Tuff natt men mysig dag

oj oj vilken natt/dag!
Joleene vaknade runt 10 o bara skrek rakt ut, ville inte sova, inte äta, inte ligga, inte bli tröstad, nä hon ville ingenting o skrek.  hon lugnade ner sej efter 10min och vi fick henne att somna om. men så var de dax igen runt halv 3 på natten. då satte hon igång igen, ingenting dög då heller. Ja hon ville helt enkelt inte somna så jag tror jag satt vaken med henne till 3 ungefär sen somnade hon sittandes för ligga ner vägrade hon.
Lade ner henne när hon hade somnat. Jag tror Joleene hade väldigt ont i magen, hon fick ju i sej smör som inte var mjölkfri o de var då inte så bra kanske :S... men imorse var hon samma gamla glada Joleene igen.

 Vi lämnade Adrian i skolan o michelle på dagis, sen gick vi på en promenad i 30min. vi skulle till öppna men dom öppnade inte förrän 9 så därför den lilla promenaden =). Vi hade jätte trevligt på öppna, efter de så gick jag o tess till cafet blå katten o fikade o pratade lite. De var verkligen jätte trevligt tycker jag o de måste göras om =D.


Började må illa o kände mej yr när vi kom hem, mådde inte alls bra o lägenheten var ju inte direkt ren, men jag orkade verkligen inte städa. Men vem ska göra de om inte jag, så de var bara att sätta igång, som tur var så var de inte så farligt, dessutom har jag tvättstugan på de. Men älsklingen min ska göra middan idag o de är jag så evgit tacksam för. Älskar dej min prins♥.

Nä nu sover joleene en stund o då ska jag passa på att vila på soffan.. hej hej


då/nu bilder på hall/sovrum

nu har jag lite bilder på hallen o sovrummet  =).


HALLEN FÖRE:



HALLEN EFTER:



¨


SOVRUMMET FÖRE:



SOVRUM EFTER:




Vill ha vill ha

åå vad jag skulle vilja handla kläder alltså!!! ska fråga min älskling om jag får handla lite kläder för en viss summa;). Tycker ändå jag borde få göra de för jag handlar sällan kläder till mej själv, hittat jättemycket till barnen  OCH till mej själv, men nu har barnen fått sitt så nu är de min tur va eller??

de här är några av dom kläderna som jag skulle vilja köpa:




Och sen självklart skor ;)






ja skulle jag köpa allt detta så hade de gått på minst en tusenlapp, ne man får ta lite i taget.. men för snacka med karln då :P

nya möbler/solen skiner/ en själ har lämnat oss=(

Förlåt att jag inte har skrivit nå här inne dessa dagar, men de har inte funnits så mycket att skriva om o sen har jag knappt varit hemma eller haft tid.

I Måndags kom min älskade hem med ett helt nytt sovrum till oss, dvs en helt ny säng med nya madrasser, täcken o kuddar, en helt ny byrå och två hyllor. Sen inhandlade han även tavlor till hallen, två lampor till båda hallarna, och även en...ja en skriv magnet tavla hehe ja ni får se den sen när allt är klart =). Jag blev så glad =D äntligen ett riktigt sovrum och sängen är så himla skön att sova i, man vägrar ju kliva upp.
Hyllorna är inte uppsatta ännu så jag sätter inte in nå kort på de ännu, men så fort dom är uppsatta så sätter jag in före o efter bilder I promis =).

Så i måndags satt jag o monterade upp en Byrå från IKEA o ni vet ju hur jävla lång tid o krångligt de kan vara. Jag började 8 på kvällen o slutade halv 12 på natten, så jävla jobbigt.. älsklingen o hans kompis monterade upp Sängen dom.

Igår så var var jag o Joleene på öppna en stund, de är alltid lika trevlig o Joleene bara älskar att sjunga o flirtades med prästen gjorde hon oxå hahaha. Våran älskade solstråle de =)...
Så igår när älsklingen kommer hem så har han en hallmöbel med sej oxå hahaha, så nu är hallen fin..ja de kommer in bilder på den sen oxå för de ska upp lite på väggarna bara. Färgen blev jättebra oxå. Så skönt att vårat hem verkligen börjat bli ett riktigt hem. Vi har kämpat i 3års tid på att få dom rätta möblerna o de fina hemmet o nu har vi de äntligen!!!

Så idag är jag o Joleene hemma bara o städa o donar så de blir fint här, sen tar vi en promenad till dagis o hämtar Michelle o möter Adrian på vägen..



Igår somnade en kär vän in. En älskad vän, sambo, dotter, mamma.
Älskade Linda♥ du har nu blivit en vacker ängel och du lider ej mer. Du är saknad älskade Linda♥ ett ljus jag tänder för dej ikväll, en tyst minut jag ger dej ♥ du kommer för evigt vara våran kämpe. älskade Linda, må du vila i frid♥


Nä nu är de lunch för våran del

Hääääärligt måndag =D

Härlig måndag, tycker ni inte???

Vaknade imorse väldigt sent dårå, min mobil hade inte samma tid som den riktiga klockan, men vi hann äta god frukost och ta oss till skolan utan stresss, de gillas =).
Jag o flickorna gick hem en stund o orkade typ inte göra nånting alls, men sen fick jag nog å drog med mej flickorna till öppna förskolan o de var verkligen inte fy o skam , nej nej tvärtom. Vi tog en tripp till svärmor/farmor efter öppan o tog en fika o pratade lite. Alltid lika trevlig tycker både jag o barnen. Joleene är helt tokig i sin farmor hahaha. Vi såg att grannen var ute med sina barn så vi tog på oss ytterkläderna o gick ut en stund vi oxå, de gillades av barnen dessutom bjöd ju farmor på goda nybakade bullar oxå ;).
När vi väl kom in så somnade Joleene o jag passade på att städa här hemma, så nu doftar de ljuvligt här hemma o de är rent :P.

