! jag har nog aldrig varit så svettig, o vilken träningsvärk man hade imorse när man vaknade. Men FAN de var de värt =D. 

Joleene sover just nu, Adrian är i skolan o Michelle tittat på barnkanalen. Jag ska snart börja städa här hemma så de blir rent o fint. gud vad jag vill flytta nu, jag har inrett hela lägenheten i huvudet o nu vill jag inreda de i verkligheten ju.  Nä så idag äre städning som står på schemat :P


på väg att nå mitt mål.. har en liten bit kvar men snart så snart =)



Nog har jag åsikter allt

Jag förstår mej inte på folk som kan sitta o ljuga för sej själv, ljuga att allting är så bra, att allting är så perfekt när de bakom stängda dörrar inte ens är i närheten till bra. Varför ljuger man om saker o ting som knappt går att ljuga om? helt jävla otroligt.. De finns väl ingen som har de helt perfekt hemma, speciellt inte om man har barn, men att sitta o skriva på bloggen att allting är bra o hela livet är så jävla perfekt  ellr snackar med sina vänner om hur bra allting är o guuud vilka underbara barn som ALDRIG är elaka, o lyssnar alltid på mamma o pappa, o när barnet gör nått fel så skratta dom åt problemet.. jag menar kom igen nu!! de gör fan inte ens jag.. jag brukar inte skriva så mycket här om mina problem, men ibland händer de att jag skriver om nått. Det är inte alltid perfekt här hemma heller, nog fan kan vi tjafsa eller bli irriterade på varandra, men jag skryter inte om vilket perfekt liv jag har.
De som gör mej ännu mer förbannad är dom mammor som kan ha fördomar om andra mammor o deras barn. dom har väl ingen jävla aning om hur dom andra uppfostrar deras barn, hur dom gör hemma osv osv. skit i de ni, fan ta hand om erat eget först innan in kliver in med skorna genom någon annans dörr o hem. usch nä less blir jag. om ni tror att ni har de så jävla perfekt så jaa.. snacka med era barn, dom vet mer än vad ni tror.  nää för mycket för mig.. tvi tvi säger jag bara..jävla fantasi värld,


Är så stolt över mig själv

jaa jag är så stolt över mej själv. Idag har jag gått ytterligare 1 mil. Hade lite musik i öronen och joleene satt i vagnen, ja de gick så bra. Duktig jag känner mig =D. hälsade på svärmor på vägen gjorde jag oxå, gissa om mina ben värker nu. men jaa nu är jag igång o de gillar jag. Fredagsmys som gäller nu, barnen kollar på Herkules och äter popcorn, jag har sett den så många gånger så jag har datorn i knät o myser med dom samtidigt ;). Älsklingen sitter helt inne i filmen o kollar oxå. Har bilder från promenaden men min telefon har inge batteri så jag får lägga in bilderna imorn eller nått sånt.

ha en fortsatt trevlig kväll

Jag har fått lite gjort i alla fall

hmm, de har inte blivit några bilder här på länge nu, kanske skulle bli bättre på de oxå eller?

gud nu har jag städat här hemma och jag är så jävla trött. De svider i ögonen o benen släpas efter på en, så trött är jag. Fattar inte varför jag är så trött, hmm.. jaadu, mer vitaminer kanske.

jag har varit o hämtat Adrian i skolan för 1 timme sen, han var lika glad o nöjd som alltid när jag hämtar honom, mina stora kille =). Min älsling är på väg hem från jobbet nu så han är väl hemma om 10min eller nått sånt. Då ska jag EV. ta en lång promis, får se om jag orkar och om jag har bra musik för de hahaha. Har packat lite o skruvat ner lite hyllor här hemma, de börhar eka här nu, me like. snart flyttar vi, snart, ååå vad jag längtar =).

Nä nu måste jag fixa lite lunch, sen fortsätta med packningen lite tror jag. Ska försöka lägga in fler bilder.

