fick en hel del gjort igår

Igår drog hela familjen till IKEA för att tokhandla prylar till lägenheten.. ojoj vad vi hittade prylar, och möbler som var nedsatta till rimliga priser som vi blev storm förtjusta i. Tyvärr hade vi inte släp annars hade vi plockat med oss möblerna direkt. hoppas på att dom finns kvar idag när älsklingen slutar jobbet.
nån enstaka sak fick vi med oss hem i alla fall. kommer bli så himla fint när saker o ting kommer upp =)..
Utanför IKEA fick man rida på små ponnyn om man ville å michelle ville rida. hon var så söt när hon satt på lilla ponnyn och hon lös verkligen.
vi målade om barnens hall igår kväll oxå, de blev rätt bra ändå tycker jag. ska upp med lite tavlor bara så blire perfekt =D. ska beställa hem nya gardiner idag oxå så de blir PERFEKT!!!


Vi drog iväg och åt på Mc donalds med barnen igår oxå, de gillade dom =D. När vi kom hem så hämtade jag våran älskade Joleene, som vi har saknat henne, pussade på henne miljontals gånger. hon blev så glad när hon kom hem å märkte att hon var hemma igen, hon lös upp som en sol verkligen.
somnade rätt sent igår eftersom vi målade om..

längtar som fan tills sambon slutar jobba så man vet om möblerna följer med hem eller inte :P

nu ska de städas här hemma hade jag tänkt så får vi se vad som händer sen..

ha de gött hörni









Tapeterna före


älskling tejpar



Hallen efter


Min lilla ängel

Igår skulle min älskade Jocelyn fyllt 5 hela år. Men den turen, den lyckan har vi ej. Jocelyn blev en vacker liten ängel den 27/2- 06, saknar henne så de gör ont i kroppen. Jag funderar väldigt ofta hur hon skulle ha sett ut, hur hon skulle ha varit som person, som en liten flicka. En tuff period var de. Tände ett ljus för min älskade Jocelyn igår..Mamma älskar dej min ängel, jag vet att du har de bra där du är nu. Jag vet att farfar håller koll på dej där uppe.. älskar dej Jocelyn Amelia♥♥


Barnledig =)

God morgon på er alla!
Vilken härlig dag vi hade igår. 9 tiden sa jag hejdå till Joleene som skulle hem till en kompis och sova där i helgen sen drog jag iväg in tilll E-tuna och tatuerade mej, ja ni hörde rätt jag tatuerade mej =D. men var de blev får ni se, jag är inte riktigt klar med den. Satt i 3 timmar och tatuerade men sen var jag så öm så ja de gick inte mer bara. När jag var klar där så drog in till centrum och mötte upp min älskling. vi åkte in till Tuna park och kollade runt i affärer och hade allmänt mysigt, sen åkte vi in till stan igen och åt på en ny resturang. De var så jävla gott och vi satt och pratade om allt förutom barn. De var så himla skönt att bara sitta han och jag och njuta av varandras sällskap för en gång skull, ja mysigt hade vi. Men vi kom hem runt 9 tiden, rätt tidigt ändå. Adrian  och Michelle hade haft de jättebra med morbror, dom hade ätit på mc donalds och sen tittat på Barda och super mario och ätit popcorn. Adrian hade lite feber när jag kom hem =( lilla gubben då, han hade haft ont i huvudet tidigare under dagen.

Nu är jag valpvakt åt 2 jättesöta valpar =D, Ronny jobbar fram till lunch sen ska vi iväg till södertälje och titta på färg till hallen och sen vidare ner på stan. Får se om de blir bio eller bowling. ska bli så roligt, bara han och jag =D=D=D=D


nä nu vaknade lillebror så då måste man vara social..
hej så länge



Saga



ISU

En dag med massor med skratt

Den här dagen har varit så perfekt. Camilla och hennes son Liam kom till oss runt 11 tiden. Vi har suttit och pratat och skrattat hela långa dagen. Så jävla klockren dag, snacka om att åka på kryssning o sånt hehe nice gumman.
Dom gick hem för kanske 30min sen så dom har varit här hela dagen. Så här bra har jag inte haft de på länge, me like a lot.
Nu håller man på med middan, sen ska jag bara koppla av i soffan med barnen för imorn så är vi barnlediga. Våran första dag helt barnlediga sen 2 år tillbaka. Vi kommer ha de så underbart i helgen och jag ser verkligen fram emot de =)..hoppas älsklingen kommer gilla min present till honom

Sara: nej jag ska inte tatuera in hans namn :)

nä så de är väl de som har hänt idag.
nu ska jag fortsätta med middan så den blir klar nån gång..

ha en trevlig kväll

God morgon på er

God morgon god morgon!