Snart kommer älsklingen hem med en massa prylar, sätter in en bild på de hela sen när de är klart, promis =).
nää nu ska jag fixa middan så vi får i oss mat, sen ska jag bada dom mindre kidsen o sen blire hop i säng för dom. Adrian får sitta o titta på TV en stund till =)

En perfekt måndag faktist, idag är jag extra glad o extra lycklig =)

Så var de söndag igen

Söndag söndag söndag.. me don't like söndag!!


Idag vaknade man relativt tidigt i alla fal, men jag fick då sova hela natten o de tackar jag Joleene för =D.
Jag började direkt städa här hemma på morgonen så vi kunde gå ut allihopa sen när karln hade vaknat.

Vi gick iväg till hjorthagen å lekte en stund med barnen, men de blåste nå hemskt o de blåste dessutom väldigt kallt, så vi var bara där en liten stund. Vi gick ner till skolan för att hämta de saker/kläder som inte blev sålda. vi fick sålt för 300kr o de var ändå väldigt bra tycker jag, annars brukar vi bara få sålt för typ 175 eller nått. När vi kom hem så fixade min älskade världens godaste middag, så himla gott var de. Tänk om han kunde laga middag lite oftare då :P..

Nu sover Michelle och Joleene, Adrian sitter o tittar på TV å ska snart få hoppa i säng oxå. Jag tog paus från joggningen ikväll o joggar imorgon istället =D.
Ingen tokig söndag med andra ord

Nä mysa med karln nu då innan sängen...

hej hej så länge










Jag säger bara JAM JAM!!!


klaga lite bara..

Alltså veckorna går väldigt fort nu tycker jag. Jag var helt insatt på att de var lördag idag, men icke då de är söndag, tillbaka till de vanliga imorn igen då.

Igår åkte jag o barnen till E-tuna o shoppade lite. Jag köpte skor åt Michelle o Adrian och en vårjacka till Adrian, dessutom fick dom köpa en varsin leksak för en viss slant. Självklart blev de mcdonalds och lördagsgodis på de oxå =).
Vi kom hem rätt sent eftersom vi missade ett tåg och fick vänta i 2 tim på nästa tåg och när vi väl kom till läggesta så gick de ingen buss så de var ju bara att traska IGEN. Jag kommer aldrig mer åka tåg på en helg, ALDRIG MER!!


KLAGA:

ja, jävla länstrafik alltså!!! hur i helvete kan man sätta en tågtid som inte går ihop med busstiderna???
Bussarna ska väl för fan tajma tågen eller? tänk dom som bor i mariefred eller stallarholmen, ska dom behöva vänta på stationen i 1tim för en bussjävel???? helt sjukt!!! länstrafiken vet ju så väl hur tågen går o om man stannar i läggesta så ska man väl ändå in mot Mariefred eller hur?? Idioti!!!! arg som fan blir jag

o inte nog med de, SJ..hur i helvete tänker dom egentligen??? Jag var tvungen att betala 45spänn för ett av barnen för att åka tåget hem!! man får ju BARA ha med sej 2 barn på en vuxen biljett, de betyder att jag måste betala en ungdomsbiljett på 45spänn för ett av barnen!! ska man behöva göra de lixom??? åå ibland kokar jag verkligen över!! höll på att få betala 140kr på tåget för att Joleene satt i knä.. jag skällde ut fanskapet o sa att de inte är acceptabelt, glöm de!! ja då fick ja betala 40spänn.. helt otroligt alltså!!!

IDIOTER SÄGER JAG BARA!!!

ja skönt att få klaga lite hehehe




Tidig morgon o sol

God morgon god morgon! Hoppas ni har sovit gott inatt? jag fick faktist sova hela natten utan avbrott, hur skönt som helst faktist. Joleene vaknade halv 7 imorse o var hur pigg som helst, dock var inte hennes mamma de. Jag försökte få henne att somna om inne hos oss men de var ju utan resultat. Halv 8 klev jag upp men inte med vilja, ville ju sova mycke längre jag =(.

Igår var de våffeldagen o Adrians klass bjöd på våfflor, eller ja dom flesta klasserna bjöd på våfflor. Barnen hade fixat smeten själva o de var verkligen gott, duktiga dom är. Vi gick runt o tittade lite på deras arbeten o tittade i Adrians mattebok, han är så himla duktig min pojke, så stor pojke =).
Jättegoda våfflor var de oxå, när vi hade ätit klart så gick vi till Lottenlund men fyyy vad kallt de var ute o rena stormen oxå. Vi stannade då inte länge utan gick hem istället, men vägen hem var inte lätt, de började snöa o blåsa ännu mer ooja de blev rena snöstormen.. usch stackars barn som var tvugna att gå i de vädret. Men de tog inte lång stund förrän de sluta snöa o blåsa o helt plötsligt sken solen, skit skumt väder.
Maken var iväg o storhandlade igår o då passade jag på att städa här hemma sen spelade jag lite spel med barnen. Blev ännu mer våfflor till middan hahaha. Jag tog mej en 25min joggingrunda på kvällen, en dusch o sen kröp jag ner i soffan med barnen o maken, så himla mysigt


idag är de lördag o solen skiner. Det var meningen att bonusbarnen skulle vara här, men ännu en gång kunde dom inte komma, ännu en gång var de sjukdomarna som satte stop. 1mån sen dom var här sist, dom är här så sällan nu för tiden. ja inget att göra nått åt.