FREDAG!!

Idag på mitt vackra schema står de STÄDA!!! japp, här måste de städas till tusen idag känner jag. Jag måste även börja plocka upp börckerna som rasade när hyllan ramlade ner. Och de är inte en bok jeller :S. Sen måste jag packa oxå, jaaa de är en del som ska göra idag. Sen ikväll blire fredagsmys och då blir man lugn o sansad igen japp de gillar vi =). Vädret är fint oxå, eller ja de blåser o är lite små kyligt men annars skiner solen så fint så.
Joleene är jätte snorig o mår kanske riktigt topp, Michelle är förkyld oxå o har hosta och nu har jag börjat känna av de, lite ont i halsen o börjar bli snorig. Men jag har verkligen inte tid att bli sjuk, vem fan ska ta hand om allting här hemma om jag blir sjuk? vem ska ta Adrian till skolan, Michelle till dagis, ta hand om Joleene??? nej nej nej, jag får proppa i mej en jävla massa alvedon o halstabletter.. hehe jaa men nu kanske jag ska sätta igång o börja städa, ska hämta Adrian i skolan klockan 12..

kvällstid

Jag måste bara få säga de här:

Inatt hade jag en helt jävla underbar dröm, jag kan inte förklara drömmen, men den var underbar, de kändes så verkligt, så underbar ja jag ville verkligen inte sluta drömma =)


Mina stora killar har varit ute i fiskat ikväll, så roligt att se dom göra saker tillsammans, de händer inte så ofta om man säger så. Jag har tvättat o diskat o fått 2 flickor ner i säng. Nu sitter man här o njuter av musik som kommer ur högtalarna och tar de lugnt bara, sånt gillar vi. Imorn får vi väl se vad som händer, de är ju fredagsmys som gäller =).. ja nä nu kom killarna hem..


jaaahaapp

Oj här har man ju inte skrivit på nån dag, inte bra inte bra. Har ni saknat mej?? haha nää jag skojja bara.

Igår så tog jag en rejäl slapp dag, städade inte, diskade inte, nää jag låg o slöade i soffan med joleene hela dagen lång ;). haha de behövde jag kan jag säga o mannen i huset hade  inget att säga till om.  Sambon drog iväg o fiskade som vanligt och jag tog med med Adrian på fotbollsträning, självklart var flickorna oxå med. Adrian var så duktig på träningen, han släppte in några mål och hade kämpade hårt när han var ute på plan. De är min kille de :P. Sen kom vi hem o då böev de bara mat o sen sängen som gällde hehe.

idag har jag o Sara tagit oss en promenad, en ordentlig promenad.. vi har varit ute o gått 1mil idag, gissa om jag är stolt över mej själv eller. Ikväll blire gympa oxå, fan vill man vara fin får man lida pin ;).
Så nu håller jag på med lunch och sen ska jag ta mej en promenix o hämta Michelle. snabbt inlägg blev de idag ;)..


Världens bloggtorka!!!!

Igår var jag alldeles för trött för att skriva nått här.. jag somnade på soffan direkt efter middan. Hade sån tur att ha älkslingen hemma, han tog hand om barnen medans jag sov en stund. Sen tog han hand om joleene medans jag gjorde iordning barnen för sängen o diskade, älskar dej gubben du är mitt allt♥. Idag har jag gått på en skön promenad med Sara och sen städat här hemma. snart ska jag ta hand om middan och sen packa ihop lite böcker från barnens rum som Anzo ska ha, annars slänger vi dom.
Michelle och Joleene har blivit dunderförkylda här hemma, men jag är inte förvånad heller om jag säger så. Joleene gnäller hela tiden o ingenting duger för sötnosen. Vi andra har klarat oss....än så länge. nä om man kanske skulle börja med middan nu då kanske eller nått sånt.. Fan fått bloggtorka