De var riktigt kallt när man vaknade imorse vill jag lova, -25 grader kallt.. brr säger jag bara. Vi skulle ju till öppna förskolan idag men de visade sej att de är stängt på sportlovet så då blev vi hemma. Men vi ska få besök av underbara Camilla och hennes goa son, fika lite o snacka lite skit.

Imorn kommer lillebror och camilla ska passa Joleene för jag o Sambon ska ha en helg för 2. Fira förlovningsdagen och årsdagen. De ska bli så himla mysigt, för de var så himla länge sen vi gjorde nått bara han och jag. Imorn ska jag fixa en underbar present åt honom, mina nära o kära kommer tycka att jag är dum i huvudet men de skiter jag i =)..

nä om man kanske skulle börja små städa här hemma nu innan dom kommer kanske?

hörs mer senare



oj jag glömde nästan..

Oj glömde visst skriva om våran dag på sjukhuset igår.

Jag och Michelle åkte iväg till E-tuna för ett besök på barnkliniken med Joleene. Vi åkte in rätt tidigt så vi var o handlade kläder åt mej, en mössa åt Joleene och ett par fingervantar åt Michelle, sen tog vi oss en skön promenad till sjukshuset istället för att ta bussen, ligger ju inte så långt från stan.
när vi kom dit så gick de rätt fort ändå. Joleene hade inte gått upp nått och inte vuxit nått på längden heller :(. De gjorde ont att se de och jag frågade läkaren varför. Hon gav mej svaret att varje barn är som ett pussel men Joleene såg inte ut att ha några allvarliga problem och vi kommer att besöka läkaren var 3:e månad och följa upp för att se hur de går för henne, sen kommer vi ha kontakt med dietisten efter varje bvc besök för att se hur de går. inte förrän Joleene blir 1,5 år så kommer dom ta lite allvarligare prover på henne OM de skulle behövas men de trodde inte läkarna, hon är nog mer bekväm trodde dom.

Efter besöket åkte vi hem igen. Vi hade en ganska skön dag på stan ändå =).


Idag har de inte hänt nått här hemma alls, bara segat inne hela dan :S, lite tråkigt..
imorn skulle vi försöka ta oss till öppna hade jag tänkt, stora barnen får följa med dit för en gång skull ;)..

nu sover alla barnen sött i sina sängar och jag ska strax oxå hoppa i säng. Är rätt trött idag :(..

god natt på er



Joleene smakade sin första klubba =)



Joleene på sjukhuset




♥3 år tillsammans♥

Idag Firar jag och min älskling 3 år tillsammans.

kan inte förstå att de redan har gått 3år. 3 år sen vi möttes för första gången, sen våra läppar möttes, visste direkt att det var dej jag ville leva med för resten av mitt liv. 3 helt underbara år har vi fått leva med varandra tillsammans genom skratt och tårar. Men aldrig har vi lämnat varandras sida. Så himla lycklig att få vara din min älskling. Aldrig har jag känt sån kärlek, sån lycka. Du gör mej hel, du gör mej till den lyckligaste  kvinnan i världen. Jag älskar dej av hela mitt♥



Adrians första övernattning

Igår skulle Adrian sova hos Hans klasskompis för första gången för Dom ska iväg till Tom Tits idag. Spännande för honom att sova borta så för första gången. Jag var nog mer nervös än Adrian haha men vid 9 tiden igår kväll fick jag ett sms där de stod att allting hade gått jättebra och att dom låg o viskade innan dom somnade. De kändes så skönt att läsa, en lättnad. Saknar redan min älskade prins =).

Igår på eftermiddan så gick vi alla ut så vi fick lite frisk luft. Ja Adrian tyckte de var skönt att vara ute i alla fall. Michelle grät o gnällde hela hela tiden, jätte tråkigt men vi var ute ändå. Jag å Adrian lekte i snöhögar och gungade lite.
Jag hade haft huvudvärk sen tidigt på morgonen så vi var ute en liten stund bara. Jag somnade med kraftig huvudvärk oxå, jätte jobbigt.
När vi kom hem så packade Adrian sin väska och sen kom dom o hämta honom.
Flickorna somnade rätt fort oxå så jag o maken lade oss runt 9 tiden.

Snart ska vi iväg till barnkliniken med joleene. Träffa läkaren hennes o prata om hennes utveckling och vikt..
dax att göra iordning sej kanske..