Idag har jag lovat barnen att gå till hjorthagen o ha en mysig familjedag, fast jag skulle behöva ta mej till E-tuna o köpa skor o lite vårkläder åt barnen.. mmm vi får väl se vad barnen väljer då.
kanske blir första grillningen ikväll då, nu när vi har köpt oss en ny grill =)

nä ha en fortsatt mysig morgon, dax för frukost här, lättfil med frukt i =)











snöstorm


friska o krya

Den här dagen har verkligen varit seg, barnen är friska nu i alla fall men dom fick vara hemma en dag till för säkerhetens skull. Vi tog de jätte lugnt under förmiddan, men sen tyckte jag att vi borde gå ut så vi tog på oss ytterkläderna o drog ut. ja jag sket i att ta jackan o de ångrade jag rejält för jävlar var de blåste ute rena stormen. Vi gick ner på stan o handlade lite o sen tog jag med barnen till Blå Katten o fikade lite, de var  så mysigt verkligen, något vi aldrig gör här hemma =). Barnen gillade de starkt. Har lovat dom att gå till Lottenlund imorgon efter skolan.
Väl hemma mötte vi älsklingen som hade slutat tidigare idag. skit mysigt ju att ha älsklingen hemma tidigt. nu myser vi bara i soffan o njuter av varandras sällskap..
OJ!!! klockan är ju redan halv 5 hahaha ja där ser man, slut på de roliga in i köket o fixa midda då kanske hahaha jadu, man börjar bli snurrig efter 25 ;).

Nä ha de så gått nu hörni, blir att ta de lugnt ikväll bara, imorgon är de ju fredag oxå.. jaaaaaaaa vad ska man säga?







krabbpaj =)



Far o Dotter.. så söta


De var då själva ***

Ja nu är jag bra sur på min karl!! här har man stått o målat hallen o gjort de bästa jag kunde, tejpat o haft mej.. o när han kommer hem så står jag med ett leende på läpparna o frågar honom om han tycker de är fint de jag har gjort. till svar får jag

-men du har ju inte målat här eller..

- VA? jo de har jag, har slitit som ett djur ju!

- ja men de här ser ju inte bra ut, titta själv hur de ser ut

- men gör de själv då din jävla gris!!

Karl fan kan få måla själv om de nu ser så förjävligt ut!!! mmm fan arg jag blir på honom ibland, otacksam är vad han är..


jaja nu får de vara bra..
fick in min mammapenning idag oxå å den var då inte hög :(.. så de här ser då inte bra ut, hatar att betala räkningar o ja de ser mörkt ut för mej just nu.. blää för de


Dagen i sej har varit väldigt seg o långtråkig, barnen har lekt jättebra med varandra i rummen, retat varandra ibland men annars har de gått bra.
Joleene har fått varit med o lekt oxå, dom har kört dansstopp o lekt en massa konstiga lekar hahaha..
nu ska jag, sega jag göra iordning middan och sen när barnen har lagt sej så ska då jag lägga mej i soffan o njuta av tystnaden o lugnet en stund.. hoppas ni andra får en bra kväll


har tyvärr ingen bild på hallen men jag sätter in bilder från gårdagen istället =)
lättar upp stämningen :P


En glad Joleene leker på uteplatsen



mysigt




En glad mamma i lördags hehehe


Adrian o Michelle vill nästan aldrig vara med på kort så de är svårt att lägga in kort på dom =(

magsjuka?

God förmiddag!

mm, vaknade rätt tidigt imorse o märkte att jag inte hade nån Joleene brevid mej, hmm jag blev orolig o började fundera om jag har sovit så djupt att jag inte har hört henne skrika inatt, men sen kom jag på att Michelle sover i samma rum o hon hade kommit till mej om Joleene hade vairt ledsen, dessutom vaknar maken här hemma om hon vaknar. Ja så joleene hade sovit hela natten, gissa om jag blev glad. MEN, de kommer ett men.. maken kom in efter en stund o säger att Joleene har bajsat ner hela sin säng o att de verkligen stinker i tjejernas sovrum. Jag kliver upp o känner direkt lukten, går in till lilla Joleene som sitter så glad o nöjd i sin nerbajsade säng.. stackars lilla flicka, in i badrummet med henne. Gjorde iordning en flaska välling å tog med henne in i våran säng. Jaa, de tog väl 2 min så spydde hon upp all välling över hela våran säng.. jaha, då var de dax för nästa barn att få magsjuka. bytte sängkläder o kröp ner med Joleene en stund till innan de var dax att kliva upp.. jobbigt

Adrian har inte spytt mer o mår hur bra som helst, joleene har oxå ätit en del utan att spy så jaa jag kanske har turen att barnen inte har magsjuka.. men man ska aldrig ropa hej förrän man är över bäcken.
Alla barnen är hemma idag med andra ord, men om Adrian inte spyr idag så blir de skolan för honom imorn o dagis för michelle..


mm så den här morgonen har då inte varit så händelserik..


God natt på er

Klockan är mycket o de är dax för mej att gå o lägga mej, speciellt om jag ska orka ta mej upp inatt o ta hand om Joleene och imorgonbitti oxå.

Men ett sista inlägg ska jag väl hinna med.

Min älskade sambo kom hem med alvedon till mej när han kom hem från jobbet. åå tack älskling, de hjälpte verkligen =). Jag passade på att tvätta idag oxå, dammsög o plockade lite gjorde jag´, så lite städning blev de.
När barnen hade somnat så lade jag o maken oss på en varsin sida av soffan o nästan somnade, jag kröp ihop i famnen på maken o vi somnade båda två i soffan hahaha, vaknade 1tim senare o kom på att jag hade ju tvättstugan. Maken gick o lade sej han när jag kom tillbaka, men då var man ju inge trött :S...
Jag mös ihop mej i soffan med bra musik o löste lite korsord tills jag kände hur tröttheten kom tillbaka, så nu ska jag gå o lägga mej.

