En stressig men skön morgon

Vilken morgon! vaknade halv 8 imorse o märkte att barnen låg o sov fortfarande. Det var bara att kasta upp dom ur sänge, ge dom frukost, fixa fram kläder, borsta tänder o sen direkt iväg till skolan med Adrian :P. Och som vanligt så kom han i tid till skolan ;).

Idag ska vi till sjukhuset med Joleene på återbesök. Hoppas för allt i världen att allting är som vanligt o att de inte är några knasigheter med henne. orkar inte de nu, allting har gått så bra nu så. Först ska jag städa här hemma o starta en tvättmaskin. Måste göra rent under diskbänken oxå för de är en kompis till oss som ska kolla hur de ser ut, ska ju stänga av vattnet så vi kan byta diskbänk här hemma innan vi flyttar.

Shit de är bara 4 veckor kvar, sen flyttar vi =D. Gud vad jag längtar, jag drömmer mej bort varje dag om hur de skulle vara att bo där uppe, Barnen kommer kunna´ha kompisar hemma i varsina rum, ha sina leksaker ifred o mindre bråk mellan dom.  VI får ett eget rum, gud så skönt, Joleene kan sova i lugn o ro utan en massa oljud runtomkring sej. Ja spännande spännande

Nej om man kanske skulle sätta igång med städningen så den blir klar nån gång. Få i oss lite lunch innan vi drar oxå.

hej svej så länge


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0