BORING

ååå tråkigt dag! tråkig tråkig tråkig dag!! det är måndag morgon och vi har verkligen inte ett skit att göra.. nån som har nå förslag???



Fin besök

Nu har jag städat i varje hörn, gjort rent badrummen ordentligt och sen tvättat en massa kläder. känner mej så himla duktig alltså :P.

Pappa och Annelie kom förbi för att hälsa på och fira Michelle o maken min. men maken jobbar så vi fick fira bara Michelle då :P.. Michelle fick Kinectimals i present, plus att hon fick klänningar som dom hade köpt i Thailand. Adrian fick 2 skjortor och ett par Billabong shorts och jag fick en jättefin prada väska. Gissa om jag är stolt över den :P... dom hittade tyvärr inget åt joleene så dom köpte en leksak istället jättefin o joleene älskar dej. Dessutom fick hon en jättefin nalle av min farmor oxå ...

Nu ska de plockas undan från köket och sen ska jag bränna en skiva till discot som barnen ska på snart.. jaa sen ska de väl duschas o göras iordning :P...

en fullspäckad lördag med andra ord ;)...



     
 

 

 




Inte som jag hade tänkt mej

Gårdagen blev inte alls så som jag hade tänkt mej :(.. vi drog i väg o storhandlade på förmiddan, kom hem packade upp allt o drog sen iväg till E-tuna. Men Melwin bodde minst 20min från centrum och besöket där blev väl lite för långt, Adrian hade ju hittat sin bästa vän :P.. Så vi kom hem väldigt väldigt sent igår :(. de blev pizza till middag o barnen somnade direkt efter middag, stackarna. Jag somnade direkt efter middan oxå haha. Men jag låg o tänkte länge länge på hur vi ska göra med melwin alltså, de är så många fördelar men en väldigt stor nackdel .. saknaden efteråt :S.. jaa hur gör man??

Idag kommer morfar hit o hälsar på, han som har varit i Thailand med Annelie i 2 veckor. Barnen längtar nå enormt hehe.. senare idag blire ev. Disco, får se hur Joleene mår o så. Hon är så himla förkyld o har nästan tappat rösten. 
Maken jobbar idag oxå så de blir bara jag o barnen hemma. Vi hade tänkt att spela lite kincet, spela lite kort o kanske titta på en film idag, får väl se hur mycke vi hinner innan morfar kommer.

nä jag måste gå nu för joleene gnäller nå fruktansvärt :S.. hon är så fruktansvärt mammig så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart!!

Ny bloggdesign kanske??

Jag tror att det är dax att fixa om min blogg igen.. de finns ju ingen bakgrund på den o bilderna måste bytas ut känner jag.. men jag vet inte ens hur man gör.. kanske nån där ute som kan hjälpa mej?? de hade gjort en annan glad :)...

Idag är de äntligen fredag!! var meningen att vi skulle få främmande idag men dom kunde tyvärr inte komma, så de blir en mysig hemmakväll istället.
Adrian är i skolan o flickorna är hemma med mej. Nu på morgonen så ska jag städa o göra fint här hemma för runt 1 tiden så ska vi åka till E-tuna o titta på lilla Melwin och sen ska vi titta på en dräkt åt Adrian, för han ska på maskerad på söndag ;)...efter den resan blire ev. storhandling, får väl se hur sent de blir o så.
Ikväll blire fredagsmys med popcorn o saft. för en annan blire inge popcorn o saft för man försöker verkligen dra ner på socker o skit.

men men.. jag skriver nog mer senare tror jag.. kan skriva mer när vi är hemma från E-tuna =)

klok kvinna

mitt hjärta växer av orden som en väldigt klok kvinna sa till mej idag.
hon sa:

Du är verkligen stark som orkar resa dej varje gång du faller, o du verkar ha rest dej ett antal gånger.

Tack för dom fina orden! ja jag är en stark person men även en stark person har sina svagheter o mörka dagar men min familj hjälper mej att resa mej och kämpa på.

Min kärlek jag har till mina barn går ej att beskriva med ord, dom ger mej styrkan att klara de mesta, dom ger mej glädjen som gör att jag för de mesta är glad.. att man kan älska sina barn  så fruktansvärt mycket, de går inte att beskriva. mammor o pappor vet precis vad jag pratar om.