Imorn får både Adrian o Michelle vara hemma, för om Adrian har magsjuka så är de dumt att skicka iväg Michelle ifall hon oxå skulle drabbas, då  smittar hon hela sin avdelning så, nä hon blir oxå hemma.
Adrian fick behålla sin middag i alla fall så de var ju skönt, har inte spytt mer sen runt 2itden.


Vår vår vår !!!

Strålande väder ute!! ojoj rena vårvädret.. vi har +13 grader här hemma, så himla underbart säger jag bara =D...
vårjackor var de när vi kom hem =D. Adrian hade ont i magen imorse när han vaknade, han åt lite frukost o mådde bättre så han fick testa att gå till skolan. 2 timmar senare ringer han mej o säger att han har spytt , ja de var bara att gå ner o möta honom så de blev inge öppna för våran del. Vi har klarat så himla bra från alla dessa sjukdomar o så helt plötsligt så blir han dåligt då. Hur pigg o glad som helst är han i alla fall, inge feber inte sängliggandes utan hur pigg o glad som helst. Vi fikade lite när jag hade hämtat Michelle från dagis. Vi satt på altan på framsidan o njöt av solen o värmen, men 5min senare så går Adrian in o jag hör hur han spyr på toa, ja de var bara för honom att gå in o lägga sej igen då.. o ja jag antar att de är magsjuka som spökar, men jag hoppas inte de är de i alla fall.

Jag däremot har världens huvudvärk o orkar knappt kliva upp ur soffan, lägenheten ser förjävlig ut o någon måste ju städa här hemma, så man får väl proppa i sej alvedon o börja städa här hemma antar jag.

Skönt att vara hemma igen

God morgon!

Det gick bra att åka tåg igår, barnen var så himla duktiga o snälla på tåget och även i sthlm där vi stressade runt lite överallt. Vi gick hem från läggesta, och de är runt 3km hem..Vi hade fått vänta i Läggesta i 40min på bussen om vi hade stått kvar så vi gick. Barnen klagade inte en enda gång.. dom var så himla duktiga, så stolta över mina älskade barn.

Väl hemma så mös vi i soffan allihopa tills de var dax att lägga sej..
jag o maken lade oss i sängen o tittade på TV i sovrummet, vi tände lite levande ljus o ställde på hyllorna, så himla mysigt o fint var de.. har verkligen saknat honom.

Extremt trött var jag imorse när jag klev upp, men man var ju tvungen.. Lämnade Adrian i skolan o gick sedan hem. Nu funderar jag starkt på att måla hallen, maken har redan börjat o tagit dom svåra ställena.. han fixade de i helgen, så då tänkte jag ta resten nu då.. de kommer bli så himla fint, hoppas de går att måla med flickorna hemma då. Skulle egentligen till Öppna idag, men jag är alldeles för trött för de så jag målar hallen istället..
sätter in en bild när de är klart sen =D

Så här ser hallen ut nu ( bilden tagen när vi flyttade in)



dax att åka hem igen

Så nu har jag lagt in lite bilder från fredagen. Igår var de lördag o vi var hem till min farmor o hälsade på. Var så roligt att träffa henne igen. Hon bjöd på god fika, o sen satte vi oss o tittade i gamla album o fick blicka tillbaka till den gamla goda tiden. jag hade kunnat sitta där hela dan o bara titta i album med farmor.. ville inte åka därifrån.
Men men, jag hade lovat Michelle att åka o bada så vi fick skynda oss hem. När vi kom hem så såg vi att badet stängde 17, så vi hann bara bada 1 timme. Men både michelle o Joleene hade jätteroligt och var väldigt nöjda när vi gick hem sen.. måste verkligen åka o bada oftare med barnen alltså. Adrian ringde mej flera gånger o sa att han saknade mej, åååå de kom tårar direkt då.. saknar ju min älskade pojke oxå ju.

Senare på kvällen drog jag till Lotta o skulle små festa lite.. men de blev verkligen inte som jag hade tänkt mej. nee de blev en rätt seg kväll med trevlig sällskap.. men de blir nog bättre nästa gång, inte så välplanerat dårå..


Idag ska vi åka hem till Mariefred igen.. saknar min älskade väldigt mycket. Är hemma sent på eftermiddan men ändå en skaplig tid.. allting är packat o klart så nu väntar vi bara på att tåget ska gå.. umgås med mamma o lillebror den sista tiden som är kvar..


skriver mer ikväll annars imorn..



Farmors gooooda bullar



god tårta



Michelle cyklart på farmors motionscykel



Joleene lär sej skriva på datorn med farmor



reklam för läppglans


Dag1 i Gävle

Hann inte skriva något igår, de var så mycket igår.  Vi åkte från Mariefred 12 igår på dan, pappa min underbara pappa kom o hämtade oss. Vi åkte då först och åt på mc donalds och sen åkte vi vidare mot uppsala. Fy fan vilket väder de var.. snö snö o åter snö.. usch säger jag bara. När vi kom till uppala var de meningen att vi skulle ta tåget,men pappa skjutsade oss vidare mot gävle, bad brorsan möta oss så vi kunde åka med honom vidare in till gävle..
Tack snälla pappa för skjutsen,  tack så jättemycket.