Jag bara älskar den här låten






Då börjar veckan om igen

Då var de måndag igen, vardagen rullar på som vanligt igen då. Adrian är i skolan nu o jag håller på att städa här hemma. Michelle kollar på Barnkanalen och Joleene sover för tillfället. Jag tänkte äta lite frukost nu och ta de lugnt innan de är dax att städa igen.  Inatt har våra flickor väckt mej varannan timme, har inte sovit nått alls känns de som. Känner mej så himla död .. hoppas på att kunna vila lite sen. Idag ska jag inte göra så mycket vad jag vet, ska förbi Apoteket o hämta ut mer mat åt Joleene o sen ska jag ringa o boka ny tid åt Joleene på barnkliniken.

ja nä vi får väl höras sen.

Att förlora ett barn

Det här inlägget är känsligt o kanske inte de roligaste jag har skrivit om..

En nära vän till mig ( vill inte nämna hennes namn) Förlorade sin bebis i magen den 1 sep i v. 15+5, dom väntade en liten pojke. när jag fick veta de så stack de i hjärtat på mig. jag önskar inte ens min värsta fiende den smärtan. Jag började direkt tänka på hur ont de gjorde i mig, hur hela mitt liv bara rasa o jag kände att jag var slut som människa.
Jag har själv varit med om de, förlorat ett barn. Men jag förlora mitt barn i v.22.. lång historia o jag har nog berättat den förut. men ja för andra då som kanske inte vet..


I okt 2005 fick jag o Michelles pappa veta att jag var gravid, vi blev jätteglada men ändå nervösa för Adrian var bara 1år gammal. Allting gick i alla fall jättebra den första månaden o vi berätta för våra vänner att jag var gravid o så.. Men jag kände någonstans oro, någonstans var de nått som inte stämde. Jag kände mej så jävla tom, som om jag hade ett stort hål i magen, ingenting där lixom.. ja nånting var fel kände jag.
I dec så började jag små blöda, jag kände direkt skräcken krypa fram genom ryggraden. Jag ringde direkt till förlossningen o frågade, men dom tyckte jag skulle avvakta för man kan faktist blöda när man är gravid. Jag ringde Michelles pappa oxå o berätta men han tyckte inte heller de var nån fara. Men jag kände oro, o rädsla så jag ljög o sa att jag hade börja få ont i magen. Jag fick komma in o dom gjorde Ul vaginalt, dom såg inga konstigheter alls. Jag hade 4 läkare där inne som tittade på mej från olika vinklar o pratade länge, men inga konstigheter som sagt. Tiden gick o vi kände lättnad, eller ja Michelles pappa i alla fall, jag kände fortfarande den där tomheten i kroppen, som om nånting inte stod rätt till.
I Jan hade vi rutin ul o vi var så glada o nervösa.. Men de var där allting kom..
vi fic se den lilla bebben, men läkaren var väldigt tyst, sa inte ett ljud, jag blev nervös o så frågade jag vad de var o varför han var så tyst.. "jag måste hämta en annan läkare bara, om ni väntar lite".. JAHA.. då blev jag rädd. Var han/hon död, skadad? vad var de, vad hade hänt??.. En annan läkare kom in o tittade o dom började mumla, jag spännde upp öronen o hörde don snacka om ett par till ben. Jag blev genast nervös på ett positivt sätt. Tänk om de är tvillingar?? men efter ett tag så stängde dom av aparet o bad mej sätta mej upp. Va vadå?? var de allt??

" ja de är så här Elenor. Du har en jätte frisk liten bebis i magen... Men de ligger en till bebis i din mage.. som inte är fullt utvecklad, vi behöver titta mer på dig, vi har bett en speciell läkare att komma o titta på de här så sätt dej i väntrummet o vänta".

Jag bröt ihop direkt, tårarna spruta på mej, trodde inte ens att jag hade så mycke tårar.. jag var totalt förstörd, visste inte ens vad jag skulle säga.