Joleene är fortfarande dålig o gnällig, febern kommer o går hela tiden, stackars mammas o pappas tjej. men under dagen har vi ändå lyckats ta en promenad, o städat så nu doftar de ljuvligt här hemma igen. Måste börja med maten oxå så vi kan äta en bra tid för en gång skull :P.. snart kommer min älskling hem..


både upp o ner

oj onsdag redan!

hihi på fredag får man ju främmande kanske..En nära vän till mej från Gävle kommer hit med hennes familj. de ska bli så himla roligt att visa dom hur vi bor nu :)..

måste bara tala om att metropol är de bästa radiokanalen på morgonen tycker jag. Varje morgon när jag går från dagis o hem så lyssnar jag alltid på metropol och jag går runt ibland o skrattar hehe, folk måste ju tro att jag är dum i huvudet. Men de är så mysigt att gå o lyssna på radio. man blir så mycket piggare o gladare direkt


..




Nu på morgonen så har jag tränat i 40min, känns skönt när man väl är klart tycker jag..ska snart ut på promenix med underbara Joleene tänkte jag. Hon är föresten frisk o kry nu.. tror de är hennes tänder som spökar en aning.
träningsvärk efter gårdagens träning har man oxå å de är väl lite positivt eller..


Men jag har dock ett litet problem.. jaa de har jag. Dessa mardrömmar jag drömmer varje natt, de tar på min sömn nå fruktansvärt. jag vaknar upp 1 gång varje natt helt kallsvettig o vet inte vart jag ska ta vägen, jag ligger i sängen o snurrar, gråter o är rädd. men rädd för vadå egentligen? de är en dröm, men drömmarna känns så verkliga att jag inte kan somna om, sen grubblar jag på dom hela dagen lång.. usch jag hoppas verkligen dom slutar snart för dom är verkligen hemska


Fan vad less jag blir!!!

http://micahs.se/

Läs denna flickas blogg!!

hon förlovade sej på alla hjärtans dag med henne pojkvän, hennes dotters pappa.

Men herregud vilka kommentarer dom fick! det är helt sjukt hur en sång ung flicka kan bli så kränkt på sin egen blogg!! hon behåller bloggen och fortsätter skriva om sitt liv oavsett och de tycker jag är starkt. hur fan kan man vara så jävla elak mot människor, jag blir skit arg på sånt. jävla omogna människor som fan inte vet hur man ska bete sej alltså

Visst att förlova sej som 15åring kanske är lite tidigt och dom ser verkligen ut som om dom ska gifta sej. Men de är deras dag och jag är glad för deras skull och hoppas verkligen att de håller mellan dom nu och så... men att kläcka ur sej sånna kommentarer är så fruktansvärt onödigt o elakt!

skärp till er nu!!!

Och så nästa..

Ja är de inte ena flickan så är de den andra flickan. Michelle är äntligen frisk o mår kanonbra. Men igår märkte maken att Joleene inte verkade så pigg men inge feber hade hon. så inatt när jag skulle ge henne välling så märkte jag att hon var väldigt varm o jaha tänkte jag, nu äre de hennes tur att bli sjuk. hon har inte spytt eller nånting sånt, bara feber. så jag o joleene har legat i soffan hela dagen o myst.. underbart verkligen..


Hade en jättemysigt alla hjärtans dag igår.. tycker så mycket om att rå om min älskling speciellt på en sån här fin dag.

Idag har jag kollat runt lite på vad vi ska göra på våran års dag. jag måste få tag på barnvakt innan jag kan drömma mej bort o längta på riktigt. men mysigt ska de bli. tänk 3år tillsammans snart o fler år ska de bli.

Nä jag måste verkligen börja plocka lite här hemma, passa på när joleene sover..

lång tråkigt o kallt

Igår var de inte den bästa dagen direkt, de hände ingenting här hemma så tråkigt. Michelle mådde inte nå bra alls o låg i feber så vi ställde in hennes kalas som sagt.. hon blev verkligen ledsen. Men hennes kompisar kom o lämnade presenter åt henne ändå, så himla gulligt av dom.
Min make jobbade fram till 16.00 igår så när han kom hem så kunde jag ta mej till affären o handla lite mat o frukost. Vi hade en väldigt mysig kväll igår med mycke skratt.