När vi kom till gävle så var de bara att kasta in väskorna o sen vidare till Lotta o Thilde.. Joleene o thilde lekte väl inte så mycket. Thilde kan ju gå så hon hade så mycket annat för sej hahaha men så himla söt =)

vi åkte hem rätt sent därifån så jag o lillebror tog oss en promenad o köpte pizza o läsk till oss alla, vi hade jättemysig på kvällen. Men både jag o michelle slocknade efter maten så jaa halv 10 somnade vi hahahha

japp de var våran fredag, nu ska vi till min farmor o fika..

skriver mer ikväll hej hej



Joleene o Thilde




Livet leker =D

Hejsan hej!

Blev en mysig kväll framför tv:n igår kväll helt ensam. låg o tittade på "bad boys 2". Jag bytte rum o gick i lade mej i vårat sovrum o tittade på filmen istället, slutade med att jag somnade haha.. maken kom inte hem förrän 5 imorse, tyckte så synd om honom... hade jobbat sen 7 igår morse, kom hem fem imorse och var tvungen att kliva upp o 4 tim senare :(.. stackaren måste ju vara jättetrött. Så duktig han som jobbar så hårt.

Idag kände jag att de var dax att gå till öppna förskolan en stund =), har ju inte varit där på länge nu pga att Joleene har varit sjuk. Mötte på Anna och Tezz där, tycker de är så himla roligt att sitta o prata med dom =), lika mysigt varenda gång =)..
Joleene har börjat resa sej mer o mer med hjälp av möbler, jag blir så glad o lyser som solen när jag ser henne resa sej upp =D... stolta mamman kommer fram direkt. Hon har utecklats så mycket nu på 1 mån så ojojoj..jaa fortsätt så du gumman så kommer du snart att promenera här hemma =D..

tvättstugan idag har man oxå, imorgon åker jag o flickorna till Gävle o Adrian ska till morfar =) så då behövs de rena kläder..

ojoj nu är klockan mycket. dax att hämta Michelle o sen kommer faster Sandra på besök.. hej så länge




så gott med kex =D


ändrat lite

Ändra liiite på bloggen, bakgrund och textstil.. ja de är ju alltid nånting :P

slut o öm i kroppen

Gud vilken dag alltså.. har ont i varenda kroppsdel just nu. men innan jag skriver om dagens händelser så skriver jag lite om gårdagen då.

Igår var jag o Joleene förbi svärmor/farmor o fikade lite alltid lika trevlig o sitta där o snacka om allt. Efter de så fick ja nå ryck o började stor städa hemma, gud vad gott de doftade efteråt. jag gick sedan iväg för att hämta barnen, dom tyckte vi skulle gå till den gamla gården där vi bodde förut så vi gick dit. Direkt när vi kom så började barnen ropa på Adrian o var så glad att han hade kommit dit. Michelle gungade lite men tyckte inte alls att de var lika roligt. Vi var på gården i ungefär 1tim sen var vi tvugna att gå hem så jag kunde fixa middan. Adrian ville tillbaka dit dagen. väl hemma blev de middag o sen gick Adrian ut o lekte med Benjamin o jag städade undan efter middan. läggdax för barnen o mys i soffan för oss =)..


Jaha Idag då..

Jag gick hem o åt lite frukost efter jag hade lämnat barnen, gav joleene lite käk och sen tog vi oss en skön powerwalk runt hjorthagen.. åååå de var så himla skönt o de var så varmt, men jag älskade de utan tvekan. Musik i öronen o solen som lyser ner på en.. mmmm nice. Efter powerwalken så blev de en fika hos farmor, ner hämta Michelle på dagis, hem till farmor o hälsa på igen. Väl hemma började jag tina köttfärsen och städa undan lite, sen var jag tvungen att möta upp Adrian som hade gått till den gamla gården direkt efter skolan. Väl hemma började jag med middagen och samtidigt så började jag plocka o dammsuga hemma.. mm allting på en gång. Åt middan, plockade undan, starta diskmaskin, dushade 2 av 3 barn, den 3:e kunde kan ju duscha själv. natta barnen, städa undan, hänga tvätt och sedan vika tvätt.. usch gissa om jag är helt slut i kroppen nu. maken jobber sent o kommer inte hem förrän om ca 1 tim.. här hemma är de så tyst o lugnt och jag sitter bara vid datorn o tar de lugnt. njuter av tystnaden =)

nu ska jag sätta mej o läsa några andras bloggar o kanske få lite tips om saker o ting..
god natt på er

bilder från gårdagen


smular sönder rån hemma hos farmor



Adrian o Michelle i klätterställningen



Glada Michelle



gungeligung


En solig tisdag

God morgon på er denna sköna tisdag! man vaknade av att man låg så långt ut på sängen som möjligt, ja Joleene hade ju tagit min plats i sängen. Slog upp ögonen o hörde fåglarna kvittra o solen lyste så fint.. mmm härlig morgon. Däremot var de -10grader ute, men de gjorde inte oss något, solen är ju framme. Härlig morgon promenad till skolan o dagis och sen promenaden hem. Joleene var väldigt trött så hon somnade direkt när vi kom hem. Men direkt när hon har vaknat så ska vi till hennes farmor o fika en stund =), har inte varit där på ett tag.
Vi ska väl ta en promenad sen oxå tror jag, annars går jag nog själv.. måste verkligen lägga latheten på hyllan nu  börja röra på mej. Nu har de inte blivit nå eftersom Joleene har varit dålig, men nu börjar hon må bättre så..

Nä man kanske skulle börja plocka lite här hemma medans hon sover så har man inte så mycket sen o röja..

hej så länge

grå måndag

Har inte skrivit nått här på hela helgen. Men helgen har inte varit så händelserik heller så jag inte känt för att skriva nått. Joleene är fortfarande sjuk och ligger mest o sover. Jag o sambon rensade alla förråden på prylar så nu ser de bättre ut i förråden i alla fall. Resten av helgen har vi bara tagit de lugnt. I lördags var vi ute i de vackra vårvädret, vi tog oss en skön promenad.. mysigt. Barnen cyklade igår på gården. ja som sagt så har de inte hänt så mycket här hemma alls.

