Det verkar vända nu

de är så skönt, nu börjar Joleene gå upp igen, hon har gått upp 30gram på 1 dygn så ja är nöjd med de, även doktorn var nöjd med de, man får pina sej igenom några nätter men de är helt o hållet värt de, så länge hon går upp i vikt så. somnade runt 23 tiden men älsklingen väkte mej runt 12, sen fick man vakna 2,4,6 o sen kliva upp för dagen, gissa om man var trött då, men men hon gick upp i alla fall.
Var på öppna förskolan med Sara o Elsa idag o de var roligt tycker jag =D. skönt att hitta på nått än att bara sitta hemma om dagarna, vi ska börja gå på gymnastik tillsammans på söndagar nu, de ska bli riktigt roligt, få röra på sej lite =). Ska även till öppna förskolan på tors oxå.  När ja kom till dagis idag för att hämta barnen så berätta fröken där att Adrian hade slagit sitt huvud o fått ett litet jack i huvudet, de gick väl ganska så bra men han höll tårarna inne så mycke han kunde för han trodde att hans kompisar skulle skratta åt honom, men fröken sa att de är okej att gråta, alla gråter nångång men han ville inte. stackare min då, klart man får gråta, lilla älsklingen. de gjorde ont i mej när fröken berätta de, vill ju att min älskade prins ska kunna visa känslor, men nää.. han ville inte de. lilla gubben, men nu mår han bra i alla fall o de är ju tur =).
Nu ska ja fixa mellis åt barnen o åt mej själv, sen ska ja sätta mej med lite musik o öronen i lösa lite korsord o vila innan de är dax för middag är hemma. Funderar på om vi ska käka kyckling curry o ris. vi får se...
ha de så gött nu




Lilla Adrian med plåster på huvudet

Kommentarer
Postat av: Elin {Mamma till Theo och ängeln Meja}

Va bra att hon har gått upp iaf nu och hoppas att det håller i sig och att hon fortsätter gå upp!



Men stackars Adrian! Det är klart att man ska gråta när man har gjort illa sig! Det är ju ingenting att skämmas över och det är definitivt inte fel att gråta!!

2010-03-23 @ 16:53:31
URL: http://pruppen1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0