Vaknade imorse o skulle göra frukost, märkter då att de är -23 grader ute.. fy vad kallt alltså.
Men man fick bita sej i tungan o försöka ta sej till skolan. Men vi kommer inte långt förrän telefonen ringer o de var svärmor.. hon kunde skjutsa Adrian till skolan o slipper alla barnen frysa. Underbart snällt tänkte jag tack tack! nu ligger Våran stora sessa i soffan o tittar på barnkanalen medans våran lilla sessa ligger o hasar sej på golvet o drar i saker hon inte får dra i :P..

de blir väl de gamla vanliga att göra idag o sen blire väl kanske lite romantik ikväll eftersom de är alla hjärtans dag idag =).. mysigt värre

Valentines day♥ ♥ ♥

åå underbara dag!
En dag där man ska fyllas med extra mycket kärlek, ge varandra extra mycket uppmärksamhet, romantik och ömhet. mm underbart med Valentines day. Jag vet inte riktigt ännu vad jag ska överraska min älskade med, men de blir säkert bra när jag väl kommer på de =).. mysigt ska de bli i alla fall


♥ ♥ ♥HAPPY VALENTINES DAY MY FRIENDS♥ ♥ ♥





Mammas lilla flicka då

Michelle mådde inte så bra igår morse o ville inte riktigt äta o sen igår eftermiddag så började hon spy. Så våran tös ligger i magsjuka nu o vi som skulle ha kalas för henne idag =(. Det var bara för mej att ringa runt o säga att kalaset var inställt, hon blev så himla ledsen mammas tjej.. men jag har lovat att fixa nå disco eller nått i vår eller sommar så hon får nånting. tycker så himla synd om våran älskade flicka..

Så idag blir vi då bara inne o jag ska städa i varenda hörn.. Älsklingen jobbar så man blir ensam med en sjukling och en gnällig liten joleene, som börjar bli bättre o gladare ...

får väl se hur michelle mår senare under dagen..

Vart tog våren vägen??

Jaha då var de lördag igen då. Tiden bara rusar fram nu tycker jag..

Igår var de rena snöstormen här i mariefred, eller ja i hela sörmland var de väl eller kanske halva sverige va. Ja snökaos var de i alla fall. Tåg o bussar var inställda pga vädret, och en annan skulle gå hela vägen till skolan med Adrian o flickorna, fy fan vad jobbigt de var. ploga sej igenom med vagnen o känna snöflingorna piska en i ansiktet nee usch rena mardrömmen. Vi som hade fått bort de mesta av snön, känt vårkänslan krypa fram, o så slår de bara om o blir rena december vädret.

Ja idag ska de i alla fall städas, vikas tvätt o bakas för Michelle har kalas imorn =D. Så man har en hel del att göra idag. Dessutom så ringde makens telefon i ett imorse, alla ville ha hjälp med snöskottning så han drog iväg o jobbade nu, de betyder att mamman i huset får dra på sej Super mom dräkten o fixa här hemma ensam, men de ska väl gå får jag hoppas. Joleenes gnällande har inte slutat ännu, vet fortfarande inte varför hon är så gnällig o inte vill nånting, har försökt everything men ingenting hjälper.. Mammas hjärta.

Nä nu måste jag sätta igång om jag ska få saker o ting gjort idag...





Tidigt på morgonen på väg till skolan :S



redo för promenaden hem igen



Stackars Michelle som fick snö i ansiktet hela tiden på vägen hem



Väl hemma igen, ja som ni ser kom de en hel del snö

En del ärenden skall göras

God morgon god morgn!

Här vaknade man en bra tid för att hinna med allt på morgonen, då ringer telefonen och Adrians klasskompis mamma undrade om Adrian ville ha skjuts till skolan både idag och imorn =).. underbart, då kan jag ju ta de lugnt på morgonen.

Joleene mår inte så bra i magen idag har jag märkt, hon är lite lös o hon gnäller o vill inte äta så mycket, tror de är hennes tänder som spökar just nu.

Idag ska jag o min tös ta oss in till strängnäs o skriva på lite papper, sen ska vi inhandla de sista till Michelles kalas och ska även handla gröt o välling åt Joleene... så halva dagen blir i strängnäs idag =).
På eftermiddan så ska de bakas till tusen här hemma =).. jag ska då ha en lugn lördag och en lugn halvdag på söndag så då får de bakas idag istället så de är gjort sen.

nä nu tickar klockan, dax att göra Michelle iordning för dagis och oss iordning för en tur till strängäs


♥Michelle 4år♥

Idag är det ingen vanlig dag, nej för idag är de Michelles födelsedag hurra hurra hurra!!

ååå, våran älskade flicka fyller 4 år idag. Känns som de var igår man fick hålla sin prinsessa för första gången och nu är hon redan 4år. Tiden rusar iväg så man knappt hinner med.

Tänk, för 3 år sedan när vi flyttade till Mariefred, då var Michelle 1 år och kunde då inte mycket alls.. Min älskade make har sett alla hennes framsteg från början till slut. Jag är är så glad över att han har fått varit med från början. Nu är hon ju en stor flicka med mycke krav hahahaha
Idag kom de folk på besök o grattade Michelle, hon blev så glad av både besöket o presenterna. Vi firade henne när maken hade kommit hem från jobbet. Michelle fick själv välja mat o hon valde potatismos och korv. hehehe bra val gumman min.