Idag är barnen lediga så de blir en lugn måndag. Michelle o Adrian är ute med sina kompisa nu och Joleene ligger på soffan jätte hängig. Jag själv slöar framför tv:n en stund innan jag ska sätta igång o städa här hemma.
Ja som sagt så händer de inte så mycket här hemma. Sovit dåligt 5 nätter irad, usch så himla jobbigt.

nä skriver kanske mer sen.. hej svej

Gofisen

Mammas lilla gofis tycker om att vara hos mamma när hon är sjuk. Hon vill t.om sova på mamma.. alltid lika mysigt att ha barnen nära



Joleene igår, febrig o snorig i mammas famn

Våren är på väg =D

Hejsan på er! skrev inte så mycket här i morse nej, hade fullt upp med annat då ja sörrö.

Jag o flickorna tog en härlig morgonpromenad med Adrian imorse, följde med honom till skolan gjorde vi, blev en promenad hem oxå så klart. Väl hemma så mös vi framför Barnkanalen en stund innan vi började med fredagsstädningen. Michelle var så himla snäll o hjälpte mej att städa, så duktig hon :P.
Joleene var som en schimpans unge runt mej, så gnällig o snorig o ville inte alls släppa taget. Bar runt på henne o städade samtidigt då. Hon somnade till slut och då passade jag o Michelle på att äta lite lunch. Adrian slutade 12 idag så vi gick ner o mötte honom på vägen. Underbart väder är de ute, så himla skönt att känna att våren sakta men säkert kommer fram.
Jag tog fram barnens cyklar och tänkte att dom skulle få ta årets första cykeltur o de tackade då dom inte nej till. Michelle ville inte ens sluta cykla, hon ville bara vara ute i de härliga vädret. Då passade jag på att hacka bort snö o is på framsidan så de försvinner någon gång, sen rensade vi ur lådan som barnen har sina leksaker i. ja vi hade helt enkelt en lite vårstädning :). Nu sover Joleene igen och Adrian spelar lite på datan. jag ska väl diska undan lite och sen vila en stund på soffan nu när Joleene sover.

När älsklingen kommer hem blir de fredagsmys för hela slanten! ska bli så mysigt så, saknar honom så mycket.

ha en underbar fredag mina vänner!!








Stolt över att vara mamma

Våran dag har varit en lugn dag framför TV:n. Nu tvättar jag iof o har städat men förmiddagen var ändå lugn. Joleene mår väl lite bättre men de är väldigt lite. snorig rinner o hon är fortfarande hängig.
Men lägenheten är ren och tvätten är igång. Adrian har kommit hem från skolan oxå och hade med sej sin första riktiga läxa. Gissa om jag är mega stolt o lyser som en sol. Min älskade pojke har fått en hemläxa såååå roligt =). Han ska få läsa en bok många gånger för oss till på tors nästa vecka, sen ska han få läsa boken för klassen på tors. Gud så spännande, min älskade pojke har blivit så stor. Han är jätte duktig på att läsa oxå, så stolt så över min Adrian.

nä nu måste jag hämta Michelle på dagis. hej så länge






Mammas o pappas sjukling



Adrians läxa :D:D:D

finare laptop

Igår kom min älskling hem med nått som man kunde sätta på sin laptop, ja nå klistermärke som täckte hela framsidan så man fick en ny framsida.. haha ja de där lät ju bra. Men ja den var skit fin i alla fall o min laptop fick helt plötsligt färg o blev mycke finare =)
Tack älskling




Visst blev den fin?



Texten på bilden

God morgon

God morgon på er!
hoppas ni har haft en bra natt?

Min natt har inte varit den bästa. Jag har sovit oroligt och sen har jag tröstat en febrig o snorig Joleene hela natten. Hon har inte sovit så mycket alls den tösen. Febern var hög så jag gav henne alvedon, något att dricka och sedan öppnade jag fönstret lite så de kom in lite kyla o lite luft. Då sov hon bättre men hon vaknade till o från några gånger o gnällde till. Stackars mammas tösen då.. inte lätt när tänderna kommer.

Solen skiner o de blåser nå fruktansvärt ute, inte skönt alls tycker jag :S..
har väl inte hänt nå speciellt här på morgonen alls tycker jag, vi slappar bara i soffan o myser =)..

Hoppas ni får en bra dag idag mina vänner

god natt sov gott

klockan är mycket och nu är de dax för mej att lägga mej i sängen o titta på lite tv innan sova dax. Joleene är snorig o hängig o hon vill inre sova *suck* what to do what to do?? hon får väl mysa med mig då =)..


nä godnatt på er love you all♥




inte så händelserik dag

Inte har de varit en lätt dag inte, men ändå väldigt lugn. Imorse när vi hade lämnat syskonen så mötte vi på ett par kära vänner och tog oss en promenad tillsammans ner till Affären. Alltid lika mysigt med gott sällskap. Joleene och jag låg i sängen hela förmiddagen o mös. Lill tösen hade feber o sov mesta dels, jag somnade till en stund oxå, tittade lite på  "våra bästa år" och sen mös jag lite med Joleene medans hon sov. Jag försökte städa lite medans hon sov oxå (ja hon har nästan sovit hela dan), och de gick bra tills hon vaknade. Hon vill inte sitta själv och inte ligga själv, nää hon vill att man går runt och bär på henne hela tiden.
Men de var precis som jag trodde, tänder.. japp 2 nya tänder är på väg upp o därför har hon feber och är snorig.Nu har jag försökt fixa middan men att bära på henne samtidigt är inte lätt och de enda hon säger är dada, dada.. jag undrar jag om hon menar Pappa?..vill verkligen att hennes pappa ska komma hem nu så han kan hjälpa mej lite =(...
fin väder har vi haft oxå men inte lika skönt ute som igår, men ändå skönt