Vi fick komma in igen o läkaren tittade närmare på barnen.. hon visade även oss hur de hela såg ut o ja.. för alla känsliga läsare så var de inte en vacker syn =(..
Hon berättade att ena bebisen mådde jättebra, de var en liten flicka =), men den andra bebisen hade sluta utvecklas i v.10, men hjärtat slog fortfarande, men inte riktigt i takt.. ja de är riktigt svårt att förklara men ja...
Vi fick en tid till Uppsala sjukhus där dom tittade närmare på de hela o tog fostervatten prov. Jag grät varje dag, varje natt. jag kände så väl hur vårna fina flicka sparkade o mådde bra, jag var så glad att hon var frisk i alla fall. Vi fick en ny tid till Akademiska, där började dom berätta att Den missbildade bebisen tog en massa näring våran flicka o att de inte alls var bra. Chansen att hon skulle överleva var inte så stor. Dom berättade att läkarna skulle ha ständig koll på bebisen i magen, så vi skulle få åka till Uppsala 1gång i månaden o åka till sjukhuset i gävle 1gång i veckan tills de var dax att föda. Då började mina tankar snurra, jag hade lilla Adrian hemma oxå. Vem skulle ta hand om honom, vem skulle finnas där för honom om mamma åker till sjukhuset hela tiden?? Så jag satte mej ner med Michelles pappa o pratade om hur vi skulle göra. När vi kom till sjukhuset så sa jag rakt ut till min läkare "nu vill jag veta i DETALJ hur de här är, vad jag kan göra o vad NI kan göra, vad mina val är!!" Läkaren berätta att under hennes 30år som läkare hade hon aldrig varit med om nå liknande men de enda barnet tog näring från våran flicka, den andra bebisen var extremt missbildad o kunde enbart tas bort om vi åkte till London o brände bort navelsträngen från den bebisen, men risken fanns att jag kunde dö med tanke på förblödning. mina val var att aningen bli inlagd 3mån innan beräknad förlossning o ev. bli igångsatt, men risken fanns då att våran dotter inte skulle klara sej o å skulle hon överleva så skulle hon få stora hjärnskador, de andra valet var att avbryta graviditeten.
jag satte mej i mitt rum o bara grät, kunde inte äta eller sova. Vad gör man för val i detta då??? jag kände mej som världens största idiot, meningslösa människa, ja totalt värdelös!! Men vi beslutade att avbryta för allas skull, även våran tös i magen.
Den 22 Februari fick jag föda ut våran dotter o de andr barnet i v.22, den värsta tiden någonsin vill jag lova. Jag grät hela dagar hela nätter. Jag fick hålla våran dotter, hon låg så fridfullt i min hand, såg precis ut som hon sov. Det gjorde så himla ont, hur kunde jag göra så?? hon var ändå min dotter.
jag grät i flera månader, timmar i sträck..jag kommer ALDRIG förlåta mej själv för de jag gjorde, men jag hade inge val. än idag lägger jag skulden på mej själv, även fast läkarna sa att de var naturens gång.

Våran dotter fick namnet Jocelyn Amelia...

De är en sorg som har följt mej i 4år. Men idag har jag Michelle vid min sida, hon föddes 9 feb 2007. Hon fyller upp mitt hjärta, precis som Adrian o joleene, men Jocelyn finns alltid där och kommer alltid att göra.

De här blev väldigt långt, men ville berätta min historia..


♥Jocelyn Amelia 22 Februari 2006♥ du kommer alltid att finnas i mammas hjärta min ängel♥





Ännu en helg har passerat...

Hejsan!

Här har man ju knappt haft tid att sitta ju =).