På söndag ska Michelle ha kalas =). Får väl se hur många de blir på kalaset men jag tror att de blir en del faktist. så de ska bakas o donas hela helgen lång.
de ska inhandlas ballonger och annat roligt så imorn ska jag o Joleene in till strängnäs o handla.


Joleene var på dagis idag, sista dagen för ett tag i alla fall. De kändes skönt på nå vis att gå hem o veta att vi kommer få spendera mycke tid tillsammans ett tag till =). Älskar våran dotter så innerligt mycket. Älskar Alla mina barn innerligt mycket. dom är verkligen mitt allt..

Nu sover i alla fall barnen och maken badar, så då passade jag på att skriva lite.
snart dax att titta på film o sen sova faktist





En nyfödd Michelle



Michelle 4 år =)

Älskade flicka

Min älskade Joleene♥

I 1 år har vi kämpat hårt med Joleene. Få henne att äta mer, gå upp i vikt o lära henne de vi kan. Men varje gång vi har gjort något så slår de tillbaka på oss, hon rasar i vikt o utvecklas inte alls.
Joleene utvecklades som hon skulle fram tills den dagen hon blev 6mån o sen stannade de. Hennes huvud växte inte på så mycket och hon utvecklades väl inte så fort heller. Flera gånger har vi åkt in med Joleene till barnkliniken och dom har tagit prov efter prov efter prov, röngat hjärnan hennes o hållt på. Men inga fel, mega frisk förutom mjölk allergin.
Vi kom till bvc för 1års kontrollen o var så stolta över våran flicka som hade vuxit på längden o gått upp i vikt. Men när vi då skulle testa henne för att se vad hon kunde så blev de värre.. hon kunde ingenting av en 1åring kan göra..

Det här ska en 1åring kunna:

rädd för främmande: hon är inte rädd för främmande 

 jollrar nyanserat: ja de gör hon

 förstår enstaka ord: nja.. både ja o nej

 vinkar: nej hon kan inte vinka

klappa händer: nope inte de heller

pincettgreppet: nope inte de heller


Så efter testet på bvc så säger sjuksköterskan att Joleene är en aning sen och med tanke på att hon inte växer riktigt så tyckte hon att vi skulle beställa ytterligare en tid till läkaren på barnkliniken..
så den 15/2 ska vi dit igen för viktkontroll och hennes utveckling..

hela min värld rasar just nu bit för bit. Min älskade Joleene, varför?
Jag blir så ledsen för vi får ju bara nästan dåliga besked när de gäller henne. Folk kan komma o säga " neeejdå, hon är inte sen, hon är bara liten o bekväm, de kommer ska du se"... men de är inte roligt tro mej, att se henne så liten o inte kan saker som dom flesta 8månaders barnen kan, o hon är ändå 1år.. de känns så hemskt, hon kan inte ens sitta på en vanlig barnstol utan att nästan ramla igenom =(.. jag får en klump i halsen, vill bara sätta mej i soffan med henne, o hålla om henne tills hon blir en lite större tjej.. Våran älskade Joleene

ja ni kan få tycka att jag är fjantig o löjlig, mesig o barnslig men det känns så jävla jobbigt det gör verkligen det..
att se henne inte vara som dom andra, inte utvecklas som andra.. nee de gör ont, för ont =(




Våran vackra Joleene ♥


Tufft men ändå rätt beslut

Ja igår så hade vi första inskolningsdagen för Joleene. Dom började med att vara ute, Joleene då som inte kan gå, fick sitta i en vagn under hela ute vistelsen typ. Hon stod vid ett bord en liten stund men sen så satt hon då i vagnen resten av timmen.
När vi kom in så hade Joleene fått en egen liten fin hylla som vi hängde hennes kläder på. När vi kom in i lekrummet så började alla barnen leka runt o så. Men joleene hon satt då bara i mitt knä o ville inte göra nånting... hon kröp runt lite men sen kom hon då tillbaka till mej. När de var matdax så kände jag lite nervositet eftersom jag visste att Joleene är väldigt kräsen när de gäller mat. Hon nådde inte ens till tallriken från sin stol =(. Hon är ju så himla liten o stolen var så himla stor.. stackars joleene fick sträcka sej för att nå maten, dessutom halv låg hon eftersom stolen var för stor. Men vi puffade upp den med kuddar, men  inte åt hon för de inte. När de var dax för sov vilan så slocknade hon direkt, men hon sov bara i 30min sen vaknade hon igen, å då satt vi o lekte en stund på golvet. ja sen var dagen slut..