ja denna dag har inte varit så händelserik men men sånna dagar finns oxå
blev inte så spännande inlägg idag men men.. får väl se vad morgondagen bjuder på


ha en fortsatt trevlig dag/kväll mina vänner

LOKA

Jag är vanligt vis galen i LOKA citron, men i höstas tänkte jag testa en ny smak så jag tog LOKA like africa o jävlar i min låda vad goda dom var!!! alla 3 smakade underbart gott..
Förra veckan smakade jag den nya LOKA melon och citron, och den smakar precis som piggelin glassen. när jag drack den första gången så fick jag världens känsla av sommar o värme..



vilken LOKA smak tycker ni bäst om??






En liten sjukling här hemma

God morgon på er!

Vaknade imorse runt halv 6 av att Joleene gnällde. Trött som man var så hasade man sej iväg för att hämta henne. Hon var så varm så jaa då var de dax igen. Feber o snorig är våran Joleene... igen. Men jag tror de är tänder på väg för de är den enda gången hon blir febrig o snorig..
Jag som skulle förbi Camilla o fika idag =(, men de blir att vara hemma med Joleene istället.
Mammas lilla tös..


Nä nu måste vi göra oss iordning, Barnen ska lämnas på skolan o dagis
hörs senare




Våran lilla sjukling

=) smile

Oj, vad många läsare jag hade igår och så många sidvisningar =D! glad jag blir, hoppas de vänliga människor som läser bloggen. jag undrar vad de var för intressant med gårdagens inlägg? Men glad är jag i alla fall.. Tack!!


Idag har jag inte hunnit vara hemma alls. Först drog jag till strängnäs när jag hade lämnat barnen. Fixade några ärenden och mötte även på en vän som jag inte har träffat på 3 år. De var jätteroligt att träffa henne igen o prata lite. Efter allla ärenden i strängnäs, så tog vi bussen hem igen till öppna förskolan =). Det är så himla roligt att sitta å prata om allt med mammorna där, man ler o man skrattar o man ser hur barnen leker.. ja hur mysigt som helst. O vädret? ja vädret... soligt, inte ett moln på himlen o rena vårvärmen.. underbart!!!

Det är ju fettisdagen idag och så semla skulle de köpas. När jag hade hämtat barnen så gick vi ner till Konsum och köpte oss 2 semlor, sen gick vi hem o så drog jag fram bordet o stolarna så barnen fick sitta ute på framsidan och äta. Så himla mysigt så =)


Nu är man hemma igen o nu är de dax tyvärr att städa lite så de blir rent o fint här hemma igen. Tänk så stökigt de blir med 3 barn :P




klar blå himmel =D



en skön promenad







nä men vi hörs väl senare kanske.. hej

Det går bra nu...

God middag mina vänner. Kycklingen ligger i ugnen så då passar jag på att skriva en rad om våran dag=).

Vi drog iväg till bvc o mätte joleenes huvud. Hennes huvud hade växt 4mm men de är ändå bra. Hennes huvud brukar annars växa 1mm på 1 månad. Ja sköterskan tyckte de var bra i alla fall o de fick mej att le =).
Efter de så gick vi till öppna förskolan o umgicks med andra mammor o barn. De var en hel del där. Michelle fikade lite när vi kom dit o sen gick vi in o lekte lite i stora rummet. Joleene skulle vara överallt samtidigt.

Jag mötte en mamma där som visade sej vara våran nya granne hehehehe, vi skrattade åt de o tyckte de var rätt komiskt, vi kom så bra överens oxå. Kanske kan gå till öppna tillsammans imorgon ;) för imorgon ska man dit igen så klart.

Adrian hade tydligen en dålig dag idag för han var verkligen inte snäll mot mej. Jag blev paff och ledsen för de är inte alls likt honom att bli så arg o förbannad. Men alla har vi dåliga dagar så är de ju.. fast ja...Adrian var verkligen.. mm de går ej att förklara. Men nu är har han lugnat ner sej o leker på sitt rum med Michelle för rummet får han stanna på när man beter sej så.

Snart ska de käkas middag och sen när barnen lagt sej så ska jag krypa ner i sängen med nå gott o titta på Familjen annorlunda och sen en unge i minuten.. älskar förlossningar och små bebisar hahaha kalla mej knäpp men så är de..

nä nu är de middan som ska fixas.. hej svej


hade inte kameran med mej så jag knäppte kort med telefonen









Helgen..

Jag kan tyvärr inte ta upp här i min blogg vilka mammor jag menar eller vad de handlar om. För jag vet att dom läser min blogg till o från så de får hållas som de hålls nu.. kanske skickar ett mail o talar om vem vet ;).. men jag tycker de kan hållas anonymt så de inte blir krig o skit..