Igår så drog vi aldrig till Strängnäs, istället så gick vi o mat ankorna här i Mariefred, sen gick vi o köpte godis. Sen drog vi iväg o fiskade. Barnen tyckte de var jätteroligt, speciellt Tim, så jag o Tim satt o fiskade länge länge, dom andra barnen sprang runt o lekte, snacka om att dom har fantasi dom kan ju leka med vad som helst när som helst. Tim fick i alla fall 3 abborrar men alla 3 släppte, men jävlar var glad o stolt han var. han sprang runt o berätta för alla hehehe så go så. På kvällen så gick jag o Tim ner o fiskade igen medans dom andra var hemma med pappa. Den gången fick vi inge fisk o dessutom var de jävligt mycket mygg ute så vi gick hem. Tim o Adrian spelade TV-spel medans vi andra mös i soffan. Imorse vaknade jag av ett dunderbrak så jag hoppade ur sängen o sprang in i tjejernas rum, plockade upp Julia direkt för hon satt på golvet o grät. Jag skakade så jag knappt fick fram ord alltså.. Julia hade klättrat upp på deras hylla o ramlat ner, Hyllan följde med me alla böcker på. Jag trodde hela våningssängen hade rasat samman, men de var hyllan som hade ramlat för Julia hade klättrat upp på den. Ronny kom hack i häl efter. hehe jaa nog fan vart jag rädd allt o sen kunde inte jag direkt somna om. Klockan var alltså 6 på morgonen :S.. tidigt för mej asså..

Idag tog jag o Joleene en härligt Powerwalk runt hjorthagen, så jävla skönt kände verkligen hur de tog på mej ;).. ska iväg o åka inlines efter middan tänkte jag, får se hur långt jag orkar. Fan skit länge sen jag åkte sist.
En lugn söndag med andra ord, barnen har bara varit ute o lekt med sina kompisar.

Barnen åkte hem runt 2 tiden idag,  vi hade räknat med att... nä.. äh.. ska väl inte säga för mycket, vill inte.. äh.. ja så nu äre bara 3 kids hemma igen som de brukar vara..

Nä nu ska jag börja med maten, barnen får kycklingklubba med ris o sås medans jag o älskling äter kycklingsallad utan tillbehör..


oj så långt de blev nu då.. hihi ha de

Huset fullt med glada barn :P

Vilken fredag! Följde med min älskling o hämtade bonusbarnen i upplandsväsby.. de tog oss 4tim fram o tillbax, men de är var de värt...dom blev så glada när dom såg sin pappa så jag ställde mej en bit bort så dom fick kramas med  pappa deras o så, vill ju inte vara i vägen då, men när vi klev på tåget hem så kramades dom med mej o ville berätta allt som hade hänt dom senaste veckorna.
Tim satt o lekte med Joleene som skrattade så tårarna nästan rann hahaha, Jag o Älsklingen skrattade oxå hehe så roligt att se =). Dom blev jätteglada att vi skulle flytta, så vi satt o fantisera hur de kommer bli när vi flyttar upp, så roligt så =). Julia frågade mej om hon fick kalla mej för mamma när hon är hos pappa, å de är klart hon får de :P, blev så glad när hon frågade de.
I alla fall så åt vi på Mc Donalds innan vi drog hem, barnen var jätteduktiga på att äta och även vara snälla på tåget. När vi kom hem så spelade killarna TV-spel och tjejerna lekte på rummet, men vi kom hem så sent så de blev bara en liten stund, hann knappt ha fredagsmys =(.
Jag o älsklingen såg ut som zombies hehe skit trötta båda två, de tar på krafterna att åka fram o tillbaka med 5 kids..o folk orkar klaga för att dom åker 35min.. löjligt ju!!!