Idag när vi kom till dagis så kände jag direkt att Joleene inte alls är redo för dagis. Nää, hon är inte som dom andra barnen om man får säga så =(. nää de kändes så fel att sätta henne på dagis. Jag pratade med förskoleläraren o berättade hur jag kände. Hon tyckte jag helt o hållet skulle följa min magkänsla o hon sa att Joleene bara hänger på när dom andra barnen, alltså hon flyter bara med strömmen kan ju inte uttrycka sina känslor så barnen förstår och så. men hon sa även de att om jag vill sätta henne på dagis i Augusti så finns de gott om plats o då kändes de mycket skönare för mej.
Jag tror de är bäst för Joleene att få växa på sej både i utvecklingen o kroppsmässigt så jag kommer vara mammaledig fram till augusti istället, så får vi gå på öppna förskolan o möta barn där. Fröken på dagis tyckte de var en jättebra ide o en bra början..

Så får de bli =)




Så här roligt hade Joleene första dagen på dagis



mm så himla road




Joleenes egna hylla =D


Stora dagen D

God morgon mina vänner! hoppas ni har sovit gott inatt. Det har då jag gjort, även fast man vaknade tidigt så har jag sovit gott. Joleene har sovit hela natten lång utan avbrott och de händer sällan. så jag är nöjd jag hehehe.

Idag är de stora dagen D. Yes, för idag börjar Joleene dagis.. mmm, första inskolningsdagen idag klockan 9 =). Det ska bli så spännande verkligen.
Adrian fick gå med våran kompis Robin och hans son Benjamin till skolan idag. Jättesnällt av honom att ta honom till skolan, så slipper vi gå hela vägen ner och hela vägen tillbaka igen.

Nä här ska de käkas frukost och sen plocka undan morgonens bestyr innan vi ska till dagis.

skriver mer när jag kommer hem, berättar hur de gick. hej svej

Fan vad fort de går

Jahapp så var de fredag igen ja. Det går verkligen undan här tycker jag. Michelle fyller 4år på ons och Joleene börjar dagis på mån, herregud vad fort de går..Dax att börja finna ett nytt jobb då kanske ;).
Idag har jag bakat bullar som ska in i frysen, dom är till Michelles kalas nästa helg. Sen har jag och flickorna tagit en promenad. De var ju snorhalt ute med tanke på snön som hade lagt sej på isen, Michelle ramlade 6ggr och jag ramlade en, men vi skrattade bara åt de och gick vidare hahahaha.
Japp så är de, ellen gjorde sin första vurpa på 2 år :P..

ikväll blire god middag och sen fredagsmys med barnen, popcorn och saft till Barda :P. När barnen har lagt sej så blire mys och trevligheter med min älskade sambo. Sitta i köket o spela lite kort, snacka o umgås och sen titta på en jävligt bra film! Saknar honom så mycket nu när han jobbar så sent om dagarna, han är ju inte hemma förrän halv 7 på kvällarna.. jätte tråkigt.

näääää nu ska jag försöka plocka undan och sen börja med maten då. kyckling står på menyn "me like"


fullt upp hela dagen

idag har man då varit full fart hela dagen lång, direkt efter att vi lämnade Michelle o Adrian så drog jag o Joleene till öppna förskolan. där var de inte alls mycket folk och de var öppet till 12. jag o Joleene stannad till 11 sen gick vi vidare. vi gick ner på stan och tittade på Joleenes 1års kort som jag skulle välja ut, 8 stycken skulle jag välja ute men jag ville ha alla 43 hahahaha. Var så svårt att ta de perfekta kortet på alla barnen, men jag hittade 1 i alla fall som var bäst, skit fint var de. Då kom hon som jobbade där o visade att barnen var med i tidningen, hon hade frågat mej tidigare i veckan om hon fick sätta in ett kort.. jag blev så rörd, dom var så fina allihopa, hela barnaskaran var med, så vackra så.. man kan inte vara lyckligare =).
När vi kom hem så pratade jag lite med Michelles pappa, allvarligt snack var de oxå, sen var de dax att hämta Michelle. De blåste nå fruktansvärt plus att de var snorhalt ute så de var inte lätt.
Sandra passade Joleene medans jag gick, så när jag kom hem så pratade vi lite..
Efter de så städade jag och vilade sedan en stund med Joleene. Nu har man lagat god mat och väntar på att min älskade make ska komma hem från jobbet. Adrian, benjamin och Charlie spelar lite kinect.
Nä nu måste jag torka golvet för joleene vände precis sin tallrik upp och ner..





den vackra barnaskaran..