Helgen har gått extremt fort och de har varit en lugn o skön helg. Adrian var på kalas i lördags, så då fixade jag o sambon muffins och sockerkaka till dom andra barnen så dom oxå kunde fika lite =). De var hur underbart väder som helst ute i helgen, rena vårkänslan =). I söndags tog jag och en kär vän en lång promenad ute i vårvädret. De blåste dock väldigt kallt men annars var de hur skönt som helst ute. Bonusbarnen åkte hem igår så vi tog de bara lugnt på eftermiddagen.
Michelle och Julia vaknade halv 6 på söndagsmorgonen så Michelle var väldigt trött när hon skulle lägga sej sen på kvällen. En mycket jobbig kväll hade vi för Michelle vaknade med mardrömmar säkert 6 ggr under kvällen så jag fick sitta med henne i knät o trösta o sen lägga mej brevid henne för att försöka få henne att somna om. Tyckte så himla synd om henne som inte kunde sova ordenligt.
Men idag är hon då pigg :)

Joleene sov för första gången en hel natt med 1 avbrott i hennes nya rum. Hon var så duktig =), hon trivs så bra i sitt rum med flickorna =), så nu äre barnfritt i vårat sovrum igen..
vi låg o titta på TV i vårat sovrum innan vi somnade, de var hur mysigt som helst.
Våran Joleene börjar verkligen bli stor nu =)..

Nu ska vi iväg till BVC med Joleene och sen blire öppna förskolan en stund med flickorna, sen måste man väl hem och städa antar jag


nä nu ska jag sätta igång diskmaskinen och sen börja klä på oss så vi kommer iväg till BVC
höres sen då?..


idioti

åååå de finns då mammor där ute som verkligen kan gå mej på nerverna!!! som beter sej som små jävla fjortisar och inte kan ta o växa upp nån gång!! Fan ni är mammor nu inte tonåringar längre!! börja bete er som vuxna människor istället o ta ansvar, visa era barn att ni vet hur man beter sej och inte visa dom hur man INTE ska bete sej inför folk.. fy fan säger jag bara.. usch!!
irriterad blev jag nu!!!



¨Tatueringen

Ja nu fick jag en fråga av en vän varför jag inte har lagt ut en bild på tatueringen.

Ja anledningen till att jag inte har lagt ut bild på den är för att den inte är klart. har inte fyllt i den med färg ännu utan de är bara konturerna som är klara, ja blommorna är ifyllda men de är allt.
Men här får ni i alla fall en bild på den nästan klara tatueringen hehehe



nygjord =)


Fredag

God morgon på er alla läsare.

Tänk att de redan är fredag.. tiden rusar ju iväg ja menar, för 1 vecka sen så var jag på väg för att tatuera mej. Ja de går fort lite för fort kanske va.

Ja som sagt så är de fredag och idag kommer Bonusbarnen  som inte har varit här på..ja... över 1 mån är de i alla fall tror ja. Tråkigt när de blir sånna glapp emellan, men idag kommer dom i alla fall =). 
Den här dagen består av att städa en jävla massa, fredags städ med andra ord :P. Våra älskade gardiner kom igår så nu är vårat vardagsrum riktigt fint tycker jag. Äntligen har man fått de vardagsrum man alltid har dröm om.
Sambon jobbar o ska sedan vidare för att hämta barnen så dom kommer hem väldigt sent idag, blir kanske inte så mycket fredagsmys kanske men lite ska vi väl klämma in. 

jahapp om man skulle ta tag i städningen då så de är klart





Gårdagen...

Blogg.se hade problem igår så jag kunde inte skriva här då men då passar jag på nu medans Joleene sover en stund =).

Igår morse efter lämning av barn, så åkte jag och Joleene in till strängnäs o handlade lite. Köpte ett par byxor, mockasiner, och strumpbyxor åt joleene och ett par svarta mjukisar åt Adrian. Vi gick vidare sen och fikade lite för att sen gå in o handla ett par ludmyr strumpor och "min första bok" åt Joleene, sedan åkte vi hem igen. Vi hade en jättemysig dag i strängnäs igår solen sken o de var riktigt skönt ute. gick ner o hämtade barnen senare o tog oss en promenad till affären för att handla lite.
När sambon kom hem så satte vi igång med möbleringen. ja säger bara en sak, ALDRIG mer ska jag montera ner o upp en våningssäng igen. Jag ska de om andra 2 gångerna oxå men den här gången menar jag de, fy så jobbigt. Vi höll på till 22 igår kväll. Jag slocknade på 2 röda sekunder vill jag lova.
Våra älskade Gardiner har kommit nu oxå, längtar tills jag får sätta upp dom o se hur de blir =).


+18 grader i solen igår.. mysigt



Adrian med Choklad i munnen



Glada Michelle med Choklad i handen



Lilla Joleene


lite fika här o lite fika där

Hej Hej!

De är en ny dag, de är tisdag idag och då äre bara jag o Joleene hemma på dagarna. Adrian fick skjuts till skolan så jag kunde i lugn o ro ta hand om morgonens bestyr här hemma. Michelle lämnade jag runt halv 9 som vanligt. Gick till höggravida Ida imorse o hälsade på.. hon hade förvärkar stackaren, var tydligen öppen 2 cm men ville inte in ännu. längtar tills jag får se bebben o lukta o gosa =D. Efter de besöket så gick vi vidare till älskade Camilla o fikade o hade roligt. Alltid lika roligt att umgås med min fina Camilla =D.. ja efter den fikan så gick vi vidare hem och där var de bara att ta tag i de som skulle göras. De skulle tvättas och städas. Joleene fick lunch först och sen satte jag igång. Nu är de fint här hemma igen och jag är snart klar med tvätten oxå.

Igår kom sambon hem med en jättefin ny TV-bänk så nu börjar vårat vardagsrum verkligen se ut som ett vardagsrum, väntar in mina vackra gardiner så sen äre klart där inne. Bara sovrummen och hallen kvar nu då :P..
får väl  se när vi möblerar om o ändrar, att skruva ner våningssängar är fan inte lätt eller roligt så vi får väl se som sagt.

bilder på allt kommer senare när allting är klart ;)..

nä om man kanske skulle sätta igång med middan då :P, blir nog en lugn kväll som alla andra dagar


RSS 2.0