Idag ska vi till strängnäs o leka i stora lekparken och köpa lördagsgodis till ikväll, just nu är alla barnen ute o leker med sina kompisar, för jag måste först städa o dona här hemma innan vi kan dra =).. o vädret är ju på topp idag oxå, najs bajs =) Japp fullt hur hela helgen!! skriver mer när vi kommer hem.. ha de as kalas tills vidare


      
     



                                                           ♥♥♥DOM ÄLSKADE BARNEN♥♥♥
                   


Märks verkligen att de är höst

Hösten är verkligen här, de känns i luften. De är kallt o ruggigt ute o de blåser o är mulet.. ja verkligen höst brr. Men de är ändå mysigt för man kan tända mysiga ljus o krypa er i soffan med en filt o mysa i höstmörkret ;).
Idag har jag städat, tvättat och sen börjat packa inför flytten. Jag har packat ner alla tavlor från väggarna och sen tagit ner hyllorna från väggarna, rensat lite papper o kläder. de blev en aning tomt på väggarna  men hihi de är de ändå värt. snart ska man hämta Adde från skolan o sen hem o käka lite lunch. vi ska iväg o hämta bonusbarnen sen. Men vi är hemma ganska så sent, de gillar verkligen inte jag måste jag säga, men har nog itne så jävla mycket att säga till om, jaja.. ikväll är de i alla fall fredagsmys som gäller, de är de varje fredag =)
Igår tappade Adrian sin andra tand oxå, de är så ovanligt att se honom utan tänder verkligen. jag får nästan tårar för de kändes som om de var igår som han föddes o var mammas älskade pojke, som bara var min värld o vi kämpade oss igenom vissa dagar, men ingen fyllde mina dagar med så mycket glädje o kärlek som min älskade pojke gjorde. O idag är han 6år o går i skolan o tappar en massa tänder hahahaha.. ja min älskade pojke kommer alltid vara mammas pojke.


Nä nu får ni ha de så hörs vi väl ikväll eller nått





fin höstbild


Ingen rast ingen vila

Har knappt haft tid att skriva här, men jag gör de nu då innan jag ska hämta Michelle =)

Igår direkt efter jag lämnade barnen, så åkte jag o svärmor iväg o storhandlade. De behövdes här hemma verkligen, efter de så drog jag hem o gav Joleene mat o sen tog jag en 40min powerwalk med Sara innan de var dax att hämta Adrian. Han hade haft de jättebra i skolan så där var de inga konstigheter. Vi mötte älskling precis när vi kom ut från skolan, han skulle hem o fixa nått, så han fick ta med sej Adrian hem så gick jag direkt o hämta Michelle. stod o snackade med Michelles fröknar lite o Michelle hade berättat massor av saker där. Enligt Michelle så har hon en lillebror som heter Liam och hon vi har en hund som heter.. hehehe jaa de vet jag inte om jag vill tala om vad hon hette för de var ett sånt fult ord *asg*, men fröknarna skrattade när dom hörde de o jag skämdes som en gris, för vi säger inte sånna fula ord här hemma.. i alla fall itne när barnen är hemma eller i närheten hahahahahahaha... Ja de var faktist lite lustigt =). Väl hemma så började jag städa innan de var dax för middan. Jag fixade kebabgryta med ris o alla älskade den.. jag blev så jävla stolt över mej själv faktist *stolt* hihihi.. Vi tog de bara lugnt på kvällen, mös i soffan o busade runt. skrattade så jag nästan kissade på mig, Min älskling kan verkligen få mej att skratta hahahaha..

Idag så var vi till BVc och Joleene hade gått upp jättefint o vuxit, hon är inte så lång o stor, men i våra ögon är hon en stor o fin tjej =).. Just nu sitter hon i gåstolen o snackar med Adrian, hon tala om för honom en jävla massa verkligen hahaha. O han leker med lego o berättar för henne hur man bygger, hehehe så goa såååå.

Ikväll ska älskling fiska o jag ska gå till en lekpark med kidsen efter middan tänkte jag.
Imorn kommer Bonusbarnen hit, de var ett tag sen dom har här nu så de ska bli kul faktist =).

Näääääää nu måste jag fortsätta städa här hemma innan jag ska hämta Michelle på dagis, jag undrar vad hon har lurat i fröknarna den här gången =P

RSS 2.0