Joleene Sjöberg i Mariefred har fyllt 1 år. Här omringad av sina syskon Tim, Julia, Adrian, Michelle.
Mamma Elenor och Pappa Ronny gratulerar så väldigt mycket..

Underbart vårväder ute..

Gud vilket underbart väder vi har ute idag här i Mariefred. det är säkert fint väder få flera ställen i sverige.. känner ni hur våren kommer krypandes sakta men säkert? jag längtar så mycket till sommaren nu, då man bara kan sitta ute o njuta, var ute från morgon till kväll. ja jag bara älskar sommaren, värmen solen.

Idag åkte jag o Joleene in till strängnäs efter att vi lämnade Michelle och Adrian på skolan/dagis. Tänk att man ska behöva åka hela vägen in till strängnäs för att köpa mjölkgfri gröt åt henne, herregud säger jag bara. Jag köpte pyjamas åt joleene och ett par leggings åt henne, sen åkte vi hem. När vi kom hem så somnade joleene och jag lade mej i soffan för att titta lite på TV, o jag slocknade på soffan, jag vaknade 13.15 och michelle skulle hämtas 13.30. jag gick in till joleene och hon var så klart vaken så då klädde vi på oss i världsfart o började gå. När jag gick där ute så kände jag verkligen hur glad jag blev av att solen sken och värmen i luften, de blåste friska vindar o fåglarna sjöng underbart!

vi tog en lugn o skön promenad hem.. så nu ska jag ge barnen mellis och sen tänkte jag städa som jag inte har hunnit ännu.

Längtar tills min älskling kommer hem



en glad prinsessa



Rena isbanan när man ska gå o hämta Michelle



underbara pojken min



Underbara flickan min..



Är våren på väg???

Våran/din dag..

Idag har de varit mulet ute men ändå plusgrader. En fin dag med andra ord eftersom de är min älsklings födelsedag och våran förlovningsdag =D.

Jag tog med mej Joleene till öppna förskolan på förmiddag och umgicks med andra mammor och barn. ja de var då man märkte hur liten Joleene är jämnför med alla andra barnen. Vi hade sångstund där och jag tror inte ett enda barn var så himla intresserad hehe nee dom skulle prata o vara nere på golvet o hålla på. Men de var faktist mysigt och jag tänkte väl traska dit på tors oxå..

Skulle ju träna idag och sökte svärmor o fråga om hon kunde passa barnen, hon hade en liten lucka så då passade jag på att ta mej ner dit. Men när jag kommer dit skit nervös, ja då är de stängt!! så jävla typiskt nu när jag tog mej dit o allt.. men men som svärmor sa när jag kom hem, det kommer fler tåg ;).

Väl hemma igen så städade jag och fixade en liten enkel tårta till min älskade.. hehe jaa de är klart födelsedagsbarnet ska ha tårta, plus tårta för förlovningsdagen ;). nee jag lägger inte ut nån bild på den, för den ser inte så bra ut hahahaha...

Michelle ska ha kalas den 13 feb o ville bjuda hela sin avdelning, så jag har suttit här nu o skrivit 10 av 15 inbjudningskort,plus att hon ville bjuda några som inte gick på hennes dagis. Shit, hur ska vi få plats?? hehe men fick vi plats 12 barn i en enkel 2:a när Adrian fyllde år, då får vi nog plats här hemma nu ;)..

Nä nu tänker jag börja med maten, idag tänkte jag göra potatisgratäng med fläskfile o sallad till min underbara make.. han kommer bli överlycklig..

ha en fortsatt trevlig kväll






Det fanns så mycket att leka med och så många barn att titta på





Alla andra barnen åt Lunch, därför är joleene själv här just nu :P

♥Förlovningsdag♥

Det är inte bara min älsklings födelsedag idag, det är även våran förlovningsdag♥
2 år har vi varit förlovade och varje dag har varit som en dröm med min älskade.
vi förlovade oss på hans 30års dag, jag lagade hans favoriträtt och tände levande ljus, det var så underbart o romantiskt. Den dagen var en av dom bästa dagarna i mitt liv.

vi tänkte slå ihop förlovningsdagen och årsdagen och göra nått tillsammans en hel helg.. längtar jätte mycket..




Together forever my love♥


Grattis Älskling♥♥♥

♥GRATTIS ÄLSKLING PÅ FÖDELSEDAGEN♥



♥ÄLSKAR DEJ AV HELA MITT HJÄRTA♥


RSS 2.0